Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ21
Μαι
Δυναμικα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη από τον Καρκίνο και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό θα δυναμιτίσει το κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τρίτη 21 Μαΐου. 

Οι έντονες και παρορμητικές αντιδράσεις απέναντι στα ερεθίσματα μπορεί να υποδηλώνουν πως υπάρχουν φοβίες ή κατάλοιπα από προηγούμενες περιστάσεις που λειτουργούν σαν ελατήρια εκτόξευσης ενστικτωδών αντιδράσεων. Μπορεί να φανείς έντονα απαιτητικός/η και δυναμικός/η, να αναδείξεις μία προσωπικότητα έντονα ανταγωνιστική και με διάθεση να κυριαρχήσεις πάνω σε ανθρώπους που βρίσκονται απέναντι σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να κατακτήσεις ερωτικά το άτομο που έχεις απέναντι σου και να φροντίσεις να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με έναν τρόπο που είναι πολύ πιο ωμός και άμεσος σε σχέση με όσα έχεις συνηθίσει τους γύρω σου. 

Από την άλλη πλευρά, θα προκύψουν αρκετά επαγγελματικά ζητήματα που επιζητούν επίλυση και εξέλιξη. Θα χρειαστεί να αποδείξεις κατά πόσο μπορείς να θεωρηθείς πως κινείς τα νήματα, κατά πόσο είσαι σε θέση να πάρεις το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου. Αν δεν είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να είσαι ειλικρινής και να αποφύγεις να προσπαθήσεις να κρυφτείς πίσω από αστείες δικαιολογίες, αφού θα φανείς αφερέγγυος/α και χωρίς ουσιαστική ικανότητα να υποστηρίζεις την προσωπικότητα σου. Μπορεί να σου βγει μία έμφυτη συστολή και προσπάθεια να αμυνθείς, αλλά να θυμάσαι πως μία τέτοια συμπεριφορά θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα που έχουν άτομα για εσένα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων