Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html18
Ιουν 2019
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τετάρτη 19 Ιουνίου μοιάζει με την ενεργοποίηση του παρελθόντος στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκ νέου γνώριμες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες θεωρούσες πως είχες επιλύσει, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα η αλήθεια.

17
Ιουν 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω την Τρίτη 18 Ιουνίου μοιάζει να προετοιμάζει το έδαφος για τη διευθέτηση θεμάτων πρακτικού ενδιαφέροντος τα οποία έχουν να κάνουν με την προετοιμασία των μεγάλων αλλαγών και μετακινήσεων που θα λάβουν χώρα μέσα στο επόμενο δίμηνο. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, τότε θα πρέπει να έχεις αντιληφθεί πως βρίσκεσαι μπροστά σε ανακατατάξεις σε κομβικό τομέα της ζωής σου, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται λεπτομερής και ουσιαστική προετοιμασία.

16
Ιουν 2019

Η Πανσέληνος της 17ης Ιουνίου στην 26η μοίρα του Τοξότη συμπίπτει με την εποχή που ο Άρης σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο αντιμετωπίζουν απέναντι τους τη σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σε μία αναμέτρηση πρόσωπο με πρόσωπο ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. 

Θα χρειαστεί να ανακαλύψεις πηγές αισιοδοξίας σε μία ζωή που επιμένει να μιλά για το οριστικό κλείσιμο κύκλων και την αναγκαστική διάνοιξη μονοπατιών που θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν στο μέλλον.

13
Ιουν 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό την Παρασκευή 14 Ιουνίου, σε ζώδιο του σταθερού σταυρού, τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια των υπολοίπων σταυρών (παρορμητικό και μεταβλητό), είναι πιθανώς η ένδειξη πως αναζητείται σταθερότητα σε εποχές έντονης μεταβολής και αλλαγής. 

Μπορεί να αισθάνεσαι πως δεν πατάς καλά στα πόδια σου, πως δεν υπάρχει στέρεο έδαφος ώστε να μπορέσεις να αισθανθείς ασφάλεια για να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα θέματα γύρω σου.

13
Ιουν 2019
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό την Πέμπτη 13 Ιουνίου και η αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα προκαλέσει αναταράξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο χωρίς να είναι γνωστή η διέξοδος από αυτές. 

Η δύναμη του ενστίκτου είναι και πάλι παρούσα και προσπαθεί να αποδείξει πως μπορεί να επιβάλει τους κανόνες του παιχνιδιού, αγνοώντας την προσπάθεια του μυαλού να κινήσει τα νήματα.

12
Ιουν 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό την Τετάρτη 12 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει το μεγάλο τετράγωνο στον άξονα των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και το Νότιο Δεσμό από τον Αιγόκερω, θέλοντας να αποδείξει πως μερικές ισορροπίες είναι αδύνατο να λειτουργήσουν. 

Η προσπάθεια σου ώστε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις μοιάζει αδύνατη, αφού υπάρχουν άτομα που έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν ούτε εκατοστό από τις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα συμβιβασμού.

10
Ιουν 2019

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό την Τρίτη 11 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μέσω του τετραγώνου με τον Ερμή από τον Καρκίνο και της αντίθεσης με τον Χείρωνα από τον Κριό, δύο στοιχεία που δυσκολεύουν την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις. 

Η προσπάθεια να ισορροπήσεις κάποιες σχέσεις που έχουν χάσει το βηματισμό τους, μπορεί να συναντήσει εμπόδια στην άρνηση της άλλης πλευράς να εναρμονιστεί με τα δεδομένα.

09
Ιουν 2019

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αλλά και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη μοιάζει να ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι άμεσες και γρήγορες αποκρίσεις απέναντι στα ερεθίσματα μπορεί να εμπεριέχουν την έννοια της ευφυίας, αλλά ταυτόχρονα είναι πιθανό να κρύβουν από πίσω τους και μία κριτική η οποία μπορεί να ενοχλήσει κάποιους.

08
Ιουν 2019

Η παραμονή της Σελήνης στο Λέοντα το Σάββατο 8 Ιουνίου και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο το δεύτερο μισό της ημέρας δίνουν το στίγμα σε μία ημέρα που οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα έρθουν σε εσωτερική σύγκρουση με τις επιθυμίες και ανάγκες τους. 

Ο προσωπικός εγωισμός είναι παρών και μοιάζει να κινεί τις ζωές ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να πατήσουν επί πτωμάτων ώστε να ισχυροποιήσουν τη θέση τους.

06
Ιουν 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα την Παρασκευή 7 Ιουνίου και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο νωρίς το πρωί θα μπορούσε να φέρει μία αναταραχή σε θέματα κτήσεων και συναισθημάτων στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ημέρα σου θα ξεκινήσει με μία αναταραχή την οποία καλείσαι να ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις με την πάροδο του χρόνου.

Θεσεις πλανητων