Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html21
Μαι 2019

Η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με το Νότιο Δεσμό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα την Τετάρτη 22 Μαΐου μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μπροστά σε περιστάσεις κρίσεως που απαιτούν ικανότητα διαχείρισης και επίλυσης. 

Θα χρειαστεί να αποδείξεις κατά πόσο είσαι σε θέση να αποφύγεις τις γνώριμες κακοτοπιές, να αρνηθείς να λειτουργήσεις με τρόπο που σε περιχαρακώνει μακριά από πρόσωπα με τα οποία υπάρχει μέλλον μεταξύ σας, να αποφύγεις να κλείσεις τα αυτιά σου σε ευκαιρίες και προοπτικές που σε ανανεώνουν.

21
Μαι 2019
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη από τον Καρκίνο και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό θα δυναμιτίσει το κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τρίτη 21 Μαΐου. 

Οι έντονες και παρορμητικές αντιδράσεις απέναντι στα ερεθίσματα μπορεί να υποδηλώνουν πως υπάρχουν φοβίες ή κατάλοιπα από προηγούμενες περιστάσεις που λειτουργούν σαν ελατήρια εκτόξευσης ενστικτωδών αντιδράσεων.

20
Μαι 2019
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 20 Μαΐου μοιάζει να γεννά μία ιδιαίτερα απαιτητική και πολυδιάστατη ημέρα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ταχύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις θα παίξει μεγάλο ρόλο στο κατά πόσο θα καταφέρεις να αποδράσεις από διλήμματα και εκκρεμότητες που καταφέρνουν να φορτώνουν το μυαλό σου.

17
Μαι 2019
Από signingstar

Η εξαιρετικά έντονη Πανσέληνος του Σαββάτου 18 Μαΐου στην 27η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) με στόχο να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματα τους και να φέρουν στην επιφάνεια μία αλήθεια που δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται από το φως. 

Πρόκειται για μία Πανσέληνο που θα σε κάνει να βουτήξεις στο βάθος του συναισθηματικού σου κόσμου, που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κουβέντες που δεν έχεις κάνει με τον εαυτό σου και μπορούν να δημιουργήσουν αυλακιές στην ψυχή σου.

16
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και τα τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 16 Μαίου μαρτυρούν πως πρόκειται για μία ημέρα με αρκετή ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα κληθείς να ισορροπήσεις πάνω σε καταστάσεις που είναι αρκετά εύκολο να σε πιέζουν, πάνω σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα, χωρίς να έχεις τη διάθεση να λειτουργήσεις με τρόπο παρορμητικό.

14
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο την Τετάρτη 15 Μαΐου μοιάζουν να θέλουν να τονίσουν τη σημασία της ομορφιάς, της απόλαυσης, της ευγένειας και της ευχαρίστησης στη ζωή σου.

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να είναι ιδανική ώστε να δοθεί έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα και την αισθητική.

13
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 14 Μαΐου θα ενεργοποιήσει την αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη με αποτέλεσμα να θολώσει το τοπίο στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αποφασιστικότητα ώστε να λειτουργήσεις με ακρίβεια απέναντι στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις θα δυσκολέψει λόγω της παρουσίας πολλών ανεξέλεγκτων παραμέτρων που δυσκολεύουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις.

12
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο σε συνδυασμό με την παρουσία του Ερμή στον Ταύρο τη Δευτέρα 13 Μαΐου, μοιάζει να βοηθά τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) να λειτουργήσουν μέσα σε ένα καθορισμένο και κοντρολαρισμένο περιβάλλον χωρίς εξάρσεις και ανατροπές. 

Θα θελήσεις να ακολουθήσεις ένα σαφές πλάνο χρόνου και δράσεων, με στόχο να καταφέρεις να προχωρήσεις σε εκκαθαρίσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να μπορείς να επενδύσεις το χρόνο σου σε καταστάσεις που έχουν νόημα για τη ζωή σου.

10
Μαι 2019

Η παραμονή της Σελήνης στο Λέοντα και το τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο το Σάββατο 11 Μαΐου δείχνει πως οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα βρεθούν μπροστά σε καταστάσεις που εμπεριέχουν δυσκολία στην επικοινωνία. 

Η απόλυτη άποψη μοιάζει με την παγίδα που οδηγεί σε εντάσεις και πιθανές συγκρούσεις, αφού πιθανότατα να απουσιάζει η ευέλικτη ματιά απέναντι στα πράγματα.

09
Μαι 2019

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 10 Μαΐου μοιάζουν να επιδιώκουν να χαλαρώσουν μία έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί στο σκηνικό της ζωής των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως).

Καλείσαι να επεξεργαστείς τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και να εξετάσεις μήπως μπορείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.

Θεσεις πλανητων