Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html22
Νοε 2022

Η Νέα Σελήνη της 23ης Νοεμβρίου στον Τοξότη φαίνεται να δημιουργεί έντονη αναστάτωση στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός/η με τις συζητήσεις και τις συμφωνίες σου, να διαβάσεις καλά τους όρους που βρίσκονται πίσω από τις μεγάλες επικεφαλίδες, να αποφύγεις να δώσεις υποσχέσεις που θα χρειαστεί να αναιρέσεις αργότερα.

24
Οκτ 2022

Η Ηλιακή έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου στη 2η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με την Αφροδίτη μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος). Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις βασικά ζητήματα της ζωής σου, να έρθεις σε επαφή με δύσκολες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά ή όχι.

24
Σεπ 2022

Η Νέα Σελήνη της 25ης Σεπτεμβρίου στη 2η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον Δία από τον Κριό μοιάζει να δημιουργεί συνθήκες ενεργοποίησης και δράσης στους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να αποφασίζεις να σχετιστείς ή να συνεργαστείς με ένα άτομο για το οποίο αντιλαμβάνεσαι τη διαφορετικότητα σας, αλλά παράλληλα συνειδητοποιείς πως μέσα από τις διαφορές σας μπορείτε να διαμορφώσετε μία πολύ ισχυρή σχέση.

26
Αυγ 2022

Η Νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου στην 4η μοίρα της Παρθένου σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους φαίνεται να δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό στους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να εμπλακείς σε συζητήσεις που είναι εύκολο να βγουν εκτός πλαισίου καλών κανόνων συμπεριφοράς, που φέρνουν σε επαφή ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης απέναντι σε συγκεκριμένα προβλήματα.

27
Ιουλ 2022

Η Νέα Σελήνη της 28ης Ιουλίου στην 5η μοίρα του Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων. Τοξότης) για να ξεκινήσουν κάποια συνήθεια που προσφέρει ασφάλεια και απόλαυση.

28
Ιουν 2022

Η Νέα Σελήνη της 29ης Ιουνίου στην 7η μοίρα του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να θέτει προκλήσεις και προοπτικές στη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που ανοίγει τα χαρτιά σου, που σε βγάζει από τον προσωπικό σου χώρο ασφάλειας και συνήθειας και έρχεσαι σε επαφή με περισσότερο κόσμο.

28
Μαι 2022

Η Νέα Σελήνη της 30ης Μαΐου στην 9η μοίρα των Διδύμων σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Κριό φαίνεται να δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα επικοινωνίας και μετακινήσεων σε ανθρώπους που έχουν κουραστεί να βρίσκονται μέσα σε ένα αυστηρά καθορισμένο πλαίσιο σκέψης και δράσης.

Μπορεί να ξεκινά μία περίοδος έντονης αναμόχλευσης των προσωπικών στόχων και επιδιώξεως, να αρχίζουν και πάλι να δημιουργούνται ομάδες και κοινωνικές δράσεις που θα φέρουν σε επαφή ανθρώπους που μπορεί να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

29
Απρ 2022

Η Ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου στη 10η μοίρα του Ταύρου σε οριακή και μακρινή σύνοδο με τον Ουρανό από το ίδιο ζώδιο μοιάζει να προκαλεί αναταράξεις στη ζωή των εκπροσώπων του τέλους του πρώτου και αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι η εποχή που θα κληθείς να κάνεις κάποιο ουσιαστικό βήμα που δείχνει πως προχωράς τη ζωή σου, πως έχεις αποφασίσει να κάνεις το παρακάτω βήμα και να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει δυσκολέψει και ενοχλήσει.

30
Μαρ 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου στην 11η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Χείρωνα μοιάζει να ανοίγει το δρόμο σε κάτι νέο στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να αναλάβεις την πρόκληση να κάνεις κάτι που θα μπορούσε να φέρει αντιδράσεις από το περιβάλλον σου και την ίδια στιγμή να σε βάλει στη διαδικασία να αποδείξεις πράγματα που σε δυσκολεύουν να εκφράσεις και να φανερώσεις στους γύρω σου.

01
Μαρ 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου στη 12η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Δία φαίνεται να αποτελεί μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) ώστε να βγουν από το πλαίσιο και το κουτί μέσα στο οποίο έχουν βρεθεί.

Η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο είναι παρούσα και μπορεί να συνοδεύεται από σχέδια και ευκαιρίες που είναι παρούσες και σε καλούν να τις εκμεταλλευτείς.

Θεσεις πλανητων