Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html13
Ιαν 2022

Η σύνοδος της Σελήνης από τους Διδύμους με το Βόρειο Δεσμό και το τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου μοιάζει να κάνει κάπως περίπλοκη την ημέρα των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να εκφράσεις την άποψη σου και να αποδείξεις κατά πόσο είσαι σε θέση να εννοείς αυτά που λες ή μήπως είναι απλά λόγια χωρίς ιδιαίτερα βάση.

12
Ιαν 2022
Από signingstar

Η αρμονική όψη τριγώνου της Σελήνης από τον Ταύρο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει τους/ις εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο να καταφέρνουν να προωθήσουν τα σχέδια και τις επιδιώξεις τους την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Διαθέτεις την κατάλληλη δόση υπομονής και επιμονής ώστε να φέρεις εις πέρας την αποστολή που σου έχουν αναθέσει, να καταφέρεις να ολοκληρώσεις το σχέδιο που έχεις καταστρώσει, ακόμα και αν συναντάς μπροστά σου εμπόδια και δυσκολίες.

11
Ιαν 2022
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο και τα τετράγωνα με τους Ερμή και Κρόνο από τον Υδροχόο την Τρίτη 11 Ιανουαρίου μοιάζει να δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που μοιάζει έτοιμο να εκραγεί, που βρίσκεται στα όρια του ώστε να συνεχίσει να κινείται με έναν τρόπο που έχει ξεπεραστεί προ πολλού.

10
Ιαν 2022
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου φαίνεται να ρίχνει σκιές αμφισβήτησης και ανησυχίας στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, χωρίς όμως να μπορείς να διώξεις από οπτικό σου πεδίο τις αμφιβολίες και την αμφισβήτηση που μπορεί να κουβαλάς.

08
Ιαν 2022

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου φαίνεται να κινητοποιεί εξελίξεις και να φέρνει στο προσκήνιο δράσεις που είναι καιρός να λάβουν σάρκα και οστά.

Μετά από μία περίοδο λίγων ημερών κατά τη διάρκεια των οποίων ξεκουράστηκες και ξέφυγες, που κατάφερες να κερδίσεις χρόνο για τον εαυτό σου ή για να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό σε σχέση με την καθημερινότητα σου, φτάνει και πάλι η χρονική περίοδος που θα χρειαστεί να γίνεις και πάλι δραστήριος/α.

07
Ιαν 2022

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου μοιάζει να προσφέρει την ευκαιρία για απόδραση από την πραγματικότητα, για ένα ταξίδι στον κόσμο του ονείρου, για να μπορέσεις να ζήσεις χωρίς τις δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Ένα ταξίδι αυτή την εποχή θα σε βοηθήσει να διώξεις από πάνω σου τις έγνοιες και τις σκοτούρες που κουβαλάς, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους και εικόνες που έχεις ανάγκη να συναντήσεις για να συνειδητοποιήσεις πως η ζωή μπορεί να είναι πιο όμορφη από όσο σου επιτρέπουν να θεωρείς.

06
Ιαν 2022

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθείς την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου σηματοδοτεί μία ημέρα που οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι μεγαλύτερο από τα προσωπικά τους όρια, να αφήσουν την καθημερινότητα στην άκρη και να ζήσουν κάπως διαφορετικά.

Μπορεί να επιδιώξεις να δεις τη ζωή σου μέσα από μία νέα οπτική, να θελήσεις να βγεις από τους κανόνες και τα όρια που ακολουθείς σε καθημερινή βάση και να ζήσεις χωρίς να υπάρχουν αυτά.

04
Ιαν 2022
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τρίτη 4 Ιανουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί τους/ις εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να δράσεις αποφασιστικά απέναντι σε προκλήσεις που δέχεσαι από πρόσωπα του περιβάλλοντος σου, να αρπάξεις την ευκαιρία και να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει αμεσότητα και ετοιμότητα.

03
Ιαν 2022

Η σύνοδος της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου δείχνει πως η επιστροφή στην καθημερινότητα και την κανονικότητα δεν είναι μία απλή διαδικασία για τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Καλείσαι να διαχειριστείς δύσκολες διαδικασίες, να ισορροπήσεις πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί που μπορεί να αφορά τη σχέση σου με πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα.

30
Δεκ 2021
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου φαίνεται να δηλώνουν πως είναι προτιμότερο να μην ανοίξεις το στόμα σου, να παρατηρήσεις χωρίς να μιλάς, παρά να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Προσπάθησε να παρατηρήσεις προσεκτικά τις κινήσεις των τρίτων γύρω σου, να δώσεις σημασία σε μικρά στοιχεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα κομμάτια του παζλ της μεγάλης εικόνας, να προσπαθήσεις να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις και τις κινήσεις και θα καταφέρεις να αντιληφθείς πολλά πράγματα.

Θεσεις πλανητων