Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ18
Νοε 2021

Η Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τον Ερμή από το Σκορπιό και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο μοιάζει να θέλει να αμφισβητήσει τις σταθερές της ζωής των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα βρεθείς μπροστά στο ενδεχόμενο να ανατρέψεις τα δεδομένα όπως τα γνώριζες μέχρι σήμερα, να αμφισβητήσεις τις επιλογές που έχεις κάνει και να βάλεις σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου.

19
Οκτ 2021

Η Πανσέληνος της 20ης Οκτωβρίου στην 27η μοίρα του Κριού, σε αντίθεση με τον Άρη από το Ζυγό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να προκαλεί ιδιαίτερα τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο να αναμετρηθούν με τις φιλοδοξίες και την αποφασιστικότητα τους.

Θα κληθείς να διαχειριστείς προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σου και σου φωνάζουν πως είναι καιρός να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις πρωτοβουλίες που για κάποιους τρίτους αποτελούν δύσκολα μονοπάτια για να περπατήσουν.

18
Σεπ 2021

Η Πανσέληνος της 20ης Σεπτεμβρίου στην 28η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να βοηθήσεις τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο να ονειρευτούν και να ταξιδέψουν πέρα από το προφανές.

Θα μπορούσες να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή κάπου μακριά, να πάρεις αποστάσεις από την καθημερινότητα και τη σκληρή και πρακτική πλευρά της ζωής.

21
Αυγ 2021

Η Πανσέληνος της 22ας Αυγούστου στην 29η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με το Δία φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ευνοεί τις ομαδικές συγκεντρώσεις και δράσεις, θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και να πάψεις να κρύβεσαι από ανθρώπους που κάποτε αποτελούσαν το φιλικό σου περιβάλλον.

23
Ιουλ 2021

Η Πανσέληνος της 24ης Ιουλίου στην 1η μοίρα του Υδροχόου σε όψη quincunx με την Αφροδίτη από την Παρθένο μοιάζει να δυσκολεύει το μυαλό ώστε να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του.

Το πείσμα είναι κακός σύμβουλος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού θα σε οδηγήσει σε δογματικές αντιλήψεις και σε πεποιθήσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

23
Ιουν 2021

Η Πανσέληνος της 24ης Ιουνίου στον Αιγόκερω σε ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον Δία από τους Ιχθείς φαίνεται να προσφέρει την ευκαιρία στη λογική και το συναίσθημα να εναρμονιστούν και να προσφέρουν λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Είναι η ώρα που η σκληρή δουλειά και η φαντασία θα έρθουν πιο κοντά και θα καταφέρουν να μιλήσουν την ίδια γλώσσα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν σχέδια που προσφέρουν αισιοδοξία για το μέλλον.

25
Μαι 2021

Η Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου στην 5η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να τολμήσουν κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ζωής τους.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαίνεται να ευνοεί τα σχέδια για ένα ταξίδι, να λειτουργεί σαν το καμπανάκι στην εκκίνηση μίας νέας πραγματικότητας που είναι απαραίτητη ώστε να αλλάξει ταχύτητα η ζωή.

26
Απρ 2021

Η Πανσέληνος της 27ης Απριλίου στην 7η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα και ετοιμότητα απέναντι σε καταστάσεις που φαίνεται να επηρεάζουν τη σταθερότητα του οικοδομήματος της ζωής σου.

27
Μαρ 2021

Η Πανσέληνος της 28ης Μαρτίου στην 8η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με την Αφροδίτη και το Χείρωνα από τον Κριό και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις στην ισορροπία των διαπροσωπικών σχέσεων των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να χάσεις την εμπιστοσύνη σου προς την άλλη πλευρά και να αναρωτηθείς μήπως έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που σε βάζει σε έξοδα.

26
Φεβ 2021

Η Πανσέληνος της 27ης Φεβρουαρίου στην 9η μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο φαίνεται να λειτουργεί σαν μία δοκιμασία σχετικά με το κατά πόσο μπορείς να διαχωρίσεις τις λεπτομέρειες από τη μεγάλη εικόνα της ζωής σου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια κάποια μικρά ζητήματα που είναι όμως σε θέση να χαλάσουν τη μεγάλη εικόνα, να αποτελέσουν τα κομμάτια του παζλ που λείπουν με αποτέλεσμα να μην τελειώνει ποτέ αυτό.

Θεσεις πλανητων