Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Ιουλ 2019

Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Ιουλίου στην 24 μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, την ίδια χρονική στιγμή που ο Άρης από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σηματοδοτεί μία στιγμή που οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) θα βρεθούν σε ένα κομβικό σημείο σχετικά με την επιλογή που θα κάνουν για το παρακάτω της ζωής τους. 

Θα μπορούσες να κατανοήσεις κατά πόσο έχεις την ικανότητα να συνεχίσεις να ζεις με έναν τρόπο που έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δυνάμεις σου, κατά πόσο είσαι σε θέση να διαχειριστείς την έννοια του χρόνου.

13
Ιουλ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 13 Ιουλίου και η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στο Λέοντα, σηματοδοτούν μία ημέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τους εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων. Τοξότης).

12
Ιουλ 2019

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στο Σκορπιό την Παρασκευή 12 Ιουλίου φαίνεται να θέλουν να δυναμώσουν τις αντοχές και το σθένος όσων έχουν βρεθεί να παλεύουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με αντίπαλο τη μοίρα, το πεπρωμένο ή τις καρμικές συνέπειες των πράξεων τους όπως θα έλεγε και ο Κρόνος από τον Αιγόκερω. 

Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να φορτώσεις στους ώμους σου τα βάρη που σου αναλογούν, να φροντίσεις να εξιλεωθείς για ένα παρελθόν που έχει περάσει, αλλά δεν μπορείς να το ξεγράψεις.

11
Ιουλ 2019

Η παραμονή της Σελήνης στο Σκορπιό την Πέμπτη 11 Ιουλίου, αφήνοντας όμως πίσω της την έντονη αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο που προηγήθηκε την προηγούμενη ημέρα, μοιάζει να θέλει να μειώσει τους παλμούς της καρδιάς των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) μετά από ένα έντονο τριήμερο που έχει φέρει αναταράξεις και ανατροπές. 

Θα μπορέσεις να χωνέψεις γεγονότα και καταστάσεις που έχουν λάβει χώρα και μπορεί να έχουν μεταλλάξει τη συνείδηση σου, να έχουν διαμορφώσει ένα νέο πλαίσιο σκέψης και δράσης.

10
Ιουλ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό την Τετάρτη 10 Ιουλίου και  τα διαδοχικά τετράγωνα με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη από το Λέοντα, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο και την αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σηματοδοτούν τις αντιδράσεις των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) απέναντι σε δράσεις εξέλιξης που είναι απαραίτητο να λάβουν χώρα. 

Η σημερινή ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια την αντίδραση και την ένσταση προσώπων απέναντι σε αποφάσεις που μοιάζουν να κουβαλούν μαζί τους την έννοια της βιασύνης και της παρόρμησης.

09
Ιουλ 2019
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Ζυγό την Τρίτη 9 Ιουλίου και τα τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με την απόλυτη σύνοδο του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο και την αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σηματοδοτούν μία ευκαιρία για να δεις ξεκάθαρα το μέλλον σου αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η εκδήλωση μίας τραυματικής συμπεριφοράς ή κατάστασης θα μπορούσε να είναι το σημάδι που περιμένεις να δεις ώστε να αντιληφθείς ποια είναι η κατεύθυνση που σε οδηγεί σε αδιέξοδο.

08
Ιουλ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ενεργοποιεί το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, ενώ την ίδια ώρα η σύνοδος του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο και η αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζουν να θέτουν τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε τεράστια κρίση με στόχο να υπάρξουν κινήσεις που οδηγούν στην εξέλιξη. 

Από τη μία πλευρά, αναγνωρίζεις πως καλείσαι να απεγκλωβιστείς από ένα περιβάλλον το οποίο δε σου επιτρέπει να έχεις περαιτέρω προσωπική εξέλιξη, κάτι που σημαίνει πως μεγαλώνεις, αλλάζεις και εξελίσσεσαι.

06
Ιουλ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο το Σάββατο 6 Ιουλίου μοιάζει με μία καλή ευκαιρία ώστε να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικού ενδιαφέροντος. 

Είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και την τακτοποίηση αυτού, αφού μπορεί να έχεις καιρό να εστιάσεις σε θέματα που επηρεάζουν την καθημερινή σου διαβίωση.

05
Ιουλ 2019

Το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης από το Λέοντα και του Δία από τον Τοξότη την Παρασκευή 5 Ιουλίου φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης), προσφέροντας την ευκαιρία για να ακουστούν, να φανούν ή απλά να περάσουν στιγμές που συμβαδίζουν με την ανάγκη τους για διασκέδαση και απόλαυση. 

Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις κατά νου, αποφεύγοντας να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που καταφέρνουν να σου προκαλέσουν αναστάτωση και περιορισμούς.

04
Ιουλ 2019
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα την Πέμπτη 4 Ιουλίου, η σύνοδος με τον Ερμή και τον Άρη αλλά και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο σηματοδοτούν μία έντονη ημέρα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να κληθείς να αποδείξεις πως διαθέτεις ικανότητες καθοδήγησης και ηγεσίας, πέφτοντας όμως παράλληλα στην παγίδα να ξοδευτείς πολύ περισσότερο από όσο θα χρειαζόταν, αφού αναζητάς την κολακεία από τους γύρω σου.

Θεσεις πλανητων