Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 20
Μαρ 2023

Η Νέα Σελήνη της 21ης Μαρτίου στην 1η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή μοιάζει να δημιουργεί ένα κλίμα εκκίνησης και ενάρξεων στη ζωή των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να θελήσεις να τρέξεις προς μία κατεύθυνση που δοκιμάζει την ετοιμότητα σου και τη διάθεση σου να μπεις σε ανταγωνισμό με τους γύρω σου.

18
Φεβ 2023

Η Νέα Σελήνη της 20ης Φεβρουαρίου στην 1η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Κρόνο από τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου μοιάζει να αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα σε μία σημαντική περίοδο τριών περίπου ετών για τη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως μπαίνεις σε μία εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις την απαραίτητη σοβαρότητα και ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θέλουν να επιδείξεις ωριμότητα.

20
Ιαν 2023

Η Νέα Σελήνη της 21ης Ιανουαρίου στον Υδροχόο φαίνεται να εκκινεί μια νέα περίοδο συλλογικής δράσης, να αποτελεί την ευκαιρία για να τεθούν εκ νέου ρόλοι ανθρώπων μέσα σε μεγαλύτερα σύνολα. Κάποιες σχέσεις θα δοκιμαστούν, αφού τίθενται όρια και κανόνες που δεν μπορούν να είναι αποδεκτά από όλους και όλα.

22
Δεκ 2022

Η Νέα Σελήνη της 23ης Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους των πρώτων ημερών του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα βρεθείς μπροστά στο ενδεχόμενο μίας έναρξης που σε γεμίζει με θάρρος και αισιοδοξία, αλλά παράλληλα καλείσαι να είσαι προσγειωμένος/η και προετοιμασμένος/η για τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν.

22
Νοε 2022

Η Νέα Σελήνη της 23ης Νοεμβρίου στον Τοξότη φαίνεται να δημιουργεί έντονη αναστάτωση στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός/η με τις συζητήσεις και τις συμφωνίες σου, να διαβάσεις καλά τους όρους που βρίσκονται πίσω από τις μεγάλες επικεφαλίδες, να αποφύγεις να δώσεις υποσχέσεις που θα χρειαστεί να αναιρέσεις αργότερα.

24
Οκτ 2022

Η Ηλιακή έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου στη 2η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με την Αφροδίτη μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος). Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις βασικά ζητήματα της ζωής σου, να έρθεις σε επαφή με δύσκολες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά ή όχι.

24
Σεπ 2022

Η Νέα Σελήνη της 25ης Σεπτεμβρίου στη 2η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον Δία από τον Κριό μοιάζει να δημιουργεί συνθήκες ενεργοποίησης και δράσης στους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να αποφασίζεις να σχετιστείς ή να συνεργαστείς με ένα άτομο για το οποίο αντιλαμβάνεσαι τη διαφορετικότητα σας, αλλά παράλληλα συνειδητοποιείς πως μέσα από τις διαφορές σας μπορείτε να διαμορφώσετε μία πολύ ισχυρή σχέση.

26
Αυγ 2022

Η Νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου στην 4η μοίρα της Παρθένου σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους φαίνεται να δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό στους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να εμπλακείς σε συζητήσεις που είναι εύκολο να βγουν εκτός πλαισίου καλών κανόνων συμπεριφοράς, που φέρνουν σε επαφή ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης απέναντι σε συγκεκριμένα προβλήματα.

27
Ιουλ 2022

Η Νέα Σελήνη της 28ης Ιουλίου στην 5η μοίρα του Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων. Τοξότης) για να ξεκινήσουν κάποια συνήθεια που προσφέρει ασφάλεια και απόλαυση.

28
Ιουν 2022

Η Νέα Σελήνη της 29ης Ιουνίου στην 7η μοίρα του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να θέτει προκλήσεις και προοπτικές στη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που ανοίγει τα χαρτιά σου, που σε βγάζει από τον προσωπικό σου χώρο ασφάλειας και συνήθειας και έρχεσαι σε επαφή με περισσότερο κόσμο.

Θεσεις πλανητων