Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



09
Ιουν
Μαχη με τις εκκρεμοτητες
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αλλά και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη μοιάζει να ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι άμεσες και γρήγορες αποκρίσεις απέναντι στα ερεθίσματα μπορεί να εμπεριέχουν την έννοια της ευφυίας, αλλά ταυτόχρονα είναι πιθανό να κρύβουν από πίσω τους και μία κριτική η οποία μπορεί να ενοχλήσει κάποιους. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί ώστε να ξεπεραστούν τέτοιοι σκόπελοι που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ρήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες που δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Το γεγονός όμως πως η προσοχή σου είναι διάσπαρτη, πως καλείσαι να είναι παρών/ούσα ταυτόχρονα σε πολλές κατευθύνσεις, θα μπορούσε να κάνει την παραπάνω διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη, με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να αντιληφθείς όλα τα σημάδια που δείχνουν πως δημιουργούνται ενοχλήσεις από άτομα γύρω σου. 

Η σημερινή όμως ημέρα είναι ιδανική ώστε να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες, να βάλεις σε τάξη κάποια θέματα που επιμένεις να διατηρείς ανοικτά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά που δεν είναι απαραίτητα. Η ενασχόληση σε βάθος με ένα ζήτημα είναι κάτι το δύσκολο, αφού θα χρειαστεί να εστιάσεις την προσοχή σου σε μία κατεύθυνση, την ίδια στιγμή που υπάρχουν αρκετά ερεθίσματα γύρω σου που σε καλούν να στραφείς σε πολλές μεριές. Όσο όμως επιμένεις να ασχολείσαι επιφανειακά με θέματα που προκύπτουν, τόσο περισσότερο δημιουργείς κενά και εκκρεμότητες, τα οποία δε σε βοηθούν να βάλεις στέρεα θεμέλια σε καταστάσεις που επεκτείνονται χωρίς να έχουν καταρχάς δημιουργήσει μία γερή βάση. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων