Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 27
Ιουλ 2022

Η Νέα Σελήνη της 28ης Ιουλίου στην 5η μοίρα του Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων. Τοξότης) για να ξεκινήσουν κάποια συνήθεια που προσφέρει ασφάλεια και απόλαυση.

28
Ιουν 2022

Η Νέα Σελήνη της 29ης Ιουνίου στην 7η μοίρα του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό φαίνεται να θέτει προκλήσεις και προοπτικές στη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που ανοίγει τα χαρτιά σου, που σε βγάζει από τον προσωπικό σου χώρο ασφάλειας και συνήθειας και έρχεσαι σε επαφή με περισσότερο κόσμο.

28
Μαι 2022

Η Νέα Σελήνη της 30ης Μαΐου στην 9η μοίρα των Διδύμων σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Κριό φαίνεται να δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα επικοινωνίας και μετακινήσεων σε ανθρώπους που έχουν κουραστεί να βρίσκονται μέσα σε ένα αυστηρά καθορισμένο πλαίσιο σκέψης και δράσης.

Μπορεί να ξεκινά μία περίοδος έντονης αναμόχλευσης των προσωπικών στόχων και επιδιώξεως, να αρχίζουν και πάλι να δημιουργούνται ομάδες και κοινωνικές δράσεις που θα φέρουν σε επαφή ανθρώπους που μπορεί να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

29
Απρ 2022

Η Ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου στη 10η μοίρα του Ταύρου σε οριακή και μακρινή σύνοδο με τον Ουρανό από το ίδιο ζώδιο μοιάζει να προκαλεί αναταράξεις στη ζωή των εκπροσώπων του τέλους του πρώτου και αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι η εποχή που θα κληθείς να κάνεις κάποιο ουσιαστικό βήμα που δείχνει πως προχωράς τη ζωή σου, πως έχεις αποφασίσει να κάνεις το παρακάτω βήμα και να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει δυσκολέψει και ενοχλήσει.

30
Μαρ 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου στην 11η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Χείρωνα μοιάζει να ανοίγει το δρόμο σε κάτι νέο στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να αναλάβεις την πρόκληση να κάνεις κάτι που θα μπορούσε να φέρει αντιδράσεις από το περιβάλλον σου και την ίδια στιγμή να σε βάλει στη διαδικασία να αποδείξεις πράγματα που σε δυσκολεύουν να εκφράσεις και να φανερώσεις στους γύρω σου.

01
Μαρ 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου στη 12η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Δία φαίνεται να αποτελεί μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) ώστε να βγουν από το πλαίσιο και το κουτί μέσα στο οποίο έχουν βρεθεί.

Η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο είναι παρούσα και μπορεί να συνοδεύεται από σχέδια και ευκαιρίες που είναι παρούσες και σε καλούν να τις εκμεταλλευτείς.

29
Ιαν 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 1ης Φεβρουαρίου στη 12η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να σοβαρεύει τα πράγματα στη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να βρεθείς μπροστά από τις ευθύνες σου και να είναι απαραίτητο να υποστηρίξεις τον εαυτό σου απέναντι σε αιτιάσεις τρίτων σχετικά με την απουσία σου, την αδυναμία σου, την άρνηση σου να συμμετάσχεις σε μία ομαδική προσπάθεια.

01
Ιαν 2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου στη 12η μοίρα του Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να θέλει να ενεργοποιήσει τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να συνεχίσεις να κινείσαι μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο έκφρασης και δράσης ή θα αποφασίσεις να κάνεις τομές και να αποδράσεις.

03
Δεκ 2021

Η Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη προσφέρει ευκαιρίες ξεκινήματος, αφού μπορεί να δίνει όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον.

03
Νοε 2021

Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου στη 12η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μοιάζει να ταρακουνά τη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Το τέλος της διαδρομής είναι μπροστά σου και καλείσαι να αποφασίσεις αν θα χαράξεις νέα πορεία ή θα γίνεις και εσύ ένα κομμάτι που παζλ που φθίνει και χάνεται.

Θεσεις πλανητων