Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html15
Φεβ 2019

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τη Σελήνη από τον Καρκίνο το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ενεργοποιούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) με στόχο να εκδηλωθούν αλήθειες που κρύβονται πίσω από τόνους δικαιολογιών και φόβων. 

Είναι πιθανό να κουβαλάς μέσα σου κάποιες ανασφάλειες που θα εκδηλωθούν σε μία σχέση που καλείται να οριοθετήσει τα βήματα της με σαφήνεια.

14
Φεβ 2019
Από signingstar

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στους Διδύμους την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, σε τροχιά κενή πορείας, θέλουν να δηλώσουν πως δε χρειάζεται να ληφθεί καμία σοβαρή απόφαση κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού η σκέψη δεν μπορεί να είναι αρκετά δομημένη ώστε να καταγράψει όλες τις λεπτομέρειες ενός πλάνου. 

Έχεις την ευκαιρία να πιάσεις κουβέντα με αρκετό κόσμο, να καταγράψεις σκέψεις και απόψεις τρίτων, να φιλτράρεις τις πληροφορίες μέσα από το δικό σου μυαλό, χωρίς όμως να οδηγείσαι απαραιτήτως σε συμπεράσματα.

13
Φεβ 2019

Ποιες είναι άραγε οι στιγμές ευτυχίας που ζητά η Σελήνη από τους Διδύμους όταν συναντά απέναντι της το Δία από τον Τοξότη, όπως συμβαίνει την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου; Μία επαναστατική κουβέντα με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να ανοίξει τους κλειδωμένους οπτικούς ορίζοντες ενός μυαλού που νιώθει αφημένο στη μοίρα της εποχής; Ένα ταξίδι που καταφέρνει να σπάσει τη μοντονία της καθημερινότητας; Μία συγκέντρωση φίλων και γνωστών που καταφέρνει να δημιουργήσει θόρυβο και φασαρία σε μία ζωή που την έχει στοιχειώσει η υπόκωφη ησυχία και η επαναλαμβανόμενη κενότητα;

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι σκέψεις των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, σε μία ημέρα που θα μπορούσε να ξημερώσει όπως ακριβώς όλες οι προηγούμενες και χωρίς να δίνει το στίγμα πως κάτι μπορεί να αλλάξει. Θα μπορούσε να είναι η πλοκή του βιβλίου που διαβάζουν οι παραπάνω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου λίγο πριν κοιμηθούν, ώστε να μπορέσουν να ηρεμήσουν το μυαλό τους και να αποφύγουν άλλη μία νύχτα αϋπνίας.

12
Φεβ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Ιχθείς μοιάζει να κινητοποιεί το μυαλό των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, φέρνοντας στο προσκήνιο σκέψεις και προοπτικές που δημιουργούν εσωτερική αναστάτωση. 

Η λογική και το συναίσθημα μπερδεύονται μέσα σε ένα λαβύρινθο από αισθήματα, με αποτέλεσμα να προξενούνται εσωτερικές συγκρούσεις που αναζητούν τον τρόπο να εκφραστούν.

11
Φεβ 2019

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου μοιάζει να δυσκολεύει τις επαφές των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, λόγω της επιμονής και του πείσματος που δεν επιτρέπει να υπάρξει ελαστικότητα και ευελιξία. 

Κάθε προσπάθεια συνεννόησης μπορεί να έχει ένα αποτέλεσμα που δεν εμπεριέχει τις έννοιες της σύμπλευσης και συνεννόησης, αφού υπάρχουν προσωπικές σκέψεις και πεποιθήσεις που εμποδίζουν τη σύζευξη των διαφορετικών απόψεων.

10
Φεβ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και οι ευνοϊκές όψεις με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και τον Ερμή από τους Ιχθείς, φαίνεται να κατεβάζουν την ταχύτητα της δράσης και της σκέψης, αφού ένα από τη ζητούμενα είναι να απολαύσεις τις στιγμές. 

Με τη Σελήνη στον Ταύρο θα αναζητήσεις μικρές και καθημερινές απολαύσεις, θα προσπαθήσεις να γευτείς τις στιγμές σου μέσα από τη συντροφιά ανθρώπων που μπορείτε να συνεννοηθείτε ακόμα και χωρίς να μιλάτε.

08
Φεβ 2019
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να προκύπτουν συγκρίσεις που προκαλούν ένταση και συγκρούσεις. 

Η ανάγκη να λειτουργήσεις σύμφωνα με την προσωπική σου βούληση σε κάνει να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με ανθρώπους και καταστάσεις που επενδύουν στο χρόνο και την υπομονή.

07
Φεβ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με το Χείρωνα στους Ιχθείς την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου μοιάζει να ξυπνά φοβίες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν σε ύπνωση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Ο φόβος της απώλειας της προσωπικής ταυτότητας και βούλησης είναι ένα στοιχείο που πιθανότατα να σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως αποφεύγεις κάποια άτομα στο περιβάλλον σου.

06
Φεβ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου μοιάζουν να βάζουν τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε μία παράλληλη πραγματικότητα σε σχέση με την καθημερινότητα τους. 

Ίσως να αποφασίζεις να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν απόσταση από την πρακτική πλευρά της καθημερινότητας σου, να δοκιμάζεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις δύσκολες ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις που δεν είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα.

05
Φεβ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου μοιάζει να αλλάζει τη διάθεση και τις επιθυμίες, αφού η ανάγκη για ένωση με κάτι πέρα από αυτό που προστάζει το μυαλό είναι πλέον εμφανής. 

Μπορεί να αναζητήσεις τον τρόπο ώστε να έρθεις κοντά με άτομα που μέχρι πριν από λίγες ημέρες υπήρχαν εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα σας, ακόμα και για πολύ μικρές αφορμές.

Θεσεις πλανητων