Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ14
Αυγ
Πανσεληνος 15/8/2019
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 15ης Αυγούστου στην 22η μοίρα του Υδροχόου, σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη από το Λέοντα, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από αποφάσεις που κινητοποιούν σημαντικές ισορροπίες στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ταρακουνά θέματα προσωπικού οφέλους σε σχέση με ομαδικές δραστηριότητες, φέρνοντας στην επιφάνεια εγωισμούς και συγκρούσεις. Κάποιοι καλούνται να αποδείξουν την πίστη στο ομαδικό πνεύμα, τη στιγμή που μπορεί να υπάρχει μπροστά τους το δέλεαρ του γρήγορου και εύκολου προσωπικού κέρδους. Θα χρειαστεί να ληφθούν αποστάσεις από έντονα συναισθήματα, για να μπορέσει να αξιολογηθεί το μακροχρόνιο όφελος από μία σχέση που μπορεί να έχει χάσει τη σπιρτάδα της, αλλά προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Τέλος, είναι σημαντικό να ληφθούν δράσεις επιδιόρθωσης σε μία σχέση ή συνεργασία που ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα, αφού δεν μπορεί να συνεχίσει να βασίζεται στο ρυθμό που είχε αναπτύξει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι πιθανό να φέρει κάποιες εντάσεις σε ζητήματα που αφορούν άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ίσως να νιώσεις πως δε χωράς πλέον σε ένα σύστημα που συνήθισες να βρίσκεσαι, πως υπάρχουν συγκρούσεις με πρόσωπα που δεν είναι πλέον ξεκάθαρη η μεταξύ σας ισορροπία. Ίσως να προκύψουν ερωτικές σπίθες ανάμεσα σε εσένα και ένα άτομο που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε αυτή η προοπτική στη μεταξύ σας διαπροσωπική σχέση. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο που αφιερώνεις στο φιλικό σου περιβάλλον και στο χρόνο που επενδύεις στην προσωπική σου ζωή, ώστε να επιλύσεις θέματα που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο προσκήνιο και γεννούν εντάσεις. 

Ταύρος

Η έντονη Πανσέληνος στον Υδροχόο μοιάζει να προκαλεί τριγμούς σε θέματα οικογενειακού ή επαγγελματικού περιεχομένου. Ίσως να προκύπτει μία ανατροπή σε ένα πλάνο που είχε μπει σε εφαρμογή, αφού δεν αισθάνεσαι πλέον άνετα με όσα έχεις συμφωνήσει ή δεν είσαι σε θέση να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου. Ίσως να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με αποφάσεις άλλων οι οποίες σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως ξεβολεύεσαι, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να επεξεργαστείς ένα πλάνο για τα επόμενα βήματα που καλείσαι να κάνεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς να λάβεις αποστάσεις από το γεγονός και να σκεφτείς με γνώμονα τη λογική, μακριά από εμμονές που σε οδηγούν σε λανθασμένες κατευθύνσεις. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μία αναταραχή στις διακοπές σου ή στα πλάνα για ένα ταξίδι, μέσα από τα λεγόμενα των προσώπων που ανήκουν στο συγγενικό σου κύκλο. Μπορεί να αναγκάζεσαι να τροποποιήσεις τα σχέδια σου, αφού θα χρειαστεί να βρεθείς κοντά σε κάποια άτομα που φαίνεται να σε έχουν ανάγκη. Μπορεί πάλι να παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι σε έναν τόπο που δεν είχες υπολογίσει πως θα βρεθείς, κάτι που σου δίνει την ευχέρεια να περάσεις χρόνο μακριά από γνώριμα περιβάλλοντα και ανθρώπους που σε κουράζουν. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μία αναστάτωση στον οικονομικό τομέα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς έκτακτες καταστάσεις οι οποίες προκύπτουν μετά από ζητήματα που αφορούν συνεργασίες σου ή την προσωπική σου ζωή. Ίσως να χρειάζεται να επενδύσεις σε κάποιες αγορές που αφορούν το σπίτι σου, να συζητήσεις κάποια έξοδα που έχουν προκύψει και μπορεί να σε βαραίνουν και να βρεθούν λύσεις σε συνεννόηση με το έτερο ήμισυ. Ίσως πάλι να προκύψει κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα μπορούσε να σε δελεάσει να σκεφτείς μία μετακίνηση η οποία είναι σε θέση να αλλάζει κάποιες παραμέτρους που είχες σταθεροποιήσει τον τελευταίο καιρό.  

Λέων

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία καθοριστική στιγμή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού πιθανότατα να γίνεται το επόμενο βήμα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Διαθέτεις τη βούληση να προχωρήσεις σε μία κίνηση που είναι σε θέση να ταράξει τα νερά, να προκαλέσει θόρυβο στους γύρω σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δημιουργεί κάτι παρόμοιο και σε εσένα. Μοιάζεις έτοιμος/η να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα, έχοντας κατά νου βέβαια πως καλείσαι να έχεις εξετάσει και τη διάθεση του προσώπου που θα μπορούσε να σε ακολουθήσει. Αν όμως είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου, τότε η στάση σου θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να παρασύρεις μαζί σου και το άτομο που θα αποτελέσει το προσωπικό ή επαγγελματικό σου έτερο ήμισυ.  

Παρθένος

Η έντονη Πανσέληνος στον Υδροχόο μοιάζει να ενεργοποιεί θέματα εργασιακού περιεχομένου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να ζεις μέσα σε ένα επαναλαμβανόμενο πατρόν. Είναι καιρός να κάνεις μία κίνηση που θα αλλάξει τη ροή των υδάτων, που θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεβολευτείς. Προσπάθησε να κινητοποιήσεις ανθρώπους που είναι σε θέση να παίξουν ρόλο στον τομέα της δουλειάς σου ή να διαβάσεις τα σημάδια που υπάρχουν γύρω σου και μιλούν για ευκαιρίες. Η παραμονή σε ένα δεδομένα περιβάλλον διαβίωσης μοιάζει πλέον με επιλογή να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να γίνεις έρμαιο των καταστάσεων που ορίζουν άλλοι. 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει εξελίξεις την προσωπική σου ζωή, μέσα από μία νέα γνωριμία ή μέσα από αποφάσεις που λαμβάνεις για την υπάρχουσα σχέση σου και έχουν να κάνουν και με ένα παιδί. Στην πρώτη περίπτωση, είναι πιθανό να προκύπτει μία εξέλιξη που είναι σε θέση να σε παρασύρει ερωτικά, χωρίς όμως να γνωρίζεις αν μπαίνεις σε ένα σκοτεινό μονοπάτι ή δεν υπάρχει καθόλου παρασκήνιο. Στη δεύτερη περίπτωση, είσαι μπροστά σε μία σημαντική απόφαση, την οποία καλό θα ήταν να αποφύγεις να βιαστείς να λάβεις. Χρειάζεσαι κάποιο χρόνο για να μπορέσεις να αποσαφηνίσεις αν υπάρχει συνέπεια ανάμεσα στις σκέψεις και τις πράξεις σου ή αν βρίσκεσαι μπροστά σε μία παρορμητική απόφαση.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μοιάζει να φέρνει εξελίξεις σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο, μέσα από αποφάσεις που κουβαλούν μαζί τους τη δυναμική της έκπληξης. Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας μία πρόταση που ανατρέπει δεδομένα, κατά πόσο μπορείς να ακολουθήσεις μία πορεία που εμπεριέχει την έννοια της αναμέτρησης με τους υπολοίπους γύρω σου. Μία επαγγελματική πρόκληση μπορεί να σε βάλει σε μεγάλο δίλημμα, το οποίο δεν μπορείς να επιλύσεις ακόμα, οπότε ίσως να χρειάζεται να πατάς δε δύο βάρκες για κάποιο χρονικό διάστημα. Στον οικογενειακό τομέα, είναι καλό να ξεκαθαρίσεις το ρόλο σου ώστε να πάψουν να υπάρχουν απορίες και ασάφειες που καταστρέφουν το κλίμα στο υπάρχον περιβάλλον.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να ολοκληρώνει ένα ταξίδι ή τις διακοπές σου και να σε επαναφέρει πίσω στην πραγματικότητα. Θα χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς από ζητήματα που θα μπορούσαν να φέρουν εντάσεις, καθώς οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μοιάζουν να κρέμονται σε μία λεπτή κλωστή. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά στην έναρξη ενός εκπαιδευτικού κύκλου της ζωής σου που έχει ως στόχο να σε βάλει σε νέα επαγγελματική τροχιά το επόμενο χρονικό διάστημα. Προσπάθησε να λειτουργήσεις ομαδικά, γιατί μέσα από αυτή την απόφαση θα βγεις πολλαπλά κερδισμένος/η. 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μοιάζει να έχει άμεση επίδραση στον οικονομικό τομέα. Θα χρειαστεί να διαμορφώσεις κάπως διαφορετικά τις χρηματικές σου υποχρεώσεις και να φροντίσεις να σκεφτείς πως δεν είσαι μόνος/η σε αυτή την προσπάθεια. Ίσως πάλι να χρειαστεί να συζητήσεις ένα επαγγελματικό ζήτημα συνεργασίας ή συμμετοχής σου σε μία ομάδα, έχοντας κατά νου πως δεν μπορείς να εξετάζεις μόνο το προσωπικό σου όφελος μέσα από αυτή την πράξη. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος χρήζει προσοχής και για την προσωπική σου ζωή, αφού μπορεί να υπάρξει αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανατροπές στη σχέση σου.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού θα χρειαστεί να κάνεις μία συζήτηση που μοιάζει να φέρνει αναταραχή σε παγιωμένα θέματα της ζωής σου. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τα δεδομένα που αφορούν το σπίτι σου να χρειάζεται να γίνεται μία αλλαγή στον τόπο κατοικίας σου ή να αναζητήσεις μία καινούργια διακόσμηση που ταιριάζει με τις επιθυμίες σου. Ίσως να έχει προβλήματα η σχέση σου και να προκύπτει και μία νέα γνωριμία που είναι σε θέση να κινητοποιήσει ταχύτατες εξελίξεις. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις πως έχεις ανάγκη από μία επαγγελματική στροφή που θα μπορούσε να σε οδηγήσει ακόμα και στη σκέψη μετακόμισης σε ένα μακρινό τόπο.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σε αναγκάζει  να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, να φροντίσεις να επιδιορθώσεις καταστάσεις που είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα στην καθημερινότητα σου. Μπορεί να χρειαστεί να πάψεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από τη δική σου  οπτική και να εξετάσεις και τα λεγόμενα κοντινών σου προσώπων που μπορεί να προσπαθούν να σε κάνουν να ανοίξεις τα μάτια σου. Ίσως πάλι να χρειάζεται να προετοιμαστείς για την εργασιακή πραγματικότητα που ξεκινά σε λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα να είσαι αναγκασμένος/η να περάσεις λίγο χρόνο σε απόσταση από το οικείο περιβάλλον σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων