Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ17
Σεπ 2021

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου δείχνει πως οι διαπροσωπικές σχέσεις των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο βρίσκονται σε ένα δύσκολο σημείο καμπής.

Μπορεί να θέλεις να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά να μη διαθέτεις τον κατάλληλο τρόπο για να επιτύχεις το στόχο σου, αφού μπορεί τα λόγια σου να μεγαλώνουν την απόσταση ανάμεσα σας.

16
Σεπ 2021
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου θα βαθύνει τα συναισθήματα των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να πάρεις πολύ βαθιά και σοβαρά μία κατάσταση που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα ασχολιόσουν τόσο έντονα μαζί της, που θα αντιδρούσες και θα προσπαθούσες να την απομακρύνεις από κοντά σου.

15
Σεπ 2021

Η παραμονή της Σελήνης στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Ερμή από το Ζυγό μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου δείχνει πως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο δυσκολεύονται να τραβήξουν το βλέμμα τους από ζητήματα επαγγελματικού περιεχομένου.

Θα χρειαστεί να επενδύσεις αρκετό χρόνο σε θέματα που μπορεί να σε περιορίζουν και να σε δυσκολεύουν, να δώσεις μεγάλη σημασία σε καταστάσεις που είναι δύσκολες και απαιτητικές, να προσπαθήσεις να συνεννοηθείς με ανθρώπους που δεν κάνουν τη σύνδεση μαζί τους μία εύκολη διαδικασία.

14
Σεπ 2021
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Άρη από την τελευταία μοίρα της Παρθένου την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου φαίνεται να δημιουργεί ένταση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να δημιουργηθεί μία μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση σχετικά με τις προτεραιότητες σου, να αντιληφθείς πως το μυαλό σου τρέχει μπροστά, αλλά το σώμα έχει αποφασίσει να ακολουθήσει έναν πιο αργό ρυθμό.

13
Σεπ 2021

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου δείχνουν πως το μυαλό δεν είναι σε θέση να διαχωρίσει την πραγματικότητα από την ουτοπία, ειδικά στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να προσέξεις τις σκέψεις σου και τον τρόπο που εκφράζεσαι, γιατί είναι πολύ πιθανό να μην είσαι σε θέση να μεταφέρεις με ακρίβεια αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου.

11
Σεπ 2021

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου μοιάζει να ταρακουνά τις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να θελήσεις να προκαλέσεις μία μικρή ή μεγαλύτερη ρήξη στην ισορροπία της σχέσης σου, να τολμήσεις να αλλάξεις τον τρόπο που φέρεσαι στο έτερο ήμισυ για να δεις κατά πόσο είναι έτοιμος/η να αντιδράσει.

10
Σεπ 2021
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου μοιάζει να ομορφαίνει τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να θελήσεις να ασχοληθείς με την εικόνα σου και να βελτιώσεις αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου, μέσα από αγορές που αποφασίζεις να πραγματοποιήσεις.

09
Σεπ 2021

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στο Ζυγό την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου θα βοηθήσει τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) να αποκτήσουν περισσότερη διπλωματία και δυνατότητα εύρεσης λύσεων σε ζητήματα που έχουν προκύψει.

Θα κληθείς να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια διαφωνίες και διαφορετική προσέγγιση απέναντι σε προβλήματα που είναι ορατά και συγκεκριμένα.

08
Σεπ 2021

Η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Χείρωνα από τον Κριό την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου δείχνει πως κάποιες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο βρίσκονται σε οριακό επίπεδο.

Μπορεί να δυσκολεύεσαι να συναναστραφείς με ένα άτομο που έχεις απέναντι σου και έχει αποφασίσει να εξασκήσει τη δυναμική και την εξουσία του πάνω σου.

07
Σεπ 2021

Η Νέα Σελήνη της 7ης Σεπτεμβρίου στη 14η μοίρα της Παρθένου μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη της επιστροφής σε μία καθημερινότητα που είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε αρκετά προβλήματα και απορίες που έχουν γεννηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σηματοδοτεί την επαναφορά στην πραγματικότητα, την απαίτηση να ρίξεις αρκετό βάρος στον επαγγελματικό τομέα και να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κατά νου.

Θεσεις πλανητων