Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ03
Δεκ 2021

Η Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη προσφέρει ευκαιρίες ξεκινήματος, αφού μπορεί να δίνει όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον.

03
Νοε 2021

Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου στη 12η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μοιάζει να ταρακουνά τη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Το τέλος της διαδρομής είναι μπροστά σου και καλείσαι να αποφασίσεις αν θα χαράξεις νέα πορεία ή θα γίνεις και εσύ ένα κομμάτι που παζλ που φθίνει και χάνεται.

05
Οκτ 2021

Η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου στη 13η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του δεύτερου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, να προχωρήσεις τις σκέψεις σου και να κινηθείς με τρόπο που δείχνει αποφασιστικότητα ώστε να ολοκληρώσεις τα πλάνα που κουβαλάς μαζί σου.

06
Σεπ 2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου στη 14η μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να βοηθά τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του γήινου στοιχείου (Ταύρος. Παρθένος, Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο να θέσουν τις βάσεις των εξελίξεων και των αλλαγών.

07
Αυγ 2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 8ης Αυγούστου στο Λέοντα σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τις σταθερές των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να είναι καιρός να μιλήσεις και να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, να γίνεις ο εαυτός σου χωρίς να προσπαθείς να λειάνεις τις καταστάσεις, χωρίς να δυσκολεύεσαι να είσαι ο εαυτός σου.

09
Ιουλ 2021

Η Νέα Σελήνη της 10ης Ιουλίου στη 18η μοίρα του Καρκίνου και σε οριακή αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη να δοθεί βήμα στο ένστικτο ώστε να περάσει μερικά μηνύματα που λείπουν τον τελευταίο καιρό.

Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το έτερο ήμισυ και να καταφέρεις να διώξεις από το οπτικό σου πεδίο μία καθημερινότητα που καταφέρνει να σε κάμπτει και να χάνεις την αισιοδοξία σου.

09
Ιουν 2021

Η Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου στη 19η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει τους/ις εκπροσώπους της αρχής του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να χρειαστεί να γίνει εκ νέου μία συζήτηση που έχει αφήσει σκιές, που έχει δημιουργήσει αμφιβολίες και ασάφεια σχετικά με το επόμενο βήμα, να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιες παραμέτρους.

10
Μαι 2021

Η Νέα Σελήνη της 11ης Μαΐου στον Ταύρο αποτελεί μία χρονική στιγμή που το ενδιαφέρον θα στραφεί στον υλικό τομέα, χωρίς όμως αυτό το κομμάτι της ζωής σου να αποτελεί τη βασική πλευρά προσέγγισης της ευτυχίας στη ζωή σου.

Μπορεί να αποφασίσεις να τακτοποιήσεις τις ανοικτές οικονομικές εκκρεμότητες, να κλείσεις λογαριασμούς και να πάψεις να θέτεις στόχους που δεν μπορείς να κατακτήσεις αφού δε διαθέτεις τους κατάλληλους πόρους.

10
Απρ 2021

Η Νέα Σελήνη της 12ης Απριλίου στην 22η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να δυναμιτίζει την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική βούληση και τις κοινωνικές ενστάσεις στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει η έντονη προσωπική βούληση για ενστάσεις και αλλαγές, για έκφραση της μοναδικότητας και προσπάθεια να λειτουργήσεις με γνώμονα τον εαυτό σου.

12
Μαρ 2021

Η Νέα Σελήνη της 13ης Μαρτίου στην 23η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να αποτελέσει μία ιδιαίτερα ευχάριστη και γλυκιά στιγμή μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη προσφέρει την ευκαιρία ώστε να δεις πέρα από το προφανές, να αποκτήσεις ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον μέσω της επαφής σου με κάτι ανώτερο.

Θεσεις πλανητων