Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ29
Σεπ 2020

Η Πανσέληνος της 1ης Οκτωβρίου στην 9η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα φαίνεται να φέρνει σε άμεση επαφή τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) με το τραύμα που υπάρχει στη ζωή τους.

Θα χρειαστεί να δράσεις αποφασιστικά απέναντι σε καταστάσεις που λειτουργούν σαν ανοικτές πληγές πάνω σου, να αποφασίσεις να θεραπεύσεις καταστάσεις που δεν μπορούν να συνεχίσουν να σε οδηγούν σε αφαίμαξη.

01
Σεπ 2020

Η Πανσέληνος στη 10η μοίρα των Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου μοιάζει να αποτελεί μία τελεία σε μία περίοδο που μπορεί να κινήθηκε με χαλαρούς και υποτονικούς ρυθμούς, να είναι το καμπανάκι που ξυπνά συνειδήσεις και αφυπνίζει ανθρώπους που έχουν μείνει σε εικόνες που αρχίζουν να σβήνουν από τον οπτικό ορίζοντα.

Είναι καιρός να αναλάβεις δράση και να πετάξεις ότι μοιάζει περιττό και άχρηστο, ότι αποτελεί εμπόδιο στην πορεία που θα έχεις τους επόμενους μήνες.

01
Αυγ 2020

Η Πανσέληνος στις 3 Αυγούστου στη 12η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) με τρόπο που σηματοδοτεί οριστικές αλλαγές και εξελίξεις σε καταστάσεις που δεν μπορούν να συνεχίζονται να σέρνονται πίσω από ένα μοιρολόι ή την ελπίδα μίας μαγικής αλλαγής.

Καλείσαι να γίνεις ο/η καταλύτης των εξελίξεων, να πυροδοτήσεις γεγονότα που θα επηρεάσουν τη θέση σου μέσα σε σύνολα που οι ρόλοι έχουν μπερδευτεί.

04
Ιουλ 2020

Η Σεληνιακή έκλειψη στη 13η μοίρα του Αιγόκερου στις 5 Ιουλίου σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από Κριό μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Η συγκεκριμένη έκλειψη μοιάζει να το κλείσιμο της αυλαίας μίας διετούς περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας η ζωή έχει πλέον πάρει άλλο δρόμο.

04
Ιουν 2020

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους και σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στις 5 Ιουνίου μοιάζει να δοκιμάζει την ικανότητα των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) να μην παρασυρθούν από καταστάσεις που πιθανότατα να μην έχουν βάσεις.

Καλείσαι να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις το τοπίο γύρω σου, να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που σε βομβαρδίζουν με εικόνες και πληροφορίες που σε αποπροσανατολίζουν.

07
Μαι 2020

Η Πανσέληνος της 7ης Μαΐου στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο, θέλει να δηλώσει πως είναι καιρός να αναζητηθούν αλήθειες που βασίζονται σε πρακτικά δεδομένα και να αφεθούν στην άκρη οι πεποιθήσεις και οι εικασίες.

Την ίδια εποχή, το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να θολώνει τα νερά, να προκαλεί έντονη αμφισβήτηση σε δεδομένα και διαθέσεις, να δυσκολεύει την ορθή κρίση απέναντι στα πράγματα.

06
Μαι 2020

Η Πανσέληνος στις 7 Μαΐου στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο μοιάζει να θέλει να τονίσει στους/ις εκπροσώπους του σταθερού σταυρού πως είναι καιρός να στρέψουν την κατεύθυνση τους προς μία νέα κατεύθυνση που ταιριάζει πλέον με τις προτεραιότητες που έχουν θέσει στη ζωή τους.

Μπορεί κάτι τέτοιο να μοιάζει πιεστικό και βαρύ, να σε κάνει να αισθάνεσαι πως χρειάζεται να λάβεις μία πολύ σημαντική απόφαση την οποία δεν μπορείς να αντέξεις, να σε στριμώχνει στα σκοινιά του ρινγκ, αλλά δεν παύει να αποτελεί μία πραγματικότητα την οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

07
Απρ 2020

Η Πανσέληνος στις 8 Απριλίου στη 18η μοίρα του Ζυγού σε τετράγωνα με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από διλήμματα που έχουν να κάνουν με την εύκολη και ανώδυνη ή τη δύσκολη και ουσιαστική απόφαση.

Καλείσαι να δηλώσεις το παρόν σου σε σχέσεις και συνεργασίες που δυσκολεύονται να προχωρήσουν παρακάτω ή να συνεχίσεις να ζεις μέσω από μία ουτοπική κατάσταση.

07
Μαρ 2020

Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στη 19η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και σε αρμονικά τρίγωνα με τον Άρη, τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να διαχωριστεί η πραγματικότητα από τη φαντασία.

Είναι σαφές πως υπάρχουν δύο πόλοι που βρίσκονται σε αντιδιαμετρικές θέσεις μεταξύ τους, που λειτουργούν σαν δύο φωνές που θέλουν να συνεργαστούν αλλά ακούγονται παράταιρες.

08
Φεβ 2020

Η Πανσέληνος της 9ης Φεβρουαρίου στην 20η μοίρα του Λέοντα σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να επηρεάζει την αυτοεκτίμηση ανθρώπων που έχουν μπλέξει σε καταστάσεις στις οποίες δεν μπορούν να έχουν τον έλεγχο.

Θα μπορούσες να αρνηθείς να συνεχίσεις να λαμβάνεις μέρος σε ένα παιχνίδι που έχουν θέσει άλλοι τους κανόνες και να προσπαθήσεις να αποδράσεις.

Θεσεις πλανητων