Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Σεπ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, σε τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να οδηγηθούν σε δράσεις, μετά από μία Πανσέληνο που έχει αφήσει θολή εικόνα πίσω της.

Θα κληθείς να αποδείξεις κατά πόσο διαθέτεις την απαραίτητη δυναμική ώστε να οδηγήσεις τις εξελίξεις, αν είσαι ικανός/η να διαχειριστείς την ευκαιρία που παρουσιάζεται ώστε να πάρεις στα χέρια σου το παρακάτω των καταστάσεων.

14
Σεπ 2019

Η Πανσέληνος της 14ης Σεπτεμβρίου στην 21η μοίρα των Ιχθύων, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη και αντίθεση με τον Άρη από την Παρθένο μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) μπροστά σε αποφάσεις που αλλάζουν την κατεύθυνση της ζωής τους. 

Καλείσαι να αφήσεις πίσω σου τις ασάφειες και τις αμφιβολίες, να αποσαφηνίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ακολουθήσεις μία πορεία που έχει σαφή βήματα και χρονοδιαγράμματα.

12
Σεπ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει να μεγαλώνει το θόρυβο που φτάνει στα αυτιά σου, ειδικά αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού πλησιάζει μία έντονη Πανσέληνος.

Θα χρειαστεί να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου, να ιεραρχήσεις με τον πλέον λογικό τρόπο τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και να αφήσεις στην άκρη τις περιττές κινήσεις.

11
Σεπ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, χωρίς να σχηματίζει κάποιες έντονες όψεις με άλλους πλανήτες, μοιάζει να προκαλεί εκνευρισμό στην ατμόσφαιρα και νεύρα που δεν είναι εύκολο να αποδοθούν σε συγκεκριμένη αιτία. 

Η συναναστροφή σου με κόσμο θα μπορούσε να προκαλεί μία αναστάτωση την οποία δεν μπορείς αν ελέγξεις, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να ανακαλύψεις το λόγο αυτού του γεγονότος.

10
Σεπ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές και διαθέσεις των σταθερών εκπροσώπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο απέναντι στην απότομη αλλαγή, την εξέλιξη, της πρόκληση. 

Με μία σειρά από υποχρεώσεις και ευθύνες να είναι μπροστά σου, είναι αρκετά πιθανό να θελήσεις να σπάσεις αυτή τη ρουτίνα τη ή τη συνεχιζόμενη ροή μέσα από μία κίνηση που ταράζει τα νερά.

09
Σεπ 2019
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μέσα από δύσκολες ισορροπίες που είναι πολύ εύκολο να βρεθούν στο κενό ή στο αβέβαιο μέλλον. 

Θα κληθείς να αποδείξεις πως διαθέτεις ανάστημα και είσαι σε θέση να υποστηρίξεις τις θέσεις και απόψεις σου, πως μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις που κουβαλούν ειδικό βάρος και απαιτούν μία στιβαρή αντιμετώπιση.

07
Σεπ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μοιάζει να προσθέτει εμπόδια στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας μοιάζει να κινούνται αντίθετα από την ανάγκη σου για προσωπική ελευθερία, με αποτέλεσμα να μη σου επιτρέπουν να έχεις ελεύθερο χρόνο.

06
Σεπ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη και τα τετράγωνα με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη από την Παρθένο φαίνεται να κινητοποιούν πολύ έντονα τη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί μία έντονη ανάγκη για υπερβολικές κινήσεις, κάτι που θα μπορούσε να βρει διέξοδο σε σχέδια που ανακοινώνεις, σε υποσχέσεις που δίνεις ή σε δράσεις που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας.

05
Σεπ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου μοιάζει να ενεργοποιεί τις ζωές των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από τη συνειδητοποίηση πως απαιτούνται πράξεις που είναι σε θέση να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Η ταχύτητα της απόκρισης θα γίνει το κεντρικό θέμα της ημέρας, αφού θα χρειαστεί να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τρόπο που δείχνει πως διαθέτεις την απαραίτητη ευφυία για να πράξεις κάτι τέτοιο.

04
Σεπ 2019

Η παραμονή της Σελήνης στο Σκορπιό την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου φαίνεται να αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να χωνευτεί η έναρξη που έχει λάβει χώρα τις προηγούμενες ημέρες και μοιάζει να φέρνει νέα δεδομένα ως προς τις προτεραιότητες της καθημερινότητας.

Θα κληθείς να προχωρήσεις σε διάλογο με τον εαυτό σου ώστε να εξετάσεις κατά πόσο κουβαλάς ενστάσεις τις οποίες δεν εκφράζεις και οι οποίες είναι σε θέση να δημιουργούν θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική σου υγεία.

Θεσεις πλανητων