Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ16
Μαι
Πανσεληνος 18/5/2019
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 18ης Μαΐου στην 27η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο, αποτελεί μία καλή στιγμή για τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να εκφραστούν απέναντι σε μεταμορφωτικές προκλήσεις.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την κίνηση που δείχνει αποφασιστικότητα ώστε να αφήσεις πίσω σου μία περίοδο που έκανε τον κύκλο της και να τολμήσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Δεν είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις παρορμητικά, αλλά να σχεδιάσεις το κάθε βήμα σου, έχοντας βέβαια κατά νου πως υπάρχει και ένα ισχυρό ένστικτο που στέλνει σινιάλα. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο σου, ακόμα και αν αυτά είναι καλυμμένα πίσω από σκιές που θα πρέπει πλέον να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μοιάζει να ενεργοποιεί θέματα οικονομικού περιεχομένου και να σε βάζει στη διαδικασία να προχωρήσεις σε κινήσεις που εμπεριέχουν την έννοια του χρηματικού δούναι και λαβείν. Ίσως να πιέσεις κάποια πρόσωπα να τακτοποιήσουν οφειλές τους προς το πρόσωπο σου, βλέποντας πως έχεις πλέον απέναντι σου άτομα που δεν μπορείς να εμπιστευτείς. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τις αιτιάσεις προσώπων στα οποία οφείλεις κάποια ποσά, να μπορέσεις να κερδίσεις χρόνο ώστε να τακτοποιήσεις τις οφειλές, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι πλέον αρκετά εύκολο. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει την αφορμή για να τακτοποιήσεις θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να λύσεις κάποια ζητήματα που θεωρούνται αγκάθια για την προσωπική σου ζωή. Τόλμησε να κάνεις το πρώτο βήμα και να εκφράσεις τις ανάγκες σου, θέλοντας να εξετάσεις αν και η απέναντι πλευρά θα ακολουθούσε τις προθέσεις σου. Αν παραμένεις στάσιμος/η σε ένα πατρόν συμπεριφοράς ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τότε να γνωρίζεις πως θα συναντήσεις πρόσωπα που είναι έτοιμα να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση με τρόπο που θα μπορούσε ακόμα και να σε ηλεκτρίσει. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα υγείας που είναι σε θέση να σε αποσταθεροποιήσουν και να σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως δεν είναι εφικτό να έχεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου. Μπορεί να προκύπτει μια κατάσταση την οποία καλείσαι να εξετάσεις και να παρακολουθήσεις στη διάρκεια του χρόνου, κάτι που ανατρέπει την καθημερινότητα σου. Μπορεί πάλι να υπάρξουν θέματα που αφορούν τη δουλειά σου, μέσα από παρασκηνιακές κινήσεις που σε κάνουν να αναθεωρείς τη γνώμη σου για κάποια πρόσωπα που είχες αρκετά ψηλά στα μάτια σου το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα προκαλέσει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, αφού σε κάνει να έχεις ανάγκη να φέρεις στην επιφάνεια τον τρόπο που αισθάνεσαι. Μπορεί να είσαι έτοιμος/η να μιλήσεις στο έτερο ήμισυ σχετικά με τις σκέψεις και τα σχέδια που κάνεις στο μυαλό σου, να τολμήσεις να εκφραστείς για το επόμενο σημαντικό βήμα της ζωής σας. Ίσως πάλι να προκύπτει μία γνωριμία που είναι σε θέση να κινητοποιήσει την ερωτική πλευρά της ζωής σου, μετά από μία περίοδο που έζησες μέσα από γκρίζα συναισθήματα και μοναξιά. Τόλμησε να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αισθανθεί και θα αντιληφθείς πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες γύρω σου, κάτι που σημαίνει πως είναι καιρός να βγεις από τη σκιά σου. 

Λέων

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μοιάζει να σου ζητά να εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα σου, αλλά προτιμάς να τα μετατρέπεις σε εύκολες και εύπεπτες φράσεις και λέξεις για τους γύρω σου. Έχεις όμως πλέον την ευκαιρία, ίσως και την υποχρέωση βέβαια, να κάνεις κάτι που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, ακόμα και αν τρομάζεις πως κάτι τέτοιο είναι σε θέση να αλλάξει τις ισορροπίες των σχέσεων στις οποίες συμμετέχεις. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μοιάζει να δίνει τον τόνο σε μία εξέλιξη που αφορά το σπίτι σου, σε ένα θέμα που φαίνεται πως αποτελεί την έναρξη μίας νέας πορείας στη ζωή σου. Μη φοβηθείς να είσαι ο εαυτός σου, αφού δεν μπορείς να οικοδομήσεις κάτι νέο πάνω σε σαθρά θεμέλια.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να αποτελέσει μία καλή στιγμή για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που χωρίζει τη ζωή της τελευταίας περιόδου σε ένα παρελθόν και ένα μέλλον. Ίσως να κλείνεις την πόρτα σε μία ζωή που έκανε τον κύκλο της, να αποφασίζεις να ανοίξεις τα φτερά σου για έναν τόπο στον οποίο θα ήθελες να θέσεις τις βάσεις του μέλλοντος σου. Ίσως πάλι να ολοκληρώνεις ένα ταξίδι εκπαίδευσης και να είσαι έτοιμος/η να δεχτείς ένα χαρτί που θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις στη μελλοντική σου σταδιοδρομία, Σε αυτή την Πανσέληνο δείξε αποφασιστικότητα απέναντι σε ένα ξεκίνημα που έχεις μεγάλη ανάγκη, αφού σε κάνει  να μπορείς να εμπιστευτείς ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα οικονομικού περιεχομένου και να χρειαστεί να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα με ένα άτομο που δεν μπορεί να παραμένει σε απόσταση από την υπάρχουσα κατάσταση σου. Η ισορροπία σε μία συνεργασία μπορεί να είναι εύθραυστη αφού υπάρχουν παράπονα και γκρίνιες που δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται. Η λεπτή γραμμή σε μία σχέση μπορεί να γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη ώστε να σπάσει, αφού η ανισότητα ανάμεσα σε εσένα και την άλλη πλευρά σε κάνει να φέρνεις στην επιφάνεια τους προβληματισμούς σου. Η υπομονή όμως που θα δείξεις μπορεί να αποτελέσει τη γιατρειά σε μία κατάσταση που μοιάζει να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την κατάλληλη χρονική συγκυρία ώστε να ανοίξεις μία κουβέντα με το έτερο ήμισυ ή το/η συνεργάτη για να λυθούν θέματα που κρύβονται στο σκοτάδι. Προσπάθησε να ταρακουνήσεις την άλλη πλευρά μέσα από σκέψεις που είναι πολύ εύκολο να προκαλέσουν ηλεκτροσόκ. Παράλληλα όμως θα πρέπει να αναμένεις προκλήσεις από την άλλη πλευρά που έχουν ως στόχο να δοκιμάσουν τα όρια της αντοχής σου, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά εύκολο να ξεσπάσεις απέναντι σε ένα άτομο που δεν είναι βέβαιο πως έχεις κατατάξει οριστικά στην κατηγορία των αντιπάλων σου.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα μπορούσε να αποτελέσει μία δύσκολη στιγμή για εσένα, αφού θα βρεθείς εκτεθειμένος/η σε ένα παρασκήνιο το οποίο δε γνωρίζεις, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να μπορείς να αξιολογήσεις και να λειτουργήσεις αναλόγως. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με πρόσωπα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη γνώμη συνεργατών και συναδέλφων σου, αφού μπορεί να λέγονται πράγματα που ίσως να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με την σωματική και ψυχική σου αντοχή απέναντι σε μία καθημερινότητα με έντονες απαιτήσεις. Δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να χάσεις η δυναμική σου αυτή την περίοδο, γι αυτό προφύλαξε τον εαυτό σου από περιττές κινήσεις.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις αποφασιστικός/η απέναντι σε αιτιάσεις που μοιάζουν με έντονες προκλήσεις για την προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς σε έναν ευρύτερο κύκλο φίλων και γνωστών, να ανοίξεις τη ζωή σου και να εκφράσεις τις σκέψεις και τις επόμενες κινήσεις σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να φέρεις στην επιφάνεια θέματα συναισθηματικού περιεχομένου, να αναγνωρίσεις πως κουβαλάς μέσα σου απωθημένα και κατάλοιπα από ένα παρελθόν που θα χρειαστεί να ξεπεράσεις για να καταφέρεις να δεις το αύριο με πολύ πιο καθαρή ματιά.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως καλείσαι να αντιδράσεις με ταχύτητα και αποφασιστικότητα απέναντι σε θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η αντίδραση σου θα χρειαστεί να είναι ξεκάθαρη, ακόμα και αν αυτή μπορεί να στηρίζεται πάνω σε ένστικτα και όχι απαραίτητα τη λογική. Να θυμάσαι επίσης πως κάποια οικονομικά ζητήματα αυτή την περίοδο είναι σε θέση να προκαλέσουν αναταράξεις τις οποίες δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορούν να αφομοιώσουν οι γύρω σου. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι σαφής με τις επιθυμίες σου και να δηλώσεις τα όρια που θέτεις ώστε πέρα από αυτά να μην επιτρέπεις σε άλλους να έχουν επίδραση στις αποφάσεις σου.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαντάζει με μία καλή ευκαιρία ώστε να εκφράσεις θέματα συναισθηματικού περιεχομένου τα οποία είναι απαραίτητα ώστε να υπάρξει ροή στην ερωτική σου ζωή. Μία συζήτηση αυτή την περίοδο θα μπορούσε να ξεδιαλύνει αρκετές γκρίζες ζώνες, να επιλύσει διλήμματα και να φέρει εξελίξεις. Μία μετακίνηση αυτή την εποχή μπορεί να μοιάζει με το δώρο που περιμένεις ώστε να μπορέσεις να σπάσεις μία ρουτίνα που έχει δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στη ζωή σου. Τέλος, θέματα οικονομικού περιεχομένου θα ήταν καλό να εξηγηθούν και να διευθετηθούν, ώστε να πάψουν να αποτελούν δύσκολες συγκυρίες που δε σου επιτρέπουν να κοιμάσαι εύκολα τα βράδια. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων