Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



09
Δεκ
Αλλαζοντας αντιληψη
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα και το Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω, αλλά και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου μοιάζει να φωνάζει στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) πως είναι καιρός να αφήσουν πίσω τους ανθρώπους και καταστάσεις που λειτουργούν σαν βαρίδια στο δρόμο τους. 

Ίσως να αισθανθείς πως κουβαλάς ένα μεγάλο βάρος μαζί σου, πως σου έχουν φορτώσει ευθύνες και υποχρεώσεις που δε θέλεις να φέρεις μαζί σου. Ίσως να θυμώνεις με τους γύρω σου που επιμένουν να ρίχνουν βάρη σε εσένα, που καταφέρνουν να ξεφεύγουν από τις δικές τους υποχρεώσεις χωρίς να επωμίζονται τις συνέπειες των πράξεων τους, ενώ εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Ίσως να αναγνωρίζεις πως η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων δεν αλλάζει, πως επιμένουν να κινούνται μέσω διαδικασιών που λαμβάνουν απόσταση από τις έννοιες του ηθικού και του νόμιμου, κάτι που σε θυμώνει και πολλές φορές αγανακτεί κιόλας. 

Από την άλλη όμως πλευρά, είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις πως όλα τα παραπάνω αποτελούν δικά σου προβλήματα και δεν έχουν σχέση με αυτό που θα κάνουν οι άλλοι για να σε βοηθήσουν στην επίλυση τους.  Καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, να πάψεις να θέλεις να κριτικάρεις τους γύρω σου και να στηλιτεύσεις τα λάθη και τις παραλείψεις τους. Καλείσαι να σταματήσεις να ασχολείσαι με θέματα που δε σε επηρεάζουν άμεσα και να επικεντρωθείς στη δική σου ζωή, με στόχο να προκαλέσεις αλλαγές που αφορούν εσένα. Το θέμα είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να πάψεις να καταναλώνεις χρόνο σε ανούσια και περιττά πράγματα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων