Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ12
Απρ
Η στιγμη της απολυτης ησυχιας πριν την καταιγιδα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Παρασκευή 13 Απριλίου μοιάζει να υπνωτίζει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα, να δημιουργεί ένα έντονα ρομαντικό και παραμυθένιο κλίμα που δεν περιλαμβάνει σκιές και αμυχές. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει ιδανική ώστε να αποτελέσει την αφορμή για να κατεβάσεις ταχύτητα, να μειώσεις το ρυθμό σου, να γίνεις αυτός/η που αποφασίζει να βγει από το καθημερινό και συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης και λειτουργίας, θέλοντας να απολαύσεις κάποιες στιγμές που συνήθως περνούν απαρατήρητες ή ανεκμετάλλευτες. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να κοιμηθείς περισσότερο, να κάνεις μία βόλτα στην εξοχή ή σε ένα περιβάλλον που σε ηρεμεί και χαλαρώνει, να παρακολουθήσεις μία καλλιτεχνική παράσταση. Μπορεί πάλι να θελήσεις να βρεθείς σε ένα μέρος που δεν έχει πολύ θόρυβο και φασαρία, προσπαθώντας να αδειάσεις το μυαλό σου από τις σκέψεις και τις έννοιες που κουβαλάς. 

Από την άλλη βέβαια πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς κάποιες ενοχλήσεις, να κατανοήσεις πως η ατμόσφαιρα που κινείσαι σε αρρωσταίνει ή να ψυχανεμιστείς κάποιες διαθέσεις ανθρώπων γύρω σου που θα προκαλέσουν έκπληξη και ανατροπή. Το βέβαιο είναι πως είσαι σε θέση να καταλάβεις πως υπάρχουν δυσλειτουργίες τις οποίες δεν μπορείς να αρνηθείς ή να προσπεράσεις, να διαισθανθείς αλλαγές που δεν έχουν αναφερθεί. Το σίγουρο είναι πως όταν καταφέρεις να κάνεις το μυαλό σου να πάψει να μιλά και να ζει μέσα στη φασαρία, θα αντιληφθείς μία πραγματικότητα που μοιάζει αρκετά επιθετική, αφού ετοιμάζεται να προκαλέσει έντονο θόρυβο και πάταγο με τον τρόπο που θα εκδηλωθεί. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων