Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html10
Οκτ 2019
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου μοιάζει να προσπαθεί να κατεβάσει τους ήχους που συνεχίζουν να φτάνουν στα αυτιά μετά από ένα τριήμερο που είναι αρκετά πιθανό να κουβάλησε μαζί του εντάσεις και συγκρούσεις.

Η αρμονική συνύπαρξη της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό αποτελεί μία ένδειξη πως καλείσαι να έρθεις σε επαφή με το συναισθηματικό σου κόσμο, να εξερευνήσεις όσα αισθάνεσαι και μπορεί να κρύβονται μέσα σου.

09
Οκτ 2019
Από signingstar

Με την Αφροδίτη να έχει πλέον περάσει στο Σκορπιό την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και τη Σελήνη να παραμένει σε τροχιά κενή πορείας στον Υδροχόο, οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού θα αισθανθούν μία πίεση που οφείλεται στο γεγονός πως καλούνται να ελέγξουν καταστάσεις, η εξέλιξη των οποίων όμως μπορεί να μην είναι στο χέρι τους.

Θα θελήσεις να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να βρεις λόγους για τους οποίους παίρνεις στους ώμους σου ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να μην είναι αποκλειστικά δικές σου οφειλές.

08
Οκτ 2019
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Υδροχόο την Τρίτη 8 Οκτωβρίου χωρίς όμως να υπάρχουν όψεις με άλλους πλανήτες, μοιάζει να μεταφέρει όλη τη δυναμική στην αντίθεση του Ερμή από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο που φαίνεται να βάζει το μυαλό σε θέση ισχύος και να τονίζει την ανάγκη να υπάρξουν αποφάσεις που βασίζονται σε ισχυρά θεμέλια.

Η πρόκληση συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά σου και να σου ζητά να αντιδράσεις χωρίς όμως να σου προσφέρει μία μικρή βοήθεια.

07
Οκτ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου μοιάζει να ενεργοποιεί την αντίθεση του Ερμή από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο και να δημιουργεί ένα κλίμα έκπληξης στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Κάποια μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια και είναι σε θέση να ταρακουνήσουν εύθραυστες ισορροπίες που έμοιαζαν να έχουν συμβιβαστεί με την πραγματικότητα μέσα στη διάρκεια του χρόνου.

05
Οκτ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ενεργοποιεί τα τετράγωνα με τον Άρη από το Ζυγό και τον Χείρωνα από τον Κριό με αποτέλεσμα να μπαίνει σε κίνηση η ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα αντιμετωπίσεις αρκετές υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο από όσο έχεις συνηθίσει, αφού χρειάζεται να καλύψεις κάποια κενά και να ισορροπήσεις δεδομένα.

04
Οκτ 2019

Καθώς η Σελήνη θα προχωρά στον Τοξότη την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και θα απομακρύνεται από τον Δία, ενώ την ίδια ώρα η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό θα γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτή, η ημέρα θα αφήνει πίσω της την ανεμελιά των πρώτων ωρών για να δώσει τη θέση της σε σκέψεις και ανησυχίες που θα δυναμώνουν.

Θα κληθείς να βαθύνεις τη σκέψη σου, να έρθεις σε επαφή με αμφιβολίες και ασάφειες, να ασχοληθείς με ζητήματα που απαιτούν περισσότερο χρόνο απασχόλησης μαζί τους και δεν μπορούν να βασίζονται σε μία επιφανειακή άποψη.

03
Οκτ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου αποτελεί το σημάδι πως οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα βρεθούν μπροστά σε διλήμματα και σε αποφάσεις που δεν είναι εύκολο να ληφθούν με γνώμονα μόνο τη λογική.

Καλείσαι να ισορροπήσεις το μυαλό και το συναίσθημα, να ζυγίσεις δύο ενδεχόμενα πάνω σε μία βάση που δεν είναι καθόλου σταθερή.

02
Οκτ 2019
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα και ευελιξία στη διάρκεια της ημέρας, λαμβάνοντας αποστάσεις από σκέψεις, απόψεις και καταστάσεις που κουβαλούν μαζί τους την έννοια του συμβιβασμού και του βαλτώματος.

Θα θελήσεις να τρέξεις κάποιες διαδικασίες, να ολοκληρώσεις τα πλάνα σου, να λειτουργήσεις με γνώμονα τη μεγάλη εικόνα αφήνοντας στην άκρη τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να προκαλούν προβληματισμό και φρενάρισμα.

01
Οκτ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και η αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά θέματα οικονομικού περιεχομένου στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να υπάρξει μία αποσταθεροποίηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικές υποχρεώσεις και να αισθανθείς πως βάλλεσαι με υποχρεώσεις τις οποίες δεν είχες σχεδιάσει.

28
Σεπ 2019

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου στην 5η μοίρα του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να θέλει να τονίσει στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην ανάληψη προσωπικής δράσης με αποτέλεσμα να χάνεται η ισορροπία στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Μπορεί να σε προβληματίσουν θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία είναι ικανά να παγώσουν πλάνα και σχέδια που έχεις κατά νου, αφού δεν μπορείς να βασιστείς απόλυτα στην άλλη πλευρά.

Θεσεις πλανητων