Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



15
Νοε
Αφομοιωση η διαχωρισμος;
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς και η σύνοδος με τον Άρη, αλλά και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη, μοιάζει να δημιουργούν ένα σκηνικό διλήμματος με προοπτική σύνδεσης των απέναντι εικόνων στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου. 

Η απόσταση ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα δεν είναι εύκολα διακριτή σήμερα, ακόμα και αν η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο Ζυγό δηλώνει πως είναι καιρός να υπάρξει ένας διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτές τις δύο συνθήκες. Υπάρχει όμως μία αναμέτρηση ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα που δεν είναι καθόλου εύκολο να βγάλει σήμερα νικητή, αφού ίσως να επιμένουν να χορεύουν σε ένα ρυθμό που βολεύει και τις δύο πλευρές, παρά να διαχωρίσουν τη θέση τους και να αναζητήσουν τον/ην ιδανικό παρτενέρ τους. Αυτή βέβαια είναι η μία πλευρά του νομίσματος που βασίζεται στην αναζήτηση της τελειότητας, που κάποιες φορές μετατρέπεται σε αέναη και κουραστική αναμέτρηση με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και διαθέσεις.

Από την άλλη όμως πλευρά, ίσως να είναι καιρός να βάλεις νερό στο κρασί σου και να αποφασίσεις πως δεν αντέχεις να συνεχίζεις να αναζητάς την ιδανική εικόνα που έχεις στο μυαλό σου και πως ίσως να την έχεις μπροστά σου τόσο καιρό. Κάποια μικρά στοιχεία που σε κάνουν να θεωρείς πως υπάρχουν ατέλειες  στην όλη κατάσταση που βιώνεις, θα μπορούσες να τα δεις μέσα από μία διαφορετική οπτική και να τα αποδεχτείς. Η σημερινή ημέρα δίνει  την ευκαιρία της σύνδεσης και ένωσης, της αφομοίωσης των διαφορών και της αποδοχής της διαφορετικότητας της άλλης πλευράς, μέσα από τη γέννηση μίας σχέσης που κουβαλά διαφορές που γεφυρώνονται σε μία όμορφη σύνθεση. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
16 Νοε 2018 | 08:22
...κι όσο κι αν χάνομαι, αν ναρκώνομαι, αν αμφιβάλλω η γέννηση απλά θεσπέσια εκστατική. Πώρωση Στρατηγέ μου! Πώρωση! Καλημέρα  https://youtu.be/lWA2pjMjpBs :)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Νοε 2018 | 22:11
...είμαι σε δίλημμα αλλά κάπως αλλιώς  που μετά βίας μπορώ να σχολιάσω αλλά θα το παλέψω...είχα μια απορία που λες... γιατί πωρώνομαι τόσο  στα άκρα, τόσο με το απόλυτο σκότος όσο με το εκτυφλωτικό φως, τόσο με την βύθιση όσο με την υπέρβαση, τόσο με την συγχώνευση όσο  με τον διαχωρισμό...είναι αυτή η μαγική στιγμή της μετάβασης... https://youtu.be/cHla5HbDJQ4 ...τελικά και  γ.... τις αυταπάτες αυτός ο χρόνος.
Θεσεις πλανητων