Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ09
Ιουλ 2021

Η Νέα Σελήνη της 10ης Ιουλίου στη 18η μοίρα του Καρκίνου και σε οριακή αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη να δοθεί βήμα στο ένστικτο ώστε να περάσει μερικά μηνύματα που λείπουν τον τελευταίο καιρό.

Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το έτερο ήμισυ και να καταφέρεις να διώξεις από το οπτικό σου πεδίο μία καθημερινότητα που καταφέρνει να σε κάμπτει και να χάνεις την αισιοδοξία σου.

09
Ιουν 2021

Η Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου στη 19η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει τους/ις εκπροσώπους της αρχής του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να χρειαστεί να γίνει εκ νέου μία συζήτηση που έχει αφήσει σκιές, που έχει δημιουργήσει αμφιβολίες και ασάφεια σχετικά με το επόμενο βήμα, να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιες παραμέτρους.

10
Μαι 2021

Η Νέα Σελήνη της 11ης Μαΐου στον Ταύρο αποτελεί μία χρονική στιγμή που το ενδιαφέρον θα στραφεί στον υλικό τομέα, χωρίς όμως αυτό το κομμάτι της ζωής σου να αποτελεί τη βασική πλευρά προσέγγισης της ευτυχίας στη ζωή σου.

Μπορεί να αποφασίσεις να τακτοποιήσεις τις ανοικτές οικονομικές εκκρεμότητες, να κλείσεις λογαριασμούς και να πάψεις να θέτεις στόχους που δεν μπορείς να κατακτήσεις αφού δε διαθέτεις τους κατάλληλους πόρους.

10
Απρ 2021

Η Νέα Σελήνη της 12ης Απριλίου στην 22η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να δυναμιτίζει την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική βούληση και τις κοινωνικές ενστάσεις στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει η έντονη προσωπική βούληση για ενστάσεις και αλλαγές, για έκφραση της μοναδικότητας και προσπάθεια να λειτουργήσεις με γνώμονα τον εαυτό σου.

12
Μαρ 2021

Η Νέα Σελήνη της 13ης Μαρτίου στην 23η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να αποτελέσει μία ιδιαίτερα ευχάριστη και γλυκιά στιγμή μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη προσφέρει την ευκαιρία ώστε να δεις πέρα από το προφανές, να αποκτήσεις ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον μέσω της επαφής σου με κάτι ανώτερο.

10
Φεβ 2021

Η Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου στην 23η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να δημιουργεί ένταση στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο αποφασίζεις να κινηθείς με γνώμονα την προσωπική βούληση και διάθεση για δράση ή θα συμμετάσχεις σε μία ομαδική προσπάθεια.

12
Ιαν 2021

Η Νέα Σελήνη της 13ης Ιανουαρίου στην 23η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα αποτελέσει την ευκαιρία να χωνευτούν όλα όσα έχουν γίνει την τελευταία χρονιά στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Έχεις την ευκαιρία να βάλεις τελεία σε μία ιστορία που έχει κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι πλέον καιρός να περάσει στο παρελθόν, να κλείσεις το κεφάλαιο της ζωής σου που δεν έχει να σου προσφέρει κάτι το ουσιαστικό.

12
Δεκ 2020

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου στην 23η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ανάγκη να γίνουν κινήσεις απεγκλωβισμού από μία κατάσταση που χρονίζει.

Έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις ή να σχεδιάσεις μία απόδραση, να προσθέσεις στη ζωή σου κάποιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να απομακρύνεις το μυαλό σου από την καθημερινότητα.

14
Νοε 2020

Η Νέα Σελήνη της 15ης Νοεμβρίου στην 23η μοίρα του Σκορπιού σε εξάγωνο με τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να αποτελεί την κατάλληλη χρονική στιγμή για να τεθεί σε ισχύ η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται από εδώ και πέρα. Κλείνοντας μία περίοδο δύο περίπου μηνών πίσω σου, καλείσαι να θάψεις ότι αφήνεις οριστικά και να προχωρήσεις παρακάτω έχοντας συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος που θα κουβαλήσεις μαζί σου.

15
Οκτ 2020

Η Νέα Σελήνη της 16ης Οκτωβρίου στην 23η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και σε τετράγωνο με τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει με την ευκαιρία να ρυθμιστούν τα κακώς κείμενα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μία συζήτηση που έχει παραμείνει στον αέρα είναι καιρός να λάβει σάρκα και οστά και να αποτελέσει το χάρτη με τον οποίο θα καταφέρεις να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που μοιάζει πλέον με φυλακή.

Θεσεις πλανητων