Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ12
Ιαν 2021

Η Νέα Σελήνη της 13ης Ιανουαρίου στην 23η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα αποτελέσει την ευκαιρία να χωνευτούν όλα όσα έχουν γίνει την τελευταία χρονιά στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Έχεις την ευκαιρία να βάλεις τελεία σε μία ιστορία που έχει κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι πλέον καιρός να περάσει στο παρελθόν, να κλείσεις το κεφάλαιο της ζωής σου που δεν έχει να σου προσφέρει κάτι το ουσιαστικό.

12
Δεκ 2020

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου στην 23η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ανάγκη να γίνουν κινήσεις απεγκλωβισμού από μία κατάσταση που χρονίζει.

Έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις ή να σχεδιάσεις μία απόδραση, να προσθέσεις στη ζωή σου κάποιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να απομακρύνεις το μυαλό σου από την καθημερινότητα.

14
Νοε 2020

Η Νέα Σελήνη της 15ης Νοεμβρίου στην 23η μοίρα του Σκορπιού σε εξάγωνο με τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να αποτελεί την κατάλληλη χρονική στιγμή για να τεθεί σε ισχύ η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται από εδώ και πέρα. Κλείνοντας μία περίοδο δύο περίπου μηνών πίσω σου, καλείσαι να θάψεις ότι αφήνεις οριστικά και να προχωρήσεις παρακάτω έχοντας συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος που θα κουβαλήσεις μαζί σου.

15
Οκτ 2020

Η Νέα Σελήνη της 16ης Οκτωβρίου στην 23η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και σε τετράγωνο με τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει με την ευκαιρία να ρυθμιστούν τα κακώς κείμενα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μία συζήτηση που έχει παραμείνει στον αέρα είναι καιρός να λάβει σάρκα και οστά και να αποτελέσει το χάρτη με τον οποίο θα καταφέρεις να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που μοιάζει πλέον με φυλακή.

16
Σεπ 2020

Η Νέα Σελήνη της 17ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα της Παρθένου, σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Διδύμους/Τοξότη, φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να διαμορφωθεί μία καθημερινότητα που συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής.

Καλείσαι να είσαι ειλικρινής με τις πραγματικές ανάγκες της εποχής και να τολμήσεις να έρθεις σε ρήξη με πλάνα και σχέδια που κουβαλούν μία δόση ρομαντισμού και υπέρμετρης αισιοδοξίας.

18
Αυγ 2020

Η Νέα Σελήνη της 19ης Αυγούστου στην 26η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον Ερμή, τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό και quincunx με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να τονίζει στους/ις εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Παρθένος) πως χρειάζεται να λειτουργήσουν με γνώμονα τον εαυτό τους.

Ίσως να λάβεις αποφάσεις που μοιάζουν υπερβολικά εγωιστικές, που βασίζονται μόνο στις δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις και αφήνουν στο περιθώριο τις ανάγκες τρίτων.

18
Ιουλ 2020

Η Νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου στην 28η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τέλους του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την απαίτηση να προσγειωθούν οι σκέψεις και τα σχέδια της τελευταίας περιόδου.

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα κατά μέτωπο, να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες που δεν είσαι σε θέση να παρακάμψεις θεωρώντας πως θα λυθούν με ένα μαγικό τρόπο.

20
Ιουν 2020

Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου σε απόλυτο quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, κλείνει μία περίοδο δύο περίπου ετών κατά τη διάρκεια των οποίων οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου άλλαξαν την πορεία της ζωής πολλών ανθρώπων, ειδικά των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Καρκίνος/Αιγόκερος, Κριός/Ζυγός).

Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μοιάζει να θέλει να τονίσει πως συναίσθημα και λογική θα έχουν πάντα απόσταση ανάμεσα τους και απλά θα πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς το κάθε ένα εκ των δύο σε κάθε περίσταση.

21
Μαι 2020

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου στους Διδύμους σε τετράγωνο με Άρη από τους Ιχθείς, την ίδια εποχή που η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, μοιάζει να είναι μία καλά στημένη παγίδα βιαστικής απόφασης για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να διαβάσεις πολύ προσεκτικά τα ψιλά γράμματα, να διαχωρίσεις την ευκαιρία από την παγίδα αφού αυτές οι δύο καταστάσεις είναι πιασμένες χέρι-χέρι και σε καλούν στο χορό που έχουν στήσει.

22
Απρ 2020

Η Νέα Σελήνη της 23ης Απριλίου στην 3η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο αποτελεί μία πρώτη σημαντική στιγμή αναμέτρησης με τις εξελίξεις στη ζωή του πρώτου δεκαημέρου των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να περιορίζεσαι μέσα στο πλαίσιο που έχεις αναγκαστεί να κινείσαι, με αποτέλεσμα να κάνεις συμβιβασμούς που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα τολμούσες ούτε να σκεφτείς.

Θεσεις πλανητων