Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ29
Μαι 2020
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο την Παρασκευή 29 Μαΐου μοιάζει να δηλώνει πως είναι καιρός να πέσουν οι τόνοι και να ασχοληθείς με σοβαρό και ουσιαστικό τρόπο με τις λεπτομέρειες υποθέσεων που άνοιξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Θα θελήσεις να αποδείξεις πως διαθέτεις τη διαύγεια ώστε να ξεκαθαρίσεις αυτό που είναι χρήσιμο σε σχέση με αυτό που είναι περιττό, να προχωρήσεις σε κινήσεις που αποδεικνύουν την ικανότητα σου να δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια που έχει σημασία.

28
Μαι 2020
Από signingstar

Η απόλυτη σύνοδος Ερμή και Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους την Πέμπτη 28 Μαΐου μοιάζει να ενεργοποιεί τη σκέψη των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να υπάρχουν νέα και ειδήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν θόρυβο γύρω τους.

Αν έχεις μία ιδέα, αν μπορείς να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια και τους κανόνες, αν μπορείς να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει πως διαθέτεις μία μορφή ευφυίας, τότε είναι η ώρα που θα τολμήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο.

27
Μαι 2020

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα την Τετάρτη 27 Μαΐου θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, την αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και παράλληλα με τη σύνοδο του Ερμή με το Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους θα φέρει στην επιφάνεια ειδήσεις και πληροφορίες που είναι σε θέση να ταρακουνήσουν τα δεδομένα.

Έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς με έναν τρόπο που προκαλεί αναταραχή, με στόχο να ανατρέψεις ότι παραμένει στάσιμο και σταθερό.

26
Μαι 2020

Η παραμονή της Σελήνης στον Καρκίνο και η αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το δεύτερο μισό της Τρίτης 26 Μαΐου φαίνεται να λειτουργεί κάπως συσσωρευτικά στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις που δεν εκδηλώνονται, αλλά παραμένουν στο σκοτάδι, παραφυλάνε και με την πρώτη ευκαιρία θα μπορούσαν να γίνουν εκρήξεις οργής ανάμεσα σε άτομα που δεν μπορούν να βρουν το μέτρο στις μεταξύ τους σχέσεις.

25
Μαι 2020

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο τη Δευτέρα 25 Μαΐου και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να δυσκολεύει την έναρξη της ημέρας στη ζωή των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα δυσκολευτείς να βγεις από το ασφαλές σου περιβάλλον, να εκκινήσεις διαδικασίες που φαντάζουν κάπως απαιτητικές και τεστάρουν τις δυνατότητες σου ώστε να αναλάβεις πρωτοβουλίες.

23
Μαι 2020
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στους Διδύμους το Σάββατο 23 Μαΐου σε συνδυασμό με τη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να δημιουργεί αναστάτωση στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να γίνεις σαφής με τις προθέσεις σου, να μιλήσεις και να δείξεις τις διαθέσεις σου, αλλά την ίδια στιγμή πιθανότατα να στέλνεις σινιάλα αβεβαιότητας και ασάφειας.

22
Μαι 2020

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου στη 2η μοίρα των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς μοιάζει να μπερδεύει το μυαλό και να θολώνει την κρίση των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να αποφασίζεις να εφαρμόσεις κάποιες σκέψεις που έχεις κάνει, να θέλεις να βάλεις μπροστά τα σχέδια που έχεις καταστρώσει, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι καθόλου εύκολο να θέσεις προτεραιότητες.

20
Μαι 2020

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τετάρτη 20 Μαίου φαίνεται να επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να δημιουργεί αναταράξεις στη ζωή τους.

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και εμπόδια που είναι μπροστά σου, αλλά ταυτόχρονα θα σου υπενθυμίσουν πως μπορεί να μοιάζουν τεράστια απλά επειδή δεν αποφασίζεις να σκεφτείς με ένα διαφορετικό τρόπο.

19
Μαι 2020

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Τρίτη 19 Μαΐου φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο στην ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική δράση και την υπακοή σε κανόνες που τίθενται από ομάδες ή κοινωνίες.

Θα θελήσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική βούληση, να σπάσεις κάποια όρια που σε περιορίζουν, θέλοντας να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να οδηγήσεις τα πράγματα προς την επιτυχία.

18
Μαι 2020
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό το πρώτο μισό της Δευτέρας 18 Μαΐου φαίνεται να δυσκολεύει τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, θέτοντας περιοριστικά όρια και δυναμώνοντας την αίσθηση της προσωπικής ανεπάρκειας.

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να εκκινήσεις κάποιες δραστηριότητες, χωρίς όμως να διαθέτεις τις κατάλληλες δυνάμεις, χωρίς να μπορείς να υποστηρίξεις τις υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις.

Θεσεις πλανητων