Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



12
Δεκ
Αλλαζοντας το ηχοχρωμα της φωνης σου
Από signingstar

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη λίγο πριν το ξημέρωμα της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου μοιάζει να αποτελεί την ευκαιρία ώστε να κλείσει ένας κύκλος έντονης εξωστρέφειας και  να δοθεί το σήμα ώστε να εκφραστούν σκέψεις και  διαθέσεις, χωρίς να μπλέκουν μέσα σε αγκυλώσεις, ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο βέβαια συνεχίζει να δίνει στη λογική μία έντονη χροιά, να επιλέγει να φιλτράρει διαθέσεις και ένστικτα μέσα από φράσεις και προτάσεις που επιμένουν να χτίζονται πάνω σε κανόνες γραμματικής και συντακτικού. Το μυαλό όμως αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα, να διαμορφώσει εικόνες που ίσως το στόμα να μην μπορεί ακόμα να εκφράσει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες ασάφειες και παρερμηνείες σε λεγόμενα που δε βρίσκουν το στόχο τους.  

Η σημερινή ημέρα λοιπόν θα μπορούσε να μιλήσει για την αξία του αφιλτράριστου λόγου. Αυτή η πράξη μπορεί να είναι επικίνδυνη, αφού είναι σε θέση να τραυματίσει ανθρώπους, αλλά την ίδια στιγμή είναι και η μόνη πράξη που απελευθερώνει το δυναμικό του κάθε ανθρώπου. Μέσα από μία τέτοια απόφαση, θα καταφέρεις να ακουστείς στα άτομα που είναι σε θέση να αντιληφθούν τη συχνότητα της φωνής σου, να αγαπήσουν το ηχόχρωμα σου, να αγκαλιάσουν τη χροιά σου. Δε χρειάζεται να συνεχίζεις να στρογγυλεύεις τις απόψεις σου, να μαλακώσεις τις φράσεις σου, να προσπαθείς να γίνεις αρεστός/η σε κατευθύνσεις που στην πραγματικότητα δεν έχεις καμία ανάγκη να βρεθείς. Απλά, χρειάζεται να κατεβάσεις τον τόνο της φωνής σου ώστε να γίνει πιο δυνατός ο λόγος σου. Παράδοξο, αλλά τόσο πολύ αληθινό. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων