Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ09
Απρ
Ανεβαζοντας τους παλμους της καρδιας σου
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο την Τρίτη 10 Απριλίου φαίνεται να δημιουργούν κλίμα έντασης στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επαφή με θέματα που συμβολίζουν το παρελθόν είναι ένα στοιχείο που μπορεί να ενοχλήσει, αφού θα φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες που δεν κλείνουν τόσο εύκολα. Η συναναστροφή με άτομα που μοιάζει να έχουν διαμορφωμένη άποψη που δεν αλλάζει είναι ένα θέμα που σε ενοχλεί και σε προβληματίζει, που σε κάνει να χάνεις την υπομονή σου και να λειτουργείς κάπως απολυταρχικά κάποιες στιγμές. Θα προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις οι οποίες όμως αναδεικνύουν την ικανότητα σου να διατάξεις και να φέρεις στην επιφάνεια μία προσωπικότητα που θα ενοχλήσει κάποιους. 

Βρίσκεσαι όμως σε ένα περιβάλλον που σε μπερδεύει και ενοχλεί, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να λειτουργήσεις ηγετικά και επιθετικά. Θα προσπαθήσεις να αποδράσεις από έναν κλοιό που σε σφίγγει ολοένα και περισσότερο και θα αναρωτηθείς αν χρειάζεται να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον εργασίας ή σε μία σχέση που σε αναγκάζει  να παραδέχεσαι πως έχεις εγκλωβιστεί. Σαφώς και υπάρχουν λόγοι που σε αναγκάζουν να παραμένεις δέσμιος/α της κατάστασης, και μπορεί να έχουν να κάνουν με την υλική ανταμοιβή ή τη συναισθηματική ασφάλεια, αλλά η ανάγκη να δείξεις πως έχεις καρδιά που αναζητά προκλήσεις είναι παρούσα και σε ωθεί σε σκέψεις που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Η μάχη ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον μόλις ξεκίνησε και θα κρατήσει για περίπου μία εβδομάδα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων