Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Μαι
Μαθημα συμβιωσης
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό αρχικά και την Αφροδίτη αργότερα από τον Ταύρο μοιάζει να προκαλεί μικρές ή μεγαλύτερες αναταράξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός. Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 24 Μαΐου. 

Η αλλαγή της διάθεσης σου, οι ξαφνικές αναταράξεις στις επιθυμίες σου και το ηλεκτροσόκ που μπορεί να προκαλείται στη ροή της ημέρας σου είναι κάτι που δηλώνει πως λαμβάνεις πολλές πληροφορίες από διάφορες κατευθύνσεις και προσπαθείς να τις εντάξεις στη ζωή σου. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο, δεν μπορεί να λάβει χώρα με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, αφού επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Ίσως λοιπόν να προκαλείς μικρές ή μεγαλύτερες αναφλέξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες βέβαια τραυματίζονται χωρίς όμως να σημαίνει πως θα οδηγηθούν και στη θραύση. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να σου διδάξει την τέχνη της υπομονής, δίνοντας το τιμόνι των εξελίξεων στην άλλη πλευρά και επιλέγοντας να αφήσεις τη χαρτογράφηση της διαδρομής σε εκείνον/η. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο αφού θέλεις να μπορείς να επηρεάζεις τα γεγονότα, γι’ αυτό καλείσαι να καταπιείς τις παρορμητικές σου διαθέσεις με στόχο να αναλάβεις την καθοδήγηση. Η ισορροπία στις διαπροσωπικές σχέσεις είναι το βασικό μάθημα της συγκεκριμένης διαδικασίας, κάτι που θα μάθεις ή θα διδάξεις μέσα από την απώλεια αυτής και την τέχνη του να τη βρίσκεις εκ νέου μέσα από την υποβάθμιση του προσωπικού εγωισμού της κάθε πλευράς. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων