Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ10
Μαι
Εκδηλωση η αποκρυψη της ενστασης σου;
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Λέοντα και το τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο το Σάββατο 11 Μαΐου δείχνει πως οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα βρεθούν μπροστά σε καταστάσεις που εμπεριέχουν δυσκολία στην επικοινωνία. 

Η απόλυτη άποψη μοιάζει με την παγίδα που οδηγεί σε εντάσεις και πιθανές συγκρούσεις, αφού πιθανότατα να απουσιάζει η ευέλικτη ματιά απέναντι στα πράγματα. Η ισχυρογνωμοσύνη είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα οδηγήσει τις συζητήσεις σε αδιέξοδο, αφού φαίνεται πως υπάρχουν αμετακίνητες θέσεις και απόψεις. Σε μία τέτοια περίπτωση, μπορεί να προκύψει μία κατά μέτωπο σύγκρουση με στόχο να ξεκαθαρίσει ποια πλευρά έχει το πάνω χέρι και ποια πλευρά θα χρειαστεί να κάνει βήματα προς τα πίσω ή να αποχωρήσει από το τερέν. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, μία τέτοια προοπτική μοιάζει να αποδυνάμωση μίας ομάδας, εφόσον χάνεται η δυναμική που θα μπορούσε να προσφέρει ένα κομμάτι αυτής. 

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να χαμηλώσεις τα επίπεδα του προσωπικού εγωισμού και να συνεργαστείς ώστε να υπάρξει συνολικό όφελος. Μία τέτοια πιθανότατα μπορεί να σου μοιάζει άδικη και κάπως εκνευριστική, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό μάθημα για εσένα. Καλείσαι να λειτουργήσεις περισσότερο ομαδικά, να εστιάσεις στο μεγάλο στόχο και να αφήσεις έξω από το οπτικό σου πεδίο το προσωπικό όφελος. Καλό θα ήταν λοιπόν να είσαι έτοιμος/η να θάψεις το τσεκούρι του πολέμου, εφόσον μακροχρόνια θα κερδίσεις τη γνώση της συμπεριφοράς ώστε να αποφεύγεις τις ανόητες εντάσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων