Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Νοε 2019

Η Πανσέληνος της 12ης Νοεμβρίου στην 20η μοίρα του Ταύρου σε ακριβή αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από το Σκορπιό μοιάζει να τεντώνει τα νεύρα και να προκαλεί λεκτικές εντάσεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να γεννούν συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που διαθέτουν αμετακίνητη άποψη και σταθερή ματιά απέναντι στα πράγματα.

09
Νοε 2019

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το Σάββατο 9 Νοεμβρίου μοιάζει να δημιουργεί εμπόδια αλλά και ευκαιρίες για αμφισβητήσεις δεδομένων στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Από τη μία πλευρά, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η έννοια του χρόνου.

08
Νοε 2019
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου μοιάζει να βοηθά τους εκπροσώπους του πύρινοι στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) σε ζώδιο/ωροσκόπο να πάρουν πρωτοβουλίες και να κινήσουν τα νήματα.

Η ευνοϊκή όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μοιάζει να θέλει να τονίσει πως είναι καιρός να τρέξουν κάποια πράγματα, να εξελιχθούν κάποιες σκέψεις και να μετατραπούν σε πράξεις που είναι σε θέση να βάλουν φωτιά στην ημέρα.

07
Νοε 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου μοιάζει να προσθέτει αρκετές παραμέτρους στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά θέματα την ίδια χρονική στιγμή, να εμπλακείς σε παραμέτρους που δεν είναι εύκολο να τις διαχωρίσεις μεταξύ τους με βάση τη σημασία τους.

06
Νοε 2019

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μοιάζει να μπερδεύει την καθημερινότητα των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

Ίσως να εμπλακείς σε πολλά παράλληλα σενάρια, να χάσεις χρόνο σε λεπτομέρειες γεγονότων με αποτέλεσμα να δεις την ημέρα να προχωρά χωρίς να μπορείς να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν.

05
Νοε 2019
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον ανάδρομο Ερμή από το Σκορπιό την Τρίτη 5 Νοεμβρίου φαίνεται να γεννά λεκτικές εντάσεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς αν ερμηνεύσεις κάπως διαφορετικά τα πράγματα, με αποτέλεσμα να μπαίνεις και πάλι σε συζητήσεις που θεωρούσες πως είχαν κάνει τον κύκλο τους.

04
Νοε 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, χωρίς να σχηματίζει κάποιες έντονες όψεις με άλλους πλανήτες, μοιάζει να βοηθά ώστε να καθαρίσεις το πεδίο της ζωής σου που έχει μπλεχτεί τον τελευταίο καιρό.

Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από τα ζητήματα που σε απασχολούν με έντονο τρόπο, να αδειάσεις το μυαλό σου, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε βοηθούν να δεις τα πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική πλευρά.

02
Νοε 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το Σάββατο 2 Νοεμβρίου δημιουργεί ένα έντονα πιεστικό κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να φέρεις εις πέρας αρκετές υποχρεώσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εκπληρώσεις υποσχέσεις που έχεις δώσει και δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς ή να καθυστερείς.

01
Νοε 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου μοιάζει να ταρακουνά τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού τους θέτει μπροστά σε εμπόδια και αδιέξοδα τα οποία καλούνται να αποδεχτούν.

Τα προσωπικά όρια είναι παρόντα, είναι πλέον πάνω στο τραπέζι και αντιλαμβάνεσαι πως θα χρειαστεί να αναμετρηθείς ή να συνεργαστείς μαζί τους.

30
Οκτ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου μοιάζει να βοηθά στο να αποδράσεις από ένα κλειστό πλαίσιο γεμάτο κανόνες και υποχρεώσεις, τα οποία σε κούρασαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Θα μπορούσες να αλλάξεις τον τόνο της φωνής σου και μέσα από αυτή τη διαδικασία να αντιληφθείς πως μεταβάλλεται και η συμπεριφορά των ανθρώπων που έχεις απέναντι σου.

Θεσεις πλανητων