Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html27
Σεπ 2019

Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτεμβρίου στην 5η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να κοιτάξεις κατάματα τις δυσλειτουργίες σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν αρχίσει να γίνονται τραυματικές πλέον εμπειρίες.

29
Αυγ 2019

Η Νέα Σελήνη στις 30 Αυγούστου στην 6η μοίρα της Παρθένου σε σύνοδο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη και σε quincunx με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να θέλει να τονίσει στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο πως είναι καιρός να τολμήσουν να εκκινήσουν τα όνειρα τους.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μοιάζει ιδανική ώστε να θέσεις σε εφαρμογή ένα πλάνο που βασίζεται στην πραγματικότητα και αφήνει στην άκρη ότι κουβαλά μαζί του την έννοια του περιττού και άσκοπου.

30
Ιουλ 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 1ης Αυγούστου στην 8η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ενεργοποιεί τη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) μέσα από αποφάσεις που ταράζουν τα νερά σε προσωπικό ή οικονομικό επίπεδο.

Μία αλλαγή στο στάτους της σχέσης σου θα μπορούσε να προκαλέσει αναταράξεις στην ισορροπία του οικογενειακού τομέα, φέρνοντας σχέδια ακόμα και για αλλαγή κατοικίας.

30
Ιουν 2019

Η αποφασιστική και καθοριστική Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουλίου στη 10η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να αποτελεί κομβικό σημείο στη ζωή των παρορμητικών εκπροσώπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Έχει πλέον φτάσει η χρονική στιγμή που θα κληθείς να απαντήσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να πάρεις το τιμόνι της ζωής σου στα χέρια σου ή θα συνεχίσεις να σέρνεσαι πίσω από ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να λειτουργούν με το δικό τους βηματισμό.

31
Μαι 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου στη 12η μοίρα των Διδύμων μοιάζει να θέλει να φέρει φρέσκο αέρα σε ζωές ανθρώπων που έχουν δυσκολέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Η ευκαιρία για να περάσεις χρόνο με άτομα που είναι νέα στην ηλικία ή στον τρόπο σκέψης είναι παρούσα και δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη.

02
Μαι 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 4 Μαΐου στη 14η μοίρα του Ταύρου και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να ζητά την προσγείωση σε σχέδια, πλάνα και σκέψεις που είναι πιθανό να κινούνται πολύ πιο πάνω από το έδαφος.

Υπάρχει η ευκαιρία να τεθούν στέρεες βάσεις σε καταστάσεις που έχουν βγει εκτός ορίων τον τελευταίο καιρό.

03
Απρ 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου στη 15η μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του δεύτερου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από την ανάγκη να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκίνημα σε μία κατάσταση που βρίσκεται σε αναμονή εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Η ατομική πρωτοβουλία θα παίξει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την προοπτική, η οποία όμως θα πρέπει να είναι ικανή να αντιπαρατεθεί με όρια και κανόνες που τίθενται από μία κοινωνία που επιμένει να λειτουργεί συντηρητικά.

04
Μαρ 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 6ης Μαρτίου στη 15η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να προσπαθεί να συνδέσει την πραγματικότητα με τη φαντασία μέσα από ένα αφήγημα που έχει και δράκους του παρελθόντος.

Έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις στοιχεία της πραγματικής ζωής μέσα στα σχέδια του μέλλοντος, αφού μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού ή επαγγελματικού περιεχομένου που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς πως έχεις επαφή με την αλήθεια.

01
Φεβ 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου στη 15η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ερμή, μοιάζει να κινητοποιεί κινήσεις που είναι πιθανό να κουβαλούν μαζί τους την έννοια του απρόβλεπτου, του αναπάντεχου και της έκπληξης. Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα στην ατομική πρωτοβουλία και στη λειτουργία μέσα στα πλαίσια της ομάδας, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αποφάσεις που είναι σε θέση να σοκάρουν κάποια άτομα.

04
Ιαν 2019

Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου στη 15η μοίρα του Αιγόκερου στο μεσοδιάστημα του Κρόνου και του Πλούτωνα, αποτελεί μία σημαντική στιγμή στη ζωή του δευτέρου δεκαημέρου των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μία πρόκληση που ανοίγει την προοπτική μίας νέας ζωής κάπου μακριά από το σήμερα.

Θεσεις πλανητων