Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ05
Σεπ 2020
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό και τα διαδοχικά τετράγωνα με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δυναμιτίσουν το κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Αν θελήσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική σου βούληση, να κάνεις πράξη αυτά που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να ενδιαφέρεσαι για όσα λέγονται ή ζητούνται από τους γύρω σου, τότε είναι αρκετά πιθανό να συναντήσεις εμπόδια και αντιστάσεις που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα.

04
Σεπ 2020

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου μοιάζει να τονίζει τον περιορισμό των σωματικών αντοχών και δυνατοτήτων στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα αντιληφθείς πως κουβαλάς μία κόπωση την οποία δεν μπορείς να κρύψεις, να εξαφανίσεις, να την κάνεις να διαλυθεί.

03
Σεπ 2020
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Ιχθείς με τον Ερμή από την Παρθένο την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου μοιάζει να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για επικοινωνία και συνεννόηση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να ρίξεις πάνω στο τραπέζι όλες τις πληροφορίες που σου έχουν προσφέρει, να αραδιάσεις όλες τις πιθανότητες και τις προοπτικές και να προσπαθήσεις να διαμορφώσεις το παζλ που σε εξυπηρετεί, να φτιάξεις την εικόνα που καλείσαι να έχεις πλέον μπροστά σου.

02
Σεπ 2020

Η Πανσέληνος στις 2 Σεπτεμβρίου στη 10η μοίρα των Ιχθύων, σε ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μοιάζει να βοηθά ώστε να χωνευτούν με ομαλό τρόπο τα νέα δεδομένα που συνιστούν την έναρξη μίας περιόδου προσωπικής αλλαγής στάσης απέναντι σε καταστάσεις που επηρεάζουν την απόδοση σου.

Θα κληθείς να πετάξεις από τη ζωή σου συνήθειες και εικόνες που έχουν πάψει να σε εξυπηρετούν, που αποτελούν απομεινάρια μίας άλλης εποχής, μίας περιόδου που αφήνεις πίσω σου.

29
Αυγ 2020

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το Σάββατο 29 Αυγούστου μοιάζει να δυσκολεύει τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) και να τονίζει την ανάγκη για προσεκτική στόχευση του σκοπού.

Θα χρειαστεί να φέρεις στην επιφάνεια την εσωτερική σου δύναμη, να σηκώσεις στους ώμους σου ευθύνες που μπορεί να σε βαραίνουν, γνωρίζοντας όμως πως διαθέτεις την αντοχή ώστε να φέρεις εις πέρας αυτή την αποστολή.

28
Αυγ 2020
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω την Παρασκευή 28 Αυγούστου μοιάζει να επαναφέρει θέματα επαγγελματικού περιεχομένου στην επιφάνεια και να ζητά προσήλωση στο στόχο και χειρισμό των καταστάσεων με γνώμονα τη σοβαρότητα.

Η σημερινή ημέρα δεν είναι και πολύ εύκολη, αφού καλείσαι να λειτουργήσεις μέσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο με κανόνες, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας αποστολές που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια.

27
Αυγ 2020
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό στον Τοξότη την Πέμπτη 27 Αυγούστου μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια γνώριμες καταστάσεις στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να θελήσεις να αποδράσεις, να φύγεις μακριά από μία πραγματικότητα που σε προκαλεί να την αντιμετωπίσεις μέσα από μία νέα οπτική γωνία, μέσα από έναν τρόπο που σημαίνει πως κάνεις κινήσεις εξέλιξης του τρόπου που σκέφτεσαι.

26
Αυγ 2020
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ερμή από την Παρθένο την Τετάρτη 26 Αυγούστου μοιάζει να φέρνει επικοινωνιακή αναταραχή στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ταχύτητα απόκρισης θα βρει αντιστάσεις στην ανάγκη για καθαρή ματιά απέναντι στα πράγματα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεκτικές εντάσεις και συγκρούσεις που δεν μπορούν να κρυφτούν.

25
Αυγ 2020

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό μεταβλητότητας και εναλλαγής διαθέσεων και πεποιθήσεων στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Η φυγή και η απόδραση αποτελούν τα κύρια συστατικά μίας ευκαιρίας για να ξεμπλοκάρεις, για να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και τα εμπόδια που καταφέρνουν να σκοτεινιάζουν τη διάθεση σου.

24
Αυγ 2020

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου σηματοδοτεί μία περίεργη και εκρηκτική ημέρα για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού μπορεί να ανατρέψει δεδομένα ή να γεννήσει συμπεριφορές που δεν είναι αναμενόμενες.

Θα υπάρξουν δυναμικές παρεμβάσεις που οδηγούν σε εξελίξεις και οι οποίες αφορούν θέματα οικονομικού και ερωτικού περιεχομένου.

Θεσεις πλανητων