Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ11
Δεκ 2019

Η Πανσέληνος στις 12 Δεκεμβρίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να ζητά τον τρόπο ώστε να έρθει σε ισορροπία η παιδική αθωότητα και ευρηματικότητα με την εμπειρία αλλά και τις αγκυλώσεις της μεγάλης ηλικίας.

Είναι πιθανό να αντιληφθείς πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις μέσα και στα δύο στρατόπεδα, πως χρειάζεται να μπορείς να αποφασίζεις πότε θα λαμβάνεις τον ένα και πότε τον άλλο ρόλο.

11
Νοε 2019

Η Πανσέληνος της 12ης Νοεμβρίου στην 20η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από το Σκορπιό και σε τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα προσπαθήσει να βρει ισορροπίες πάνω στις έννοιες της υποκειμενικότητας και της αντικειμενικότητας, πάνω στη λογική και την ενστικτώδη αντίληψη.

12
Οκτ 2019

Η Πανσέληνος της 13ης Οκτωβρίου στην 20η μοίρα του Κριού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μοιάζει να επηρεάζει καίρια τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από σημαντικές αποφάσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν την πορεία της ζωής τους.

Θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις απέναντι σε αιτιάσεις μεγάλου χρονικού διαστήματος, να αποδείξεις κατά πόσο είσαι σε θέση να συμβιβαστείς με καταστάσεις που σε βουλιάζουν στην ανυποληψία ή θα επαναστατήσεις και θα χαράξεις μία νέα πορεία.

13
Σεπ 2019

Η Πανσέληνος της 14ης Σεπτεμβρίου στην 21η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αντίθεση με τον Άρη από την Παρθένο και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη μοιάζει να δημιουργεί μπέρδεμα και σύγχυση στη ζωή των μεταβλητών των αρχών του τρίτου δεκαημέρου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να χαθείς μέσα σε μία θάλασσα από προτάσεις και προοπτικές, να μπερδευτείς και να παλεύεις να αποσαφηνίσεις την αλήθεια από την ουτοπία.

14
Αυγ 2019

Η Πανσέληνος της 15ης Αυγούστου στην 22η μοίρα του Υδροχόου, σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη από το Λέοντα, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από αποφάσεις που κινητοποιούν σημαντικές ισορροπίες στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ταρακουνά θέματα προσωπικού οφέλους σε σχέση με ομαδικές δραστηριότητες, φέρνοντας στην επιφάνεια εγωισμούς και συγκρούσεις.

14
Ιουλ 2019

Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Ιουλίου στην 24η μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αποτελεί μία πολύ δυναμική στιγμή για τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Πρόκειται για τη στιγμή της συνειδητοποίησης πως υπάρχει μία μεταμορφωτική πράξη μπροστά τους, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να αγνοήσουν αυτό το γεγονός.

14
Ιουν 2019

Η Πανσέληνος της 17ης Ιουνίου στην 25η μοίρα του Τοξότη μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη για να υπάρχουν στιγμές ευχαρίστησης σε ζωές που έχουν βαρύνει τον τελευταίο καιρό.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, η οποία επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) θέλει να προσθέσει ταχύτητα και υπερβολή, με στόχο να ξεκολλήσει ζωές από ένα στάδιο που μοιάζει να έχει παγώσει το χρόνο.

16
Μαι 2019

Η Πανσέληνος της 18ης Μαΐου στην 27η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο, αποτελεί μία καλή στιγμή για τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να εκφραστούν απέναντι σε μεταμορφωτικές προκλήσεις.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την κίνηση που δείχνει αποφασιστικότητα ώστε να αφήσεις πίσω σου μία περίοδο που έκανε τον κύκλο της και να τολμήσεις να προχωρήσεις παρακάτω.

17
Απρ 2019

Η Πανσέληνος της 19ης Απριλίου στην 29η μοίρα του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Ουρανό από τις πρώτες μοίρες του Ταύρου, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε quincunx με την Αφροδίτη από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων τονίζει την ανάγκη να αναδιαταχθούν ισορροπίες που μπορεί να οδηγούν σε καταστάσεις στασιμότητας και βαλτώματος.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει κατά κύριο λόγο εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) στο τέλος των ζωδίων/ωροσκόπων και εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) στην αρχή των παραπάνω ζωδίων/ωροσκόπων.

19
Μαρ 2019

Η Πανσέληνος της 21ης Μαρτίου στη μηδενική μοίρα του Ζυγού σε απόλυτο quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να έχει βαλθεί να αποδείξει πως είναι καιρός να τεθούν νέα δεδομένα σε υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις.

Είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν τομές και τελειώματα σε επαγγελματικές σχέσεις που ζορίζονται ως προς την ισορροπία στις οικονομικές απολαβές.

Θεσεις πλανητων