Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ20
Ιαν 2021

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω νωρίς το πρωί της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου μοιάζει να ξεκινά κάπως δύσκολα και βαριά την ημέρα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να δυσκολεύεσαι να σηκωθείς από το κρεβάτι σου, να ζορίζεσαι να επικοινωνήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, να νιώθεις πως σέρνεις βάρος όταν περπατάς.

19
Ιαν 2021

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω την Τρίτη 19 Ιανουαρίου φαίνεται να δημιουργεί μία σύγχυση ή ένα πρόβλημα στη διαχείριση του χρόνου και των προτεραιοτήτων στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Από τη μία πλευρά, θα ήθελες να λειτουργήσεις ενστικτωδώς και να μπορέσεις να περάσεις τις δικές σου απόψεις και ιδέες, να προκαλέσεις μία αναστάτωση σε ένα περιβάλλον που συνεχίζει να κινείται και να λειτουργεί με ένα σταθερό και αδιατάρακτο τρόπο.

18
Ιαν 2021

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό και η σύνοδος με τον Χείρωνα τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα δημιουργήσει εμπόδια στην ανάληψη δράσης και πρωτοβουλίας στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να ξεπεράσεις εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σου, αλλά είναι πιθανό να οφείλονται σε δικές σου αγκυλώσεις και ανασφάλειες, να φροντίσεις να αντιπαρατεθείς με τις φοβίες και τις ανησυχίες σου, να έρθεις αντιμέτωπος/η με την προσωπική σου έλλειψη εμπιστοσύνης.

16
Ιαν 2021
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς το Σάββατο 16 Ιανουαρίου φαίνεται να θέλει να ηρεμήσει τα πράγματα, να κατευνάσει τις εντάσεις, να ρίξει τους τόνους.

Η Σελήνη στους Ιχθείς θα προσπαθήσει να σβήσει τους προσωπικούς προβληματισμούς, να διώξει από το μυαλό τις ανησυχίες και τα προβλήματα, να σε βάλει στη διαδικασία να θεωρήσεις πως είσαι μία μονάδα μέσα σε ένα σύνολο από ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να συνδεθείς και να ενωθείς.

15
Ιαν 2021

Η απόλυτη σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου θέλει να τονίσει πως διαθέτεις την εσωτερική δύναμη ώστε να ξεπεράσεις τα εμπόδια που είναι μπροστά σου και να αποφασίσεις να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε δράση.

Υπάρχουν ενδείξεις πως κάτι γύρω σου έχει αλλάξει, πως έχουν διαμορφωθεί νέες δυναμικές και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ανθρώπων που αποτελούν το περιβάλλον σου, με αποτέλεσμα να είσαι σε θέση να επανεκκινήσεις τη ζωή σου.

14
Ιαν 2021
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τους Δία, Κρόνο και Ερμή στον Υδροχόο, σε συνδυασμό με την επαναφορά του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου φαίνεται να αποτελεί τον ήχο της αφύπνισης και της έναρξης μίας νέας πορείας στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Πρόκειται για την κατάλληλη ημέρα για να προβείς σε ανακοινώσεις που έχουν ως στόχο να δηλώσουν πως αλλάζεις κατεύθυνση στη ζωή σου.

13
Ιαν 2021

Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης 13ης Ιανουαρίου στην 23η μοίρα του Αιγόκερου, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, μοιάζει να ενημερώνει πως είναι καιρός να κοιτάξεις προς μία διαφορετική κατεύθυνση στη ζωή σου, αφήνοντας στην άκρη το τέλος μίας εποχής, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η επαφή σου με αυτό που έχει πεθάνει, έχει σαπίσει, έχει πάψει να αποτελεί κομμάτι της ζωής σου έχει ως στόχο να σε αφυπνίσει και να σε κάνει να καταλάβεις πως καλείσαι να στραφείς προς μία νέα κατεύθυνση.

11
Ιαν 2021

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου φαίνεται να ενισχύει τη σύγκρουση ανάμεσα στις ατομικές διαθέσεις και την ανάγκη να παραμείνεις μέλος μίας ομάδας που σε έχει ανάγκη, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην απαίτηση να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και την ευκαιρία να λειτουργήσεις ομαδικά μέσα σε ένα σύνολο με κοινό σκοπό.

09
Ιαν 2021

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, φαίνεται να ευνοεί την ευχέρεια να στρέψεις το βλέμμα σου προς μία διαφορετική κατεύθυνση, να εστιάσεις προς την πλευρά που μπορείς να λάβεις ευχαρίστηση.

Έχεις την ευκαιρία να κοιτάξεις μακριά από το άμεσο οπτικό σου περιβάλλον, να συναναστραφείς άτομα που έχουν μία διαφορετική προσέγγιση απέναντι στα πράγματα της καθημερινότητας.

08
Ιαν 2021

Η παραμονή της Σελήνης στο Σκορπιό την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου έχει ως στόχο να γίνει περισσότερο κατανοητό αυτό που έχει συμβεί, να δοθεί ο χρόνος ώστε να χωνευτούν τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα και έχουν αλλάξει συνειδήσεις και κατευθύνσεις αρκετών ανθρώπων.

Θα χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συνεχίσεις να προσπαθείς να βελτιώσεις μία κατάσταση που βλέπεις πως δε βαδίζει στο αρχικό μονοπάτι που βρισκόταν.

Θεσεις πλανητων