Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ23
Απρ 2024

Η Πανσέληνος της 24ης Απριλίου στην 4η μοίρα του Σκορπιού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο μοιάζει να δημιουργεί έντονες συνθήκες αποσταθεροποίησης στη ζωή των πρώτων ημερών των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις μεγάλες προκλήσεις που έχεις μπροστά σου και σε αναγκάζουν να συνειδητοποιείς πως κάποια πράγματα αλλάζουν.

23
Μαρ 2024

Η Σεληνιακή έκλειψη της 25ης Μαρτίου στην 5η μοίρα του Ζυγού φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από μία αλλαγή στο συναισθηματικό τους κόσμο.

Μπορεί να θεωρήσεις πως έχει χαθεί ή αλλάξει η ισορροπία στην ερωτική σου ζωή, να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη στο/η σύντροφο σου ή στις επιλογές που πραγματοποιείς.

23
Φεβ 2024

Η Πανσέληνος της 24ης Φεβρουαρίου στην 5η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθείς φαίνεται να φέρνει τους/ις εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε έντονη αντιπαράθεση με τις ενέργειες που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας.

Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με ανθρώπους που έχουν δύναμη και ισχύ στα χέρια τους για να μπορέσεις να εκφράσεις τα λεγόμενα σου χωρίς να δημιουργηθούν προστριβές που είναι δύσκολα διαχειρίσιμες.

24
Ιαν 2024

Η Πανσέληνος της 25ης Ιανουαρίου στην 5η μοίρα του Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο, φαίνεται να δημιουργεί ιδιαίτερο βάρος στους ώμους των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να αποσαφηνίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να φορτώσεις στους ώμους σου ευθύνες που αφορούν άλλους ή θα ακολουθήσεις τη δική σου πορεία αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους και συνήθειες μίας άλλης εποχής.

26
Δεκ 2023

Η Πανσέληνος της 27ης Δεκεμβρίου στην 5η μοίρα του Καρκίνου σε ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον Δία από τον Ταύρο φαίνεται να προσφέρει σημαντικά δώρα στους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του υδάτινου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αντιληφθείς κατά πόσο μπορείς να στηριχτείς σε ένα άτομο που είναι γύρω σου και να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω μαζί του.

25
Νοε 2023

Η Πανσέληνος της 27ης Νοεμβρίου στην 4η μοίρα των Διδύμων σε αντίθεση με τον Άρη από τον Τοξότη και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς μοιάζει να δημιουργεί μία έντονη αντιπαλότητα στον τρόπο σκέψης των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις αν είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο γκρεμίζοντας παράλληλα δομές που είχες συνηθίσει να θεωρείς δεδομένες ή αν θα παραμείνεις στάσιμος/η σε όσα γνωρίζεις.

27
Οκτ 2023

Η Σεληνιακή έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Δία και σε αντίθεση με τον Ερμή από το Σκορπιό θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να θεωρείς πως είναι καιρός να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να προχωρήσεις σε κινήσεις που δείχνουν ετοιμότητα ώστε να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο που υπάρχει γύρω σου.

28
Σεπ 2023

Η Πανσέληνος της 29ης Σεπτεμβρίου στην 6η μοίρα του Κριού φαίνεται να ενεργοποιεί ιδιαίτερα τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να προσπαθήσεις να διώξεις από πάνω σου την καταπίεση που δέχεσαι, να θελήσεις να αναλάβεις προσωπική πρωτοβουλία ώστε να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε πιέζει και σε εμποδίζει να είσαι ο εαυτός σου.

30
Αυγ 2023

Η Πανσέληνος της 31ης Αυγούστου στην 7η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Κρόνο μοιάζει να χτυπά το καμπανάκι της αφύπνισης για τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να οριοθετήσεις τις κινήσεις σου, πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ευθύνες που αποτελούν το προσωπικό σου στοίχημα.

29
Ιουλ 2023

Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου στην 9η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Πρόκειται για μία Πανσέληνο που ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, που είναι σε θέση να φέρει σε επαφή ανθρώπους που έχουν απόσταση μεταξύ τους, που μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να θελήσεις ή να χρειαστεί να ρισκάρεις.

Θεσεις πλανητων