Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ25
Μαι 2020

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο τη Δευτέρα 25 Μαΐου και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να δυσκολεύει την έναρξη της ημέρας στη ζωή των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα δυσκολευτείς να βγεις από το ασφαλές σου περιβάλλον, να εκκινήσεις διαδικασίες που φαντάζουν κάπως απαιτητικές και τεστάρουν τις δυνατότητες σου ώστε να αναλάβεις πρωτοβουλίες.

23
Μαι 2020
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στους Διδύμους το Σάββατο 23 Μαΐου σε συνδυασμό με τη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να δημιουργεί αναστάτωση στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να γίνεις σαφής με τις προθέσεις σου, να μιλήσεις και να δείξεις τις διαθέσεις σου, αλλά την ίδια στιγμή πιθανότατα να στέλνεις σινιάλα αβεβαιότητας και ασάφειας.

22
Μαι 2020

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου στη 2η μοίρα των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς μοιάζει να μπερδεύει το μυαλό και να θολώνει την κρίση των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να αποφασίζεις να εφαρμόσεις κάποιες σκέψεις που έχεις κάνει, να θέλεις να βάλεις μπροστά τα σχέδια που έχεις καταστρώσει, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι καθόλου εύκολο να θέσεις προτεραιότητες.

20
Μαι 2020

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τετάρτη 20 Μαίου φαίνεται να επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να δημιουργεί αναταράξεις στη ζωή τους.

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και εμπόδια που είναι μπροστά σου, αλλά ταυτόχρονα θα σου υπενθυμίσουν πως μπορεί να μοιάζουν τεράστια απλά επειδή δεν αποφασίζεις να σκεφτείς με ένα διαφορετικό τρόπο.

19
Μαι 2020

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Τρίτη 19 Μαΐου φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο στην ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική δράση και την υπακοή σε κανόνες που τίθενται από ομάδες ή κοινωνίες.

Θα θελήσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική βούληση, να σπάσεις κάποια όρια που σε περιορίζουν, θέλοντας να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να οδηγήσεις τα πράγματα προς την επιτυχία.

18
Μαι 2020
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό το πρώτο μισό της Δευτέρας 18 Μαΐου φαίνεται να δυσκολεύει τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, θέτοντας περιοριστικά όρια και δυναμώνοντας την αίσθηση της προσωπικής ανεπάρκειας.

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να εκκινήσεις κάποιες δραστηριότητες, χωρίς όμως να διαθέτεις τις κατάλληλες δυνάμεις, χωρίς να μπορείς να υποστηρίξεις τις υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις.

16
Μαι 2020
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους το Σάββατο 16 Μαΐου μοιάζει να αποπροσανατολίζει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, προσφέροντας όμως την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων.

Θα βρεθείς μπροστά σε συναντήσεις που εμπεριέχουν και μία μυρωδιά παρελθόντος, κάτι που είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση σχετικά με τις επιλογές που έχεις κάνει στη ζωή σου και σε έχουν οδηγήσει στο μονοπάτι που βρίσκεσαι.

15
Μαι 2020

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενεργοποιήσει τη σύνοδο με τον Άρη από το ίδιο ζώδιο και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους προκαλώντας μία μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 15 Μαΐου.

Θα βρεθείς μπροστά από μία πληθώρα επιλογών και καλείσαι να αποδείξεις πως διαθέτεις διακριτική ικανότητα ώστε να ασχοληθείς με ότι πραγματικά έχει ουσία.

14
Μαι 2020

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ήλιο από τον Ταύρο την Πέμπτη 14 Μαΐου μοιάζει να εκνευρίζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού τους παρακινεί να αλλάξουν πράγματα που θα ήθελαν να παραμείνουν σταθερά όπως τα έχουν συνηθίσει.

Μπορεί να δεχτείς κριτική για κάποιες συμπεριφορές σου και να θελήσεις να απαντήσεις, να αρνηθείς τα σχόλια που δέχεσαι με τρόπο που δείχνει πως έχεις μέσα σου θυμό που αναζητά την ευκαιρία να εξωτερικευθεί.

13
Μαι 2020
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τετάρτη 13 Μαΐου μοιάζει να ταρακουνά τη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να προκαλεί ξαφνικές ανατροπές και εκπλήξεις.

Θα βρεθείς μπροστά σε συνειδητοποιήσεις που θα σε κάνουν να αντιληφθείς πως ξοδεύεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο, πως επενδύεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως σε καλύπτουν πλέον από συναισθηματικής απόψεως.

Θεσεις πλανητων