Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ01
Ιουλ
Μια στιγμη που ξυπνα συναισθηματα
Από signingstar

Η σύνοδος του Ερμή με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα και η αντίθεση της Σελήνης από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από το Λέοντα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου μοιάζουν να φέρνουν στο προσκήνιο τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) με στόχο να ληφθούν αποφάσεις που μπορεί να διαταράσσουν τις υφιστάμενες ή υπό διαμόρφωση ισορροπίες. 

Η οπτική σου απέναντι στα πράγματα μπορεί να γίνει πολύ πιο ξεκάθαρη, αφού αντιλαμβάνεσαι τις αδυναμίες κάποιων ανθρώπων απέναντι στην ανάληψη ευθυνών και τη δημιουργία έργου. Θα χρειαστεί να μιλήσεις με ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτή μπορεί να δηλητηριάσει κάποιες σχέσεις, να γίνεις καυστικός/η στις απόψεις σου, έχοντας όμως την υποχρέωση να εκφράζεις ένα λόγο που εμπεριέχει επιχειρήματα και αλήθειες. Ίσως πάλι να αντιληφθείς την απόσταση που σε χωρίζει από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να αντιληφθείς για ακόμα μία φορά πως δεν είναι εφικτό να υπάρξουν γέφυρες σύνδεσης και συνεννόησης. 

Με την ταυτόχρονη παρουσία του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο, οι συγκρίσεις ανάμεσα στην προσωπική δράση και την ομαδική δραστηριότητα είναι αναπόφευκτες και εξάγουν πολύτιμα συμπεράσματα. Ίσως να βλέπεις πλέον ξεκάθαρα πως δε χωράς σε ένα περιβάλλον που σε έχουν υποχρεώσει να βρίσκεσαι, πως είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσεις να συνεννοηθείς ή ακόμα και να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που έχετε μεγάλη απόσταση ανάμεσα σας, πως διατηρείς μία σχέση που έχει χάσει τη σπιρτάδα και τον ενθουσιασμό της. Την ίδια όμως στιγμή μπορούν να υπάρξουν ερωτικές σπίθες που μοιάζουν με ηλεκτρική εκκένωση μέσα σε νέες γνωριμίες, που είναι σε θέση να ανεβάσουν τους παλμούς της καρδιάς ταχύτατα. Να έχεις κατά νου πως αυτές οι ενδείξεις δε μιλούν για διάρκεια στο χρόνο, αλλά για εκλάμψεις λίγων στιγμών.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων