Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html06
Αυγ 2022
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Κρόνο από τον Υδροχόο το Σάββατο 6 Αυγούστου μοιάζει να δημιουργεί εμπόδια και αντιστάσεις στην ομαλή ροή των πραγμάτων στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Φαίνεται πως δυσκολεύεσαι να σπάσεις τα προσωπικά σου δεσμά και να λειτουργήσεις ελεύθερα και ανέμελα, να επικοινωνήσεις με άνεση τις ιδέες σου, να εμπλακείς μέσα σε μία ομάδα που είναι σε θέση να σε βοηθήσει ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη αποδοχή και ασφάλεια.

05
Αυγ 2022

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με το Βόρειο Δεσμό, τον Ουρανό και τον Άρη από τον Ταύρο το δεύτερο μισό της Παρασκευής 5 Αυγούστου μοιάζει να δημιουργεί ένα έντονα δυναμικό και εκρηκτικό κλίμα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες δράσης και απόδειξης της δυναμικής σου, να πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι των εξελίξεων και να φροντίσεις να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς τις κρίσεις που βρίσκονται μπροστά σου.

04
Αυγ 2022
Από signingstar

Η επαφή του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο τις τελευταίες ημέρες, σε συνδυασμό με την είσοδο της Σελήνης στο Σκορπιό σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου, μοιάζουν να ενεργοποιούν έντονα τους/ις εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να δυναμώσεις την ένταση της φωνής σου ώστε να ακουστείς και να μπορέσεις να εκφράσεις τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις σου, για να καταφέρεις να δράσεις σύμφωνα με τις προσωπικές σου διαθέσεις και επιθυμίες.

03
Αυγ 2022

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο την Τετάρτη 3 Αυγούστου μοιάζει να δημιουργεί προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποσαφηνίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να παραμείνεις στο στόχο σου και να μην κάνεις βήματα προς άλλη κατεύθυνση, κατά πόσο θα επιμείνεις στη χρήση της λογικής και θα αποφύγεις να βάλεις το συναίσθημα σε πρώτη θέση της πορείας σου.

02
Αυγ 2022

Η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Δία από τον Κριό το μεσημέρι της Τρίτης 2 Αυγούστου μοιάζει να κινητοποιεί και να ενεργοποιεί τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να πάρεις μέρος σε συζητήσεις που τροφοδοτούν το μυαλό σου με ιδέες και σκέψεις που σε κινητοποιούν για να αναλάβεις πρωτοβουλίες και δράσεις.

01
Αυγ 2022

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 1η Αυγούστου μοιάζει να δυσκολεύει την προσπάθεια να καθαρίσεις το μυαλό σου, να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου, να επικοινωνήσεις τις ακριβείς ιδέες σου, ειδικά αν ανήκεις στους/ις εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να γίνεις κατανοητός/η από τους γύρω σου, να φροντίσεις να ακουστείς και να μπορέσεις να περάσεις τις ιδέες σου στους ανθρώπους που έχεις απέναντι σου χωρίς να δημιουργούνται αμφιβολίες και αυταπάτες.

29
Ιουλ 2022
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στο Λέοντα και το τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο την Παρασκευή 29 Ιουλίου μοιάζουν να δημιουργούν ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό κλίμα στη ζωή των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις που γνωρίζεις πως μπορούν να γεννήσουν αντιρρήσεις που δεν είναι εύκολο να καμφθούν, που είναι εύκολο να φέρουν στην επιφάνεια μία έντονη κριτική από άτομα που διαθέτουν έναν έντονο και δυναμικό λόγο.

28
Ιουλ 2022

Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης 28 Ιουλίου στην 5η μοίρα του Λέοντα σε ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό μοιάζει να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) ώστε να προχωρήσουν σε αποφάσεις και κινήσεις που δείχνουν ετοιμότητα για ανάληψη ρίσκου και διάθεση προσωπικής δράσης.

Μπορεί να νιώσεις πως είναι καιρός να αποδείξεις πως έχεις την ικανότητα να κάνεις κάτι για να αλλάξεις μία αρνητική κατάσταση, για να στρέψεις την πορεία του οχήματος που έχει χάσει τον προσανατολισμό του ή το οποίο οδηγείται προς μία κατεύθυνση αδιέξοδου.

26
Ιουλ 2022

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Καρκίνο την Τρίτη 26 Ιουλίου μοιάζει να δημιουργεί μία έντονη ενσυναίσθηση στον τρόπο λειτουργίας και προσέγγισης των ανθρώπων στους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα θελήσεις να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε πρόσωπα που μοιάζει να την έχουν ανάγκη, σε άτομα που δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας από μόνα τους αυτά που έχουν στο μυαλό τους.

25
Ιουλ 2022

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 25 Ιουλίου μοιάζει να δημιουργεί σύγχυση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να δώσεις σαφείς απαντήσεις σε θάματα που δημιουργούν διλήμματα και αυτό είναι κάτι που σε προβληματίζει και σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως χάνεις τον προσανατολισμό σου.

Θεσεις πλανητων