Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ05
Νοε
Νεα Σεληνη 7/11/2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 7ης Νοεμβρίου στη 15η μοίρα του Σκορπιού, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του υδάτινου στοιχείου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ενεργοποίηση του συναισθηματικού τους κόσμου.

Είναι πιθανό να υπάρξει η ανάγκη συναισθηματικής στήριξης, να χρειαστεί να προσφέρεις την αγκαλιά σου σε πρόσωπα που αναζητούν απαντήσεις που δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται μέσα από τη χρήση της λογικής. Ίσως να θελήσεις να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ για να καταφέρεις να αισθανθείς μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια, μετά από μία περίοδο αλλαγών και προκλήσεων που έχουν φέρει τη ζωή σου σε μία νέα πραγματικότητα. Ίσως τέλος να πρέπει να δώσεις ένα τέλος σε μία κατάσταση που πάλεψε να κρατηθεί ζωντανή, αλλά μοιάζει να μην μπορεί να αντέξει τα νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να μοιάζει λυτρωτικό το τέλος της.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μοιάζει να σου ζητά να αφήσεις πίσω σου μία σχέση ή συνεργασία που δεν μπορεί να εξελιχθεί και να προχωρήσει παρακάτω, χωρίς να κρατάς κακία ή να επιδιώκεις να ξεχειλώσεις τα υπάρχοντα δεδομένα. Προσπάθησε να κλείσεις την ανοικτή εκκρεμότητα με ειλικρίνεια, ακόμα και αν θεωρείς πως υπάρχουν ελπίδες για μία επαναφορά της κατάστασης στο σήμερα. Αν αυτό όμως προκύψει στην πορεία, τότε θα χρειαστεί να αποδείξεις πως έχεις αλλάξει και πως αναμένεις την αντίστοιχη αλλαγή από την άλλη πλευρά, πριν να κάνεις το βήμα της επιστροφής. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, χρειάζεται να έχεις έτοιμη τη νέα σου ταυτότητα που αποδεικνύει τη δική σου αλλαγή μέσα στη διάρκεια του χρόνου.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία για να μπουν οι βάσεις της νέας πραγματικότητας στη ζωή σου. Φρόντισε να δείξεις πως έχεις αφήσει πίσω σου ένα παρελθόν που σε μπερδεύει ή ακόμα και στοιχειώνει ακόμα και σήμερα, ακόμα και αν αυτό προσπαθεί να εισβάλει στη ζωή σου με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο. Προσπάθησε να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς να κολλάς σε δεδομένα ενός παρελθόντος που σβήνει, κάτι που βέβαια σημαίνει πως καλείσαι να είσαι έτοιμος/η να διαχειριστείς μία νέα καθημερινότητα. Σε αυτή την καθημερινότητα θα πρέπει όμως να εντάξεις και να χωρέσεις και την προσωπική σου ζωή που έχει πλέον περάσει σε ένα καινούργιο επίπεδο. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σηματοδοτεί μία έναρξη στην εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να σε γεμίζει  με όνειρα και στόχους. Μία επαγγελματική πρόκληση αυτή την περίοδο μπορεί να μοιάζει με την ευκαιρία να βγεις από ένα καλούπι που σε έχει περιορίσει και δυσκολέψει το τελευταίο διάστημα. Ίσως να έχεις πλέον στα χέρια σου την πρόταση που περίμενες, και η οποία είναι πιθανό να σου ανοίγει δρόμους πολύ μακριά, ακόμα και σε μία ξένη χώρα. Αν πάλι παραμένεις στο ίδιο μοτίβο καθημερινότητας, τότε η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα κύκλο σπουδών που θα σε βοηθήσει να ανέβεις ιεραρχικά, μοιάζει με το δώρο που δεν περίμενες να φτάσει στα χέρια σου.  

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια της ζωής σου ένα στοιχείο που είναι σε  θέση να τη μεταμορφώσει. Αν αλλάζει κάτι στον ερωτικό τομέα, τότε καλείσαι να προσέξεις μήπως αυτή η νέα εξέλιξη σε αναγκάζει να αλλάξεις τα πλάνα  που είχες στο μυαλό σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Ίσως πάλι να προκύπτει ένα εργασιακό σχέδιο που σχετίζεται με το εξωτερικό και σε βοηθά να ανοίξεις τους οπτικούς σου ορίζοντες ή ακόμα και να εντάξεις στη ζωή σου μία σειρά από ταξίδια. Κάτι όμορφο μπορεί να γεννηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, οπότε φρόντισε να βάλεις το σπόρο που θα επιβεβαιώσει αυτή  τη γέννηση. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μοιάζει να σε γεμίζει με αποφασιστικότητα ώστε να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων στη ζωή σου, ακόμα και μέσα από ανατροπές που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Μία καινούργια πραγματικότητα που αφορά την ερωτική σου ζωή είναι παρούσα και σε καλεί να τολμήσεις να προχωρήσεις σε πράξεις που κουβαλούν μαζί τους και κάποιο κόστος. Αν αυτή η πρόκληση αφορά τον τομέα της οικογένειας, τότε θα χρειαστεί να είσαι ειλικρινής με τις προθέσεις σου, γιατί δεν είναι καθόλου χρήσιμο να διατηρείς σχέσεις που δεν οδηγούν προς την κατεύθυνση που έχεις στο μυαλό σου.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία σου ώστε να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι σχετικά με ζητήματα που αφορούν δομικά κομμάτια της ζωής σου. Θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με την προοπτική μίας αλλαγής προσωπικής ή επαγγελματικής στέγης το επόμενο χρονικό διάστημα, οπότε θα χρειαστεί να έχεις προετοιμάσει τον εαυτό σου για κάθε ενδεχόμενο. Τόλμησε να πάρεις αποστάσεις από το άμεσο περιβάλλον σου, αφού χρειάζεσαι φρέσκο αέρα αυτή την περίοδο. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά ένα άτομο που είναι κοντά σου μοιάζει διατεθειμένο να σε στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια σου.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό δηλώνει πως θα πρέπει να βρεις λύσεις σε θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία και δεν μπορείς να αφήνεις στην τύχη τους. Φρόντισε να κάνεις ξεκάθαρη μία κατάσταση που επηρεάζει τα έσοδα σου, αφού θα χρειαστεί να γνωρίζεις τα όρια των εξόδων σου σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στον τομέα της εργασίας, προσπάθησε να διασαφηνίσεις το ρόλο σου, γιατί είναι επικίνδυνο να προσφέρεις περισσότερα από όσα πραγματικά έχουν την απαίτηση οι ανώτεροι σου, αφού με αυτό τον τρόπο μπορεί να προκύψουν γκρίνιες από την πλευρά σου λόγω της χαμηλής σου αμοιβής.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει με την έναρξη μίας νέας εποχής μετά από μία περίοδο ενός περίπου έτους κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβησαν αρκετές αλλαγές. Θα κληθείς να συνηθίσεις τα καινούργια δεδομένα στον προσωπικό τομέα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως βλέπεις τη ζωή σου μέσα από το άτομο που έχεις δίπλα σου. Μπορείς πάλι να επιλέξεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, θέλοντας να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ μακριά από μία πραγματικότητα που είναι γεμάτη με συμβατότητες. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε μία μετακίνηση σε περίπτωση που το υπάρχον περιβάλλον σου δεν αναγνωρίζει τις προσπάθειες σου.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μοιάζει με την υπόσχεση που δίνεις ώστε να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες που υπάρχουν στη ζωή σου, ώστε να μεταφέρεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα προσωπικού περιεχομένου αμέσως μετά. Μπορεί να πρέπει να ασχοληθείς με τη στήριξη ανθρώπων που έχουν την ανάγκη σου, κάτι που όμως θα χρειαστεί να λειτουργήσει μέσα από συγκεκριμένα όρια. Ίσως πάλι να είναι η ώρα που θα κοιτάξεις τον εαυτό σου ως προς θέματα υγείας που έχεις παραμελήσει, αφού ξεκινά μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστείς σωματικές και πνευματικές δυνάμεις. Οπλίσου λοιπόν με αντοχές, γιατί θα τις χρειαστείς στο εγγύς μέλλον. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μοιάζει με μία μορφή εκκαθάρισης του κύκλου των γνωριμιών σου, αφού καλείσαι να δυναμώσεις τις σχέσεις σου που έχουν κάποιο όφελος στη ζωή σου, αφήνοντας στην άκρη ανθρώπους που απλά καταναλώνουν το χρόνο και τη δυναμική σου. Ίσως να χρειαστεί να λάβεις μέρος για τελευταία φορά σε μία ομαδική εργασιακή προσπάθεια, να διασαφηνίσεις το ρόλο σου και μετά να αποχωρήσεις ώστε να εστιάσεις σε άλλα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Ίσως πάλι να φέρεις στην επιφάνεια κάποιες επαφές με άτομα του φιλικού κύκλου, θέλοντας να κάνεις την κοινωνική σου ζωή περισσότερο ζωντανή, αφήνοντας στην άκρη τις άπειρες επαγγελματικές εκκρεμότητες.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μοιάζει να θέτει σε εφαρμογή τη νέα επαγγελματική πραγματικότητα, για την οποία έχεις παλέψει αρκετό καιρό. Θα χρειαστεί όμως να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν στα χέρια τους εξουσία, με πρόσωπα που θα χρειαστεί να συνεργαστείς μαζί τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στρωμένος με χαλί. Ίσως να υπάρξει η ανάγκη να γίνει εκ νέου μία συζήτηση που αφορά την αμοιβή σου, να τεθούν και πάλι κάποια ζητήματα ρόλων στο τραπέζι, ώστε να λυθούν απορίες που δυσκολεύουν τη συνεργασία σας. Στον προσωπικό τομέα, αν μπορείς να αποστασιοποιηθείς από τα λεγόμενα της άλλης πλευράς, τότε θα καταφέρεις να αποφύγεις μία σύγκρουση  που δεν είναι καθόλου χρήσιμη.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να σχεδιάσεις μία απόδραση σε έναν τόπο που θα μπορέσεις να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις που κάνεις τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπει να έχεις καταλάβει πως ετοιμάζεσαι να βγεις και πάλι στο προσκήνιο, μέσα από αποφάσεις που έχεις σχεδόν ολοκληρώσει και καλείσαι να τις σερβίρεις στους ανθρώπους που είναι γύρω σου. Καλό θα ήταν όμως να κάνεις έναν τελευταίο έλεγχο ως προς την εφαρμογή των αποφάσεων σου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να κουβαλάς και κάποιες σκέψεις που δεν μπορούν να μετατραπούν και σε πράξεις, παρά να παραμείνουν ως θεωρίες που πλανώνται στον αέρα. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
05 Νοε 2018 | 14:09
...και μετά την γνωριμία και "φιλική" συμμετοχή με τη σάρα, μάρα και κακό συναπάντημα στον Σκορπιό, επιτέλους η ώρα της κάθαρσης ...επιτέλους η ώρα που θα μπορώ να καταρρεύσω...εκτός... και να αράξω  εντός... στην βαθιά  γαλήνη  https://youtu.be/49ZYVr34rZY
Θεσεις πλανητων