Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



27
Ιουν
Μειωνοντας το θορυβο γυρω σου
Από signingstar

Η Παρασκευή 28 Ιουνίου μπορεί να ξεκινά με έντονο τρόπο, λόγω της παρουσίας της Σελήνης και του Ουρανού στον Ταύρο και του τετραγώνου με τον Ερμή από το Λέοντα, ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αλλά με την πάροδο της ώρας οι τόνοι θα πέσουν και οι εκπλήξεις θα εκλείψουν. 

Η ημέρα φαίνεται να θέλει να τονίσει πως είναι δυνατό να υπάρξει ένα γεγονός που θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα, που μπορεί να παίξει με την ικανότητα των ανθρώπων να είναι ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Μία είδηση που έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα θα μπορούσε να προκαλέσει αναταράξεις σε υπάρχουσες σχέσεις και να δοκιμάσει τις ισορροπίες που μπορεί να είναι επιφανειακές και όχι ουσιαστικές. Ίσως πάλι να προκύψουν συζητήσεις που έχουν να κάνουν με θέματα ιδιοκτησίας και θα μπορούσαν να αποτελέσουν αφορμές για να δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη αυτής της κουβέντας. 

Με την πάροδο της ώρας οι τόνοι μπορούν να πέσουν και να μπορέσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνιση σου ή με θέματα διατροφής. Ίσως να θελήσεις να ανανεώσεις την εικόνα σου και να σχεδιάσεις κάποιες αγορές, οι οποίες βέβαια είναι σε θέση να σε αγχώσουν. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να αλλάξεις τη διατροφή σου, να επιλέξεις να αφαιρέσεις από αυτή κάποια συστατικά τα οποία σου προκαλούν προβλήματα τα οποία δε θέλεις να συνεχίσουν να υφίστανται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων