Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



11
Ιουλ
Μειωνοντας την εσωτερικη σου ενταση
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Σκορπιό την Πέμπτη 11 Ιουλίου, αφήνοντας όμως πίσω της την έντονη αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο που προηγήθηκε την προηγούμενη ημέρα, μοιάζει να θέλει να μειώσει τους παλμούς της καρδιάς των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) μετά από ένα έντονο τριήμερο που έχει φέρει αναταράξεις και ανατροπές. 

Θα μπορέσεις να χωνέψεις γεγονότα και καταστάσεις που έχουν λάβει χώρα και μπορεί να έχουν μεταλλάξει τη συνείδηση σου, να έχουν διαμορφώσει ένα νέο πλαίσιο σκέψης και δράσης. Θα χρειαστείς εσωτερική αλλά και εξωτερική ηρεμία ώστε να αντιληφθείς κατά πόσο το περιβάλλον γύρω σου είναι πλέον διαφορετικό ή αν εσύ ο/η ίδιος/α έχεις κάνει αναθεωρήσεις που σε κάνουν να βλέπεις τα πάντα γύρω σου αλλιώς. Είναι καιρός να αφουγκραστείς και τον εσωτερικό σου κόσμο και να εξετάσεις μήπως δε χωράς πλέον στο σύστημα που συνήθισες να βρίσκεσαι και είναι καιρός να αλλάξεις και την έκφραση του προσώπου σου ώστε να συμβαδίζει με όσα αισθάνεσαι. 

Η σημερινή όμως ημέρα είναι κατάλληλη ώστε να ολοκληρώσεις τα ανοικτά μέτωπα που έχουν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες. Φρόντισε να βάλεις την τελεία σε μία κουβέντα που μπορεί να έχει μείνει μετέωρη για εσένα ή το άλλο μέλος, προσπαθώντας να είσαι ειλικρινής και σαφής κυρίως με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις λέξεις που κουβαλούν μαζί τους παρασκήνιο και διπλά νοήματα, αφού θα αυξήσεις το βαθμό της σύγχυσης. Φρόντισε να αποδεχτείς τα λάθη και τις παραλείψεις σου, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ελαφρύνεις τη συνείδηση σου και να καταφέρεις να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων