Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 12
Ιουλ 2022

Η Πανσέληνος της 13ης Ιουλίου στην 21η μοίρα του Αιγόκερω σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Καρκίνο και σε οριακή σύνοδο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να κινητοποιεί τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να μπεις σε συζητήσεις στις οποίες χρειάζεται να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στη λογική και το ένστικτο.

13
Ιουν 2022

Η Πανσέληνος της 14ης Ιουνίου στην 23η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να δημιουργεί την αίσθηση της αβεβαιότητας και ασάφειας στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα θελήσεις να κάνεις κάτι που δείχνει εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου, αλλά παράλληλα θα έχεις τη φοβία μήπως παρασύρεσαι από τις λανθασμένες σου σκέψεις, μήπως χάνεσαι μέσα σε ένα περιβάλλον τρίτων που δημιουργούν ψευδαισθήσεις στους γύρω τους.

14
Μαι 2022

Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου στην 25η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό, σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να δημιουργεί μία χρονική συγκυρία που καλείσαι να αποφασίσεις αν θα επιμείνεις να πιέζεις ή θα παραδοθείς, ειδικά αν ανήκεις στους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις αγκυλώσεις σου, να αναμετρηθείς με τις εσωτερικές σου αντιστάσεις και να δοκιμάσεις να σπάσεις κάποια δεσμά που είναι βέβαιο πως θα φέρουν αντίδραση από τους γύρω σου.

15
Απρ 2022

Η Πανσέληνος της 16ης Απριλίου στο Ζυγό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε quincunx με τον Δία από τους Ιχθείς μοιάζει να επηρεάζει τις ισορροπίες των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφανθείς κατά πόσο είσαι σε θέση να διαχειριστείς τη συναισθηματική πίεση και την ένταση που μπορεί να δέχεσαι από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και συνεργάζεσαι, κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να χάνεις την προσωπικότητα σου μέσα σε ένα σύνολο που σε καλύπτει και σκεπάζει.

17
Μαρ 2022

Η Πανσέληνος της 18ης Μαρτίου στην 27η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να ευαισθητοποιεί τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου ώστε να βρεις απαντήσεις σε θέματα συναισθηματικού περιεχομένου, τα οποία καταφέρνουν να σε αποσταθεροποιούν και να σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη που έχεις στην κρίση σου.

15
Φεβ 2022

Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στην 28η μοίρα του Λέοντα σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να φέρει σε επαφή την ευχαρίστηση με την πίεση, να βρει τρόπο σύνδεσης ανάμεσα στην απόλαυση και την υποχρέωση.

Το παραπάνω δεν είναι κάτι εύκολο, αφού κλείνει μία περίοδος αρκετών μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων η έννοια της παραμονής σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο σκέψης και δράσης έγινε ο βασικός τρόπος διαβίωσης για πολύ κόσμο.

15
Ιαν 2022

Η Πανσέληνος τη 17ης Ιανουαρίου στην 27η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να επηρεάζει έντονα τη διάθεση και το συναισθηματικό κόσμο των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα συναισθήματα σου και να αξιολογήσεις κατά πόσο είναι εφικτό να αναμετρηθείς με αυτά που κρύβονται μέσα σου και μπορούν να λειτουργήσουν σαν την πυρηνική βόμβα στα θεμέλια των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

18
Δεκ 2021

Η Πανσέληνος της 19ης Δεκεμβρίου στην 27η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φαίνεται να φέρνει σε αντιπαράθεση την παιδικότητα με την ωριμότητα της ηλικίας και να δοκιμάζει τις ικανότητες συνεργασίας των δύο αυτών καταστάσεων.

Δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να εναρμονίσεις τις δύο οπτικές, να μπεις σε ένα πλαίσιο σκέψης που σου επιβάλουν χωρίς να περνά από το μυαλό σου ή δυνατότητα να ανατρέψεις τα πάντα και να ζήσεις χωρίς να κάνεις μακροχρόνια πλάνα.

18
Νοε 2021

Η Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τον Ερμή από το Σκορπιό και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο μοιάζει να θέλει να αμφισβητήσει τις σταθερές της ζωής των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα βρεθείς μπροστά στο ενδεχόμενο να ανατρέψεις τα δεδομένα όπως τα γνώριζες μέχρι σήμερα, να αμφισβητήσεις τις επιλογές που έχεις κάνει και να βάλεις σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου.

19
Οκτ 2021

Η Πανσέληνος της 20ης Οκτωβρίου στην 27η μοίρα του Κριού, σε αντίθεση με τον Άρη από το Ζυγό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να προκαλεί ιδιαίτερα τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο να αναμετρηθούν με τις φιλοδοξίες και την αποφασιστικότητα τους.

Θα κληθείς να διαχειριστείς προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σου και σου φωνάζουν πως είναι καιρός να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις πρωτοβουλίες που για κάποιους τρίτους αποτελούν δύσκολα μονοπάτια για να περπατήσουν.

Θεσεις πλανητων