Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ15
Οκτ 2020

Η Νέα Σελήνη της 16ης Οκτωβρίου στην 23η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και σε τετράγωνο με τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει με την ευκαιρία να ρυθμιστούν τα κακώς κείμενα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μία συζήτηση που έχει παραμείνει στον αέρα είναι καιρός να λάβει σάρκα και οστά και να αποτελέσει το χάρτη με τον οποίο θα καταφέρεις να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που μοιάζει πλέον με φυλακή.

16
Σεπ 2020

Η Νέα Σελήνη της 17ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα της Παρθένου, σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Διδύμους/Τοξότη, φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να διαμορφωθεί μία καθημερινότητα που συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής.

Καλείσαι να είσαι ειλικρινής με τις πραγματικές ανάγκες της εποχής και να τολμήσεις να έρθεις σε ρήξη με πλάνα και σχέδια που κουβαλούν μία δόση ρομαντισμού και υπέρμετρης αισιοδοξίας.

18
Αυγ 2020

Η Νέα Σελήνη της 19ης Αυγούστου στην 26η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον Ερμή, τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό και quincunx με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να τονίζει στους/ις εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Παρθένος) πως χρειάζεται να λειτουργήσουν με γνώμονα τον εαυτό τους.

Ίσως να λάβεις αποφάσεις που μοιάζουν υπερβολικά εγωιστικές, που βασίζονται μόνο στις δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις και αφήνουν στο περιθώριο τις ανάγκες τρίτων.

18
Ιουλ 2020

Η Νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου στην 28η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τέλους του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την απαίτηση να προσγειωθούν οι σκέψεις και τα σχέδια της τελευταίας περιόδου.

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα κατά μέτωπο, να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες που δεν είσαι σε θέση να παρακάμψεις θεωρώντας πως θα λυθούν με ένα μαγικό τρόπο.

20
Ιουν 2020

Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου σε απόλυτο quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, κλείνει μία περίοδο δύο περίπου ετών κατά τη διάρκεια των οποίων οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου άλλαξαν την πορεία της ζωής πολλών ανθρώπων, ειδικά των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Καρκίνος/Αιγόκερος, Κριός/Ζυγός).

Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μοιάζει να θέλει να τονίσει πως συναίσθημα και λογική θα έχουν πάντα απόσταση ανάμεσα τους και απλά θα πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς το κάθε ένα εκ των δύο σε κάθε περίσταση.

21
Μαι 2020

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου στους Διδύμους σε τετράγωνο με Άρη από τους Ιχθείς, την ίδια εποχή που η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, μοιάζει να είναι μία καλά στημένη παγίδα βιαστικής απόφασης για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να διαβάσεις πολύ προσεκτικά τα ψιλά γράμματα, να διαχωρίσεις την ευκαιρία από την παγίδα αφού αυτές οι δύο καταστάσεις είναι πιασμένες χέρι-χέρι και σε καλούν στο χορό που έχουν στήσει.

22
Απρ 2020

Η Νέα Σελήνη της 23ης Απριλίου στην 3η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο αποτελεί μία πρώτη σημαντική στιγμή αναμέτρησης με τις εξελίξεις στη ζωή του πρώτου δεκαημέρου των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να περιορίζεσαι μέσα στο πλαίσιο που έχεις αναγκαστεί να κινείσαι, με αποτέλεσμα να κάνεις συμβιβασμούς που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα τολμούσες ούτε να σκεφτείς.

23
Μαρ 2020

Η Νέα Σελήνη της 24ης Μαρτίου στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα φαίνεται να ενεργοποιεί έντονες συνειδητοποιήσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η παρουσία αρκετών πλανητών στον Αιγόκερω την ίδια χρονική εποχή (Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας) δείχνει πως υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που επιβάλλονται από άτομα που διαθέτουν εξουσία και ισχύ στα χέρια τους.

22
Φεβ 2020

Η Νέα Σελήνη στις 23 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή μοιάζει να εκκινεί μία περίοδο ενός περίπου μήνα στη διάρκεια του οποίου οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο έχουν την υποχρέωση να πετάξουν από τη ζωή τους ότι θεωρείται άχρηστο, περιττό και παλιό.

Θα χρειαστεί να ανοίξεις ντουλάπια και ντουλάπες για να αφαιρέσεις αντικείμενα που παλιώνουν και απλά καταναλώνουν χώρο από τη ζωή σου.

23
Ιαν 2020

Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιανουαρίου στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά το έδαφος στη ζωή του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Έχει φτάσει η χρονική στιγμή που θα προκύψει μία αναστάτωση που είναι καιρός να λάβει χώρα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να προκληθούν δράσεις εξέλιξης.

Θεσεις πλανητων