Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ15
Νοε 2018

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς και η σύνοδος με τον Άρη, αλλά και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη, μοιάζει να δημιουργούν ένα σκηνικό διλήμματος με προοπτική σύνδεσης των απέναντι εικόνων στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου. 

Η απόσταση ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα δεν είναι εύκολα διακριτή σήμερα, ακόμα και αν η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο Ζυγό δηλώνει πως είναι καιρός να υπάρξει ένας διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτές τις δύο συνθήκες.

14
Νοε 2018
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Υδροχόο την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου μοιάζει να προκαλεί κάποιες λεκτικές και εγκεφαλικές εκρήξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, που μοιάζουν με την τελευταία πρόταση μίας περιόδου αρκετών μηνών. 

Η ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα θα γίνει γρήγορα αφορμή για καυγάδες και εκρήξεις, καθώς θα μπορέσει να βρει διέξοδο σε μικρά ζητήματα που επηρεάζουν διαπροσωπικές σχέσεις και είναι σε θέση να προκαλέσουν αναταράξεις σε υπάρχουσες ισορροπίες.

13
Νοε 2018

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου μπορεί να θέλει να δηλώσει πως κλείνει ένας έντονος κύκλος έξι περίπου μηνών κατά τη διάρκεια του οποίου οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) πέρασαν από καταστάσεις που έχουν αλλάξει τις προτεραιότητες της ζωής τους. 

Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από τις καταστάσεις και να εξετάσεις μήπως αλλάζοντας την οπτική σου γωνία θα μπορούσες να συνειδητοποιήσεις κάτι που δεν έχεις ακόμα καταφέρει να χωνέψεις.

12
Νοε 2018

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και η ενεργοποίηση ενός έντονου Τ-τετραγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό, τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό μοιάζει να δημιουργεί έντονες αναταράξεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τρίτη 13 Νοεμβρίου. 

Οι σκληρές και κάπως απόλυτες αποκρίσεις μπορεί να γίνουν αφορμές για να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις στις οποίες έχε χαθεί η ισορροπία και οι ρόλοι.

11
Νοε 2018
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου φαίνεται να ρίχνει  ένα έντονο βάρος στη διάρκεια της ημέρας, αφού υπάρχουν αισθήσεις που ένστικτα που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα. 

Αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) τότε είναι αρκετά πιθανό να θέλεις να αντιμετωπίσεις το χρόνο κατά μέτωπο, να τρέξουν κάποιες διαδικασίες, να καταφέρεις να επιτύχεις το στόχο σου χωρίς να χρειάζεται να παλέψεις με το χρόνο.

09
Νοε 2018

Η παραμονή της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και η απουσία σημαντικών όψεων με άλλους πλανήτες, δείχνει πως η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για κάποιες στιγμές που δεν εμπεριέχουν έννοιες που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. 

Αν έχεις καταφέρει να βρεθείς σε έναν τόπο μακριά από τα προβλήματα σου, τότε φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να λειτουργήσεις με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που συνηθίζεις.

08
Νοε 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία νωρίς το πρωί και με τον Ερμή στον Τοξότη κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου δηλώνει πως η ανάγκη για καθαρό αέρα και νέες παραστάσεις είναι μεγάλη και αναζητά τον τρόπο να βρει διέξοδο να εκφραστεί. 

Μία εκδρομή μακριά από το σύνηθες περιβάλλον, ένα ταξίδι εκεί που θα μπορέσεις να συναντήσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς διαφορετικά, είναι ευκαιρίες που δεν μπορούν να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

07
Νοε 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στην τελευταία μοίρα του Σκορπιού και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου μοιάζει να ρίχνουν την αυλαία μίας περιόδου ενός περίπου έτους στη ζωή των σταθερών  σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος). 

Το έντονο πάθος είναι και πάλι στην επιφάνεια και μπορεί να εκφραστεί μέσω από τον ερωτισμό μέσα σε μία σχέση ή τη σύγκρουση μέσα σε μία επαγγελματική ομάδα.

06
Νοε 2018

Η Νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου στη 15η μοίρα του Σκορπιού σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να δηλώνει το κλείσιμο μίας εποχής αρκετών μηνών που έχουν χαρακτηριστεί από την ενεργοποίηση του άξονα των σταθερών ζωδίων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) και την είσοδο σε μία καινούργια εποχή. 

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη ζητά να υπάρξουν δεδομένα που δεν αλλάζουν, να γίνει ταμείο για όλη την προηγούμενη περίοδο και να αφομοιωθούν απόψεις και δράσεις που αποτελούν χαρακτηριστικά μίας νέας ζωής.

04
Νοε 2018
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου φαίνεται να στέλνει σινιάλα πως μία κατάσταση είναι πλέον δυσλειτουργική και αυτό σημαίνει πως πρέπει να αλλάξει με τρόπο οριστικό και απόλυτο ή να διαγραφεί. 

Ίσως να είναι καιρός να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου μία σχέση που σε έχει ταλαιπωρήσει, να δοκιμάσεις να αποκοπείς από ένα άτομο που μπορεί να έχει μία επίδραση με αρνητική χροιά επάνω σου.

Θεσεις πλανητων