Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html25
Ιουλ
Σεληνιακη εκλειψη 27/7/2018
Από signingstar

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί προσοχή στην παρόρμηση της στιγμής, αφού είναι αρκετά εύκολο να προκληθούν ατυχήματα και ανατροπές. Η βιασύνη είναι κακή σύμβουλος αυτή την εποχή, αφού η ανάγκη να υπάρξουν εξελίξεις μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που είναι παροδικές και θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερους από τους σημερινούς μπελάδες.

Αντιθέτως, μία κατάσταση που επανέρχεται από τα παλιά, μπορεί να φέρει άμεσες εξελίξεις ώστε να καλύψει ένα κενό που έχει παραμείνει ορθάνοιχτο. Θα πρέπει να επιδιώξεις να καλύψεις τις εμμονικές τάσεις σχετικά με το παρελθόν, να ζήσεις αυτό που δεν έχει γίνει πραγματικότητα, ώστε να κλείσει ο κύκλος. Μετά από αυτή την πράξη, θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς κατά πόσο έχεις προχωρήσει παρακάτω ή η επιστροφή στο παρελθόν δείχνει πως αναζητάς την ασφάλεια του που είχες αφήσει στην άκρη για χάρη μίας πρόκλησης που τελικά κατάλαβες πως δε σου ταιριάζει.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα χρειαστεί προσοχή από την πλευρά σου αφού μπορεί να σε κάνει έντονα υποκειμενικό/η και απότομο/η σε μία ομάδα που καλείσαι να διατηρήσεις ένα συγκεκριμένο ρόλο. Θα χρειαστεί να προσέξεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο προσωπικό σου όφελος και τον ομαδικό  στόχο, να λειτουργήσεις με γνώμονα την ισορροπία και να αποφύγεις να πάρεις μία ακραία θέση. Στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις που δείχνουν πως διαφοροποιείσαι από άτομα που γνωρίζεστε καιρό ή πως αναζητάς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που σου έχουν λείψει. Μία συνάντηση με ένα πρόσωπο από παλιά μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Η δύσκολη Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, μοιάζει να σε φέρνει  αντιμέτωπο/η με προκλητικές και ίσως εμπρηστικές αποφάσεις στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα. Θα κληθείς να απαντήσεις κατά πόσο έχεις την ικανότητα να αναλάβεις ρόλους που θα σε εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων ή θα παραμείνεις στη σκιά άλλων, με την προϋπόθεση να αποδεχτείς αυτούς που αναλαμβάνουν τον ηγετικό ρόλο. Θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν το ρόλο σου μέσα στον οικογενειακό τομέα, αφού ίσως να χρειαστεί να μπεις στα παπούτσια ενός ατόμου που μέχρι σήμερα είχε το ρόλο του μαέστρου, ώστε να δεις την όλη κατάσταση μέσα από διαφορετική οπτική. 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο χρειάζεται κάποια προσοχή ως προς τον τρόπο που θα εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου, ως προς τις απόψεις σου που θα μπορούσαν να είναι έντονα επαναστατικές ή ενοχλητικές σε ανθρώπους που δε θα δείξουν την αντίδραση σου σε κοινή θέα. Καλό θα ήταν να κοιτάξεις γύρω σου πριν μιλήσεις, αφού μπορεί να διακρίνεις πρόσωπα που είναι πολύ εύκολο να αντιδράσουν στα λεγόμενα σου ή να δημιουργήσεις εντάσεις και αντιδικίες που δεν είναι χρήσιμες. Ένα ταξίδι αυτή την περίοδο μπορεί να μην είναι εφικτό, γι αυτό φρόντισε να αναπροσαρμόσεις τα πλάνα σου για μία εποχή που θα είναι πιο εύκολο να ταξιδέψεις. 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μοιάζει να προκαλεί μία αναστάτωση στην ερωτική σου ζωή και να σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις με θάρρος τα νέα δεδομένα που είναι εξαιρετικά πιθανό να επηρεάζουν τη σχέση σου. Θα χρειαστεί να μετρήσεις αρκετά σημαντικά το θέμα της απόστασης μέσα στη σχέση σου και να αξιολογήσεις κατά πόσο έχεις δίπλα σου ένα άτομο που θέλεις να είναι παρόν συνέχεια ή μία περιπέτεια μερικών ημερών. Ίσως πάλι να προκύπτει ένα θέμα σεξουαλικής φύσεως που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, με αντίκτυπο στη σχέση σου ή στην αναζήτηση του/ης κατάλληλου/ης ερωτικού/ης συντρόφου. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να μετριάσεις τις κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο δεδομένα που θεωρούνται σταθερά και μόνιμα.  

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου αποτελεί μία στιγμή έντασης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να κάνεις κάποιες επιλογές που θα μπορούσαν να σε θέτουν σε κίνδυνο. Αν έχεις καθυστερήσει να λάβεις μία απόφαση και να κάνεις μία κίνηση σε κάποια από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τότε θα χρειαστεί να βιαστείς γιατί η άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχει κουραστεί να περιμένει. Αν πάλι έχει προκύψει μία νέα πρόταση ή πρόσκληση, τότε καλύτερα να έχεις στο μυαλό σου πως μπορεί να πρόκειται για κάτι περαστικό και παροδικό και όχι απαραίτητα κάτι μόνιμο. Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρξει κινητικότητα που είναι σε θέση να αναπροσαρμόσει καταστάσεις που βαλτώνουν.  

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα χρειαστεί κάποια προσοχή σε θέματα υγείας, αφού μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Φρόντισε το σώμα σου, ξεκινώντας βέβαια από το κατά πόσο το ακούς όταν σου στέλνει σημάδια σχετικά με τη συνολική κατάσταση του εαυτού σου. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις κάποιες δυσλειτουργίες της καθημερινότητας σου, οι οποίες προκαλούν μία συσσώρευση στοιχείων που επηρεάζουν την ισορροπία του εαυτού σου, που σε κάνουν να καταστρέφεις την ψυχολογία σου, με αποτέλεσμα να χάνεται η αίσθηση του μέτρου σε κάποιες αντιδράσεις σου απέναντι σε περιστάσεις που θα σε άφηναν ανεπηρέαστο/η άλλες φορές.  

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να σε βάζει στην τελική ευθεία εξελίξεων στον τομέα της προσωπικής σου ζωής, μέσα από το επόμενο βήμα στην υπάρχουσα σχέση σου ή μία επαφή με ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν και έχετε αρκετά να πείτε μεταξύ σας. Η ισορροπία ανάμεσα σας είναι ένα σημαντικό ζήτημα αυτή τη χρονική στιγμή, αφού μία σπίθα μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Την ίδια όμως στιγμή, μία σωστή πρόκληση μπορεί να είναι η αφορμή για να αναθερμανθεί μία σχέση που έχει παγώσει και αναζητά τον καταλύτη που θα τη βάλει και πάλι σε πλήρη λειτουργία.  

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο είναι μία δύσκολη στιγμή αφού καλείσαι να αντιμετωπίσεις αναταράξεις που αφορούν το οικογενειακό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μία αναταραχή που ξεκινά από ένα άλλο πρόσωπο, είναι σε θέση να ταρακουνήσει τις ισορροπίες αλλά και τα λιμνάζοντα ύδατα και να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν εστιάζεις στην ουσία ή στις λεπτομέρειες. Είναι καιρός να πάψεις να κρύβεις κάποια πράγματα που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και να εκφραστείς με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Αυτό βέβαια μπορεί να εκθέσει καταστάσεις, αλλά θα πρέπει να είσαι πλέον έτοιμος/η για την πλήρη διαφάνεια στη ζωή σου.  

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μοιάζει να προκαλεί μία αναστάτωση στο περιβάλλον σου, να προκύπτουν συζητήσεις που είναι αρκετά εύκολο να ανεβάσουν τις εντάσεις. Αν τα νεύρα σου είναι τεντωμένα, τότε καλύτερα να προσέξεις τις λεκτικές εξάρσεις, αφού είναι αρκετά εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αν πάλι έχεις μπροστά σου κάποιες μετακινήσεις, τότε καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός/η αφού είναι αρκετά εύκολο να βιαστείς και να προκληθούν ατυχήματα ή ανατροπές στο πρόγραμμα σου. Καλό θα ήταν από την άλλη πλευρά, να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα με συγγενείς, αφού πρέπει να φύγουν από το προσκήνιο σκιές που δηλητηριάζουν τη σχέση σου μαζί τους.  

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να επηρεάζει τον οικονομικό τομέα και τα αποκτήματα σου, αφού θα πρέπει να θέσεις κάποια νέα όρια. Θα χρειαστεί να προσέξεις μήπως έχεις αρκετά έξοδα αυτή την εποχή, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι και να χρειαστεί να κάνεις επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να επενδύσεις και στη στήριξη ενός άλλου προσώπου, να πάψεις να λειτουργείς αυτόνομα και άκρως εγωιστικά κάποιες στιγμές. Στον ερωτικό τομέα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις δηλώσεις και τις πράξεις που δείχνουν πως δεν υπολογίζεις την άλλη πλευρά, αφού είναι καιρός να παραδεχτείς τα αισθήματα σου και να πάψεις να κρύβεσαι.  

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με τις επιλογές σου και να δώσεις απαντήσεις σε επιλογές που κάνεις. Θα πρέπει να προσέξεις μήπως λειτουργείς αλαζονικά, μήπως προσπαθείς να προλάβεις τα πάντα, μήπως παλεύεις να ολοκληρώσεις κάτι που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας όσο αρνείσαι πως έχεις ανάγκη από στήριξη και βοήθεια. Τα παιχνίδια στον ερωτικό τομέα μπορούν να έχουν άσχημη τροπή αυτή την περίοδο, εκτός και αν έχεις αποφασίσει να δώσεις τέλος σε σχέσεις ή γνωριμίες που δε φαίνεται να σε εξιτάρουν στο μακροπρόθεσμο πλάνο της ζωής σου. Κάθε νέα πρόκληση αυτή την περίοδο μοιάζει να έχει σαφή ημερομηνία λήξεως, κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι, εφόσον  έχεις τη διάθεση να την κάνεις αποδεκτή.  

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα χρειαστεί κάποια προσοχή αναφορικά με θέματα υγείας και διατροφής, αφού είναι αρκετά εύκολο να προκύψουν ενοχλήσεις ή ατυχήματα που θα μπορούσες να αποφύγεις αν δίνεις την απαραίτητη σημασία στα σημάδια. Αν υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί, αν έχεις γύρω σου πρόσωπα που καταφέρνουν να επηρεάζουν την ψυχολογία σου, τότε θα πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις συναναστροφές και πράξεις που επιτείνουν την ενόχληση σου. Αν πάλι έχεις αφήσει ένα θέμα υγείας χωρίς να το προσέξεις, τότε μπορεί να χειροτερέψει αυτή την περίοδο και να πρέπει να το αντιμετωπίσεις δραστικά. Σε κάθε περίπτωση όμως, φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τις αντοχές και τις φοβίες σου, αφού καθετί που κρύβεις από τον εαυτό σου, μπορεί να τον βλάψει. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων