Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ20
Μαι
Ταχυτατα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 20 Μαΐου μοιάζει να γεννά μία ιδιαίτερα απαιτητική και πολυδιάστατη ημέρα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ταχύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις θα παίξει μεγάλο ρόλο στο κατά πόσο θα καταφέρεις να αποδράσεις από διλήμματα και εκκρεμότητες που καταφέρνουν να φορτώνουν το μυαλό σου. Θα χρειαστεί να δώσεις γρήγορες απαντήσεις σε ερωτήματα που γεννιούνται, ακόμα και αν θεωρείς πως έχεις επιλύσει τα περισσότερο θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις. Θα υπάρξουν αφορμές για να κατανοήσεις πως υπάρχουν κρυφές παγίδες και παράμετροι τις οποίες δεν έχεις διασαφηνίσει και οι οποίες δημιουργούν ερωτηματικά τα οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις με τρόπο που οδηγεί σε σαφήνεια και επίλυση του γόρδιου δεσμού. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει και αρκετές μετακινήσεις, αφού χρειάζεται να βρεθείς σε πολλά περιβάλλοντα που απαιτούν την παρουσία σου. Θα χρειαστεί να διαμορφώσεις με σαφήνεια και πλήρη ακρίβεια το πλάνο της ημέρας σου, λόγω του γεγονότος πως μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις που δεν έχεις υπολογίσει και οι οποίες θα αναταράξουν τη ροή της ημέρας σου. Με τη βοήθεια και της τύχης μπορείς να αποφύγεις κακοτοπιές που θα σου παρουσιαστούν, αρκεί βέβαια να είσαι διατεθειμένος/η να ασχοληθείς με όλα όσα προκύψουν ακόμα και αν θεωρείς πως μπορείς να τα αφήσεις ως εκκρεμότητες για κάποια άλλη χρονική στιγμή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων