Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ24
Φεβ 2024
Από signingstar

Η Πανσέληνος του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στην 5η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθείς φαίνεται να κορυφώνει την ένταση στη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να είσαι ξεκάθαρος/η σχετικά με τις προθέσεις σου, να είσαι προσεκτικός/η απέναντι σε στον τρόπο που θα χειριστείς δυναμικές ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις που θέλουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο τους.

22
Φεβ 2024
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με τον Δία από τον Ταύρο την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου μοιάζει να δημιουργεί αρκετές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις αιτιάσεις και τις προθέσεις τρίτων, να θέσεις όρια και κανόνες σε ζητήματα στα οποία εμπλέκονται άλλοι και δημιουργούν μία αναστάτωση στο δικό σου προγραμματισμό.

21
Φεβ 2024

Η αντίθεση της Σελήνης από το Λέοντα με τους Πλούτωνα, Αφροδίτη και Άρη από τον Υδροχόο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου φαίνεται να δημιουργεί εστίες έντασης στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου μπροστά σε προκλήσεις που δέχεσαι και αφορούν το ρόλο που διατηρείς σε ομαδικές και κοινωνικές δράσεις, να μπορέσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική σου ταυτότητα και να μη χαθείς μέσα στο σύνολο.

20
Φεβ 2024
Από signingstar

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από τον Καρκίνο με τους Δία από τον Ταύρο και Κρόνο από τους Ιχθείς την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου μοιάζει να δημιουργεί ένα πιο μαλακό κλίμα στην καθημερινότητα των ανθρώπων που έχουν περάσει από μεγάλη πνευματική και συναισθηματική πίεση τις τελευταίες ημέρες.

Θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που καταφέρνουν να σε κάνουν να βρίσκεις τη θέση σου μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο που βρίσκεται σε διαδικασία αναδιαμόρφωσης.

19
Φεβ 2024

Οι διαδοχικές όψεις της Σελήνης από τον Καρκίνο με τους Πλούτωνα, Αφροδίτη και Άρη από τον Υδροχόο φαίνεται να δημιουργούν μία τάση δυσκολίας συνύπαρξης με τους ανθρώπους γύρω σου τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου. 

Θα θελήσεις να βρεις το χρόνο για να μείνεις μόνος/η σου, να ανακαλύψεις την ευκαιρία για να απομονωθείς από τον κόσμο γύρω σου, την ίδια στιγμή που γνωρίζεις πως έχεις αναλάβεις υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοείς.

17
Φεβ 2024
Από signingstar

Η απόλυτη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου φαίνεται να δημιουργεί έντονες κρίσεις στις σχέσεις και τις αξίες των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να θελήσεις να απομονωθείς και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, να επιλέξεις να πάρεις απόσταση από τις δύσκολες σχέσεις σου αφού θέλεις να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να δεις τις πραγματικές σου διαθέσεις και προθέσεις.

16
Φεβ 2024
Από signingstar

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου δημιουργεί δύσκολες συνθήκες στην επικοινωνία των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα δημιουργηθούν έντονες παρεξηγήσεις ανάμεσα σε άτομα που δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν τα λεγόμενα της άλλης πλευράς, αφού παραμένουν δεμένα και προσηλωμένα στη δική τους οπτική για ένα ζήτημα.

15
Φεβ 2024
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Ταύρο αρχικά και το τετράγωνο της με τον Ερμή από τον Υδροχόο αργότερα στη διάρκεια της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου μοιάζει να δημιουργούν ένα έντονο κλίμα επικοινωνίας στην καθημερινότητα των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να έχεις φορτώσει το πρόγραμμα σου με αρκετές δραστηριότητες και να χρειαστεί να θέσεις προτεραιότητες για να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας όλο το πλαίσιο των δράσεων σου.

14
Φεβ 2024

Η απόλυτη σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου φαίνεται να δημιουργεί αρκετή εσωτερική ένταση στους/ις εκπροσώπους των δύο πρώτων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. 

Μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που αντιλαμβάνεσαι πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον εαυτό σου, πως πιέζεσαι υπέρμετρα σε μία περίσταση στην οποία έχεις βρεθεί και καλείσαι να ακούσεις τον οργανισμό σου που χτυπά τα καμπανάκια.

13
Φεβ 2024

Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στον Κριό την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου μοιάζει να επηρεάζει ιδιαίτερα τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε θέματα αποφάσεων σχετικά με το ρόλο τους μέσα σε περιστάσεις που βρίσκονται. 

Μπορεί να έχεις την τάση να λειτουργήσεις ατομικά και εγωιστικά, να θελήσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα σε υπάρχουσες ισορροπίες.

Θεσεις πλανητων