Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ31
Μαι
Νεα Σεληνη 3/6/2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου στη 12η μοίρα των Διδύμων μοιάζει να θέλει να φέρει φρέσκο αέρα σε ζωές ανθρώπων που έχουν δυσκολέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Η ευκαιρία για να περάσεις χρόνο με άτομα που είναι νέα στην ηλικία ή στον τρόπο σκέψης είναι παρούσα και δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη. Φρόντισε να έρθεις σε επαφή μαζί τους, γιατί μέσα από αυτή την προοπτική καταφέρνεις να αδειάσεις το μυαλό σου από απόψεις και σκέψεις που καταφέρνουν να σε βαραίνουν και να σε αναγκάζουν το μέλλον με σκούρα χρώματα.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να δοθεί εμπιστοσύνη σε νέα άτομα που αποφασίζουν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης και εξουσίας. Η σκυτάλη θα περάσει στα χέρια τους με στόχο να φανεί πως  η εποχή προστάζει για μία μετάθεση των ευθυνών σε νεότερες γενιές. Αυτή η πράξη μπορεί να δείχνει πως ο παροπλισμός των μεγαλύτερων γενιών έρχεται και μέσα από το αναγκαστικό τους πέρασμα σε δεύτερους ρόλους, αφού υπάρχει η σωματική αλλά και η πνευματική κόπωση και γήρανση.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να πραγματοποιήσεις μία απόδραση σε έναν τόπο που θα σε βοηθήσει ώστε να δεις μέσα από διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα σου. Έχεις την ανάγκη να πάρεις ανάσες και αποστάσεις από θέματα που αφορούν το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον, οπότε κάθε τέτοιου είδους ευκαιρία είναι καλοδεχούμενη. Αν δε σου δίνεται αυτή η προοπτική, προσπάθησε να βάλεις στο πρόγραμμα σου μία νέα δραστηριότητα που σε βοηθά να αδειάζεις το μυαλό σου τις στιγμές που το γεμίζεις με πληροφορίες τις οποίες δεν μπορείς να κατηγοριοποιήσεις. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να επηρεάζει τον οικονομικό τομέα, κυρίως μέσα από την ευκαιρία να βελτιώσεις τα έσοδα σου έστω και παροδικά. Κυνήγησε την ευκαιρία μίας εργασίας για ορισμένο χρόνο ή τόλμησε να αναλάβεις και ένα νέο ρόλο στο υπάρχον επαγγελματικό σου περιβάλλον, κάτι που σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου. Αν πάλι υπάρχουν έκτακτες ανάγκες που καλείσαι να καλύψεις, τότε να θυμάσαι πως τα υπερβολικά ανοίγματα δε θα σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να συμμαζέψεις τα σχέδια που κάνεις και να αρνηθείς κάποιες προτάσεις που έχεις στα χέρια σου και σε βάζουν σε περιττά έξοδα. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να σπάσεις ένα πλαίσιο δράσης που έχεις ακολουθήσει τον τελευταίο καιρό και είχε καταφέρει να σε κάνει έντονα εσωστρεφή. Θα ανοίξεις το στόμα σου και θα εκφραστείς, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα γίνεις δυσάρεστος/η σε κάποια πρόσωπα που περιμένουν να ακούσουν την άποψη σου. Ίσως να μιλήσεις με τρόπο που θα ενοχλήσει κάποιους, αλλά είναι καιρός να εκφράσεις αντιρρήσεις που κουβαλάς και δεν μπορείς να χωνέψεις. Στον ερωτικό τομέα, βγες από τις αμφιβολίες και μίλησε ανοικτά σχετικά με την επιλογή σου, ακόμα και αν αυτή δυσαρεστήσει κάποια άτομα που περιμένουν από εσένα να παραμείνεις προσγειωμένος/η στην πραγματικότητα που επιβάλουν.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μοιάζει με την ευκαιρία σου ώστε να αποδεχτείς πως δεν μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και αποφασίζεις να εστιάσεις στους τομείς της ζωής σου που σου παρέχουν το μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης. Κάποια θέματα εργασιακού περιεχομένου θα αποκτήσουν δευτερεύουσα σημασία και θα κληθείς να τα σπρώξεις προς το  σκοτάδι, ρίχνοντας φως σε άλλα κομμάτια της ζωής σου. Δεν μπορείς να βοηθήσεις και να στηρίξεις τους πάντες, γι αυτό αποφάσισε να λειτουργήσεις με προτεραιότητες που ευχαριστούν καταρχάς εσένα τον/ην ίδιο/α.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία καλή διέξοδο ώστε να μπορέσεις να εντάξεις στη ζωή σου κάποιες δράσεις που σε βοηθούν να βλέπεις τη ζωή μέσα από μία πιο ευχάριστη ματιά. Η συναναστροφή με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σε στηρίξει και θα λειτουργήσει υποβοηθητικά και στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται να αλλάξεις τον αέρα της καθημερινότητας σου και να εστιάσεις στο να καταφέρεις να αδειάσεις το μυαλό σου από σκέψεις που επαναλαμβάνονται. Η συμμετοχή σου σε μία ομαδική δραστηριότητα θα μπορούσε να φέρει και νέες γνωριμίες που στο εγγύς μέλλον θα μπορούσαν να αποκτήσουν αρκετό ενδιαφέρον.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει ιδιαίτερα κινητικό/η σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, κυρίως μέσα από την επικοινωνία με άτομα που θα μπορούσαν να έχουν επιρροή στην καριέρα σου. Μπορείς να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η και κοινωνικός/η, με στόχο να διαφημίσεις τον εαυτό σου και να πάψεις να κρύβεσαι από τους γύρω σου. Αν πάλι καλείσαι να διαχειριστείς μία καινούργια εργασιακή πρόκληση, τότε φρόντισε να δείξεις πως μπορείς να συνεργαστείς και να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τα άτομα που θα εργαστείτε για τον κοινό σκοπό. Στον οικογενειακό τομέα, θα χρειαστεί να εξηγήσεις κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να φαντάζουν αυτονόητα για εσένα, αλλά δεν είναι για όλους.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ανοίξεις τον τομέα της επικοινωνίας, με στόχο να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ίσως να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που διαθέτουν επαφές για να βελτιώσεις την εργασιακή σου κατάσταση, αρκεί βέβαια να είσαι έτοιμος/η να βγεις από καβούκι σου. Ίσως πάλι να ξεκινά μία εποχή ταξιδιών που θα βελτιώσουν τη διάθεση σου  μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που σε έχει περιορίσει. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος σε καλεί να ανοίξεις την πόρτα και να βγεις από τον κλειστό χώρο που βρέθηκες τον τελευταίο καιρό.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε πιέζει σε θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού καλείσαι να στηριχτείς σε πλάτες άλλων ή χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα που μοιράζεστε κοινό πορτοφόλι. Θα χρειαστεί να μιλήσεις για τους κινδύνους της συνέχισης ενός συγκεκριμένου τρόπου διαβίωσης, όπως αυτός ορίζεται από την άλλη πλευρά και μοιάζει να συμπαρασύρει και εσένα στο ίδιο επικίνδυνο μονοπάτι. Στον ερωτικό τομέα, το σεξ δεν είναι από μόνο του αρκετό ώστε να επιλύσει θέματα επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, ακόμα και αν θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν βραχυχρόνια θεραπεία ενός προβλήματος που τραβά σε μάκρος.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να ξεκινήσει κάτι νέο στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα. Μετά από μία περίοδο δοκιμής, καλείσαι να αποφασίσεις αν θέλεις να ακολουθήσεις την προτροπή της άλλης πλευράς σχετικά με ένα μονοπάτι που είναι σε θέση να αλλάξει τον  τρόπο που σκέφτεσαι. Αν όμως έχεις βρεθεί σε ένα περιβάλλον που σε κάνει να θεωρείς πως γερνάς πριν να είναι η ώρα σου, τότε καλύτερα να αναζητήσεις τη διέξοδο διαφυγής ώστε να βρεθείς στο χώρο που μπορείς να συναναστραφείς με άτομα που κουβαλούν φρέσκες και νεανικές ιδέες.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να αναδιαμορφώσεις τον τομέα της καθημερινότητας σου με στόχο να κάνεις περισσότερο λειτουργική της ζωή σου. Θα χρειαστεί να εντάξεις νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να πετάξεις κάποιες συνήθειες τις οποίες δεν μπορείς πλέον να ακολουθήσεις. Έχεις ανάγκη από φρέσκο αέρα στη ζωή σου, από συναντήσεις με άτομα που δεν περνάς πολύ χρόνο μαζί τους και από δραστηριότητες που μπορεί να εξασκούν το μυαλό σου. Ειδικά αυτό το τελευταίο αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στην προσπάθεια ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της διαβίωσης σου.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει σε επαφή με μία νέα δραστηριότητα την οποία μοιάζει να έχεις ανάγκη ώστε να ξεφύγεις από ένα επαναλαμβανόμενο πλαίσιο καθημερινότητας που σε εγκλωβίζει. Ίσως πάλι να προκύπτει μία γνωριμία που είναι σε θέση να αναστατώσει ευχάριστα τη ζωή σου και να σε κάνει να πάρεις το μυαλό σου από ένα παρελθόν που σε έχει σημαδέψει και προσπαθείς να ξεπεράσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, χρησιμοποίησε το μυαλό και την επικοινωνιακή σου ευφράδεια για να μπορέσεις να ξεφύγεις από μία κατάσταση που δοκιμάζει τις αντοχές σου και την ικανότητα να προχωράς σε επώδυνους συμβιβασμούς με τον εσωτερικό σου κόσμο. 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι μία καλή ευκαιρία για α προχωρήσεις σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σου, αφού καλείσαι να λάβεις υπόψη σου τα καινούργια δεδομένα που θα λάβουν χώρα. Μία αλλαγή της διακόσμησης φαντάζει επιβεβλημένη, αφού δεν είναι πλέον λειτουργικό να παραμένεις σε ένα περιβάλλον που δεν ταιριάζει με τον τρόπο που σκέφτεσαι το παρακάτω της ζωής σου. Μία μετακόμιση αυτή την εποχή μοιάζει με καλή ευκαιρία ώστε να βρεθείς σε ένα σπίτι στο οποίο καλείσαι να υπολογίσεις πως δε θα είσαι μόνος/η. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να δοκιμάσεις την ευφυΐα των γύρω σου μέσα από μία δοκιμασία που δεν είναι απαραίτητο να έχουν καταλάβει πως έχεις θέσει σε εφαρμογή. 

 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων