Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ21
Μαι 2020

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου στους Διδύμους σε τετράγωνο με Άρη από τους Ιχθείς, την ίδια εποχή που η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, μοιάζει να είναι μία καλά στημένη παγίδα βιαστικής απόφασης για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να διαβάσεις πολύ προσεκτικά τα ψιλά γράμματα, να διαχωρίσεις την ευκαιρία από την παγίδα αφού αυτές οι δύο καταστάσεις είναι πιασμένες χέρι-χέρι και σε καλούν στο χορό που έχουν στήσει.

22
Απρ 2020

Η Νέα Σελήνη της 23ης Απριλίου στην 3η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο αποτελεί μία πρώτη σημαντική στιγμή αναμέτρησης με τις εξελίξεις στη ζωή του πρώτου δεκαημέρου των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να περιορίζεσαι μέσα στο πλαίσιο που έχεις αναγκαστεί να κινείσαι, με αποτέλεσμα να κάνεις συμβιβασμούς που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα τολμούσες ούτε να σκεφτείς.

23
Μαρ 2020

Η Νέα Σελήνη της 24ης Μαρτίου στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα φαίνεται να ενεργοποιεί έντονες συνειδητοποιήσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η παρουσία αρκετών πλανητών στον Αιγόκερω την ίδια χρονική εποχή (Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας) δείχνει πως υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που επιβάλλονται από άτομα που διαθέτουν εξουσία και ισχύ στα χέρια τους.

22
Φεβ 2020

Η Νέα Σελήνη στις 23 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή μοιάζει να εκκινεί μία περίοδο ενός περίπου μήνα στη διάρκεια του οποίου οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο έχουν την υποχρέωση να πετάξουν από τη ζωή τους ότι θεωρείται άχρηστο, περιττό και παλιό.

Θα χρειαστεί να ανοίξεις ντουλάπια και ντουλάπες για να αφαιρέσεις αντικείμενα που παλιώνουν και απλά καταναλώνουν χώρο από τη ζωή σου.

23
Ιαν 2020

Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιανουαρίου στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά το έδαφος στη ζωή του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Έχει φτάσει η χρονική στιγμή που θα προκύψει μία αναστάτωση που είναι καιρός να λάβει χώρα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να προκληθούν δράσεις εξέλιξης.

25
Δεκ 2019

Η Ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από συνειδητοποιήσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν την κατεύθυνση της ζωής.

Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος ώστε να θέσεις τα θεμέλια της αλλαγής που έχεις στο μυαλό σου, να αποφασίσεις να αρχίσεις να χτίζεις το οικοδόμημα πάνω στο οποίο θα διαμορφώσεις το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σου.

25
Νοε 2019

Η Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου στην 4η μοίρα του Τοξότη και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με το δίπολο της διατήρησης της προσωπικής ελευθερίας σε σχέση με την εμπλοκή στο κυνήγι της ολοένα και μεγαλύτερης οικονομικής ασφάλειας. Από τη μία πλευρά, προσπαθείς να διατηρήσεις την αυτονομία σου, να διατηρήσεις το μυαλό σου ελεύθερο από απαιτήσεις της κοινωνίας, να περιχαρακώσεις την αυθεντικότητα σου.

26
Οκτ 2019

Η Νέα Σελήνη της 28ης Οκτωβρίου στην 4η μοίρα του Σκορπιού, σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε quincunx με τον Χείρωνα από τον Κριό φαίνεται να θέλει να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στη ζωή του πρώτου δεκαημέρου των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η μάχη ανάμεσα στην ανάληψη προσωπικής δράσης και στη συγκράτηση των ορμών τρίτων ατόμων για δραστηριοποίηση είναι παρούσα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων.

27
Σεπ 2019

Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτεμβρίου στην 5η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να κοιτάξεις κατάματα τις δυσλειτουργίες σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν αρχίσει να γίνονται τραυματικές πλέον εμπειρίες.

29
Αυγ 2019

Η Νέα Σελήνη στις 30 Αυγούστου στην 6η μοίρα της Παρθένου σε σύνοδο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη και σε quincunx με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να θέλει να τονίσει στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο πως είναι καιρός να τολμήσουν να εκκινήσουν τα όνειρα τους.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μοιάζει ιδανική ώστε να θέσεις σε εφαρμογή ένα πλάνο που βασίζεται στην πραγματικότητα και αφήνει στην άκρη ότι κουβαλά μαζί του την έννοια του περιττού και άσκοπου.

Θεσεις πλανητων