Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ25
Μαι 2021

Η Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου στην 5η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να τολμήσουν κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ζωής τους.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαίνεται να ευνοεί τα σχέδια για ένα ταξίδι, να λειτουργεί σαν το καμπανάκι στην εκκίνηση μίας νέας πραγματικότητας που είναι απαραίτητη ώστε να αλλάξει ταχύτητα η ζωή.

26
Απρ 2021

Η Πανσέληνος της 27ης Απριλίου στην 7η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα και ετοιμότητα απέναντι σε καταστάσεις που φαίνεται να επηρεάζουν τη σταθερότητα του οικοδομήματος της ζωής σου.

27
Μαρ 2021

Η Πανσέληνος της 28ης Μαρτίου στην 8η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με την Αφροδίτη και το Χείρωνα από τον Κριό και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις στην ισορροπία των διαπροσωπικών σχέσεων των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να χάσεις την εμπιστοσύνη σου προς την άλλη πλευρά και να αναρωτηθείς μήπως έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που σε βάζει σε έξοδα.

26
Φεβ 2021

Η Πανσέληνος της 27ης Φεβρουαρίου στην 9η μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο φαίνεται να λειτουργεί σαν μία δοκιμασία σχετικά με το κατά πόσο μπορείς να διαχωρίσεις τις λεπτομέρειες από τη μεγάλη εικόνα της ζωής σου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια κάποια μικρά ζητήματα που είναι όμως σε θέση να χαλάσουν τη μεγάλη εικόνα, να αποτελέσουν τα κομμάτια του παζλ που λείπουν με αποτέλεσμα να μην τελειώνει ποτέ αυτό.

27
Ιαν 2021

Η Πανσέληνος της 28ης Ιανουαρίου στην 9η μοίρα του Λέοντα, σε αντίθεση με τους Δία και Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά με έντονο τρόπο τη ζωή των εκπροσώπων του τέλους τους πρώτου δεκαημέρου και αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να υψώσεις το ανάστημα σου και να δηλώσεις πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ευθύνες από τις οποίες μπορεί να κρύβεσαι όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

29
Δεκ 2020

Η Πανσέληνος στις 30 Δεκεμβρίου στην 8η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό αποτελεί μία δύσκολη χρονική συγκυρία στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να γίνεται ο απολογισμός της τελευταίας τριετίας και να βρίσκεσαι μπροστά στο ενδεχόμενο να συνειδητοποιήσεις πως είσαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος.

28
Νοε 2020

Η Σεληνιακή έκλειψη της 30ης Νοεμβρίου στην 8η μοίρα των Διδύμων, που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τέλους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μοιάζει να φέρνει εξελίξεις σε ένα διάλογο που είναι καιρός να λάβει χώρα.

Θα συνειδητοποιήσεις πως έχει φτάσει το τέλος της εποχής της παιδικής αθωότητας, πως είναι καιρός να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μιλήσεις ανοικτά.

30
Οκτ 2020

Η Πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου στην 8η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων του τέλους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα προκύψουν οικονομικές αναταράξεις που φαίνεται να επηρεάζουν τα δεδομένα της εποχής, με στόχο να μοιραστεί κάπως διαφορετικά η τράπουλα.

29
Σεπ 2020

Η Πανσέληνος της 1ης Οκτωβρίου στην 9η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα φαίνεται να φέρνει σε άμεση επαφή τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) με το τραύμα που υπάρχει στη ζωή τους.

Θα χρειαστεί να δράσεις αποφασιστικά απέναντι σε καταστάσεις που λειτουργούν σαν ανοικτές πληγές πάνω σου, να αποφασίσεις να θεραπεύσεις καταστάσεις που δεν μπορούν να συνεχίσουν να σε οδηγούν σε αφαίμαξη.

01
Σεπ 2020

Η Πανσέληνος στη 10η μοίρα των Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου μοιάζει να αποτελεί μία τελεία σε μία περίοδο που μπορεί να κινήθηκε με χαλαρούς και υποτονικούς ρυθμούς, να είναι το καμπανάκι που ξυπνά συνειδήσεις και αφυπνίζει ανθρώπους που έχουν μείνει σε εικόνες που αρχίζουν να σβήνουν από τον οπτικό ορίζοντα.

Είναι καιρός να αναλάβεις δράση και να πετάξεις ότι μοιάζει περιττό και άχρηστο, ότι αποτελεί εμπόδιο στην πορεία που θα έχεις τους επόμενους μήνες.

Θεσεις πλανητων