Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ14
Δεκ 2018

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου μπορεί να ξεκινά δυναμικά και φουριόζικα, λόγω της συνόδου της Σελήνης με τον Άρη στους Ιχθείς, αλλά θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο ήρεμο και ομαλό όσο θα περνά η ώρα. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς), τότε μπορεί να ξεκινάς την ημέρα με ιδιαίτερη ένταση και να προσπαθείς να χωρέσεις μέσα σε λίγο χρόνο πολλές υποχρεώσεις.

13
Δεκ 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Ιχθείς με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη, αλλά και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, μοιάζουν να προσθέτουν αρκετές παραμέτρους στην καθημερινότητα των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ημέρα μπορεί να περιλαμβάνει αρκετές μετακινήσεις, οι οποίες όμως δεν είναι βέβαιο πως μπορούν να προγραμματιστούν και να εκτελεστούν στον κατάλληλο χρόνο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

12
Δεκ 2018

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη λίγο πριν το ξημέρωμα της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου μοιάζει να αποτελεί την ευκαιρία ώστε να κλείσει ένας κύκλος έντονης εξωστρέφειας και  να δοθεί το σήμα ώστε να εκφραστούν σκέψεις και  διαθέσεις, χωρίς να μπλέκουν μέσα σε αγκυλώσεις, ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο βέβαια συνεχίζει να δίνει στη λογική μία έντονη χροιά, να επιλέγει να φιλτράρει διαθέσεις και ένστικτα μέσα από φράσεις και προτάσεις που επιμένουν να χτίζονται πάνω σε κανόνες γραμματικής και συντακτικού.

11
Δεκ 2018
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, χωρίς να δημιουργεί όψεις με άλλους πλανήτες, μπορεί να δηλώνει πως δε χρειάζεται να λάβεις και πολύ σοβαρά όποιες αναταράξεις προκύψουν και είναι σε θέση να ταρακουνήσουν τις ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί. 

Η παραμονή σε πάγιες και σταθερές απόψεις, η απαίτηση να γίνονται τα πράγματα όπως έχεις συνηθίσει να κινούνται, η επιμονή σχετικά με το προσωπικό σου δίκιο είναι κάποια στοιχεία που μπορεί να εκφραστούν, αλλά να μη βρουν ανταπόκριση από τους γύρω σου.

10
Δεκ 2018

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου φαίνεται να κλονίζει τα ερωτικά συναισθήματα αλλά και τις οικονομικές συνδιαλλαγές των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η διάθεση ή απαίτηση να ληφθούν αποστάσεις από τις έντονες συναισθηματικές καταστάσεις θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά σε καταστάσεις που αναζητούν ένα επόμενο βήμα, χωρίς να είναι σε θέση να κατανοήσουν προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να γίνει.

09
Δεκ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα και το Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω, αλλά και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου μοιάζει να φωνάζει στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) πως είναι καιρός να αφήσουν πίσω τους ανθρώπους και καταστάσεις που λειτουργούν σαν βαρίδια στο δρόμο τους. 

Ίσως να αισθανθείς πως κουβαλάς ένα μεγάλο βάρος μαζί σου, πως σου έχουν φορτώσει ευθύνες και υποχρεώσεις που δε θέλεις να φέρεις μαζί σου.

07
Δεκ 2018

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη το πρώτο μισό του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου μοιάζει να λειτουργεί σαν ένας μοχλός αποσυμπίεσης σε καταστάσεις που έχουν στριμώξει τις ζωές ανθρώπων που αναζητούν μία διέξοδο. 

Φρόντισε να κάνεις κάτι που δεν ανήκει στη σφαίρα των υποχρεώσεων σου, να λειτουργήσεις εντελώς απροσδόκητα και διαφορετικά, αφού αυτό που έχει σημασία είναι να σπάσεις το καλούπι που συνηθίζεις να κινείσαι.

06
Δεκ 2018

Η Νέα Σελήνη στη 15η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου μοιάζει να δηλώνει στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) πως υπάρχει η ευκαιρία για στιγμές πραγματικής ευτυχίας στη ζωή τους, ακόμα και αν αυτές οι στιγμές προσφέρονται ως δώρο από άγνωστο αποστολέα. 

Μία εκδρομή αυτή την περίοδο θα μπορούσε να λειτουργήσει άκρως αναζωογονητικά και να καταφέρει να βάλει φρένο στην επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα η οποία δημιουργεί αγκυλώσεις και προβληματισμούς.

04
Δεκ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου μοιάζει να ενεργοποιεί μία μορφή ανασκόπησης των τελευταίων είκοσι περίπου ημερών, που είναι σε θέση να οδηγήσει σε αποφάσεις που θα φέρουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. 

Το θέμα της σημερινής ημέρας έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα και με λύσεις που θα μπορούσαν να δοθούν σε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό και μοιάζουν να έχουν προκαλέσει στασιμότητα.

03
Δεκ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Σκορπιό αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Άρη από τους Ιχθείς, σηματοδοτούν μία Τρίτη 4 Δεκεμβρίου που μοιάζει να δημιουργεί έντονο κυματισμό σε μία θάλασσα από έντονα συναισθήματα. 

Η έντονη έκφραση του συναισθηματικού κόσμου είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να κρυφτεί σήμερα, αφού είναι εύκολο να αισθανθείς πολλά και να προσπαθήσεις να τα φέρεις στην επιφάνεια.

Θεσεις πλανητων