Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Απρ 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου στη 15η μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του δεύτερου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από την ανάγκη να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκίνημα σε μία κατάσταση που βρίσκεται σε αναμονή εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Η ατομική πρωτοβουλία θα παίξει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την προοπτική, η οποία όμως θα πρέπει να είναι ικανή να αντιπαρατεθεί με όρια και κανόνες που τίθενται από μία κοινωνία που επιμένει να λειτουργεί συντηρητικά.

04
Μαρ 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 6ης Μαρτίου στη 15η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να προσπαθεί να συνδέσει την πραγματικότητα με τη φαντασία μέσα από ένα αφήγημα που έχει και δράκους του παρελθόντος.

Έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις στοιχεία της πραγματικής ζωής μέσα στα σχέδια του μέλλοντος, αφού μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού ή επαγγελματικού περιεχομένου που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς πως έχεις επαφή με την αλήθεια.

01
Φεβ 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου στη 15η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ερμή, μοιάζει να κινητοποιεί κινήσεις που είναι πιθανό να κουβαλούν μαζί τους την έννοια του απρόβλεπτου, του αναπάντεχου και της έκπληξης. Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα στην ατομική πρωτοβουλία και στη λειτουργία μέσα στα πλαίσια της ομάδας, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αποφάσεις που είναι σε θέση να σοκάρουν κάποια άτομα.

04
Ιαν 2019

Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου στη 15η μοίρα του Αιγόκερου στο μεσοδιάστημα του Κρόνου και του Πλούτωνα, αποτελεί μία σημαντική στιγμή στη ζωή του δευτέρου δεκαημέρου των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μία πρόκληση που ανοίγει την προοπτική μίας νέας ζωής κάπου μακριά από το σήμερα.

05
Δεκ 2018

Η Νέα Σελήνη στις 7 Δεκεμβρίου στη 15η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ανάγκη ή απαίτηση για μία μετακίνηση από τις στάσιμες και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις.

Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού μπορεί να μοιάζει  με μία εξαιρετικά ευχάριστη αφορμή για να κάνεις όνειρα απόδρασης, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σε προβληματίσει αφού ίσως να μην έχεις ασχοληθεί επισταμένα με τις λεπτομέρειες αυτού.

05
Νοε 2018

Η Νέα Σελήνη της 7ης Νοεμβρίου στη 15η μοίρα του Σκορπιού, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του υδάτινου στοιχείου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ενεργοποίηση του συναισθηματικού τους κόσμου.

Είναι πιθανό να υπάρξει η ανάγκη συναισθηματικής στήριξης, να χρειαστεί να προσφέρεις την αγκαλιά σου σε πρόσωπα που αναζητούν απαντήσεις που δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται μέσα από τη χρήση της λογικής.

07
Οκτ 2018

Η Νέα Σελήνη της 9ης Οκτωβρίου στη 15η μοίρα του Ζυγού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Φαίνεται να υπάρχει μία νέα αρχή σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, την ίδια όμως στιγμή που συντελείται μία αναπροσαρμογή των όρων, της αμοιβής ή της ισορροπίας μέσα στο καινούργιο περιβάλλον.

07
Σεπ 2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 9ης Σεπτεμβρίου στη 17η μοίρα της Παρθένου, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, εξάγωνο με το Δία από το Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να ευνοεί τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ώστε να εργαστούν πάνω σε ζητήματα που απαιτούν επιμονή και στοχοπροσήλωση.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή επιζητά την ειλικρίνεια και την αναζήτηση της πραγματικότητας, αποτελεί την έναρξη μίας εποχής που θα πρέπει να ασχοληθείς με την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

09
Αυγ 2018

Η Ηλιακή έκλειψη της 11ης Αυγούστου στη 18η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, σε τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό και σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μοιάζει να δημιουργεί μία τομή στο χρόνο στους εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη αναζητά την ευκαιρία να γίνει μία ανασκόπηση της τελευταίας περιόδου της διετίας που έχει περάσει με στόχο να αναζητήσεις τους λόγους για κάποια λάθη που έρχονται στο προσκήνιο και σε εκθέτουν.

11
Ιουλ 2018

Η Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να δείχνει πως ξεκινά η διετής περίοδος βαθιάς μεταμόρφωσης της ζωής των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες συγκρούσεις με έπαθλο την εξουσία, με αποτέλεσμα να μοιάζει ιδιαίτερα απειλητική για τη ζωή ανθρώπων που δεν είναι έτοιμοι να εμπλακούν σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Θεσεις πλανητων