Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html29
Απρ 2022

Η Ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου στη 10η μοίρα του Ταύρου σε οριακή και μακρινή σύνοδο με τον Ουρανό από το ίδιο ζώδιο μοιάζει να προκαλεί αναταράξεις στη ζωή των εκπροσώπων του τέλους του πρώτου και αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι η εποχή που θα κληθείς να κάνεις κάποιο ουσιαστικό βήμα που δείχνει πως προχωράς τη ζωή σου, πως έχεις αποφασίσει να κάνεις το παρακάτω βήμα και να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει δυσκολέψει και ενοχλήσει.

30
Μαρ 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου στην 11η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Χείρωνα μοιάζει να ανοίγει το δρόμο σε κάτι νέο στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να αναλάβεις την πρόκληση να κάνεις κάτι που θα μπορούσε να φέρει αντιδράσεις από το περιβάλλον σου και την ίδια στιγμή να σε βάλει στη διαδικασία να αποδείξεις πράγματα που σε δυσκολεύουν να εκφράσεις και να φανερώσεις στους γύρω σου.

01
Μαρ 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου στη 12η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Δία φαίνεται να αποτελεί μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) ώστε να βγουν από το πλαίσιο και το κουτί μέσα στο οποίο έχουν βρεθεί.

Η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο είναι παρούσα και μπορεί να συνοδεύεται από σχέδια και ευκαιρίες που είναι παρούσες και σε καλούν να τις εκμεταλλευτείς.

29
Ιαν 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 1ης Φεβρουαρίου στη 12η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να σοβαρεύει τα πράγματα στη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να βρεθείς μπροστά από τις ευθύνες σου και να είναι απαραίτητο να υποστηρίξεις τον εαυτό σου απέναντι σε αιτιάσεις τρίτων σχετικά με την απουσία σου, την αδυναμία σου, την άρνηση σου να συμμετάσχεις σε μία ομαδική προσπάθεια.

01
Ιαν 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου στη 12η μοίρα του Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να θέλει να ενεργοποιήσει τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να συνεχίσεις να κινείσαι μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο έκφρασης και δράσης ή θα αποφασίσεις να κάνεις τομές και να αποδράσεις.

03
Δεκ 2021

Η Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη προσφέρει ευκαιρίες ξεκινήματος, αφού μπορεί να δίνει όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον.

03
Νοε 2021

Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου στη 12η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μοιάζει να ταρακουνά τη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Το τέλος της διαδρομής είναι μπροστά σου και καλείσαι να αποφασίσεις αν θα χαράξεις νέα πορεία ή θα γίνεις και εσύ ένα κομμάτι που παζλ που φθίνει και χάνεται.

05
Οκτ 2021

Η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου στη 13η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του δεύτερου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, να προχωρήσεις τις σκέψεις σου και να κινηθείς με τρόπο που δείχνει αποφασιστικότητα ώστε να ολοκληρώσεις τα πλάνα που κουβαλάς μαζί σου.

06
Σεπ 2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου στη 14η μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να βοηθά τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του γήινου στοιχείου (Ταύρος. Παρθένος, Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο να θέσουν τις βάσεις των εξελίξεων και των αλλαγών.

07
Αυγ 2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 8ης Αυγούστου στο Λέοντα σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τις σταθερές των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να είναι καιρός να μιλήσεις και να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, να γίνεις ο εαυτός σου χωρίς να προσπαθείς να λειάνεις τις καταστάσεις, χωρίς να δυσκολεύεσαι να είσαι ο εαυτός σου.

Θεσεις πλανητων