Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ21
Μαι
Παιρνοντας τις ευθυνες στους ωμους σου
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με το Νότιο Δεσμό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα την Τετάρτη 22 Μαΐου μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μπροστά σε περιστάσεις κρίσεως που απαιτούν ικανότητα διαχείρισης και επίλυσης. 

Θα χρειαστεί να αποδείξεις κατά πόσο είσαι σε θέση να αποφύγεις τις γνώριμες κακοτοπιές, να αρνηθείς να λειτουργήσεις με τρόπο που σε περιχαρακώνει μακριά από πρόσωπα με τα οποία υπάρχει μέλλον μεταξύ σας, να αποφύγεις να κλείσεις τα αυτιά σου σε ευκαιρίες και προοπτικές που σε ανανεώνουν. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με γνώριμα κομμάτια του εαυτού σου που σε κάνουν να λειτουργείς με τρόπο που δεν είναι λειτουργικός, κάτι που σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να αποκοπείς από κάποιες τέτοιες κακές συνήθειες. Φρόντισε να λειτουργήσεις με σαφήνεια, γνωρίζοντας πως δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος/η, ακόμα και αν πιστεύεις πως υπάρχουν σκιές κάτω από τις οποίες μπορείς να κρυφτείς.

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κάνεις επίδειξη δύναμης και να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες που καταφέρνουν να σου δημιουργούν ασάφεια και ανασφάλεια. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που δείχνουν διάθεση να πάρεις στους ώμους τις ευθύνες που απορρέουν από αυτές, ακόμα και αν κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας για κάποιους άλλους. Αν είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο, τότε έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αλλά και την ουσία των καταστάσεων. Μπορείς να επιδείξεις μία αρχηγική ικανότητα και ηγετική διάθεση, χωρίς όμως να επιδιώκεις να έχεις προσωπικό κέρδος, αλλά με στόχο τη θετική κατάληξη μίας συλλογικής προσπάθειας. Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει γύρω σου μνηστήρες και εχθρούς, οπότε φρόντισε να κλείσεις τα αυτιά σου σε κολακείες και τα μάτια σου σε εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται από τρίτα πρόσωπα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων