Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ09
Απρ 2021
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους την Παρασκευή 9 Απριλίου φαίνεται να μπερδεύει τους/ις εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό από αυτό που συνηθίζεις να κάνεις, να επιδιώκεις να δεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική γωνία, αλλά πιθανότατα να μην είσαι σε θέση να κάνεις τα κατάλληλα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

08
Απρ 2021

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 8 Απριλίου μοιάζει να οξύνει το βαθμό της διαίσθησης και να θέλει να τονίσει την ανάγκη να εμπλακεί και ο συναισθηματικός κόσμος στις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα αυτή τη χρονική εποχή.

Καλείσαι να σκάψεις πιο βαθιά μέσα σου ώστε να βρεις απαντήσεις που δεν είναι εύκολο να εξαχθούν μέσα την οδό της λογικής.

07
Απρ 2021
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο την Τετάρτη 7 Απριλίου φαίνεται να μεγαλώνει και να μεγεθύνει τις σκέψεις και τις καταστάσεις στις οποίες συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να λάβεις μέρος σε περιστάσεις που μοιάζουν να υπερβαίνουν τα στενά ατομικά πλαίσια που κινείσαι, να χρειαστεί να συμμετάσχεις σε μία ομαδική δραστηριότητα στην οποία καλείσαι να έχεις συγκεκριμένο ρόλο που ίσως να μοιάζει στενός και μικρός για εσένα.

06
Απρ 2021
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τρίτη 6 Απριλίου φαίνεται να λειτουργεί σαν το καμπανάκι για διόρθωση των κακώς κειμένων στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα αδιέξοδα που βρίσκεις μπροστά σου, να διορθώσεις καταστάσεις που καταφέρνουν να ορθώνουν εμπόδια στο δρόμο σου, να αποφύγεις τις παγίδες που στήνονται μπροστά σου και μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολα ορατές.

05
Απρ 2021
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρώτο μισό της Δευτέρας 5 Απριλίου μοιάζει να βαραίνει τη διάθεση και να δυσκολεύει τις κινήσεις των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ημέρα σου θα ξεκινήσει κάπως δύσκολα και αμυντικά, αφού μπορεί να επιδιώκεις να μην ενοχληθείς από τους γύρω σου, να αποφύγεις να ενταχθείς σε διεκδικήσεις και αντεγκλήσεις, να αρνηθείς να προχωρήσεις σε αλλαγές στον τρόπο που έχεις συνηθίσει να λειτουργείς.

03
Απρ 2021

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ερμή από τους Ιχθείς το πρωινό του Σαββάτου 3 Απριλίου φαίνεται να δημιουργεί αναστάτωση στον προγραμματισμό και στην επικοινωνία των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ταχύτητα με την οποία θα θελήσεις να διεκπεραιώσεις κάποιες καταστάσεις θα μπορούσε να προκαλέσει τριβές στην επικοινωνία σου με πρόσωπα γύρω σου, αφού μπορεί να μπλεχτούν οι ρόλοι σας και να προκύψουν δυσφωνίες και συγκρούσεις σχετικά με τις ευθύνες που αναλαμβάνει ο καθένας.

02
Απρ 2021
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Βόρειο Δεσμό και τον Άρη από τους Διδύμους την Παρασκευή 2 Απριλίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) να πραγματοποιήσουν μία απόδραση από την καθημερινότητα.

Η παραπάνω ανάγκη μπορεί να γίνει πράξη με τη σωματική σου μετακίνηση, εφόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό, θα μπορούσε να λάβει χώρα μέσω μίας εκδρομής με τη συντροφιά προσώπων που δε συναντάς και πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας σου.

01
Απρ 2021
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Πέμπτη 1η Απριλίου ευνοεί τις μεγάλες υποσχέσεις, τις δηλώσεις που μοιάζουν υπερβολικές, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που μπορεί να μη στηρίζονται στην υπάρχουσα πραγματικότητα.

Μπορεί να μπαίνεις στο νέο μήνα με μεγάλους στόχους και όνειρα, θέλοντας να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και τα οποία έχουν πάρει παράταση εδώ και αρκετό καιρό.

30
Μαρ 2021
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τρίτη 30 Μαρτίου φαίνεται να δημιουργεί ένα κλίμα αστάθειας και αβεβαιότητας στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι αρκετά πιθανό να αισθανθείς πως πατάς πάνω σε κινούμενη άμμο, πως δεν έχεις σταθερότητα στις αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις και να τις υποστηρίξεις σε βάθος χρόνου.

29
Μαρ 2021

Η απόλυτη σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Κριό τη Δευτέρα 29 Μαρτίου φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να γίνουν κινήσεις εναρμόνισης της εικόνας που εκφράζει ο καθένας με την πραγματική του διάθεση, ώστε να δοθεί το στίγμα των προθέσεων και στόχων.

Μπορεί να αποφασίσεις να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που φαίνεται να έχεις ανάγκη.

Θεσεις πλανητων