Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ18
Μαι 2024
Από signingstar

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Ταύρο το Σάββατο 18 Μαΐου φαίνεται να δημιουργεί την ευκαιρία κάποιων όμορφων στιγμών στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να οργανώνεις και να κάνεις πράξη ένα ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου, να απομακρύνεσαι από μία καθημερινότητα που σε έχει στεγνώσει και σε έχει αναγκάσει να παραδεχτείς πως η ζωή σου έχει γίνει μονοδιάστατη.

17
Μαι 2024
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς την Παρασκευή 17 Μαΐου μοιάζει να δυσκολεύει τις κινήσεις των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με αυτά που προστάζει η λογική σου και τα οποία μπορεί να συγκρούονται με τα συναισθήματα σου.

16
Μαι 2024
Από signingstar

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο την Πέμπτη 16 Μαΐου φαίνεται να δυσκολεύει τη ροή της σκέψης και της επικοινωνίας των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα λεγόμενα σου και να αποφύγεις να βγάλεις στην επιφάνεια τις σκέψεις σου που δεν έχουν ακόμα διαμορφωθεί σε ολοκληρωτική άποψη.

15
Μαι 2024

Τα διαδοχικά τετράγωνα της Σελήνης από το Λέοντα με τους Ουρανό και Δία από τον Ταύρο την Τετάρτη 15 Μαΐου μοιάζουν να αυξάνουν το άγχος της απόδοσης στην καθημερινότητα των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να θελήσεις να αναδείξεις τις ικανότητες σου και να προσπαθήσεις να πιέσεις κάποιες καταστάσεις ώστε να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση που έχεις στο μυαλό σου, να θελήσεις να αναδείξεις τον εαυτό σου.

14
Μαι 2024

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με την Αφροδίτη από τον Ταύρο την Τρίτη 14 Μαΐου μπορεί να δημιουργεί έντονες προσδοκίες και φιλοδοξίες στην καθημερινότητα των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να επιδιώξεις να εκφράσεις την ανάγκη σου να κερδίσεις θαυμασμό από τους γύρω σου, να θελήσεις να αναδείξεις ταλέντα και ικανότητες σου που σε κάνουν ξεχωρίζεις από τους γύρω σου.

13
Μαι 2024
Από signingstar

Η απόλυτη σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, σε συνδυασμό με την αντίθεση της Σελήνης από το Λέοντα με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο τη Δευτέρα 13 Μαΐου μοιάζει να δημιουργούν ένα έντονο πλαίσιο πρόκλησης στον τομέα των αποφάσεων στη ζωή των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις ένα ρίσκο που θα μπορούσε να σε απομακρύνει από τη ζώνη της ασφάλειας σου, να έρθεις αντιμέτωπος/η με μία πρόκληση που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις την ανάγκη να κάνεις μία βουτιά στο κενό.

11
Μαι 2024

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Άρη από τον Κριό το Σάββατο 11 Μαΐου μοιάζει να δημιουργεί την ανάγκη επιθετικής άμυνας στους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου στις περιστάσεις στις οποίες ανακαλύπτεις λόγους για να επιτεθείς στο άτομο που έχεις απέναντι σου και να αναρωτηθείς μήπως κουβαλάς βαρίδια τα οποία σε κάνουν να βλέπουν εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

10
Μαι 2024

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθείς την Παρασκευή 10 Μαΐου φαίνεται να δημιουργεί μία δυσκολία στην επικοινωνία των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα λεγόμενα σου και να φροντίσεις να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις που είναι σε θέση να σε φέρουν αντιμέτωπο/η με πρόσωπα που δε θα ήθελες να έχεις απέναντι σου.

09
Μαι 2024

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Κριό την Πέμπτη 9 Μαΐου μοιάζει να ευνοεί τις μετακινήσεις και την ανάληψη πρωτοβουλίας ώστε να λυθούν θέματα επικοινωνιακού περιεχομένου.

Μπορεί να έχεις προσθέσει αρκετές υποχρεώσεις στη διάρκεια της σημερινής ημέρας και να χρειαστεί να είσαι ακριβής με τη διατήρηση του χρονοδιαγράμματος σου.

08
Μαι 2024
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 8 Μαΐου στη 18η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό μοιάζει να δημιουργεί έντονες συνθήκες αλλαγής και εξέλιξης στη ζωή των εκπροσώπων του τέλους του δευτέρου και της αρχής του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να βρεθείς μπροστά στο ενδεχόμενο του να κάνεις μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα, που σε βάζει στη διαδικασία να τολμήσεις να προχωρήσεις σε δράσεις που ενδεχομένως να ενοχλούν κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

Θεσεις πλανητων