Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ



05
Αυγ 2020
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Τετάρτη 5 Αυγούστου μοιάζει να θέλει να ηρεμήσει τα πράγματα, να χαλαρώσει τα τεντωμένα νεύρα, να δημιουργήσει συνδέσεις που βασίζονται στην έννοια της συγχώρεσης.

Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να δεις τα πράγματα μέσα από μία πιο χαλαρή οπτική, να δείξεις σημάδια συμμετοχής μέσα σε ομάδες στις οποίες υπάρχουν άτομα που μπορεί να μην αποδέχεσαι ή συμφωνείς μαζί τους.

04
Αυγ 2020

Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους, σε συνδυασμό με την παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τρίτη 4 Αυγούστου δείχνουν πως η ημέρα προσφέρεται για επαφές και γνωριμίες, για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων που μπορούν να ανοίξουν τους οπτικούς ορίζοντες σε άτομα που είναι διατεθειμένα να αναζητούν τη διαρκή γνώση.

Μία συνάντηση είναι σε θέση να ταρακουνήσει τις σταθερές που έχεις στο μυαλό σου, να αλλάξει τα δεδομένα σε καταστάσεις που μοιάζουν παγιωμένες.

03
Αυγ 2020

Η έντονη Πανσέληνος της Δευτέρας 3 Αυγούστου στη 12η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο θέλοντας να προειδοποιήσει πως το έδαφος δεν είναι καθόλου σταθερό.

Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με πρόσωπα του φιλικού κύκλου και να ειπωθούν λόγια που θα πικράνουν τις συνειδήσεις των ατόμων που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το διάλογο.

30
Ιουλ 2020

Η παραμονή της Σελήνης στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αλλά και η αντίθεση με την Αφροδίτη από τους Διδύμους μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιουλίου φαίνεται να δημιουργούν έντονη κινητικότητα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση, να ταξιδεύεις σε ένα μέρος που συναντάς για πρώτη φορά στη ζωή σου και να θέλεις να αναμιχθείς με τον κόσμο με τον οποίο έρχεσαι σε επαφή, αναγνωρίζοντας πως καλείσαι να ξεχάσεις αυτός/η που είσαι ώστε να νιώσεις πως ανήκεις μέσα στο συγκεκριμένο σύνολο.

29
Ιουλ 2020
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Τετάρτη 29 Ιουλίου θα ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο την αντίθεση με την  Αφροδίτη από τους Διδύμους και το τετράγωνο με  τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και θα κάνει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) να αισθανθούν πως δεν πατάνε καλά στα πόδια τους.

Το μυαλό σου φαίνεται να ταξιδεύει κάπου μακριά, να βρίσκεται σε μέρη που ζει μία παράλληλη πραγματικότητα, που αφήνει στην άκρη τις έγνοιες της καθημερινότητας.

28
Ιουλ 2020

Το απόλυτο quincunx της Σελήνης από το Σκορπιό με την Αφροδίτη από τους Διδύμους την Τρίτη 28 Ιουλίου μοιάζει να δημιουργεί μία έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην ανεμελιά της στιγμής και το ειδικό βάρος της κατάστασης.

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να ζήσεις χωρίς να σκέφτεσαι πολλά, να λειτουργήσεις ενστικτωδώς και χωρίς να υπολογίζεις αν υπάρχει παρασκήνιο πίσω από αυτό που έχεις κατά νου.

27
Ιουλ 2020

Το τετράγωνο του Ήλιου από το Λέοντα με τη Σελήνη από το Σκορπιό τη Δευτέρα 27 Ιουλίου μοιάζει να δυσκολεύει τις κινήσεις των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού δημιουργεί απόσταση ανάμεσα στη θέληση και τη δράση.

Οι βαθύτερες επιθυμίες δε φαίνεται να βρίσκουν διέξοδο στην ευχέρεια των κινήσεων που διαθέτεις, αφού είναι πιθανό να δυσκολεύεσαι να φέρεις εις πέρας αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

25
Ιουλ 2020
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό και η αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό το Σάββατο 25 Ιουλίου μοιάζει να δυσκολεύει τις κινήσεις των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Πιθανότατα να συναντάς εμπόδια και αντιστάσεις στην προσπάθεια σου να δημιουργήσεις αρμονικές και ισορροπημένες σχέσεις με άτομα που δεν είναι διατεθειμένα να υπακούσουν σε κανόνες και νουθεσίες.

24
Ιουλ 2020

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους την Παρασκευή 24 Ιουλίου μοιάζει να ενεργοποιεί αναταράξεις και να δημιουργεί έντονη κινητικότητα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου, κάτι που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο και απλό, αφού εμπλέκονται αρκετοί άνθρωποι μέσα σε αυτή τη δραστηριότητα.

23
Ιουλ 2020
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο και το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Πέμπτη 23 Ιουλίου μοιάζει να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ώστε να προχωρήσουν με σταθερά βήματα τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει.

Η λογική και η αναλυτική σκέψη είναι δύο εργαλεία που έχεις στα χέρια σου ώστε να επιλύσεις θέματα που έχουν προκύψει και να εξηγήσεις τις απορίες που έχουν δημιουργηθεί.

Θεσεις πλανητων