Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



08
Φεβ
Συγκρισεις
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να προκύπτουν συγκρίσεις που προκαλούν ένταση και συγκρούσεις. 

Η ανάγκη να λειτουργήσεις σύμφωνα με την προσωπική σου βούληση σε κάνει να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με ανθρώπους και καταστάσεις που επενδύουν στο χρόνο και την υπομονή. Μπορεί να θελήσεις να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να σπάσεις στεγανά που σε στενεύουν, να αναδείξεις την ικανότητα σου να αναλαμβάνεις το τιμόνι στα χέρια σου τη στιγμή που θεωρείς πως η κατεύθυνση που ακολουθείς δεν είναι η ενδεδειγμένη. Ο ενθουσιασμός σου απέναντι σε προκλήσεις μπορεί να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα προσπαθήσεις να αμφισβητήσεις την ικανότητα άλλων να κινούν τα νήματα. 

Από την άλλη πλευρά, η υπερβολική εμπιστοσύνη στην προσωπική ικανότητα μπορεί να βρει εμπόδιο στη διάθεση της άλλης πλευράς να σε ακολουθήσει. Ίσως να αντιληφθείς πως ακολουθώντας το μονοπάτι που προστάζει το τεράστιο εγώ σου, θα οδηγηθείς σε περιβάλλοντα που εμπεριέχουν αρκετή μοναξιά, αφού κάποια κοντινά σου πρόσωπα δεν είναι διατεθειμένα να τρέξουν με το δικό σου ρυθμό. Ίσως λοιπόν να είναι εξαιρετικά χρήσιμη η προοπτική του να πατήσεις φρένο σε μία κούρσα που μπορεί να καταντήσει αγώνας ταχύτητας με μοναδικό σου αντίπαλο τον ίδιο σου τον εαυτό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων