Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



10
Δεκ
Με προσεκτικα βηματα προοδου
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου φαίνεται να κλονίζει τα ερωτικά συναισθήματα αλλά και τις οικονομικές συνδιαλλαγές των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η διάθεση ή απαίτηση να ληφθούν αποστάσεις από τις έντονες συναισθηματικές καταστάσεις θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά σε καταστάσεις που αναζητούν ένα επόμενο βήμα, χωρίς να είναι σε θέση να κατανοήσουν προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να γίνει. Ίσως να επιλέγεις να αποστασιοποιηθείς ώστε να κατανοήσεις κατά πόσο υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά, λαμβάνοντας όμως μέρος σε ένα παιχνίδι που δεν είναι βέβαιο πως γνωρίζεις πλήρως του κανόνες και μπορείς να διαχειριστείς. Ίσως πάλι να επιλέγεις να πιέσεις την άλλη πλευρά, για να καταφέρεις να αποκωδικοποιήσεις τα όρια και τις αντοχές της, με στόχο να προστατέψεις μία σχέση από μελλοντικούς κινδύνους. 

Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να υπάρξουν σαφείς συνεννοήσεις και διευκρινίσεις, καθώς είναι αρκετά εύκολο να προκύψουν αναταραχές που δε λύνονται και πολύ εύκολα. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη θέση σου από αυτή των άλλων προσώπων αν όντως δε συμφωνείς μαζί τους και φρόντισε να αποφύγεις να συρθείς πίσω από συλλογικές απόψεις που δε σε εκφράζουν. Αν όμως θεωρείς πως μία διεκδίκηση μπορεί να βρει πιθανότητες επιτυχίας μέσα από την ομαδική προσπάθεια, τότε φρόντισε να συσπειρώσεις τα άτομα που θα μπορούσαν να συνεργαστούν, γνωρίζοντας πως πάντα θα υπάρχουν ατομικές φωνές που είναι σε θέση να τινάξουν στον αέρα αυτή την προσπάθεια, αν δεν καταφέρεις να τις απομονώσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων