Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



08
Ιουν
Ζητημα συμπεριφορας
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Λέοντα το Σάββατο 8 Ιουνίου και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο το δεύτερο μισό της ημέρας δίνουν το στίγμα σε μία ημέρα που οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα έρθουν σε εσωτερική σύγκρουση με τις επιθυμίες και ανάγκες τους. 

Ο προσωπικός εγωισμός είναι παρών και μοιάζει να κινεί τις ζωές ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να πατήσουν επί πτωμάτων ώστε να ισχυροποιήσουν τη θέση τους. Έννοιες όπως η αμετροέπεια, η έλλειψη σεβασμού στην προσωπικότητα της άλλης πλευράς, η απουσία ορίων και κανόνων, είναι σημάδια πως κάποια άτομα κοιτάζουν μόνο τον εαυτό σου και έχουν πάψει να ενδιαφέρονται για την ομαλή λειτουργία του συνόλου μέσα στο οποίο βρίσκονται. Η μεγαλομανία κάποιων ειδικά όταν στέκονται μπροστά στον καθρέφτη ή στο κοινό που τους θαυμάζει, θα γίνει έμμονη ιδέα και μπορεί να αποτελέσει και το σημείο καμπής διαπροσωπικών σχέσεων. 

Η σημερινή ημέρα οδηγεί και σε υπερβολές σε θέματα οικονομικού περιεχομένου. Αν αντέχει το πορτοφόλι σου, τότε μπορεί να προχωρήσεις σε αγορές που θα μπορούσαν να σε φορτώσουν με μεγάλα βάρη το επόμενο χρονικό διάστημα. Η ανάγκη όμως να αποδείξεις πως υπάρχεις και έχεις ζωή, μπορεί να περνά μέσα από την απόκτηση αντικειμένων που τα ταυτίζεις με τον εαυτό σου. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια δώρα που αποδεικνύουν πως έχεις έντονα αισθήματα στο άτομο στο οποίο θέλεις να αποδείξεις πως έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή σου. Θα λειτουργούσες με τέτοια όμως ανιδιοτέλεια ή θα έκανες μία τέτοια κίνηση απλά και μόνο για να λάβεις θαυμασμό για τις κινήσεις σου;

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων