Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ06
Απρ 2024

Η Ηλιακή έκλειψη της 8ης Απριλίου στη 19η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Χείρωνα φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και της αρχής του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Αυτό που φαίνεται να γίνεται είναι να χάνεται η δυνατότητα της ανάληψης προσωπικής δράσης και πρωτοβουλίας, να υπάρχουν εμπόδια μπροστά σου τα οποία δε σου επιτρέπουν να έχεις καθαρή εικόνα του παρόντος και του μέλλοντος σου.

09
Μαρ 2024

Η Νέα Σελήνη της 10ης Μαρτίου στην 20η μοίρα των Ιχθύων, περίπου στο μέση της απόστασης του Κρόνου και του Ποσειδώνα στο συγκεκριμένο ζώδιο, φαίνεται να αποτελεί την ευκαιρία για να ζυγίσεις τα όρια ανάμεσα στο όνειρο και την ελπίδα από τη μία πλευρά και τους κανόνες και τα όρια από την άλλη.

Αν ανήκεις στους/ις εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να αποφασίσεις αν θα πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου ή όχι.

08
Φεβ 2024
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 9ης Φεβρουαρίου στην 20η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να δημιουργεί μία αποσταθεροποίηση στις αποφάσεις και τις κινήσεις των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις ευρύτητα πνεύματος και αντικειμενική ματιά απέναντι στα πράγματα, για να αποδεχτείς καταστάσεις που φαίνεται να δοκιμάζουν την αντοχή σου στη διαφορετικότητα.

10
Ιαν 2024

Η Νέα Σελήνη της 11ης Ιανουαρίου στην 20η μοίρα του Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Κριό/Ζυγό, φαίνεται να δημιουργεί ένα κλίμα εκκίνησης στη ζωή των εκπροσώπων του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Καλείσαι να αποφασίσεις να θέσεις νέα ταχύτητα στο κομμάτι των επαγγελματικών σου, να αποδείξεις πως μπορείς να δεις με έντονη σοβαρότητα τις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου και τις ανάγκες που δημιουργούνται.

12
Δεκ 2023

Η Νέα Σελήνη της 13ης Δεκεμβρίου στην 20η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να δημιουργεί μία έντονη θολούρα στην κρίση των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να δημιουργήσεις όραμα και στόχους στους γύρω σου, χωρίς όμως να μπορείς να απαντήσεις στο κατά πόσο όλο το παραπάνω γίνεται σε θεωρητική βάση ή έχει και πρακτική υπόσταση.

11
Νοε 2023

Η Νέα Σελήνη της 13ης Νοεμβρίου στην 20η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να δημιουργεί έντονες αναταράξεις και ανατροπές στις αποφάσεις των εκπροσώπων του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις και θα διαχειριστείς τη δύναμη που κουβαλάς, να φροντίσεις να αποφύγεις να στραφείς εναντίον τρίτων αλλά αντίθετα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

14
Οκτ 2023

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να δημιουργεί συνθήκες εξελίξεων στη ζωή των εκπροσώπων της αρχής του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να αναδείξεις την ικανότητα σου να συνδιαλέγεσαι και να ισορροπείς πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τις στιγμές που καλείσαι να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω από τις προσωπικές σου επιδιώξεις.

13
Οκτ 2023

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 20η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να δημιουργεί ένα κομβικό γεγονός στη ζωή των εκπροσώπων του τέλους του δευτέρου και της αρχής του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι αποφασισμένος/η ώστε να δοκιμάσεις κάποιες ισορροπίες που είναι επικίνδυνες και να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να λειτουργήσεις διπλωματικά απέναντι σε προκλήσεις και δοκιμασίες.

14
Σεπ 2023

Η Νέα Σελήνη της 15ης Σεπτεμβρίου στην 22η μοίρα της Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να αφορά κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Πρόκειται για μία ευκαιρία ώστε να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου, να προσπαθήσεις να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και να αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε μοιάζει να είναι περιττό τη δεδομένη χρονική συγκυρία.

15
Αυγ 2023

Η Νέα Σελήνη της 16ης Αυγούστου στην 23η μοίρα του Λέοντα σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ανατρέπει δεδομένα στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η επαναφορά ενός προσώπου στη ζωή σου θα φέρει στην επιφάνεια μνήμες και επιθυμίες που είχαν ταφεί μέσα σου, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι την ανάγκη να σπάσεις το πλαίσιο που υπάρχει γύρω σου.

Θεσεις πλανητων