Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



29
Οκτ
Διας στον Τοξοτη (8/11/2018-2/12/2019)
Από signingstar

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου του 2019 οπότε και θα περάσει στον Αιγόκερω, φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) αλλά και του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς).

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη προσφέρει νέο άνεμο αισιοδοξίας και την ευκαιρία για μία απόδραση από ένα στενό πλαίσιο και περιβάλλον διαβίωσης. Ταξίδια, εκπαιδεύσεις, ανοίγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους είναι στοιχεία που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το κλίμα της διαβίωσης. Η αισιοδοξία μπορεί να επανέλθει και σε συνδυασμό με την τύχη, μπορεί να ανοίξουν λεωφόρους δόξας σε πρόσωπα που θα ρισκάρουν και θα τολμήσουν να αποδράσουν από τη μιζέρια και την πίεση.

Την ίδια όμως στιγμή, τα όρια καταλύονται με αποτέλεσμα να προκύπτουν και καταστάσεις που οδηγούνται στην ύβρη, κάτι που σημαίνει πως η θεία τιμωρία είναι  παρούσα. Τα μεγάλα ρίσκα μπορούν να φέρουν μεγάλα κέρδη αλλά και τεράστιες απώλειες, αφού με το Δία στον Τοξότη το μέτρο μοιάζει να απουσιάζει από τη ζωή των ανθρώπων που βιάζονται να κατακτήσουν κάθε πιθανό στόχο.

 

Κριός

Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να αποδράσεις από ένα δύσκολο περιβάλλον που έχεις βρεθεί τον τελευταίο καιρό και μοιάζει να σε κάνει να ασφυκτιάς. Έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να πραγματοποιήσεις την απόδραση που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό και θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν  να αλλάξουν την οπτική σου για τη ζωή. Η ευκαιρία να βρεθείς σε ένα μέρος που έχεις ονειρευτεί είναι παρούσα και καλό θα ήταν να γίνει και πράξη, αφού η παραμονή σου σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, θα μπορούσε να αυξήσει την εσωτερική σου ένταση. Η ευκαιρία για απόδραση μπορεί να έρθει και μέσα από τον επαγγελματικό τομέα, αφού είναι πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψεις για τη δουλειά σου ή επειδή θα επενδύσεις σε σεμινάρια με στόχο να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Αν πάλι αισθάνεσαι πως η πίεση στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα είναι ανυπέρβλητη, τότε έχεις την ευκαιρία να αναζητήσεις μία μόνιμη διέξοδο κάπου μακριά, να πραγματοποιήσεις μία μετακόμιση σε έναν τόπο που θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή της νέας σου ζωής.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη έχει ως στόχο να σε πείσει πως μπορείς να μηδενίσεις το κοντέρ και να επανεκκινήσεις, με τρόπο που δείχνει πως καις πίσω σου ένα παρελθόν που έχει πεθάνει. Μη φοβηθείς να ρισκάρεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως τοποθετείς στο σωρό των αναμνήσεων και κάποια άτομα που έχεις ακόμα μέλλον μαζί τους.

 

Ταύρος

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη μοιάζει να ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου, μέσα από συνεργασίες και επενδύσεις που είναι σε θέση να φέρουν οφέλη στη ζωή σου. Αν το προηγούμενο δωδεκάμηνο κατάφερες να προχωρήσεις σε συνεργασίες και σχέσεις που δοκιμάστηκαν και έδειξαν πως αντέχουν στις αναποδιές και το χρόνο, τότε από εδώ και περά, αυτές θα μπορούσαν να ανθίσουν και να σου προσφέρουν δώρα. Ένα από τα δώρα είναι τα έσοδα από μία δουλειά που βασίζεται σε συνεργασία, αρκεί βέβαια να γνωρίζεις πως υπάρχουν και κάποιες υποχρεώσεις που προκύπτουν. Πρόσεξε λοιπόν θέματα που έχουν να κάνουν με την εφορία και φρόντισε να κλείνεις ανοικτές εκκρεμότητες, γιατί αν βασιστείς στην καλή σου τύχη, τότε μπορεί να βρεθείς με οικονομικές απειλές πάνω από  το κεφάλι σου. Επίσης, προσπάθησε να είναι ξεκάθαρη η συνεργασία και να μην υπάρχουν ρόλοι που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να προκύψουν συγκρούσεις. Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου, ακόμα και μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού, αρκεί να γνωρίζεις πως αυτό το γεγονός θα αλλάξει την ισορροπία μέσα σε αυτή.

Με το Δία στον Τοξότη καλείσαι να μάθεις πως κάποιες φορές η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, αλλά κάποιες φορές η υπερβολική πίστη στην τύχη μπορεί να σε οδηγήσει σε υλική ή συναισθηματική χρεοκοπία. Φρόντισε να μπορείς να διαχειριστείς με σύνεση την ευκαιρία της στιγμής και θα βγεις πολύ κερδισμένος/η.

 

Δίδυμοι

Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Τοξότη μοιάζει να φέρνει φρέσκο αέρα στη ζωή σου το επόμενο δωδεκάμηνο αφού θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μία σχέση που έχει δοκιμαστεί μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο και να οδηγηθεί στο γάμο, ίσως επειδή προκύπτει και ένα παιδί στην πορεία. Μία νέα γνωριμία το επόμενο χρονικό διάστημα είναι σε θέση να προσφέρει νέες ευκαιρίες στη ζωή σου και να σου αναπτερώσει το ηθικό μετά από μία περίοδο δοκιμασίας στον τομέα των σχέσεων. Αν πάλι έχεις μία σχέση που δεν προχωρά, τότε θα ήταν καλό να τη διακόψεις με την αρωγή του Δία που μπορεί να οδηγήσει σε ένα φιλικό χωρισμό. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας με το εξωτερικό ή της μετακίνησης σου σε μία ξένη χώρα, με στόχο να ανοίξεις το οπτικό σου πεδίο. Μπορείς να πιστέψεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, αρκεί να θυμάσαι πως η συγκεκριμένη πρόσκληση  δεν είναι απαραίτητο να παραμείνει ζωντανή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού μπορεί απλά να είναι η δίοδος σου σε μία επόμενη επαγγελματική πρόκληση που θα μπορούσε να έχει βαθιές ρίζες.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη θα επαναφέρει την τύχη στη ζωή σου, αν θεωρείς πως την έχεις χάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως μπορείς να ρισκάρεις παντού και συνεχώς, αλλά πως μπορείς να ανοίξεις μία πόρτα που είναι μπροστά σου και είναι πιθανό να οδηγεί σε μία κατάσταση που σε απομακρύνει από ένα επαναλαμβανόμενο σκηνικό που σε έχει κουράσει.

 

Καρκίνος

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη σηματοδοτεί μία περίοδο εξελίξεων στον τομέα της καθημερινότητας σου, όπως αυτή περνά μέσα από τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την υγεία σου. Στον εργασιακό τομέα, θα υπάρξει κινητικότητα σχετικά με προκλήσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις και μοιάζουν να ανατρέπουν τα δεδομένα της καθημερινότητας. Μία νέα πρόταση μπορεί να σε ωθεί να βρεθείς σε έναν καινούργιο τόπο, να δοκιμάζει την ευελιξία σου απέναντι σε θέματα ωραρίων, ταξιδιών ή ακόμα και μίας μετακίνησης σε μία άλλη χώρα. Ίσως πάλι να βρεθείς σε ένα εργασιακό περιβάλλον που ανοίγει  και μεγαλώνει, μέσα στο οποίο θα υπάρξουν νέες κουλτούρες συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εκπαιδευτείς για να καταφέρεις να συνεννοηθείς με τους γύρω σου. Θα κληθείς επίσης να ασχοληθείς με την υγεία σου, αφού χρειάζεται να εναρμονίσεις τις απαιτήσεις της καθημερινότητας με τις σωματικές σου αντοχές. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα στραφείς σε μία καινούργια μέθοδο άσκησης ή πως θα χρειαστεί να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες ώστε να εναρμονιστούν με τις απαιτήσεις της ζωής σου.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη μπορεί να βελτιώσει το εργασιακό κλίμα της ζωής σου, θέλοντας όμως να δοκιμάσει κατά πόσο θα μπορούσες να πετάξεις ότι μοιάζει με παλιό και παρωχημένο. Αν όμως θελήσεις να φορτώσεις τη ζωή σου με πολλές δραστηριότητες, τότε να θυμάσαι πως το σώμα σου θα επαναστατήσει και θα χρειαστεί να το ακούσεις πριν προχωρήσεις στην αποδοχή προκλήσεων.

 

Λέων

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη αποτελεί μία τονωτική ένεση στη ζωή σου αφού προσφέρει την ευκαιρία να βρεις έναν τρόπο να προσθέσεις ευτυχία σε  αυτή. Μετά από μία περίοδο που πάλεψες  για να θέσεις νέες βάσεις, που χρειάστηκε να χτυπηθείς με τον εαυτό σου, τώρα είναι η ώρα να τολμήσεις να εκφράσεις την καρδιά σου χωρίς να φοβάσαι μήπως σε ληστέψουν. Μία ερωτική σχέση έχει τη δυνατότητα να ανθίσει ακόμα περισσότερο και να γεννηθεί κάτι πολύ όμορφο μέσα σε αυτή. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε γνωριμίες που αλλάζουν τη διάθεση σου, που σε κάνουν να πιστεύεις πως μπορείς ακόμα να ερωτευτείς και να λάβεις τα αντίστοιχα συναισθήματα και από την άλλη πλευρά. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το αντικείμενο που σου δίνει χαρά και ικανοποίηση, να στραφείς σε έναν τομέα που κάνει την καθημερινότητα μία ευχάριστη διαδρομή. Μπορείς να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να λάβεις επιβράβευση για αυτά, να ανακαλύψεις ένα νέο αντικείμενο απασχόλησης που θα μπορούσε σε δύο περίπου χρόνια να αποτελέσει ακόμα και ένα επίσημο  επαγγελματικό αντικείμενο.

Με το Δία στον Τοξότη έχεις την ευκαιρία να σπάσεις τα δεσμά που σε περιορίζουν, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δεν είσαι μόνος/η σε αυτή την προσπάθεια. Να θυμάσαι όμως πως δεν μπορείς να συνεχίζεις να κοιτάζεις προς τα πίσω όσο κάνεις αποφασιστικά βήματα προς τα μπροστά.

 

Παρθένος

Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Τοξότη για περίπου ένα χρόνο σηματοδοτεί μία ευκαιρία για να γίνουν αλλαγές στο σπίτι σου, που σε βοηθούν να αισθανθείς πως κάνεις βήματα ή άλματα επέκτασης και εξέλιξης. Θα μπορούσες να στραφείς προς μία μετακόμιση, να αναζητήσεις ένα νέο τόπο κατοικίας που σου παρέχει περισσότερο ζωτικό χώρο, αλλά σε βοηθά να βρεις και πάλι την παιδική σου ανεμελιά, μέσα από συγκρίσεις με αναμνήσεις του παρελθόντος. Ίσως να έρχεται στα χέρια σου ένα σπίτι που καλείσαι να ανακαινίσεις και να βελτιώσεις ή να προχωράς σε μία αγορά που μοιάζει με το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ίσως πάλι να μεγαλώνει η οικογένεια και να αναζητάς ένα χώρο μέσα στον οποίο θα χωρέσετε πολύ πιο άνετα, με αποτέλεσμα να κοιτάζεις και προς κατευθύνσεις πολύ πιο μακριά από την τρέχουσα τοποθεσία σου. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς την προοπτική επέκτασης της δουλειάς σου, αρκεί να έχεις τη στήριξη από άτομα της οικογένειας. Αν όμως είσαι άνεργος/η, τότε μπορείς να στραφείς σε κοντινά σου πρόσωπα για να βρεις τη βοήθεια που αναζητάς, μέσα από γνωριμίες που μπορούν να ενεργοποιηθούν.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη σου φωνάζει πως είναι καιρός να πάρεις αποστάσεις από το γνώριμο περιβάλλον σου και να κινηθείς κάπου πιο μακριά. Μπορεί λοιπόν να αισθανθείς πως ξεριζώνεσαι, αλλά την ίδια στιγμή λυτρώνεσαι αφού παίρνεις αποστάσεις από ένα περιβάλλον που σε περιορίζει.

 

Ζυγός

Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Τοξότη για το επόμενο δωδεκάμηνο αποτελεί μία καλή ευκαιρία να επιστρέψεις στα θρανία και να εκπαιδευτείς πάνω σε ένα καινούργιο αντικείμενο που θα μπορούσε να αποτελέσει και τη βάση της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Λειτούργησε σαν να είσαι μαθητής/ρια που λαμβάνει τις βασικές γνώσεις στο αντικείμενο που έχεις στραφεί, σαν να έρχεσαι για πρώτη φορά σε επαφή με κομμάτια μίας πραγματικότητας που είναι σε θέση να σε συναρπάσει. Νιώσε σαν να μαθαίνεις μία νέα γλώσσα, η οποία θα σε φέρει σε επαφή με κόσμο που δε γνωρίζεις, με αποτέλεσμα να είσαι σε θέση να πάρεις αποστάσεις από το υπάρχον περιβάλλον που σε περιορίζει. Ίσως πάλι να μετακομίζεις κάπου μακριά, εκεί που θεωρείς πως μπορείς να χτίσεις το νέο σου  τόπο διαβίωσης, εκεί που θα χρειαστεί να συστηθείς εκ νέου με άτομα που περιμένουν από εσένα να τους αφηγηθείς την ιστορία σου.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη σε οπλίζει με μία νέα γλώσσα την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να συστηθείς σε ανθρώπους που συναντάς πρώτη φορά ή την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην προσπάθεια να στήσεις εκ νέου την καριέρα σου. Διάλεξε την περίσταση και νιώσε διψασμένος/η για γνώση.

 

Σκορπιός

Η είσοδος και παραμονή του Δία στον Τοξότη για περίπου ένα χρόνο μοιάζει να αποτελεί την ευκαιρία σου  να εξαργυρώσεις τις κινήσεις της προηγούμενης περιόδου των δώδεκα περίπου μηνών, που ο Δίας βρισκόταν στο δικό σου ζώδιο. Με το Δία στον Τοξότη, έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το κλίμα στον οικονομικό τομέα, κυρίως μέσα από την αύξηση της αμοιβής σου στον επαγγελματικό τομέα ή μέσα από την ανάθεση ακόμα μίας δουλειάς για εσένα. Αν βλέπεις πως έχεις κάποια έσοδα, τότε είναι καλός καιρός να αναλογιστείς μήπως θα πρέπει να προχωρήσεις σε κάποιες επενδύσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως σκέφτεσαι την αγορά ακινήτου σε μία άλλη χώρα. Αν πάλι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που δεν έχουν πλέον αξία για εσένα, τότε τόλμησε να προχωρήσεις σε πωλήσεις, αφού είναι αρκετά πιθανό να έχεις έσοδα που δεν περίμενες πως θα μπορούσες να δεις. Στον προσωπικό τομέα, θα χρειαστεί να προσέξεις μήπως αυξάνεις υπέρμετρα τον εγωισμό και την αλαζονεία σου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις ρήγματα σε μία σχέση που έχεις παλέψει ώστε να παραμείνει ζωντανή.

Με το Δία στον Τοξότη έχεις  εύνοια στον οικονομικό τομέα, αρκεί να μη φτάσεις σε σημεία ύβρεως και προσπαθήσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου  μέσα από μεθόδους που δεν είναι απολύτως νόμιμες.

 

Τοξότης

Η παραμονή του Δία στο ζώδιο σου για περίπου δώδεκα μήνες αποτελεί μία τονωτική ένεση στη διάθεση σου, αφού μοιάζει σαν να σου φέρνει ευκαιρίες να βρεις εκ νέου νόημα στη ζωή σου. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, μέσα από μία γνωριμία που μοιάζει να διαφέρει σε σχέση με αυτές που είχες τον τελευταίο καιρό. Ίσως πάλι να επιλέγεις να δοκιμάσεις μία επαγγελματική πρόκληση που πιθανότατα να σε μεταφέρει μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου, ακόμα και σε μία άλλη χώρα σε σχέση με αυτή που ζεις. Αν μάλιστα η νέα επαγγελματική πρόκληση συνδέεται και με σπουδές, τότε ίσως να έχεις βρει το δώρο που αναζητούσες να σου κάνουν για να θεωρήσεις πως αρχίζεις και πάλι τη ζωή σου. Αν πάλι αναζητάς τον τρόπο να λήξεις μία σχέση που σε έχει βαρύνει, τότε με το Δία σύμμαχο μπορείς να οδηγηθείς σε αποφάσεις που σε ευνοούν, χωρίς απαραίτητα να χαλάς την ανθρώπινη σχέση που μπορείς να διατηρήσεις με το άτομο που χωρίζεις.

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σου προσφέρει την ευκαιρία να απλωθείς και να επεκταθείς πέρα από το κουτί που έχεις βρεθεί τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε όμως να καταλάβεις πως αυτό δε σημαίνει πως καταλύονται όλα τα όρια, αφού σε μία τέτοια περίπτωση, μπορεί να φερθείς αλαζονικά και να επέλθει τιμωρία την επόμενη χρονιά, που θα μαζευτούν πολλοί πλανήτες στον Αιγόκερω.

 

Αιγόκερως

Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Τοξότη για δώδεκα σχεδόν μήνες μοιάζει να σε προετοιμάζει πνευματικά και ψυχικά ώστε να δώσεις νέο νόημα στη ζωή σου από το 2020. Με το Δία στον Τοξότη θα χρειαστεί να κάνεις μία βουτιά μέσα σου και να βρεις όνειρα και στόχους που θάφτηκαν το προηγούμενο διάστημα, αφού δεν τόλμησεw να πιάσεις κουβέντα μαζί τους. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να έρθεις σε επαφή με άτομα μικρής ηλικίας ώστε να ανακαλύψεις τη χαμένη σου παιδική αθωότητα και να δεις στα μάτια αυτών των προσώπων τη διάθεση για ζωή και την αισιοδοξία. Ίσως πάλι να ασχοληθείς επαγγελματικά με ένα αντικείμενο που θα σε φέρει σε επαφή με το εξωτερικό και τη συνεργασία με άτομα που σκέφτονται πολύ πιο ορμητικά και παρορμητικά σε σχέση με εσένα, με αποτέλεσμα να συγκρίνεις το όραμα για τη ζωή σου ανάμεσα σας. Θα ήταν όμως ιδιαίτερα χρήσιμο να προχωρήσεις και σε μία μορφή ψυχανάλυσης, που θα σε φέρει σε επαφή με την ευκαιρία ή την απαίτηση να προσφέρει χωρίς ουσιαστικό αντάλλαγμα, με στόχο να πάψεις να λειτουργήσεις με καθαρά υλικό και τεχνοκρατικό τρόπο σκέψης απέναντι στη ζωή.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη έχει ως στόχο να φέρει στην επιφάνεια γόνιμα κομμάτια της ψυχής και του μυαλού σου τα οποία έχεις κουκουλώσει κάτω από τόνους ευθυνών, υποχρεώσεων και ενοχών. Αν καταφέρεις να ρίξεις φως σε αυτά τα κομμάτια σου, τότε από το 2020 ξεκινά μία περίοδος που είσαι σε θέση να διαμορφώσεις ένα πλαίσιο διαβίωσης που σε γεμίζει  πολύ περισσότερο από όσο περιμένεις αυτή τη χρονική στιγμή.

 

Υδροχόος

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη και η παραμονή του για περίπου δώδεκα μήνες αποτελεί μία ευχάριστη εξέλιξη για εσένα, αφού έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Μετά από μία μακρά περίοδο που πάλεψες ώστε να αποδείξεις την αξία σου στον επαγγελματικό τομέα, που χρειάστηκε να δώσεις μάχες για να ανέβεις ιεραρχικά, που χρειάστηκε να πάρεις στους ώμους βάρη που είναι δυσανάλογα με το ρόλο σου, είναι η ώρα που θα επιδιώξεις την αναγνώριση. Αυτή μπορεί να έρθει με την πλαισίωση σου από περισσότερα άτομα που θα αποτελέσουν την ομάδα την οποία και καθοδηγείς. Μπορεί πάλι να έρθει μέσα από μία επαγγελματική μετακίνηση που θα μπορούσε να σε στέλνει κάπου μακριά. Μπορεί όμως να έρθει και μέσα από την απόφαση να δημιουργήσεις κάτι δικό σου, που εμπεριέχει όραμα και φιλοδοξία, αλλά θα πρέπει να πλαισιωθεί από το κατάλληλο  ανθρώπινο δυναμικό. Στον προσωπικό τομέα, είναι πιθανότατα η ώρα που θα αποφασίσεις να αλλάξει ο ρόλος σου μέσα σε μία σχέση που προχωρά παρακάτω, ακόμα και μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη σε βοηθά να βγεις από το καβούκι σου και να επεκταθείς και πέρα από τον υπάρχοντα κύκλο επιρροής σου. Τόλμησε να μιλήσεις μία διαφορετική γλώσσα, να αναμιχθείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα ανακαλύψεις λόγους για να βλέπεις το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.

 

Ιχθείς

Η είσοδος και παραμονή του Δία στον Τοξότη για περίπου δώδεκα μήνες μοιάζει να σου ψιθυρίζει πως τελειώνει η περίοδος χάριτος ή προετοιμασίας και είναι καιρός να βγεις εκεί έξω διεκδικώντας το νέο σου ρόλο. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι η ώρα που θα πρέπει να τολμήσεις να αναλάβεις ευθύνες στους ώμους σου και να διεκδικήσεις μεγαλύτερο βήμα. Μπορεί να ανέβεις ιεραρχικά, να χρειαστεί να καθοδηγήσεις άλλους, αλλά να θυμάσαι πως καλείσαι επίσης να βάλεις και κάποια όρια γιατί διαφορετικά θα σκορπίζεσαι σε πολλές κατευθύνσεις. Μία επαγγελματική αλλαγή αυτή την περίοδο μπορεί να αποτελέσει μεγάλο άλμα για εσένα, αφού θα πρέπει να αποδείξεις πολλά, γνωρίζοντας πως αρκετά μάτια σε παρακολουθούν και είναι έτοιμα  να σε κριτικάρουν με το παραμικρό λάθος. Στον τομέα της οικογένειας, ο ρόλος σου θα αλλάξει  και θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ευθύνες, που μπορεί να μοιάζουν ευχάριστες αλλά παράλληλα κουβαλούν και παγίδες. Φρόντισε να είσαι  ειλικρινής με τις προθέσεις σου σε μία σχέση, γιατί οι υποσχέσεις που θα δώσεις θα πρέπει να διατηρηθούν μέσα στο χρόνο, κάτι που δεν είναι απαραίτητα εύκολο.

Η παραμονή του Δία στον Τοξότη θα αλλάξει τη δημόσια εικόνα σου, θέλοντας να σε κάνει να καταλάβεις πως δεν μπορείς να κρύβεσαι από τον κόσμο γύρω σου. Μεγαλώνεις και αυτό φαίνεται, οπότε δε χρειάζεται να προσπαθείς να αποφύγεις τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων