Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html14
Ιουλ 2019

Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Ιουλίου στην 24η μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αποτελεί μία πολύ δυναμική στιγμή για τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Πρόκειται για τη στιγμή της συνειδητοποίησης πως υπάρχει μία μεταμορφωτική πράξη μπροστά τους, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να αγνοήσουν αυτό το γεγονός.

14
Ιουν 2019

Η Πανσέληνος της 17ης Ιουνίου στην 25η μοίρα του Τοξότη μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη για να υπάρχουν στιγμές ευχαρίστησης σε ζωές που έχουν βαρύνει τον τελευταίο καιρό.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, η οποία επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) θέλει να προσθέσει ταχύτητα και υπερβολή, με στόχο να ξεκολλήσει ζωές από ένα στάδιο που μοιάζει να έχει παγώσει το χρόνο.

16
Μαι 2019

Η Πανσέληνος της 18ης Μαΐου στην 27η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο, αποτελεί μία καλή στιγμή για τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να εκφραστούν απέναντι σε μεταμορφωτικές προκλήσεις.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την κίνηση που δείχνει αποφασιστικότητα ώστε να αφήσεις πίσω σου μία περίοδο που έκανε τον κύκλο της και να τολμήσεις να προχωρήσεις παρακάτω.

17
Απρ 2019

Η Πανσέληνος της 19ης Απριλίου στην 29η μοίρα του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Ουρανό από τις πρώτες μοίρες του Ταύρου, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε quincunx με την Αφροδίτη από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων τονίζει την ανάγκη να αναδιαταχθούν ισορροπίες που μπορεί να οδηγούν σε καταστάσεις στασιμότητας και βαλτώματος.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει κατά κύριο λόγο εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) στο τέλος των ζωδίων/ωροσκόπων και εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) στην αρχή των παραπάνω ζωδίων/ωροσκόπων.

19
Μαρ 2019

Η Πανσέληνος της 21ης Μαρτίου στη μηδενική μοίρα του Ζυγού σε απόλυτο quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να έχει βαλθεί να αποδείξει πως είναι καιρός να τεθούν νέα δεδομένα σε υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις.

Είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν τομές και τελειώματα σε επαγγελματικές σχέσεις που ζορίζονται ως προς την ισορροπία στις οικονομικές απολαβές.

17
Φεβ 2019

Η Πανσέληνος της 19ης Φεβρουαρίου στη μηδενική μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού και γήινου στοιχείου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς, Ταύρος/Αιγόκερως) στις πρώτες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ζητά την επαφή με την πραγματικότητα, θέλει να επισημάνει την ανάγκη να υπάρξουν δράσεις και λύσεις που έχουν πρακτική σημασία και είναι σε θέση να βρουν εφαρμογή.

18
Ιαν 2019

Η Σεληνιακή έκλειψη της 21ης  Ιανουαρίου στην πρώτη μοίρα του Λέοντα, σε οριακή αντίθεση με τον Ερμή από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, μοιάζει να κλείνει μία περίοδο δύο περίπου ετών κατά τα διάρκεια των οποίων έχουν λάβει σημαντικές αλλαγές στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι η ώρα που θα γίνουν κινήσεις επαναπροσδιορισμού μίας πορείας που βασίστηκε στις διαθέσεις της καρδιάς ή τις προκλήσεις που υπερεκτιμήθηκαν.

20
Δεκ 2018

Η Πανσέληνος στις 22 Δεκεμβρίου στην 1η μοίρα του Καρκίνου μοιάζει να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο απέναντι σε μία διετία που θα αλλάξει τη ζωή τους.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να είναι πολύ σιωπηλή, αλλά ταυτόχρονα να γεννά εσωτερικές κραυγές σε άτομα που αναζητούν έναν τρόπο να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

21
Νοε 2018

Η Πανσέληνος της 23ης Νοεμβρίου στην 1η μοίρα των Διδύμων, σε αντίθεση με το Δία από τον Τοξότη και σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς, μοιάζει να επαναφέρει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Είναι χρήσιμο να αναγνωρίσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία νέα τάξη πραγμάτων, που σου προσφέρει ευκαιρίες και προοπτικές, χωρίς όμως να είναι βέβαιο πως μπορείς να κατακτήσεις όλες τις προκλήσεις.

22
Οκτ 2018

Η ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου στην 1η μοίρα του Ταύρου, σε σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό, αλλά και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόου, μοιάζει να ταρακουνά για ακόμα μία φορά τη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αναταραχή του περασμένου καλοκαιριού είναι και πάλι παρούσα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως η κρίση που βίωσες δεν έχει τελειώσει και καλό θα ήταν να τολμήσεις να βάλεις το μαχαίρι πιο βαθιά στην πληγή.

Θεσεις πλανητων