Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Ιουν 2019

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 6 Ιουνίου μοιάζει να επηρεάζει το συναισθηματικό κόσμο των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε κομβικές αλλαγές που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που βιώνεις μία διαπροσωπική σχέση και να χρειάζεσαι χρόνο ώστε να χωνέψεις τις εξελίξεις και τους μετασχηματισμούς που προκύπτουν.

05
Ιουν 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο την Τετάρτη 5 Ιουνίου και η σύνοδος με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό, αλλά και η αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω αργά το απόγευμα, δηλώνουν πως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) βρίσκονται μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις που χωρίζουν το χρόνο σε παρελθόν και μέλλον. 

Θα χρειαστεί να αναρωτηθείς αν έχεις ορθά αποφασίσει σχετικά με μία κατάσταση που μοιάζει να σε περνά σε ένα επόμενο στάδιο ή μήπως εθελοτυφλείς και επιλέγεις να βλέπεις φως εκεί που υπάρχουν απλά χαραμάδες.

04
Ιουν 2019
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με το Δία από τον Τοξότη, αλλά και η σύνοδος της με τον Ερμή στο τέλος των Διδύμων αλλά και στην αρχή του Καρκίνου την Τρίτη 4 Ιουνίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα στην ημέρα και να φορτώνει κάποιες πλάτες με αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες δεν είναι εύκολο να φέρουν εις πέρας. 

Πιθανότατα να χρειαστεί να βρεθείς σε πολλά μέρη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που βέβαια θα μπορούσε να σε αποσυντονίσει και να σε οδηγήσει σε πράξεις που δε φτάνουν στην ολοκλήρωση τους.

03
Ιουν 2019

Η σημερινή Νέα Σελήνη της 3ης Ιουνίου στη 12η μοίρα των Διδύμων μοιάζει να θέλει να ελαφρύνει το κλίμα σε ένα περιβάλλον που είναι ήδη επιβαρυμένο και πιθανότατα να ετοιμάζεται να βαρύνει ακόμα περισσότερο. 

Η συμμετοχή σου σε μία συζήτηση που γεννά όνειρα είναι σε θέση να τραβήξει το μυαλό σου από πιο δύσκολες καταστάσεις, στις οποίες αισθάνεσαι πως εμπλέκεσαι χωρίς να σου δίνεται κάποιος χάρτης απόδρασης.

30
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό την Πέμπτη 30 Μαΐου και οι έντονες όψεις τετραγώνου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σηματοδοτούν μία κρίσιμη ημέρα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα κληθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που λειτουργούν αμυντικά και εξουσιαστικά, να εκφράσεις τη μοναδικότητα σου και να μιλήσεις για την ανάγκη σου να αναλάβεις προσωπική δράση.

29
Μαι 2019
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Τετάρτη 29 Μαΐου και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο μοιάζει να δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι απότομες αντιδράσεις απέναντι σε εξωτερικά ερεθίσματα μοιάζουν να κρύβουν βαθύτερα αίτια, που είναι αρκετά πιθανό να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

28
Μαι 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη την Τρίτη 28 Μαΐου μοιάζουν να προσθέτουν ταχύτητα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο χωρίς όμως αυτό να αποτελεί και δικλείδα ασφαλείας πως θα υπάρξουν και σαφή συμπεράσματα. 

Μπορεί να μπερδευτείς σε δίχτυα που δεν είναι καθόλου εύκολο να αποδράσεις, αφού ίσως να υποσχεθείς πολλά περισσότερα από όσα είσαι σε θέση ή διατεθειμένος/η να φέρεις εις πέρας.

27
Μαι 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους τη Δευτέρα 27 Μαΐου μοιάζει να μπερδεύει το μυαλό των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Ο εγκέφαλος είναι πιθανό να ταξιδεύει σε πολλές προοπτικές οι οποίες δεν οδηγούν απαραίτητα στον τελικό προορισμό.

25
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σε τροχιά κενή πορείας το Σάββατο 25 Μαΐου μοιάζει να επιδιώκει να επαναφέρει μία κατάσταση σταθερότητας σε περιβάλλοντα που έχουν ταρακουνηθεί τις προηγούμενες ημέρες. 

Πιθανότατα να ανακαλύψεις μικρές ή μεγαλύτερες αφορμές ώστε να κοιτάξεις μέσα από διαφορετική οπτική μία περίσταση στην οποία έχεις δώσει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, την οποία έχεις χρωματίσει με έναν τρόπο που μπορεί να μην είναι απόλυτα αληθής.

24
Μαι 2019

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό αρχικά και την Αφροδίτη αργότερα από τον Ταύρο μοιάζει να προκαλεί μικρές ή μεγαλύτερες αναταράξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός. Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Θεσεις πλανητων