Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ25
Σεπ
Διαλογος με τις σκιες που σε ακολουθουν
Από signingstar

Μία ημέρα μετά την έντονη Πανσέληνο που έχει προηγηθεί, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να επιβεβαιώσει πιο βαθιά το νόημα και το αφήγημα της Πανσελήνου, ειδικά στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οτιδήποτε μπορεί να κουβαλά μαζί του την οσμή της πρόκλησης, δεν παύει να περπατά χέρι-χέρι με την ενοχική και τρομακτική προοπτική του τέλους, αφού για να μπορέσεις να ανοίξεις τη νέα πόρτα, καλείσαι να κλείσεις με θάρρος και δύναμη την πόρτα του χώρου που αφήνεις πίσω σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τις δικές σου εσωτερικές ερινύες και ανασφάλειες, θα νιώσεις να κάμπτεσαι από φόβους ετών που θεωρούσες πως είχες νικήσει στο πέρασμα του χρόνου, θα θυμηθείς πως οι σκιές μπορούν να συνεχίζουν να σε τρομάζουν παρά το γεγονός πως δεν είσαι πλέον μικρό παιδί. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν σκιές αυτή τη χρονική στιγμή, τις οποίες δεν μπορείς να αποχωριστείς, αλλά μπορείς τουλάχιστον να εξορθολογήσεις και να προσπαθήσεις να τους δώσεις την πραγματικής του διάσταση. 

Οι σκιές όμως κουβαλούν μαζί τους και την ευκαιρία να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη ώστε να τους ρίξεις φως και να εξαφανιστούν. Αυτό το φως αναζητάς σήμερα, αυτή τη μαγική δύναμη που είναι σε θέση να εξαφανίσει τις αμφιβολίες και τις φοβίες σου, που θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις τις οποίες αναζητάς να  διαμορφώσεις μέσα από μία μάχη της λογικής απέναντι στο παράλογο. Δεν είναι καθόλου εύκολη αυτή η αποστολή, αλλά είναι εξαιρετικά διδακτική και προσοδοφόρα. Αρκεί να καταφέρεις να αναμετρηθείς με αντιπάλους που είναι μέσα σου και παραμένουν ενεργοί όσο και αν έχεις προσπαθήσει να τους κλειδώσεις σε ντουλάπες που δεν ανοίγεις ποτέ σου. Βλέπεις, αυτοί μπορούν να αποδράσουν από τη φυλακή τους, χωρίς ποτέ να σου ζητήσουν το κλειδί της εξώπορτας τους, αφού ζουν σύμφωνα με κανόνες που δεν μπορείς να ορίσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων