Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ17
Μαι
Αποφαση ζωης
Από signingstar

Η εξαιρετικά έντονη Πανσέληνος του Σαββάτου 18 Μαΐου στην 27η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) με στόχο να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματα τους και να φέρουν στην επιφάνεια μία αλήθεια που δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται από το φως. 

Πρόκειται για μία Πανσέληνο που θα σε κάνει να βουτήξεις στο βάθος του συναισθηματικού σου κόσμου, που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κουβέντες που δεν έχεις κάνει με τον εαυτό σου και μπορούν να δημιουργήσουν αυλακιές στην ψυχή σου. Θα χρειαστεί να πιάσεις κουβέντα με το φοβισμένο σου εαυτό και να παραδεχτείς αγκυλώσεις που έχουν κατά κύριο λόγο να κάνουν με την αδυναμία του να αφήσεις ένα μοτίβο ζωής που σε οδηγεί στην ανυπαρξία. Φλέγεσαι ώστε να ζητήσεις από τον εαυτό σου το δικαίωμα στο ρίσκο και τη ρήξη με το παρελθόν, αλλά την ίδια στιγμή τρομάζεις στην ιδέα του να ξεβολευτείς από μία κατάσταση που λειτουργεί προστατευτικά για εσένα. 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να σε αρρωστήσει σωματικά, με στόχο να αντιληφθείς πως υπάρχουν ψυχικές αγκυλώσεις που μοιάζουν με αρρωστημένες συμπεριφορές. Όσο κρατάς μέσα σου αυτά που θα ήθελες να εκφράσεις, τόσο περισσότερο δηλητηριάζεις τον εαυτό σου και προκαλείς ουλές που δεν έχει κανένα συμφέρον να προσπαθείς να κρύψεις από τους γύρω σου. Σαφώς και αν αποφασίσεις να ανοίξεις τον ψυχολογικό σου κόσμο μπορεί να βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις και προκλήσεις οι οποίες σε τρομάζουν και μόνο στην ιδέα. Την ίδια όμως στιγμή θα χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο φυλακίζεσαι μέσα σε μία υποτιθεμένη ασφαλή διαβίωση που σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια του καυσίμου που τροφοδοτεί τη ζωή σου σε σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα. Τι διαλέγεις; Να μείνεις από καύσιμο ή να πέσεις με αλεξίπτωτο στη μέση της ερήμου;

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων