Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



13
Νοε
Ανασκοπηση εξαμηνου
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου μπορεί να θέλει να δηλώσει πως κλείνει ένας έντονος κύκλος έξι περίπου μηνών κατά τη διάρκεια του οποίου οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) πέρασαν από καταστάσεις που έχουν αλλάξει τις προτεραιότητες της ζωής τους. 

Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από τις καταστάσεις και να εξετάσεις μήπως αλλάζοντας την οπτική σου γωνία θα μπορούσες να συνειδητοποιήσεις κάτι που δεν έχεις ακόμα καταφέρει να χωνέψεις. Προσπάθησε να αναζητήσεις συνδέσεις με άτομα που υπάρχουν γύρω σου αλλά δεν έχετε μοιραστεί στιγμές, ώστε να αποσαφηνίσεις ποιος είναι ο ρόλος σου μέσα σε μία κοινή δραστηριότητα. Απομακρύνσου από πρόσωπα που περνάτε χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά βαραίνουν τις στιγμές σου, αφού χρειάζεται να απελευθερωθείς από καταναγκασμούς που δε σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. 

Την ίδια στιγμή, καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να μαλακώσεις τη συμπεριφορά σου απέναντι σε άτομα που έχετε πάρει αποστάσεις λόγω λεκτικής έντασης, αφού υπάρχουν σχέσεις που σου λείπουν. Κάνε το βήμα της προσέγγισης, ακόμα και αν αυτό δείχνει πως αναγνωρίζεις δημόσια δικά σου λάθη και παραλείψεις και φρόντισε να καλύψεις το χαμένο χρόνο με ένα άτομο που έχετε πάρει αποστάσεις. Αν πραγματικά νιώθεις πως αυτή η σχέση ή συνεργασία σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, τότε μη δειλιάζεις να υποβιβάσεις τις εγωιστικές σου αντιλήψεις. Μία σχέση μπορεί να αναβιώσει και πάλι, αρκεί να είσαι πρόθυμός/η να πάρεις στους ώμους σου ευθύνες που δεν μπορείς να καταλογίζεις σε κατευθύνσεις που δεν έχουν σχέση με την όλη κατάσταση. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Νοε 2018 | 15:54
Έτσι ακριβώς Αστρολόγε μου, όποιος διαθέτει πραγματικά υγιή εγωισμό όταν συνειδητοποιεί  τα λάθη του ζητάει συγγνώμη... αμέσως...αντρίκια. Στο μακρόκοσμο τώρα, μετά την σχοινοτενή παρανοϊκή βία του Άρη και Νότιου Δεσμού στον Υδροχόο, το τελευταίο πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο, για όσους συνεχίζουμε να παλεύουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι το λες και δικαίωση. https://youtu.be/PxwqkGMZVxs
Θεσεις πλανητων