Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 06
Μαρ 2023

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου στη 16η μοίρα της Παρθένου σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους μοιάζει να δημιουργεί μία έντονη ένταση στην επικοινωνία και στον τρόπο σκέψης στη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να εμπλακείς σε μία συζήτηση που είναι εύκολο να ανάψει τα αίματα, αφού θα βρεθείς απέναντι από πρόσωπα που λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο από το δικό σου.

04
Φεβ 2023

Η Πανσέληνος της 5ης Φεβρουαρίου στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να προκαλεί αναταραχή και εκνευρισμό στη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να τολμήσεις να μιλήσεις ανοικτά και αποφασιστικά, να διεκδικήσεις το μερίδιο που σου ανήκει και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου απέναντι σε κινήσεις τρίτων που μοιάζουν κυριαρχικές.

05
Ιαν 2023

Η Πανσέληνος της 6ης Ιανουαρίου στη 16η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Αιγόκερω φαίνεται να δημιουργεί συνθήκες ένταση στην επικοινωνία των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις επιθετική ή αμυντική στάση απέναντι στις προκλήσεις που δέχεσαι και τις οποίες δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις.

07
Δεκ 2022

Η Πανσέληνος της 8ης Δεκεμβρίου στη 16η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη φαίνεται να δημιουργεί έντονα νεύρα στους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ένταση των τελευταίων ημερών μοιάζει να κορυφώνεται και να οδηγεί στην επίλυση ενός ζητήματος που δεν μπορεί να συνεχίσει να σέρνεται χωρίς να υπάρχει μία μορφή εξέλιξης.

07
Νοε 2022

Η Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τους Ερμή και Αφροδίτη από το Σκορπιό και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μοιάζει να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να κάνεις κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα, που θα δημιουργήσει αναστάτωση σε ένα κατεστημένο που δεν είναι πλέον λειτουργικό.

08
Οκτ 2022

Η Πανσέληνος της 9ης Οκτωβρίου στη 16η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα και σε αντίθεση με την Αφροδίτη από το Ζυγό φαίνεται να επηρεάζει τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις ατέλειες σου, να αποδεχτείς το γεγονός πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις ατομικά σε μία συλλογική προσπάθεια, να παραδεχτείς πως η σχέση σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τη ζωή σου.

09
Σεπ 2022

Η Πανσέληνος της 10ης Σεπτεμβρίου στη 17η μοίρα των Ιχθύων σε μακρινή σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μοιάζει με την ευκαιρία των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο να νιώσουν πως ανήκουν σε ένα περιβάλλον που τους ταιριάζει, που τους χαλαρώνει.

Μπορεί να βρίσκεσαι σε μία σχέση ή συνεργασία που είναι μεγαλύτερη από αυτό που φανταζόσουν, που είναι πιθανό να σε βοηθά να βγεις στα φώτα της δημοσιότητας.

11
Αυγ 2022

Η Πανσέληνος της 12ης Αυγούστου στη 19η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να αποτελεί μία χρονική στιγμή – ορόσημο στη ζωή των εκπροσώπων του τέλους του δευτέρου και αρχών του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να λειτουργήσεις με γνώμονα τη σοβαρότητα και την αποφασιστικότητα ώστε να κόψεις από τη ρίζα τους τις συνήθειες και τις δράσεις που σε κουράζουν και σε εκθέτουν, χωρίς να σου παρέχουν ουσιαστικά οφέλη και ασφάλεια.

12
Ιουλ 2022

Η Πανσέληνος της 13ης Ιουλίου στην 21η μοίρα του Αιγόκερω σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Καρκίνο και σε οριακή σύνοδο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να κινητοποιεί τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να μπεις σε συζητήσεις στις οποίες χρειάζεται να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στη λογική και το ένστικτο.

13
Ιουν 2022

Η Πανσέληνος της 14ης Ιουνίου στην 23η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να δημιουργεί την αίσθηση της αβεβαιότητας και ασάφειας στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα θελήσεις να κάνεις κάτι που δείχνει εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου, αλλά παράλληλα θα έχεις τη φοβία μήπως παρασύρεσαι από τις λανθασμένες σου σκέψεις, μήπως χάνεσαι μέσα σε ένα περιβάλλον τρίτων που δημιουργούν ψευδαισθήσεις στους γύρω τους.

Θεσεις πλανητων