Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Νοε 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο το Σάββατο 16 Νοεμβρίου μοιάζει να δείχνει το καρμικό μονοπάτι στη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου, να εκφράσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και να ανακαλύψεις τρόπους και λόγους για να αισθάνεσαι όμορφα με τις επιλογές σου.

15
Νοε 2019
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Δία από τον Τοξότη την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα και πολυπλοκότητα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η επικοινωνία θα γίνει πολυδιάστατη και θα προκύψουν και νέα δεδομένα που μοιάζουν να μπερδεύουν την υπάρχουσα κατάσταση.

14
Νοε 2019

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και η αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Τοξότη καθώς και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να δίνουν μία παιχνδιάρικη διάθεση στη διάρκεια της ημέρας, ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα θελήσεις να λειτουργήσεις σαν μικρό παιδί που είναι έτοιμο να κάνει σκανταλιές, σαν να επιδιώκεις να ανάψεις φιτιλιές στη ζωή των ανθρώπων που επιμένουν να λειτουργούν με σοβαροφάνεια.

13
Νοε 2019

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου φαίνεται να προσφέρει την ευκαιρία για μία διαφορετική ματιά απέναντι σε διαπροσωπικές σχέσεις που κατάφεραν να πληγώσουν τις προηγούμενες ημέρες.

Η σημερινή ημέρα ευνοεί την επικοινωνία, την επαφή με αρκετό κόσμο με στόχο να βγάλεις από μέσα σου όσα κρατάς κρυμμένα και να αποδράσεις από την εσωστρέφεια.

12
Νοε 2019

Η Πανσέληνος της 12ης Νοεμβρίου στην 20η μοίρα του Ταύρου σε ακριβή αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από το Σκορπιό μοιάζει να τεντώνει τα νεύρα και να προκαλεί λεκτικές εντάσεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να γεννούν συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που διαθέτουν αμετακίνητη άποψη και σταθερή ματιά απέναντι στα πράγματα.

09
Νοε 2019

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το Σάββατο 9 Νοεμβρίου μοιάζει να δημιουργεί εμπόδια αλλά και ευκαιρίες για αμφισβητήσεις δεδομένων στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Από τη μία πλευρά, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η έννοια του χρόνου.

08
Νοε 2019
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου μοιάζει να βοηθά τους εκπροσώπους του πύρινοι στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) σε ζώδιο/ωροσκόπο να πάρουν πρωτοβουλίες και να κινήσουν τα νήματα.

Η ευνοϊκή όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μοιάζει να θέλει να τονίσει πως είναι καιρός να τρέξουν κάποια πράγματα, να εξελιχθούν κάποιες σκέψεις και να μετατραπούν σε πράξεις που είναι σε θέση να βάλουν φωτιά στην ημέρα.

07
Νοε 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου μοιάζει να προσθέτει αρκετές παραμέτρους στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά θέματα την ίδια χρονική στιγμή, να εμπλακείς σε παραμέτρους που δεν είναι εύκολο να τις διαχωρίσεις μεταξύ τους με βάση τη σημασία τους.

06
Νοε 2019

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μοιάζει να μπερδεύει την καθημερινότητα των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

Ίσως να εμπλακείς σε πολλά παράλληλα σενάρια, να χάσεις χρόνο σε λεπτομέρειες γεγονότων με αποτέλεσμα να δεις την ημέρα να προχωρά χωρίς να μπορείς να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν.

05
Νοε 2019
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον ανάδρομο Ερμή από το Σκορπιό την Τρίτη 5 Νοεμβρίου φαίνεται να γεννά λεκτικές εντάσεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς αν ερμηνεύσεις κάπως διαφορετικά τα πράγματα, με αποτέλεσμα να μπαίνεις και πάλι σε συζητήσεις που θεωρούσες πως είχαν κάνει τον κύκλο τους.

Θεσεις πλανητων