Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ13
Νοε 2020

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Ζυγό την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, σε συνδυασμό με την προετοιμασία για την επαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό το Σάββατο, φαίνεται πως θα τεντώσουν τα νεύρα των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Πιθανότατα να έχεις αποφασίσει να εκφράσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου σε μία σχέση που βρίσκεται πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, επιδιώκοντας να ακουστείς και να γίνει κατανοητό πως έχεις λόγο σε όλο αυτό.

12
Νοε 2020

Η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Χείρωνα και τον ανάδρομο Άρη από τον Κριό την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου θα προκαλέσει αναταράξεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Καλείσαι να ισορροπήσεις πάνω σε καταστάσεις που γνωρίζεις πως έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού θα πρέπει να μιλήσεις για πράγματα που θα φέρουν λεκτικές εντάσεις.

11
Νοε 2020

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από την Παρθένο με τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να βοηθούν τους/ις εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) να μπορέσουν να εναρμονίσουν αυτά που αισθάνονται με αυτά που είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

Μπορείς να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αρκεί να είσαι σε θέση να κοιτάζεις τη μεγάλη εικόνα, όσο και τις λεπτομέρειες.

10
Νοε 2020

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη 10 Νοεμβρίου θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να μαλακώσουν οι άκαμπτες θέσεις και απόψεις, να βρουν διέξοδο οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες.

Αν βρίσκεσαι σε μία περίοδο με έντονες διαμάχες στη ζωή σου, είναι μάλλον καιρός να προσθέσεις συναίσθημα στη σκέψη σου, να προσπαθήσεις να λειάνεις τις γωνίες που υπάρχουν στις συζητήσεις σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να δώσει συγχώρεση.

09
Νοε 2020
Από signingstar

Η απόλυτη αντίθεση της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Άρη από τον Κριό τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου δηλώνει πως θα βρεθείς μπροστά στην προοπτική δύσκολων ισορροπιών στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάφλεξη στις σχέσεις σου βρίσκει εύκολα πάτημα τη σημερινή ημέρα, αφού μία κουβέντα αρκεί για να φέρει στην επιφάνεια όλες τις διαφωνίες που κρύβονται κάτω από ένα πέπλο συμβιβασμών.

07
Νοε 2020
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου μοιάζει να δημιουργεί ένα περισσότερο εξωστρεφές κλίμα και να τονίζει την ανάγκη για απόδραση από ένα περιβάλλον που έχει δυσκολέψει την προσωπική έκφραση.

Καλείσαι να κάνεις το πρώτο βήμα στην προσέγγιση προς ένα άτομο με το οποίο έχει δυσκολέψει η επικοινωνία, να προσπαθήσεις να ρίξεις γέφυρες συνεννόησης και να βελτιώσεις τη σχέση σας.

06
Νοε 2020

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Άρη από τον Κριό και οι αντιθέσεις με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο από Αιγόκερω θα δημιουργήσουν ένα έντονο κλίμα στην ημέρα των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα είσαι ειλικρινής, ευθύς και απόλυτος/η ή θα λειτουργήσεις διπλωματικά.

05
Νοε 2020

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο και τα τετράγωνα με το Χείρωνα από τον Κριό και την Αφροδίτη από το Ζυγό την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου φαίνεται να δυσκολεύει τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο ως προς την έκφραση των συναισθημάτων τους.

Θα κληθείς να μιλήσεις σχετικά με αυτά που αισθάνεσαι, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να είναι δύσκολο, μπορεί να μπλοκάρει μπροστά στην ανασφάλεια που αισθάνεσαι και στην αδυναμία σου να εξηγήσεις με λογική αυτά που νιώθεις.

04
Νοε 2020
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου θα χτυπήσει καμπανάκια στους/ις εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να μιλήσουν όταν βρίσκονται σε περιβάλλοντα που είναι δύσκολα διαχειρίσιμα.

Καλείσαι να δείξεις πως έχεις άγνοια για κάποια πράγματα, να αποφύγεις να αναλάβεις στις πλάτες σου βάρη άλλων, να λειτουργήσεις με γνώμονα την ευφυία σου που θα μπορούσε να σε απομακρύνει από εστίες ανάφλεξης.

03
Νοε 2020

Το ακριβές τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από το Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Τρίτη 3 Νοεμβρίου φαίνεται να δυσκολεύει την επικοινωνία των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ημέρα προσφέρεται για συλλογή πληροφοριών, για επαφές με άτομα που έχει υπάρξει απόσταση ανάμεσα σας, για επαναπροσδιορισμό στόχων και πλάνων.

Θεσεις πλανητων