Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html08
Ιουλ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ενεργοποιεί το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, ενώ την ίδια ώρα η σύνοδος του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο και η αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζουν να θέτουν τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε τεράστια κρίση με στόχο να υπάρξουν κινήσεις που οδηγούν στην εξέλιξη. 

Από τη μία πλευρά, αναγνωρίζεις πως καλείσαι να απεγκλωβιστείς από ένα περιβάλλον το οποίο δε σου επιτρέπει να έχεις περαιτέρω προσωπική εξέλιξη, κάτι που σημαίνει πως μεγαλώνεις, αλλάζεις και εξελίσσεσαι.

06
Ιουλ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο το Σάββατο 6 Ιουλίου μοιάζει με μία καλή ευκαιρία ώστε να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικού ενδιαφέροντος. 

Είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και την τακτοποίηση αυτού, αφού μπορεί να έχεις καιρό να εστιάσεις σε θέματα που επηρεάζουν την καθημερινή σου διαβίωση.

05
Ιουλ 2019

Το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης από το Λέοντα και του Δία από τον Τοξότη την Παρασκευή 5 Ιουλίου φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης), προσφέροντας την ευκαιρία για να ακουστούν, να φανούν ή απλά να περάσουν στιγμές που συμβαδίζουν με την ανάγκη τους για διασκέδαση και απόλαυση. 

Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις κατά νου, αποφεύγοντας να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που καταφέρνουν να σου προκαλέσουν αναστάτωση και περιορισμούς.

04
Ιουλ 2019
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα την Πέμπτη 4 Ιουλίου, η σύνοδος με τον Ερμή και τον Άρη αλλά και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο σηματοδοτούν μία έντονη ημέρα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να κληθείς να αποδείξεις πως διαθέτεις ικανότητες καθοδήγησης και ηγεσίας, πέφτοντας όμως παράλληλα στην παγίδα να ξοδευτείς πολύ περισσότερο από όσο θα χρειαζόταν, αφού αναζητάς την κολακεία από τους γύρω σου.

03
Ιουλ 2019
Από signingstar

Μία ημέρα μετά την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο την Τετάρτη 3 Ιουλίου και οι αντιθέσεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζουν να δημιουργούν αρκετή ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις τα νέα δεδομένα που οδηγούν σε μία καινούργια πραγματικότητα, να αντιμετωπίσεις με θάρρος το τέρας της ευθύνης που είναι πιθανό να αναλαμβάνεις.

02
Ιουλ 2019
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουλίου στη 10η μοίρα του Καρκίνου μοιάζει με την έναρξη μίας περιόδου διάρκειας τουλάχιστον ενάμισι περίπου μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξουν κινήσεις που δείχνουν πως μία παλιά κατάσταση οδηγείται στο τέλος της, ακόμα και αν αυτό χρειάζεται να γίνει με βίαιο τρόπο. 

Η παράλληλη είσοδος του Άρη στο Λέοντα μοιάζει να θέλει να τονίσει πως ο όρος θερμό καλοκαίρι είναι μία πραγματικότητα που δεν μπορεί να παραμένει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.

27
Ιουν 2019

Η Παρασκευή 28 Ιουνίου μπορεί να ξεκινά με έντονο τρόπο, λόγω της παρουσίας της Σελήνης και του Ουρανού στον Ταύρο και του τετραγώνου με τον Ερμή από το Λέοντα, ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αλλά με την πάροδο της ώρας οι τόνοι θα πέσουν και οι εκπλήξεις θα εκλείψουν. 

Η ημέρα φαίνεται να θέλει να τονίσει πως είναι δυνατό να υπάρξει ένα γεγονός που θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα, που μπορεί να παίξει με την ικανότητα των ανθρώπων να είναι ευέλικτοι και προσαρμοστικοί.

27
Ιουν 2019

Το μεγαλύτερο μέρος της Πέμπτης 27 Ιουνίου μοιάζει να κουβαλά μαζί της αρκετή ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο λόγω της παρουσίας της Σελήνης στον Κριό και των τετραγώνων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Άρη από τον Καρκίνο. 

Η ανάγκη ή απαίτηση για ανάληψη δράσης θα συναντήσει αντίσταση στην εσωτερική ανασφάλεια σχετικά με το ορθό της απόφασης σου, αφού το ένστικτο μοιάζει να αποφασίζει να κινηθεί σε διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με το μυαλό.

26
Ιουν 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό την Τετάρτη 26 Ιουνίου και το τετράγωνο με τη σύνοδο του Κρόνου με το Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω μοιάζει να προκαλεί εμπόδια στην πορεία των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η παρόρμηση για αυτόνομη δράση μοιάζει να συναντά εμπόδια σε δομές και καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να καταστραφούν.

25
Ιουν 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό την Τρίτη 25 Ιουνίου μοιάζει να θέλει να ξυπνήσει συνειδήσεις που έχουν παραμείνει κολλημένες σε παραστάσεις και εικόνες που δεν έχουν άμεση σχέση με την πραγματικότητα. 

Αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) των ζωδίων/ωροσκόπων, τότε είναι πιθανό να χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με την αδυναμία ανάληψης προσωπικής πρωτοβουλίας και την προσπάθεια να λύσεις αυτό το γόρδιο δεσμό.

Θεσεις πλανητων