Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ10
Απρ
Σκιες που φοβασαι να διωξεις
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό την Τετάρτη 11 Απριλίου μοιάζει να φορτίζει την ατμόσφαιρα στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) αφού λειτουργεί σαν το βάρος που πέφτει στους ώμους τους χωρίς να το έχουν ζητήσει. 

Η τάση σου να εμπλακείς όμως σε θέματα που δε χρειάζεται να σε επηρεάζουν άμεσα, μοιάζει με την αφορμή για να επιτρέπεις σε άλλα πρόσωπα να έχουν άποψη που σε βρίσκει αντίθετο/η, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις στις μεταξύ σας συζητήσεις. Η παραμονή σου σε ένα σύστημα που έχει αρχίσει να βαραίνει, να σαπίζει και να μοιάζει πως το επηρεάζει ο χρόνος είναι πλέον δύσκολο στοίχημα για εσένα και νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μία κίνηση που προκαλεί. Μπορεί να σχεδιάζεις τον τρόπο που θα λειτουργήσεις ή να αποφασίζεις να βάλεις μπροστά την υπομονή σου, αλλά στην πραγματικότητα κάποιες εξελίξεις από εδώ και πέρα δεν είναι στο χέρι σου και δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεπεραστούν βάζοντας νερό στο κρασί σου. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σου θυμίσει πως δεν μπορείς να κρατάς στο χέρι σου πολλά πράγματα ταυτόχρονα και πως δεν είναι δείγμα αδυναμίας να δείξεις πως θέλεις να τα πετάξεις από πάνω σου. Φρόντισε να είσαι σαφής με τις προτεραιότητες σου, να εκφράσεις με σαφήνεια την ανάγκη να φύγεις από ένα περιβάλλον που σε υποβαθμίζει και να κοιτάξεις στον καθρέφτη κάθε φορά που έχεις αμφιβολία για κάτι. Οι σκιές που σε ζορίζουν είναι παρούσες, αλλά την ίδια στιγμή η λάμψη της αλήθειας είναι πολύ δυνατή και μπορεί να τις απομακρύνει, αν δε φοβηθείς να βρεθείς κάτω από το φως. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων