Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ09
Μαι
Συσσωρευοντας ενταση
Από signingstar

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 10 Μαΐου μοιάζουν να επιδιώκουν να χαλαρώσουν μία έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί στο σκηνικό της ζωής των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως).

Καλείσαι να επεξεργαστείς τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και να εξετάσεις μήπως μπορείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Ίσως να αισθάνεσαι πως υπάρχει μεγάλη ένταση στην ατμόσφαιρα και μπορείς να μειώσεις αυτό το επικίνδυνο φορτίο μέσα και από δικές σου πράξεις που δείχνουν πως θα παραδεχτείς κάποια λάθη που έχεις διαπράξει. Δεν είναι κακό να πάρεις πίσω κάποια λεγόμενα, να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, να ρίξεις γέφυρες σύνδεσης προς ανθρώπους που συνεχίζεις να διατηρείς σε θέση αντιπάλου. 

Ίσως πάλι να έχεις μαζευτεί αρκετά στη γωνιά σου και να αμύνεσαι εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπαθώντας να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Είναι πιθανό να έχεις ακούσει πολλά, να έχεις δεχτεί συναισθηματικά και εγκεφαλικά χτυπήματα από τους ανθρώπους που βρίσκονται απέναντι σου, να έχει χρειαστεί να υπομείνεις καταστάσεις που κάτω από άλλες συνθήκες δε θα μπορούσες να αντέξεις. Έχοντας όμως φτάσει στο σημείο της αντοχής σου, είναι καιρός να διαμορφώσεις τον τρόπο που θα σταθείς απέναντι σε όλες τις παραπάνω αιτιάσεις και θα εκφράσεις την αλήθεια σου, ακόμα και αν αυτή είναι σε θέση να σοκάρει κόσμο που σε έχει συνηθίσει να λειτουργείς διαφορετικά. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων