Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



30
Ιουν
Ηλιακη εκλειψη 2/7/2019
Από

Η αποφασιστική και καθοριστική Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουλίου στη 10η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να αποτελεί κομβικό σημείο στη ζωή των παρορμητικών εκπροσώπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Έχει πλέον φτάσει η χρονική στιγμή που θα κληθείς να απαντήσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να πάρεις το τιμόνι της ζωής σου στα χέρια σου ή θα συνεχίσεις να σέρνεσαι πίσω από ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να λειτουργούν με το δικό τους βηματισμό. Οι διαφορές σου από κοντινά πρόσωπα θα μεγαλώσουν και μπορεί να φέρουν εκνευρισμό και εντάσεις, αλλά είναι και αυτό ένα σημάδι πως έχει κλείσει ο κύκλος σου σε ένα περιβάλλον που δε σε χωρά πλέον. Το τέλος μίας σχέσης ή το κλείσιμο μίας επαγγελματικής πορείας μπορεί να φέρνει μαζί του στενοχώρια και θλίψη, άγχος και πικρία, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί χώρο και χρόνο ώστε να εκφράσεις τον εαυτό σου.

Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη είναι τραυματική αλλά και καθοριστική για ζωές ανθρώπων που βλέπουν μέλλον μπροστά τους. Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι μόνος/η σε ένα άγονο χωράφι πάνω στο οποίο χρειάζεται να χτίσεις το οικοδόμημα της ζωής σου και αυτό μοιάζει με βουνό που πρέπει να ανέβεις. Την ίδια όμως στιγμή, μπορείς να είσαι πλέον ο εαυτός σου χωρίς να φοβάσαι μήπως υπάρχουν αδιάκριτα μάτια που κοιτάζουν προς την πλευρά σου. Δεν είναι καιρός να γίνεις επιτέλους ο εαυτός σου;

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο μοιάζει να ρίχνει τίτλους τέλους σε μία κατάσταση που δεν έχει πλέον ζωή. Ο θάνατος μίας σχέσης μπορεί να είναι επώδυνος, να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια επίλυσης των διαφορών που προσπαθούσες να γεφυρώσεις, κάτι που ίσως να σου αφήνει πικρία στην καρδιά και το μυαλό. Από την άλλη όμως πλευρά, καλείσαι να κλείσεις πίσω σου την πόρτα και να αποφασίσεις αν μένεις μέσα στο άδειο σπίτι ή ανοίγεις το βήμα σου προς μία κατεύθυνση που θα έχει και παγίδες. Είναι καιρός να αποφασίσεις αν θέλεις να βάλεις και πάλι σε λειτουργία τη ζωή σου ή αποσύρεσαι οριστικά από αυτή. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει ουσιαστικές εξελίξεις σε μία συζήτηση που θα πρέπει να γίνει ανάμεσα σε εσένα και άτομα του συγγενικού σου κύκλου. Μπορεί να λεχθούν σκληρές αλήθειες, να ξεπλυθούν ενοχές ετών, να επιλυθούν διαφωνίες που προκαλούν έντονη δυσκαμψία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία τέτοια πράξη είναι δύσκολη και απαιτητική, αλλά την ίδια στιγμή θα αποδείξει κατά πόσο έχεις ωριμάσει και είσαι σε θέση να απεγκλωβιστείς από αλυσίδες που έχουν φορτώσει άλλοι πάνω σου και καλείσαι να τις σέρνεις μαζί σου, δυσκολεύοντας την ανάληψη δράσεων που στηρίζονται στις προσωπικές σου επιλογές. 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε αναγκάζει να αναλάβεις μία δύσκολη αποστολή που έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα και απαιτεί από εσένα επίπονες και σκληρές αποφάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς με εντελώς διαφορετικό τρόπο τις χρηματικές σου συνδιαλλαγές και να ολοκληρώσεις μία αποστολή σου με τρόπο όμως που δεν ακολουθεί την αρχική πορεία που είχε σχεδιαστεί. Καλείσαι να ιεραρχήσεις με διαφορετικό τρόπο τις ανάγκες σου και να μοιράσεις αλλιώς την τράπουλα που έχεις στα χέρια σου, γιατί αν συνεχίσεις να λειτουργείς όπως έχεις συνηθίσει, τότε είναι πολύ πιθανό να οδηγείσαι σε αδιέξοδο.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα φέρει συγκρούσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που επιμένουν να διαλέγουν να κινηθούν με τρόπο που δε βολεύει τη μία από τις δύο τουλάχιστον πλευρές. Μπορεί να θέλεις να κυνηγήσεις ένα άτομο που έχει αποφασίσει να φύγει από τη ζωή σου, αλλά να γνωρίζεις πως κάτι τέτοιο δε σημαίνει απαραίτητα πως υπάρχουν και μεγάλα περιθώρια επιτυχίας. Μπορεί να σου επιβάλλεται να βγεις από ένα επαγγελματικό πλαίσιο που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι, οπότε σταμάτα να κοιτάζεις τι θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά για να ανατρέψεις την κατάσταση, αλλά κοίταξε παρακάτω. Αλλάζεις πίστα στη ζωή σου ή βουλιάζεις μαζί της. Διάλεξε. 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο αποτελεί μία καλή αφορμή ώστε να ξεκαθαρίσεις το θολό τοπίο στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα με στόχο να απελευθερώσεις χώρο στη ζωή σου. Μπορεί να θελήσεις να απομακρυνθείς από καταστάσεις που πλέον σε φθείρουν, να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους που μοιάζουν να αποτελούν τον αντίθετο πόλο από εσένα. Ίσως να εκφραστείς σκληρά σε πρόσωπα οικεία και κοντινά, αλλά είναι πλέον προφανές πως δεν υπάρχει και άλλος τρόπος να αντιδράσεις, αφού διαφορετικά θα χρειαστεί να φορτωθείς στους ώμους σου τα βάρη που δεν είναι δικά σου. Θα χρειαστεί να φροντίσεις την υγεία σου, αντί να προσπαθείς να φροντίσεις όλους τους γύρω σου.  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα αποτελέσει τη στιγμή που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις προκλήσεις του μέλλοντος που περνούν μέσα από την προσωπική σου ζωή. Είναι η ώρα που θα θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και αφορούν τη σχέση σου, προσπαθώντας να γεφυρώσεις τα όνειρα με την πραγματικότητα. Είναι η στιγμή που θα τολμήσεις να γίνεις μέλος μίας ομάδας, γνωρίζοντας πως μία τέτοια κίνηση θα σε εκθέσει σε μάτια ανθρώπων που μπορεί να φοβόσουν να έχεις απέναντι σου. Είναι καιρός να πάψεις να κρύβεσαι και να βγεις να μιλήσεις την αλήθεια όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα στο μυαλό και την καρδιά σου.  

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου, μέσα από σημαντικές αλλαγές που προκύπτουν σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου ή οικογενειακού προγραμματισμού. Ο απογαλακτισμός από κάποιες συνήθειες μπορεί να είναι μία βίαιη πλέον πράξη, αφού καλείσαι να διαχειριστείς με σοβαρότητα τις δυσκολίες τις οποίες επιμένεις να ντύνεις με διαφορετική φορεσιά ώστε να τις απομακρύνεις από το οπτικό σου πεδίο. Μία σχέση που δημιουργεί πλέον προστριβές σε όλο το φάσμα της ζωής σου θα χρειαστεί να επιλυθεί, ακόμα και με τρόπο που είναι περισσότερο αιχμηρός από όσο αντέχεις. Καλύτερα όμως να ξεκόψεις κάποια πράγματα που μοιάζουν με βαρίδια στα πόδια σου παρά να συνεχίσεις να σέρνεις μαζί σου κουφάρια μίας εποχής που έχει ταφεί.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με ανθρώπους που μοιάζει να μιλάτε μία διαφορετική γλώσσα ή που έχετε λάβει αποστάσεις τον τελευταίο καιρό. Καλείσαι να ρίξεις τα τείχη που δημιουργούν απόσταση από πρόσωπα που έχετε κοινά συμφέροντα και να φροντίσεις να λιώσουν οι πάγοι που δεν έχουν νόημα να παραμένουν στην επιφάνεια. Από την άλλη πλευρά, είναι καιρός να λύσεις ένα θέμα που αφορά συγγενικά σου πρόσωπα και προκαλεί δυσκολίες στη ροή της καθημερινότητας σου, αφού η συσσώρευση ενοχών και αρνητικών σκέψεων οδηγεί σε κατάρρευση του υγιούς ιστού του οργανισμού σου.  

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σε ωθήσει στο να σκεφτείς, να μιλήσεις ή να δράσεις απέναντι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την απώλεια. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δικές σου καταστάσεις που μοιάζουν να προκαλούν προβλήματα χωρίς επιστροφή, να εξετάσεις μήπως οδηγείς κάποιες σχέσεις και συνεργασίες προς το οριστικό τους τέλος, χωρίς να είσαι σε θέση να αναστρέψεις αυτή την πορεία. Ίσως πάλι να βλέπεις πως χρειάζεται να βουτήξεις στα βαθιά και να τα βάλεις με τον εαυτό σου και τη δειλία σου να έρθεις σε επαφή με το συναισθηματικό σου κόσμο, με στόχο να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να έρθεις σε επαφή με την πραγματική σου ηλικία.  

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου αποτελεί μία δύσκολη χρονική στιγμή, αφού θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μοιάζουν αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσει η μεταξύ σας σχέση. Μία συνεργασία μπορεί να ολοκληρώνεται και να αποχωρείς από ένα σχήμα που θεωρούσες πως θα μπορούσε να σου παρέχει ασφάλεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάτι τέτοιο θα σε ενοχλήσει και ίσως να σε θυμώσει, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να αντιληφθείς πως δημιουργείς χώρο και χρόνο στη ζωή σου για νέα δεδομένα. Ίσως πάλι να τελειώνει μία σχέση που κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά την ίδια στιγμή μοιάζει πλέον αδύνατο να μπορέσεις να συμβαδίσεις με το άτομο που βρισκόταν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα δίπλα σου.  

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα που έχει να κάνει ή που επηρεάζει την υγεία σου. Θα κληθείς να έρθεις σε επαφή με συνήθειες που έχουν πλέον ορατή και άμεση επιρροή πάνω στη σωματική και συναισθηματική σου ευεξία, να αποφασίσεις αν είσαι έτοιμος/η να κόψεις κάποιες δραστηριότητες που δεν έχουν πλέον καλό αποτέλεσμα στον οργανισμό σου. Ίσως να χρειαστεί να ανατρέψεις καταστάσεις της εργασιακής σου καθημερινότητας οι οποίες λειτουργούν συσσωρευτικά στον οργανισμό σου και προκαλούν βλάβες τις οποίες δεν είσαι σε θέση να ελέγξεις.  

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο μοιάζει να ξεκαθαρίζει το θέμα της ερωτικής σου ζωής, μέσα από συνειδητοποιήσεις που μπορούν να θέσουν τις βάσεις για τη νέα πραγματικότητα. Καλείσαι να εμπιστευτείς το έτερο ήμισυ και να σχεδιάσεις τη ζωή σου δίπλα του ή να αποφασίσεις πως ένας φιλικός χωρισμός είναι η περισσότερο ενδεδειγμένη λύση. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως αλλάζουν οι προτεραιότητες της ζωής σου αφού καλείσαι να επενδύσεις χρόνο σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σου, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ιεραρχείς διαφορετικά τη ροή της καθημερινότητας σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να καταφέρεις να συνδυάσεις την καρδιά με το μυαλό, κάτι εξαιρετικά δύσκολο εξ ορισμού για εσένα, αλλά πλήρως απαραίτητο σε αυτό το χρονικό σημείο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων