Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ11
Ιουλ
Ηλιακη εκλειψη 13/7/2018
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να δείχνει πως ξεκινά η διετής περίοδος βαθιάς μεταμόρφωσης της ζωής των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες συγκρούσεις με έπαθλο την εξουσία, με αποτέλεσμα να μοιάζει ιδιαίτερα απειλητική για τη ζωή ανθρώπων που δεν είναι έτοιμοι να εμπλακούν σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Είναι επίσης πιθανό να γίνει φανερή η γήρανση κάποιων προσώπων που δεν είναι πλέον σε θέση να κουμαντάρουν τις καταστάσεις όπως κατάφερναν να το κάνουν πράξη μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής είναι παρόν και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλους, αφού η φύση έχει κανόνες που δεν είναι απαράβατοι από κανέναν.

Από την άλλη πλευρά, κάτι νέο φαίνεται να γεννιέται, κάτι που έρχεται στην επιφάνεια μέσα από οδύνες και πόνο. Το νέο δίνει  μάχη με το παλιό, χωρίς όμως να αντιλαμβάνονται και οι δύο αυτές καταστάσεις πως έχουν την υποχρέωση να συνεργαστούν τουλάχιστον μέχρι να διαμορφωθεί το καινούργιο πλαίσιο διαβίωσης. Δεν είναι μία μάχη ανάμεσα σε Δαβίδ και Γολιάθ, αλλά ένας χορός από δύο άτομα διαφορετικής ηλικίας σε δύο ρυθμούς που ακούγονται διαφορετικά στα αυτιά τους. Είναι μία προσπάθεια συγχρονισμού δύο εντελώς ξένων ήχων μεταξύ τους.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε βάζει στο κλίμα του κλεισίματος της εποχής που ξεκίνησε πριν από περίπου δέκα χρόνια και φτάνει στο αποκορύφωμα της. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά πιθανό να βιώνεις μία απώλεια, ενός ανθρώπου ή ενός συναισθήματος, και να πρέπει να αντιμετωπίσεις με θάρρος το είδωλο σου στον καθρέφτη που είναι τρομαγμένο και σκοτεινιασμένο. Ναι, αυτό μπορεί να είναι σοκαριστικό, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να γίνει λυτρωτικό, αφού καλείσαι να σκάψεις βαθιά μέσα σου και να βρεις νέο νόημα για τη ζωή σου. Και θα πρέπει να θυμάσαι πως σε περίπου δύο χρόνια από τώρα θα έχεις στη ζωή σου κάτι που την κάνει εξαιρετικά πολύτιμη, ώστε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιτρέψεις να την ορίσουν τρίτοι για την επόμενη διετία, αφού το δημιούργημα θα πρέπει να έχει και τη δική σου μοναδική σφραγίδα. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο μοιάζει να σου λέει πως είναι καιρός να αποδείξεις πως έχεις αλλάξει τρόπο σκέψης απέναντι σε πράγματα που δεν μπορούν να συνεχίζουν να υφίστανται με τον τρόπο που τα έμαθες, αφού πλέον είναι βλαβερά για την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι πιθανό να κάνεις μία γενναία εκκαθάριση στον τομέα των ανθρώπων που είναι γύρω σου και επηρεάζουν τη φιλοσοφία σου, αφού έχεις πλέον και ένα δικό σου σύστημα αξιών. Μπορεί να κλείνει ο κύκλος της βασικής σου εκπαίδευσης και να αποφασίζεις το δρόμο για το παρακάτω. Μπορεί όμως να τελειώνει και μία περίοδος περιπλάνησης και να αποφασίζεις να ριζώσεις σε μία σχέση, σε ένα σπίτι, σε ένα αντικείμενο εργασίας, σε ένα σώμα που καταφέρνει επιτέλους να χωρέσει και το μυαλό σου. 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο μοιάζει να φέρνει εξελίξεις στον οικονομικό τομέα κυρίως μέσα από τη συνεργασία σου με πρόσωπα και οργανισμούς που αλλάζουν οι όροι τους. Καλείσαι να σκεφτείς κατά πόσο συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι κάποιον/α που σε χρηματοδοτεί ή μήπως είναι ώρα να τολμήσεις να εργαστείς μέσα από ένα περισσότερο προσωπικό μοντέλο εργασίας. Ίσως πάλι να τελειώνει η συνεργασία με έναν οργανισμό και να πρέπει να μείνεις στο περιθώριο για λίγο χρόνο ώστε να βρεις τα νέα σου πατήματα. Στον ερωτικό τομέα, κάτι θα πρέπει να αλλάξει στην άλλη πλευρά για να συνεχίσει να είναι λειτουργική η σχέση, διαφορετικά μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ένα αδιέξοδο που έχει λύση και ονομάζεται παράλληλη σχέση ή δύσκολο τέλος της υπάρχουσας. 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στην 20η μοίρα του ζωδίου σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να επηρεάζει έντονα τη ζωή σου, δημιουργώντας μία εσωτερική αναστάτωση που θα φέρει στην επιφάνεια πληγές και ασθένειες, αλλά και νέες δυναμικές και ταλέντα. Υπάρχουν δύο δρόμοι μπροστά σου, που δεν ταυτίζονται αλλά είναι εντελώς αντίθετοι. Ο πρώτος δρόμος είναι το παρελθόν και η αναμόχλευση αυτού,  που όσο επιμένεις να το κάνεις πράξη, θα φέρνει στην επιφάνεια δηλητήριο και πόνο. Ο άλλος δρόμος είναι η απελευθέρωση από το παρελθόν και το άνοιγμα πανιών στο μέλλον, χωρίς να φοβάσαι να εκτεθείς στα μάτια όλων. Διάλεξε μονοπάτι, χωρίς να φοβάσαι μήπως δεν κάνεις τη σωστή επιλογή, αφού πλέον κριτής του εαυτού σου είσαι εσύ ο/η ίδιος/α και κανένας άλλος. 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο μοιάζει να επηρεάζει κομμάτια της επαγγελματικής σου ζωής, αφού είναι πλέον πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν αντίπαλοι στο περιβάλλον σου που δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις πως δεν τους βλέπεις. Οι κινήσεις κάποιων στο εργασιακό σου περιβάλλον δείχνουν πως οι σχέσεις σας περνούν κρίση, και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου αν δεν είσαι έτοιμος/η να σπάσεις το σκοινί. Από την άλλη πλευρά, κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις και κινήσεις είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια και να σε εκθέσουν σε μάτια ανθρώπων που διαχειρίζονται την εξουσία. Στον τομέα της υγείας, φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να βάλεις όρια σε καταστάσεις που οδηγούν το σώμα σου στα όρια του.  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να αναλάβεις ένα νέο ρόλο που σου έχει δοθεί ή να διεκδικήσεις αυτό το ρόλο μέσα σε μία ομάδα στην οποία δεν μπορείς να κρύβεσαι πλέον. Αν αντιμετωπίζεις θέματα αυτοπεποίθησης, αν ζορίζεσαι επειδή νιώθεις να βουλιάζεις μέσα σε ένα περιβάλλον που υπάρχουν εξελίξεις αλλά εσύ δεν ακολουθείς το προσωπικό σου μονοπάτι, τότε είναι καιρός να μιλήσεις για όλα αυτά που σε πιέζουν. Μπορεί να φέρεις στην επιφάνεια κάποιες επιθυμίες σου που έχουν ταφεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αφού είναι πλέον ιδιαιτέρως βλαβερό να συνεχίσεις να κρύβεσαι. Ένας νέος ρόλος είναι έτοιμος να γίνει δικός σου και πρέπει να δείξεις δύναμη ώστε να τον φέρεις εις πέρας.  

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο δημιουργεί αναταράξεις στην ισορροπία καριέρας/οικογένειας, αφού σε προετοιμάζει για τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται να λάβει χώρα. Μπαίνεις σε μία περίοδο διετίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα δεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται, κάτω από συνθήκες που κάποιες φορές θα είναι έντονα πιεστικές και τραυματικές. Πιθανότατα να αναγνωρίσεις λάθη της περασμένης δεκαετίας και να θελήσεις να τα διορθώσεις μέσα από κινήσεις που ανατρέπουν δεδομένα ή να επιδιώξεις να θέσεις βάσεις στη ζωή σου μετά από μία έντονα ταραγμένη και ανατρεπτική δεκαετία. Η συγκεκριμένη έκλειψη σε βάζει στη διαδικασία της κατανόησης πως οδηγείσαι κάπου αλλού, οπότε μην τρομάξεις αν κοιτάξεις γύρω σου και δεις πρόσωπα που έχουν γεράσει και έχουν αποφασίσει να πάρουν ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν που αποφασίζεις να περπατήσεις.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα μοιάζει να σε βοηθά να κάνεις φανερή την παρουσία σου σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που περιμένουν αρκετά από εσένα. Ίσως να ολοκληρώνεις έναν κύκλο εκπαίδευσης και να είσαι πλέον έτοιμος/η να επικοινωνήσεις με κόσμο που δεν τολμούσες να προσεγγίσεις. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να αλλάξεις τόπο διαμονής, αφού δεν αντέχεις να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που σε περιορίζουν όσο και αν θεωρούν πως παίζουν το ρόλο της ασφάλειας στη ζωή σου. Ίσως τέλος να αποφασίζεις πως δεν αντέχεις να ακούς γύρω σου απόψεις που είναι έντονα θεωρητικές και αδιάφορες και να αποφασίζεις να εκθέσεις το δικό σου σκεπτικό, θέλοντας να επηρεάσεις και τις ζωές άλλων.  

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να έχει έμμεσο αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου και σε κάποιες συνεργασίες που είναι πιθανό να αλλάξουν στάτους. Καλείσαι να διαχειριστείς καταρχάς εγκεφαλικά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη σχέση και την οικογένεια και φέρνουν ανατροπή σε θέματα διαχείρισης των οικονομικών δεδομένων. Θα πρέπει να προετοιμάσεις το έδαφος για μία νέα πραγματικότητα, να καταφέρεις να ανακαλύψεις νέες ισορροπίες σε συνεργασίες που αλλάζουν δομή και αυτό μπορεί να σε αγχώνει. Αν πάλι πρέπει να εξετάσεις την απομάκρυνση από το σπίτι σου κάποιων αντικειμένων που απλά πιάνουν χώρο, τότε είναι καιρός να εξετάσεις το εμπορικό και επιχειρηματικό σου δαιμόνιο ώστε να έχεις κέρδος από αυτή την πράξη.  

Αιγόκερως

Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σου, κηρύσσει την έναρξη μίας διετίας που θα σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να κρύβεσαι από τις προκλήσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου και να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να αποδεχτείς την πρόταση που δέχεσαι ή θα συμβιβαστείς με μία ζωή που έχει πιάσει ταβάνι. Μπορεί να έχεις απέναντι σου άτομα που σε υποβιβάζουν ή προσπαθούν να σε τρομάξουν, αλλά το ζητούμενο είναι να εξετάσεις κατά πόσο εσύ ο/η ίδιος/α τρομάζεις από τον εαυτό σου και τις φιλοδοξίες σου. Υπάρχει ταβάνι σε αυτό ή μήπως θέλεις να σπάσεις το περίβλημα της ζωής σου πιστεύοντας πως έχεις μία ακόμα ευκαιρία να ζήσεις κάποια δημιουργικά χρόνια;

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θέλει κάποια προσοχή αφού θα προσπαθήσει να σε προειδοποιήσει για άρρωστες καταστάσεις στη ζωή σου και για συνεργασίες που κουβαλούν μία μη υγιή αύρα. Θα χρειαστεί να προσέξεις τα σημάδια που είναι πιθανό να μιλούν για αλλαγή στον τρόπο που ζεις ώστε να εναρμονίσεις τις απαιτήσεις του σώματος και του πνεύματος σου με την καθημερινότητα σου. Θα χρειαστεί να προσέξεις ώστε να διακόψεις δραστηριότητες που δε σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και να αποφύγεις να υπερβάλεις σε πράξεις που είναι σε θέση να φορτώσουν με περιττά βάρη τη ζωή σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να κοιτάξεις περισσότερο επισταμένα στο παρασκήνιο της ζωής σου και να αναρωτηθείς μήπως υπάρχουν συζητήσεις και κινήσεις που δε γνωρίζεις και είναι σε θέση να βλάψουν τη θέση σου στο εργασιακό περιβάλλον που κινείσαι.  

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο αποτελεί μία καλή στιγμή για εσένα ώστε να μπορέσεις να αναλάβεις το νέο ρόλο που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας και εμπεριέχει την έννοια της γέννησης μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον που κινείσαι. Ένας νέος έρωτας αυτή την περίοδο σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου μία ολόκληρη στάση ζωής που ακολουθείς, αφού είναι πιθανό να σε βοηθά ώστε να μπεις σε ένα διαφορετικό κύκλο ανθρώπων. Ίσως πάλι να προκύπτει η απόκτηση ενός παιδιού, μία πράξη που δεν μπορείς να την εξετάσεις χωρίς την απαιτούμενη σοβαρότητα, αφού θα μεταμορφώσει πολλούς τομείς της ζωής σου. Τέλος, είναι καιρός να ασχοληθείς και με τις σκιές της ζωής σου, που μπορεί να εμπεριέχουν και θέματα υγείας, τα οποία δεν μπορείς να αφήνεις στην τύχη τους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων