Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



12
Φεβ
Λεξεις που προκαλουν συναισθηματα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Ιχθείς μοιάζει να κινητοποιεί το μυαλό των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, φέρνοντας στο προσκήνιο σκέψεις και προοπτικές που δημιουργούν εσωτερική αναστάτωση. 

Η λογική και το συναίσθημα μπερδεύονται μέσα σε ένα λαβύρινθο από αισθήματα, με αποτέλεσμα να προξενούνται εσωτερικές συγκρούσεις που αναζητούν τον τρόπο να εκφραστούν. Μπορεί να θέλεις να εκφραστείς, αλλά να λες κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που έχεις μέσα στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να μπερδεύεις και τους γύρω σου. Μπορεί να έχεις ετοιμάσει μία λίστα από ενέργειες που καλείσαι να φέρεις εις πέρας στη διάρκεια της ημέρας, αλλά να χάνεις τη σειρά και να καταλήγεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. 

Μπορεί όμως να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, τα οποία αποφασίζεις να εκφράσεις στο πρόσωπο που δεν περιμένει κάτι τέτοιο, προσφέροντας του μία όμορφη έκπληξη. Σε μία τέτοια περίπτωση, φρόντισε να είσαι σε θέση να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή τη σχέση, να μείνεις κοντά στο συγκεκριμένο άτομο, να μπορεί να έχει συνέχεια αυτό που ξεκινάς να πεις και να δείξεις. Στην πορεία αυτής της κουβέντας, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και κάποιες σκέψεις που είναι πιθανό να αναστατώσουν τον εσωτερικό κόσμο της άλλης πλευράς, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα κακό, αφού μπορούν να επιλυθούν απορίες και ασάφειες που δημιουργούν γκρίζες ζώνες. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων