Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html04
Μαρ
Νεα Σεληνη 6/3/2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 6ης Μαρτίου στη 15η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να προσπαθεί να συνδέσει την πραγματικότητα με τη φαντασία μέσα από ένα αφήγημα που έχει και δράκους του παρελθόντος.

Έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις στοιχεία της πραγματικής ζωής μέσα στα σχέδια του μέλλοντος, αφού μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού ή επαγγελματικού περιεχομένου που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς πως έχεις επαφή με την αλήθεια. Φρόντισε να αξιολογήσεις τα οικονομικά δεδομένα και να κάνεις κάποιες περικοπές τις οποίες έχεις ανάγκη ώστε να σχεδιάσεις με ρεαλισμό τα επόμενα βήματα σου. Επίσης, φρόντισε να αποχωριστείς αντικείμενα που δεν έχεις ανάγκη, ακόμα και μέσα από πωλήσεις που σου αποφέρουν κέρδη που σε βοηθούν να πάρεις ανάσες.

Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να αποφύγεις να επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο, αφού τα δεδομένα που έχεις μπροστά σου δε συμβαδίζουν πλήρως με την πραγματικότητα. Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο και να αναζητήσεις μεγαλύτερη επαφή με το άλλο άτομο, ώστε να αξιολογήσεις πολύ καλύτερα τα δεδομένα τον επόμενο μήνα.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις τα όρια σου, να αναζητήσεις κατά πόσο επηρεάζεσαι από τους γύρω σου ή καταφέρνεις να παραμένεις συγκεντρωμένος/η στον εαυτό σου. Ίσως να χρειαστεί να δραστηριοποιηθείς σε μία ομάδα που έχει ένα σκοπό που υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο στόχο, να συμμετάσχεις σε κάτι που καλείσαι να αφήσεις τον εγωισμό σου στην άκρη. Ίσως πάλι να χαθούν τα όρια μέσα στον επαγγελματικό τομέα και να νιώσεις πως κινείσαι χωρίς στεγανά και κανόνες, κάτι που είναι πιθανό να σε αγχώσει. Ίσως τέλος να χρειάζεται να ασχοληθείς με την υγεία σου για να μπορέσεις να αποκτήσεις και πάλι την αυτοπεποίθηση που αναζητάς. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μοιάζει με την ευκαιρία σου να έρθεις και πάλι κοντά με άτομα του φιλικού κύκλου, να δραστηριοποιηθείς σε ένα περιβάλλον που έχεις χάσει την επαφή μαζί τους τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να βρεις το χρόνο που θα περάσεις με φιλικά πρόσωπα που έχετε να ειδωθείτε καιρό, φρόντισε να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις ή να επιλύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν παραμείνει μετέωρες. Αν όμως ξεκινάς κάτι νέο σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο, προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και να βάλεις την υπογραφή σου προς το τέλος του μήνα, όταν θα έχεις πλέον όλη την εικόνα της κατάστασης. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μοιάζει να ενεργοποιεί σχέδια και στόχους που μοιάζουν με όνειρα που έχει φτάσει η ώρα να γίνουν πραγματικότητα. Μία εξαιρετική επαγγελματική προοπτική είναι παρούσα και σου ζητά να πιστέψεις στην έννοια της τύχης, κάτι που όμως κρύβει και κάποιες παγίδες. Ίσως να κοιτάζεις το περιτύλιγμα και να χάνεις την ουσία, ίσως να παραμένεις στη λάμψη που σου προσφέρεται και να ξεχνάς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να κοιτάξεις προς την αισιόδοξη πλευρά της προοπτικής και να αφήσεις στην άκρη φοβίες που κουβαλάς από προηγούμενες εμπειρίες σου. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο την προοπτική ενός ταξιδιού που είναι σε θέση να ανοίξει νέα κεφάλαια στη ζωή σου. Θα ήταν χρήσιμο βέβαια να επαναξιολογήσεις κάποια στοιχεία αυτής της προοπτικής, να προσπαθήσεις να εξετάσεις μήπως έχεις αφήσει στην άκρη κάποια στοιχεία που θα μπορούσαν να ανατρέψουν ή δυσχεράνουν αυτό το ταξίδι. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία εποχή που προσπαθείς να αλλάξεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, αλλά χρειάζεται προσοχή ώστε να επικοινωνήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις σκέψεις σου. Βλέπεις υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία που δεν είναι απαραίτητο να είναι κατανοητά από τους ανθρώπους που έχεις απέναντι σου.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θέλει να βάλει στο παιχνίδι τη διαίσθηση σου και σε καλεί να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς ότι μοιάζει να είναι πέρα από τη λογική. Θα κληθείς να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να χωνέψεις τις απαντήσεις που δέχεσαι από το/η σύντροφο και μπορεί να μην ικανοποιούν τις ερωτήσεις που έχεις θέσει. Θα χρειαστεί να ακονίσεις το ένστικτο σου και να αποφασίσεις αν μπορείς να πιστέψεις τις υποσχέσεις που δέχεσαι από ένα άτομο που θέλει να σου παρουσιαστεί ως συνεργάτης. Τέλος, θα χρειαστεί να δώσεις σημασία στα όνειρα που βλέπεις κατά τη διάρκεια του ύπνου σου, γιατί δίνουν απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να μην έχεις ακόμα τελειοποιήσει μέσα στο μυαλό σου.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να εξετάσεις την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής. Η επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να αξιολογήσεις τα δεδομένα του παρόντος σου, αφού μπορείς να προχωρήσεις σε συγκρίσεις. Αν όμως αποφασίζεις να ξεκινήσεις κάτι νέο σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο, τότε καλύτερα να αρνηθείς να βάλεις την υπογραφή σου, αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Υπάρχουν κάποια μυστικά τα οποία δεν μπορείς να γνωρίζεις και είναι σε θέση να αλλάξουν όλη την εικόνα μίας κατάστασης που είναι αρκετά θολή αυτή τη χρονική περίοδο.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να δηλώνει πως είναι καιρός να εστιάσεις σε θέματα εργασιακού περιεχομένου, προσέχοντας μήπως έχεις επαναπαυθεί σε κάποια δεδομένα τα οποία όμως δεν είναι και βέβαια. Καλό θα ήταν να προσέξεις μήπως υπάρχουν αλλαγές που δεν έχεις συμπεριλάβει στα πλάνα σου ή να εξετάσεις κατά πόσο η συμπεριφορά ενός ατόμου μπορεί να έχει αλλάξει. Επίσης, θα χρειαστεί να εξετάσεις το θέμα της υγείας σου και να εστιάσεις μέσα σου ώστε να συνδέσεις τα εξωτερικά ερεθίσματα με τη συναισθηματική σου κατάσταση. Μία νέα επαγγελματική πρόταση δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσει ή να ανεβάσει ταχύτητα αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά καλό θα ήταν να επαναπροσδιοριστεί ώστε να έρθουν στην επιφάνεια κομμάτια της που δεν είναι γνωστά. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να θέσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής πάνω σε νέα βάση. Έχεις την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις κάποια στοιχεία και να αξιολογήσεις εκ νέου τη συμπεριφορά σου σε μία κατάσταση, με στόχο να βελτιώσεις την εικόνα σου απέναντι στην άλλη πλευρά. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κάνεις ένα βήμα συγκατάβασης προς ένα πρόσωπο με το οποίο έχει δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σας. Αν πάλι προκύπτει μία νέα γνωριμία, τότε προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου, αφού μπορεί να εκτεθείς σε τρίτα μάτια ή να ενθουσιαστείς με κάτι που δεν είναι όπως φαίνεται.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μοιάζει να ανακατεύει λίγο τον τομέα του σπιτιού ή της οικογένειας, με στόχο να καταφέρεις να θέσεις νέες βάσεις σε ένα σύστημα που μοιάζει να μην πατά πολύ καλά στα πόδια του. Θα χρειαστεί να βελτιώσεις τη σχέση σου με ένα άτομο της οικογένειας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα επωμιστείς μία επικοινωνία που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα. Ίσως πάλι να θέλεις να κάνεις μία αλλαγή που αφορά τον τόπο κατοικίας ή εργασίας σου, χωρίς όμως να μένεις ικανοποιημένος/η από τις επιλογές που παρουσιάζονται. Προσπάθησε να μη βιαστείς να κάνεις μία τέτοια κίνηση, γιατί υπάρχουν στοιχεία που δεν έχεις αξιολογήσει όπως θα έπρεπε. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μοιάζει να θέλει να σου προτείνει να εξετάσεις το ενδεχόμενο μίας εκδρομής για να καταφέρεις να αλλάξεις παραστάσεις και να βελτιώσεις την κατάσταση σε μία διαπροσωπική σου σχέση. Έχεις ανάγκη να κάνεις τις σκέψεις σου να σιωπήσουν και να καταφέρεις να ακούσεις το συναισθηματικό σου κόσμο, αρκεί βέβαια να επιλέγεις την κατάλληλη συντροφιά που θα έρθει μαζί σου. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς κάποια θέματα με άτομα του συγγενικού κύκλου, θέλοντας να μαλακώσεις κάποιες διαφωνίες που έχουν έρθει στην επιφάνεια.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να σου ζητά να κάνεις κάποιες απαραίτητες διορθώσεις στον χρηματικό τομέα της ζωής σου, αφού καλείσαι να εντάξεις και κάποια νέα δεδομένα που αφορούν τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να είσαι όσο το δυνατό περισσότερο αναλυτικός/η και πρακτικός/η και να επενδύσεις σε στοιχεία που έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Εξέτασε κατά πόσο έχεις τη δυνατότητα να περικόψεις κάποια έξοδα που έχεις αναλάβει στους ώμους σου ή τουλάχιστον να καθυστερήσεις πληρωμές και αγορές που μπορεί να μοιάζουν με αρκετά μεγάλα βάρη για τους ώμος σου αυτή την περίοδο.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει με μία καλή ευκαιρία ώστε να επαναπροσδιορίσεις τα δεδομένα στον τομέα της σχέσης σου. Καλείσαι να αξιολογήσεις κάποια στοιχεία που έχουν προκύψει και μπορεί να αλλάζουν τις αποφάσεις σου σχετικά με την αλλαγή ενός σπιτιού ή την εξέλιξη των ρόλων των ανθρώπων που κινούνται μέσα σε αυτό. Αν πάλι επανακάμπτει ένα πρόσωπο ή μία ευκαιρία στη ζωή σου, τότε προσπάθησε να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια τα καινούργια δεδομένα, αφού δεν μπορείς να παραμείνεις δεσμευμένος/η σε ένα μοτίβο παρελθόντος που δεν έχει όμως βάση στα δεδομένα της νέας πραγματικότητας. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων