Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html17
Μαι 2022

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από τον Τοξότη με την Αφροδίτη από τον Κριό την Τρίτη 17 Μαΐου μοιάζει να διευκολύνει τους/ις εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να αποδράσουν από τα μικρά καθημερινά προβλήματα και να κοιτάξουν τη μεγάλη εικόνα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως καλείσαι να πραγματοποιήσεις ένα σύντομο ταξίδι, πως μπορεί να ταξιδεύεις για επαγγελματικούς λόγους και να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να κοιτάξεις πέρα από το προφανές.

16
Μαι 2022
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Ερμή από τους Διδύμους τη Δευτέρα 16 Μαΐου, λίγες ώρες μετά τη Σεληνιακή έκλειψη που έχει προηγηθεί στην 25η μοίρα του Σκορπιού, μοιάζει να βάζει το μυαλό σε εγρήγορση και σε ανάγκη επεξεργασίας δεδομένων.

Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις κινήσεις που λαμβάνουν χώρα και μπορεί να αφορούν αποφάσεις που έχουν επεξεργαστεί εκ νέου και οδηγούνται σε μία διαφορετική κατεύθυνση.

13
Μαι 2022

Η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με την Αφροδίτη από τον Κριό την Παρασκευή 13 Μαΐου μοιάζει να δημιουργεί διλήμματα και προβληματισμούς στην προσωπική ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να πάρεις μέρος σε συζητήσεις που μυρίζουν μπαρούτι, καθώς είναι απαραίτητο να βρεθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας και να δημιουργηθεί μία καλή βάση συνεννόησης.

12
Μαι 2022
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Δία από τον Κριό την Πέμπτη 12 Μαΐου σηματοδοτεί την πρώτη συνειδητοποίηση πως η ζωή των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο περνά σε μία νέα φάση.

Θα καταλάβεις πως μπορείς να έχεις άποψη και να είσαι σε θέση να λάβεις αποφάσεις, πως είναι καιρός να αρχίσουν να γίνονται αλλαγές στον τρόπο που κινείσαι μέσα σε συγκεκριμένες διαπροσωπικές σχέσεις.

11
Μαι 2022

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Άρη από τους Ιχθείς την Τετάρτη 11 Μαΐου μοιάζει να δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στο μυαλό των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να προκαλείσαι ώστε να μιλήσεις γρήγορα και άμεσα, να αντιδράσεις απέναντι στις προκλήσεις που δέχεσαι και να λειτουργήσεις θέλοντας να αποδείξεις πως διαθέτεις ταχύτητα αντανακλαστικά.

10
Μαι 2022

Το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον ανάδρομο πλέον Ερμή από τους Διδύμους την Τρίτη 10 Μαΐου δημιουργεί έντονη σύγχυση στο επικοινωνιακό κομμάτι της ημέρας, ειδικά στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις λέξεις και τις φράσεις σου, να δώσεις σημασία στη λεπτομέρεια των γεγονότων και να φροντίσεις να εξηγήσεις αυτά που λες και μπορεί να γίνονται αντιληπτά με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τον ενδεδειγμένο.

09
Μαι 2022
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Λέοντα με τον Κρόνο από τον Υδροχόο τη Δευτέρα 9 Μαΐου φαίνεται να δυσκολεύει τη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και καταστάσεις που ορθώνουν τείχη και αναχώματα στη διάθεση σου να εκφραστείς και να δράσεις με γνώμονα την προσωπική σου βούληση.

07
Μαι 2022

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα και οι ευνοϊκές όψεις με τον Ερμή από τους Διδύμους και την Αφροδίτη από τον Κριό το Σάββατο 7 Μαΐου φαίνεται να δημιουργεί ένα ευνοϊκό πλαίσιο έκφρασης του εαυτού σου μέσα σε ένα περιβάλλον που είναι πιθανό να προσπαθεί να σε περιορίσει.

Έχεις την ανάγκη να ακουστείς και να φανείς, να κάνεις κάτι για να αποδείξεις πως έχεις υπόσταση και δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες και διλήμματα.

06
Μαι 2022

Η παραμονή της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 6 Μαΐου έχει ως στόχο να μαλακώσει τις εντάσεις και τις ανατροπές που έχουν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες της συγκεκριμένης εβδομάδας.

Θα κληθείς να έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα και να φροντίσεις να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια, να προσεγγίσεις ανθρώπους που θεωρείς πως αποτελούν μία ανοικτή αγκαλιά για εσένα με στόχο να γίνεις περισσότερο δεκτικός/η στη διαφορετικότητα των ανθρώπων, Μπορεί να έχεις νιώσει πως απομακρύνεσαι από γνώριμες καταστάσεις, πως μπαίνεις στο περιθώριο και χρειάζεται να αμυνθείς για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως χρειάζεται να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μία τέτοια διαδικασία όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

05
Μαι 2022

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο και το τετράγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με την Αφροδίτη από τον Κριό την Πέμπτη 5 Μαΐου μοιάζει να δυσκολεύουν τις κινήσεις της καθημερινότητας και τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει η ανάγκη να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου, να αποτρέψεις κινήσεις διεκδίκησης και επίθεσης από άτομα που έχουν βάλει στο στόχο τους τα κομμάτια της ζωής σου που θεωρείς ως δεδομένα.

Θεσεις πλανητων