Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html28
Μαρ 2020
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο και οι ευνοϊκές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το Σάββατο 28 Μαρτίου μοιάζουν να ευνοούν τους /ις εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ώστε να προωθήσουν τα σχέδια τους με τρόπο που δεν τρομάζει λόγω της παρόρμησης που εμπεριέχει.

Η ημέρα ευνοεί την προσωπική ζωή, καθώς μπορεί να έρθεις κοντά με το έτερο ήμισυ, να νιώσεις ασφάλεια και γαλήνη περνώντας στιγμές μαζί του/ης.

27
Μαρ 2020

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο την Παρασκευή 27 Μαρτίου φαίνεται να επιδιώκει να κατεβάσει ταχύτητα και να ηρεμήσει τα πνεύματα σε περιβάλλοντα που έχουν οξυνθεί οι εντάσεις και έχουν ανέβει οι τόνοι.

Μετά την αρχική σύνοδο της Σελήνης με τον Ουρανό νωρίς το πρωί, που μπορεί να έχει εκκινήσει την ημέρα με έντονο τρόπο, τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά.

26
Μαρ 2020
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης τον Κριό τη μεγαλύτερη διάρκεια της Πέμπτης 26 Μαρτίου θα ενεργοποιήσει τα διαδοχικά τετράγωνα με τον Άρη, το Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα στην προσωπική βούληση και την υπακοή σε ένα πλαίσιο από νόμους και κανόνες που δεν έχεις θέσει εσύ ο/η ίδιος/α αλλά είναι σχεδόν ανώφελο να προσπαθήσεις να σπάσεις και να ξεπεράσεις.

25
Μαρ 2020

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό την Τετάρτη 25 Μαρτίου, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες όψεις με άλλους πλανήτες, μοιάζει να προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και τον αναγκαίο ενθουσιασμό στους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους χωρίς να βλέπουν μπροστά τους αδιέξοδα και εμπόδια.

Θα μπορούσες να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει πως έχεις την ευχέρεια των κινήσεων, πως μπορείς να κινηθείς χωρίς να σε ορίζουν οι διαθέσεις και οι περιορισμοί από τρίτους.

24
Μαρ 2020

Η Νέα Σελήνη στην 4η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου μοιάζει να σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία ζητά από εσένα να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να υψώσεις το ανάστημα σου και να κινητοποιηθείς ώστε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς πως σου οφείλονται ή αξίζεις.

21
Μαρ 2020
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο χωρίς να σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις με άλλους πλανήτες, σε συνδυασμό με την τελευταία ημέρα του Κρόνου στον Αιγόκερω πριν να περάσει για μία δοκιμαστική περίοδο τριάμισι μηνών στον Υδροχόο, μετατρέπουν το Σάββατο 21 Μαρτίου σε μία ημέρα περισυλλογής και ανασκόπησης.

Είναι πιθανό να θελήσεις να ξεσκονίσεις σημειώσεις και εργασιακές υποχρεώσεις, να κάνεις μία αναδρομή στην τελευταία τριετία και να εξετάσεις τι κατάφερες και που έφτασες.

20
Μαρ 2020

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο την Παρασκευή 20 Μαρτίου φαίνεται να ενεργοποιεί τους/ις εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να εκφράσουν κατά πόσο διαθέτουν ανοικτό μυαλό και ευρύτητα πνεύματος.

Θα χρειαστεί να συμμετάσχεις μέσα σε ομάδες και συλλόγους, να έρθεις σε επαφή με άλλα άτομα που διαθέτουν διαφορετική γνώμη σε σχέση με τη δική σου, προσπαθώντας να χωρέσεις σε ένα περιβάλλον που σε στενεύει.

18
Μαρ 2020

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη, το Δία, τον Πλούτωνα αλλά και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σηματοδοτούν μία έντονα απαιτητική Τετάρτη 18 Μαρτίου για τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι αρκετά πιθανό να διαμορφώσεις μία έντονη καθημερινότητα, να χρειαστεί να είσαι απόλυτα ακριβής με τις υποχρεώσεις σου, ώστε να χωρέσουν μέσα σε ένα χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να επιμηκυνθεί.

17
Μαρ 2020
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω και η σύνοδος με το Νότιο Δεσμό την Τρίτη 18 Μαρτίου μοιάζει να επαναφέρει στην πραγματικότητα τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα βρεθείς μπροστά από την προοπτική της εργασιακής καθημερινότητας και θα αισθανθείς πως μπορεί να είσαι μικρός/η σε σχέση με τις ευθύνες που έχεις αναλάβει.

16
Μαρ 2020
Από signingstar

Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Ιχθείς με τη Σελήνη από τον Τοξότη τη Δευτέρα 16 Μαρτίου μοιάζει να προκαλεί επικίνδυνες αλλά και προκλητικές ισορροπίες στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ασάφεια και η αδυναμία να τεθούν όρια μπορεί να είναι μία πράξη που φέρνει ευχαρίστηση και βοηθά ώστε να ζήσεις χωρίς να αισθάνεσαι περιορισμούς και δεσμεύσεις.

Θεσεις πλανητων