Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



10
Ιουν
Λογια που πληγωνουν η πληγωμενα λογια;
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό την Τρίτη 11 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μέσω του τετραγώνου με τον Ερμή από τον Καρκίνο και της αντίθεσης με τον Χείρωνα από τον Κριό, δύο στοιχεία που δυσκολεύουν την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις. 

Η προσπάθεια να ισορροπήσεις κάποιες σχέσεις που έχουν χάσει το βηματισμό τους, μπορεί να συναντήσει εμπόδια στην άρνηση της άλλης πλευράς να εναρμονιστεί με τα δεδομένα. Θα χρειαστεί να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, να δοκιμάσεις να κάνεις βήματα προς τα πίσω ώστε να αποκτήσεις την ίδια ταχύτητα με την άλλη πλευρά. Αν αισθάνεσαι πως τρέχεις, τότε είναι μάλλον μία καλή στιγμή ώστε να φρενάρεις, να κάνεις οικονομία δυνάμεων και να αποφύγεις να μεγαλώσεις την απόσταση σου με την άλλη πλευρά. 

Η σημερινή όμως ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια και κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα που δεν είστε σε θέση να μιλήσετε την ίδια γλώσσα, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Θα ήταν χρήσιμο να ξεκαθαρίσεις τις διαφωνίες σου, ακόμα και να συγκρουστείς με τα πρόσωπα που δεν έχετε κοινή οπτική απέναντι στα πράγματα. Μπορεί να λεχθούν φράσεις που στοιχειώνουν ή πληγώνουν, να νιώσεις πως τραυματίζεσαι ή τραυματίζεις, αλλά την ίδια στιγμή θα αντιληφθείς πως δε χρειάζεται να σέρνεις μαζί σου σκέψεις που δεν έχεις κάνει λέξεις που θα ήθελες να στοχεύσουν τα κατάλληλα πρόσωπα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων