Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html03
Δεκ 2022
Από signingstar

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από τον Κριό με τους Ερμή, Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον Άρη από τους Διδύμους το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου μοιάζει να ευνοούν τους/ις εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) για να μπορέσουν να εκφραστούν και να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Ίσως να θελήσεις να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες που κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως επικίνδυνες πράξεις για εσένα.

02
Δεκ 2022
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου φαίνεται να ενεργοποιεί τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα θελήσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να προχωρήσεις σε πράξεις που μέχρι τώρα έμεναν στα χαρτιά και δίσταζες να θέσεις σε εφαρμογή.

01
Δεκ 2022

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και τα τετράγωνα με τους Ερμή και Αφροδίτη από τον Τοξότη μοιάζει να δημιουργεί αρκετή πολυπλοκότητα στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου. 

Είναι πιθανό να χαθείς μέσα σε μία θάλασσα από σκέψεις και αμφιβολίες, να πάρεις μέρος σε συζητήσεις που πλατειάζουν και τελικά δεν οδηγούν προς τον αρχικό τους στόχο, που θα αποτελέσουν την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως ανήκεις σε ένα σύνολο που σε κάνει να χάνεις την προσωπική σου ταυτότητα.

29
Νοε 2022

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο την Τρίτη 29 Νοεμβρίου φαίνεται πως θα βαρύνει το κλίμα στην ημέρα των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποκτήσεις μία έντονη σοβαρότητα απέναντι στα προβλήματα σου, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις το στόχο και τον προσανατολισμό σου.

28
Νοε 2022

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου μοιάζει να δημιουργεί την ανάγκη της διαφοροποίησης στους/ις εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Είναι πιθανό να θελήσεις να εκφραστείς και να λειτουργήσεις με έναν τρόπο που δείχνει πως απομακρύνεσαι από το γνώριμο μονοπάτι, να προσπαθήσεις να εκφραστείς με τρόπο που σε κάνει ξεχωριστό/η από τους γύρω σου.

28
Νοε 2022
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω το Σάββατο 26 Νοεμβρίου φαίνεται να δυσκολεύει τις συζητήσεις και τις επαφές αφού δημιουργεί αγκυλώσεις και μία μορφή σοβαροφάνειας που καλύπτει κάθε διάθεση χαλάρωσης και χαλαρότητας. 

Θα χρειαστεί να γίνεις εξαιρετικά συγκεκριμένος/η ως προς τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, να δώσεις μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα χτίσεις τα λεγόμενα σου ώστε να μην μπάζουν και να δημιουργούν την ευκαιρία σε τρίτους να τα αποδομήσουν.

25
Νοε 2022
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα και επιπολαιότητα στην καθημερινότητα των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις βιαστικές σου κινήσεις γιατί είναι εύκολο να κάνεις κακό στον εαυτό σου, να τραυματιστείς ή να εμπλακείς σε υποσχέσεις που δεν είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας.

24
Νοε 2022
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τους Ερμή και Αφροδίτη στον Τοξότη την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα στη σκέψη, την ομιλία και τις κοινωνικές επαφές στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ένα σημαντικό αριθμό από επαφές και δράσεις, να καταφέρεις να χωρέσεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

23
Νοε 2022

Η Νέα Σελήνη αργά το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου στην 1η μοίρα του Τοξότη σε συνδυασμό με την επαναφορά του Δία σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, προσφέρει την ευκαιρία ενός περίπου μήνα στους/ις εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) ώστε να εκμεταλλευτούν από μία κατάσταση αβεβαιότητας που συνεχίζει να υπάρχει στον αέρα. 

Μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι και να σχεδιάζεις την περίοδο των γιορτών στο τέλος του έτους και να προσφέρεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να απολαύσεις κάποιες στιγμές χωρίς να βρίσκεσαι συνεχώς στην πρίζα.

21
Νοε 2022
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου φαίνεται να δημιουργεί ένα συναισθηματικό βάρος στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να δυσκολεύεσαι να προστατέψεις τον εαυτό σου απέναντι σε ανθρώπους που έχουν την τάση και την ευχέρεια να σε βάζουν μέσα στα προβλήματα τους.

Θεσεις πλανητων