Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ18
Ιουν 2021

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό την Παρασκευή 18 Ιουνίου φαίνεται να ενεργοποιεί ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων και να τονίζει την ανάγκη να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που παραμένουν ενεργά λόγω του εγωισμού του κάθε μέλους.

Αν μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα της εκτόνωσης μίας κατάστασης, τότε καλείσαι να ρίξεις τις άμυνες σου, να τιθασεύσεις τον εγωισμό σου και να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά ώστε να βρεθούν ευκαιρίες επίλυσης των ουσιαστικών διαφορών που υπάρχουν μεταξύ σας.

17
Ιουν 2021
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τους Διδύμους την Πέμπτη 17 Ιουνίου θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα λεγόμενα σου, να διαφυλάξεις τις ιδέες και τις απόψεις σου από άτομα που μπορεί να παρερμηνεύσουν τα λόγια σου και να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις.

16
Ιουν 2021
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο και η αντίθεση με τον Δία από τους Ιχθείς την Τετάρτη 16 Ιουνίου φαίνεται να δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να προστατέψεις την πνευματική σου υγεία, κλείνοντας τα αυτιά σου φωνές ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν την πίεση, ώστε να αποφύγεις να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα σε φθείρουν.

15
Ιουν 2021
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Λέοντα την Τρίτη 15 Ιουνίου, χωρίς να υπάρχουν κάποιες σημαντικές όψεις με άλλους πλανήτες, φαίνεται πως θα μπορούσε να λειτουργήσει υποβοηθητικά στην προσπάθεια να χαλαρώσεις και να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις με άλλους ανθρώπους γύρω σου. 

Προσπάθησε να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες, να φροντίσεις τον εαυτό σου, να βελτιώσεις την εικόνα σου, να ομορφύνεις την καθημερινότητα σου.

14
Ιουν 2021
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στο Λέοντα και η αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο αργά το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου μοιάζει να δημιουργεί ένα έντονο κλίμα στην καθημερινότητα των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα προσπαθήσεις να εκφραστείς και να επιβάλεις τους κανόνες, να λειτουργήσεις με ατομική διάθεση και βούληση, να περάσεις το δικό σου μέσα σε μία ομάδα που φαίνεται να πρόθυμη να σε ακούσει.

12
Ιουν 2021

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το Σάββατο 12 Ιουνίου μοιάζει να δημιουργεί την ευκαιρία ώστε να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα που κρύβονται ή που φοβούνται να εκφραστούν λόγω άγνοιας σχετικά με την αποδοχή τους.

Μπορεί να βρεις το κατάλληλο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορούσες να γίνεις ο εαυτός σου, μέσα στο οποίο έχεις την ευκαιρία να πεις αυτά που έχεις μέσα στην καρδιά σου.

11
Ιουν 2021

Η απόλυτη σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, σε συνδυασμό με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 11 Ιουνίου μοιάζει να τονίζει την ανάγκη να ληφθούν αποφάσεις που βασίζονται στο ένστικτο και όχι απαραίτητα στη λογική.

Αν βρίσκεσαι ακόμα κάτω από την επήρεια του σοκ των προηγουμένων ημερών, τότε είναι χρήσιμο να προσπαθήσεις να αδειάσεις το μυαλό σου και να ακούσεις αυτά που λέει η καρδιά σου, να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα την ψυχή σου.

10
Ιουν 2021

Η Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου στη 19η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή μοιάζει να προσφέρει την ευκαιρία στους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και αρχών του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) να επαναπροσδιορίσουν την πορεία τους και να διορθώσουν τυχόν λανθασμένες αποφάσεις.

Θα μπορούσες να ανακαλύψεις τα λάθη που έχεις κάνει στη μέχρι σήμερα πορεία σου, να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να στρέψεις την πορεία σου προς μία διαφορετική κατεύθυνση ώστε να αποφύγεις να έρθεις αντιμέτωπος/η με εμπόδια και αδιέξοδα που θα βρεθούν μπροστά σου.

08
Ιουν 2021
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Ταύρο την Τρίτη 8 Ιουνίου μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για να κερδίσεις χρόνο και να χωνέψεις όλα τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας που είναι σε θέση να έχουν επηρεάσει τη σχέση σου με τα πρόσωπα γύρω σου. 

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για πιο χαμηλούς σε ταχύτητα ρυθμούς, θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να κερδίσεις χρόνο και να φροντίσεις να απολαύσεις κάποια πράγματα που έχεις κερδίσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

07
Ιουν 2021

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο τη Δευτέρα 7 Ιουνίου μοιάζει να ταρακουνά την καθημερινότητα των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ημέρα φαίνεται να ευνοεί τις ανατροπές και τις εντάσεις σε ισορροπίες που παραμένουν παγιωμένες με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Θεσεις πλανητων