Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html05
Φεβ 2020

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Τοξότη και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου μοιάζει να μπερδεύει την καθημερινότητα των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η βιαστική λήψη αποφάσεων περιλαμβάνει μέσα της μεγάλο ποσοστό λανθασμένης κρίσης και αδυναμία εμβάθυνσης στα γεγονότα, με αποτέλεσμα να μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια που δε συνάδουν με τον τελικό σου στόχο.

04
Φεβ 2020

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου μοιάζει να μπερδεύει τα δεδομένα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να προσέξεις ώστε να ακούσεις καλά τα λεγόμενα, να διαβάσεις τις σκέψεις ανθρώπων που εκφράζουν απόψεις οι οποίες μπορεί να απέχουν σε σχέση με αυτά που ακούς.

03
Φεβ 2020

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου μοιάζει να εκκινεί μία εβδομάδα με έντονη επικοινωνιακή αναστάτωση που έχει προεκτάσεις που ανακατεύουν πολλούς τομείς της καθημερινότητας, ειδικά στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η λήψη αρκετών πληροφοριών θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, να μοιραστείς σκέψεις και ιδέες, να γνωρίσεις ανθρώπους και να περάσεις την ημέρα σου με έντονο το στοιχείο της κοινωνικότητας.

01
Φεβ 2020

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου μοιάζει να προκαλεί μία μικρή ή μεγαλύτερη αναταραχή στα οικονομικά ζητήματα των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να αναγκαστείς να κάνεις μία κίνηση που σε βγάζει από την ασφάλεια του γνώριμου περιβάλλοντος που κινείσαι, να ταρακουνηθείς και να χρειαστεί να επαναφέρεις το όχημα στην πορεία του.

30
Ιαν 2020

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου φαίνεται να δημιουργεί αναστάτωση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο λόγω υψηλών ταχυτήτων και εμποδίων που εμφανίζονται ξαφνικά.

Θα κληθείς να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς πολλές παραμέτρους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πως είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας αρκετές αποστολές έχοντας την υποχρέωση να ασχολείσαι με όλες την ίδια χρονική στιγμή.

29
Ιαν 2020

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου μοιάζει να δημιουργεί κάποια περιστασιακά εμπόδια στην ανάγκη για ανάληψη δράσης στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Κάποια ξαφνική αδιαθεσία θα μπορούσε να λειτουργήσει ως εμπόδιο στη διάθεση σου να εκκινήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και να σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις όσα είχες στο μυαλό σου.

28
Ιαν 2020

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τρίτη 28 Ιανουαρίου μοιάζει να θέλει να σταματήσει το χρόνο στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) ώστε να μπορέσουν να ζήσουν το παραμύθι, την ουτοπία ή την αλήθεια τους μέσα στο παράλληλο σύμπαν που επιλέγουν να βρίσκονται.

Θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά τον τρόπο ώστε να ξεφύγει από την πραγματικότητα, να ταξιδέψει σε μία διάσταση χρόνου και χώρου που μπορεί να μην έχει σχέση με την αλήθεια της ζωής σου.

27
Ιαν 2020

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου μοιάζει να ξεκινά τη νέα εβδομάδα με χαμηλές ταχύτητες και με μία μορφή αδυναμίας συγκέντρωσης απέναντι στο στόχο.

Πιθανότατα να χρειαστεί να ασχοληθείς με τις ανάγκες άλλων, να διαλύσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες μέσα σε μία θάλασσα από πληροφορίες και απαιτήσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα.

25
Ιαν 2020
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στον Υδροχόο το Σάββατο 25 Ιανουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί συζητήσεις που έχουν παραμείνει στην αναμονή ή οι οποίες χρειάζεται να λάβουν χώρα μετά από μία εξέλιξη που έχει προκύψει και μπορεί να έχει ανατρέψει τα δεδομένα.

Θα χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις από το συναίσθημα σου και να προσπαθήσεις να εξηγήσεις με λογική αυτά που έχουν λάβει χώρα και είναι αρκετά πιθανό να επηρεάζουν την εξέλιξη των καταστάσεων.

24
Ιαν 2020

Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιανουαρίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα επηρεάσει τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Μπορεί να βιώσεις μία στιγμιαία ανατάραξη σε σχέδια και καταστάσεις που θεωρούσες πως είναι δρομολογημένες και καθορισμένες.

Θεσεις πλανητων