Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ29
Αυγ
Νεα Σεληνη 30/8/2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 30 Αυγούστου στην 6η μοίρα της Παρθένου σε σύνοδο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη και σε quincunx με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να θέλει να τονίσει στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο πως είναι καιρός να τολμήσουν να εκκινήσουν τα όνειρα τους.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μοιάζει ιδανική ώστε να θέσεις σε εφαρμογή ένα πλάνο που βασίζεται στην πραγματικότητα και αφήνει στην άκρη ότι κουβαλά μαζί του την έννοια του περιττού και άσκοπου. Μπορείς να ασχοληθείς με τον οργανισμό σου, ώστε να θεραπεύσεις κάποια κομμάτια που μοιάζουν άρρωστα ή να θέσεις σε εφαρμογή δραστηριότητες που σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Ίσως πάλι να ξεκινά κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα και να χρειάζεται να εστιάσεις με όλο σου τον εαυτό πάνω σε αυτό.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι ιδανική για εκκαθαρίσεις και διατήρηση ενός περιβάλλοντος που είναι λειτουργικό και αρμονικό. Εκμεταλλεύσου την περίσταση ώστε να πετάξεις από τη ζωή σου ότι τη βαραίνει και τη λερώνει.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μοιάζει να εκκινεί κάτι καινούργιο στον εργασιακό τομέα που θα σε οδηγήσει σε μία αλλαγή της ροής της καθημερινότητας σου. Είναι πιθανό να ξεκινάς μία νέα συνεργασία ή να βρίσκεσαι σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον και να χρειαστεί να προσαρμόσεις τον εαυτό σου μέσα σε ένα σύστημα που δε γνωρίζεις πως θα ανταποκριθεί απέναντι σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα και την υγεία σου, να προσέξεις τη διατροφή σου και να προσαρμοστείς σε μία καθημερινότητα που δεν είναι όπως τη γνώριζες. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να λάβεις τα σημάδια που μιλούν σχετικά με ότι είναι άρρωστο και χρειάζεται επιδιόρθωση και θεραπεία.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να σε βοηθήσει να κάνεις μία νέα αρχή στην ερωτική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να εκκινήσεις τη σχέση σου από καινούργια αφετηρία, να κάνεις ένα βήμα που θα μπορούσε να προκαλέσει μία ευχάριστη και επιθυμητή αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σου στο μέλλον. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κοιτάξεις πέρα από το γνώριμο κύκλο ανθρώπων που υπάρχουν γύρω σου, ειδικά αν είσαι μόνος/η, αφού υπάρχουν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την ερωτική σου διάθεση. Διώξε ότι είναι τοξικό και φρόντισε να κρατήσεις ότι προσφέρει φρεσκάδα στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μοιάζει να θέλει να σε πιέσει να βάλεις σε μία σειρά κάποιες καταστάσεις που είναι σε θέση να σε μπερδέψουν και αγχώσουν και να προκαλέσουν αναταραχή στη ζωή σου. Καλείσαι να οριοθετήσεις κάποιες ανεξέλεγκτες δράσεις από άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, με στόχο να μπορείς να ελέγξεις κινήσεις και δράσεις που μπορούν να σε αφήνουν ακάλυπτο/η. Μπορεί να έχει έρθει η ώρα ώστε να κάνεις αλλαγές στο χώρο κατοικίας σου, να διαμορφώσεις κάπως αλλιώς το σπίτι σου, ώστε να μπορείς να περνάς ποιοτικό χρόνο μέσα σε αυτό. Αν πάλι αποφασίζεις να θέσεις νέες προδιαγραφές στον τρόπο που εργάζεσαι, τότε φρόντισε να μοιράσεις το χρόνο σου με τρόπο που δείχνει πως επενδύεται σε περιστάσεις που έχουν όφελος για εσένα.  

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι πιθανό να σε βοηθά να αποκτήσεις ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου, έχοντας ως στόχο να καταφέρεις να βελτιώσεις κάποιες δυσκολίες στη μεταξύ σας προσέγγιση. Θα χρειαστεί να εξηγήσεις με γνώμονα τη λογική τις δυσκολίες που έχεις ώστε να έρθεις σε επαφή με άτομα που είναι φανερό πως μιλάτε μία διαφορετική γλώσσα και να εξετάσεις κατά πόσο θέλεις να βρεις γέφυρες επικοινωνίας. Ίσως πάλι να είναι καιρός να αναζητήσεις έναν καινούργιο τόπο κατοικίας, να μετακινηθείς σε ένα μέρος που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα περισσότερο φιλικό προς εσένα τόπο κατοικίας. Τέλος, είναι καιρός να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου σε άτομα που δεν κατανοούν τη θέση σου, έχοντας όμως κατά νου πως θα πρέπει να μιλήσετε καταρχάς την ίδια γλώσσα.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να εξορθολογήσεις τον τομέα των εξόδων σου, έχοντας στο μυαλό σου πως υπάρχουν υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να καλύψεις χωρίς καθυστέρηση. Φρόντισε να θέσεις προτεραιότητες, να δεις κάποια πράγματα με γνώμονα την πραγματικότητα και να αφήσεις στο περιθώριο μεγαλεπήβολους στόχους και τρελές επιθυμίες. Υπάρχει μία καθημερινότητα που απαιτεί την προσοχή σου, που είναι παρούσα και την οποία δεν μπορείς να αποφύγεις, οπότε μην προσπαθείς να της κρυφτείς. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να κοιτάξεις το πραγματικό όφελος και να αφήσεις στην άκρη τις ουτοπικές κουβέντες και χωρίς ουσία υποσχέσεις.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία δυναμική χρονική στιγμή αφού έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Βρίσκεσαι στο σημείο που έχεις την αντοχή και τη δύναμη ώστε να ωθήσεις τον εαυτό σου μπροστά, να κάνεις μία νέα αρχή σε έναν τομέα της ζωής σου που έχει φτάσει στο τέλος του. Ίσως πάλι να είναι ώρα να αποδεχτείς το γεγονός πως καλείσαι να θέσεις τον εαυτό σου σε πρώτη γραμμή, να αναδείξεις την ικανότητα σου να φανείς και να πάρεις ευθύνες στους ώμους σου. Αυτό που καλείσαι να θυμάσαι είναι πως υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να σε αγχώσουν, γι’ αυτό προσπάθησε να φιλτράρεις ότι είναι χρήσιμο και ότι μπορεί απλά να σου καταναλώνει χρόνο.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα μπορούσε να σε βαρύνει και να σε φορτώσει με βάρη και ευθύνες, χωρίς να είσαι σε θέση να πετάξεις από πάνω σου αυτές τις ασχολίες. Πιθανότατα να χρειαστεί να εργαστείς εντατικά σε ένα αντικείμενο που καταναλώνει πολύ χρόνο από τη ζωή σου, με αποτέλεσμα να απομονώνεσαι από κοντινά σου πρόσωπα ή να χάνεις το χρόνο που μπορούσες να επενδύεις στον εαυτό σου. Ίσως πάλι να νιώθεις μία έντονη εσωτερική πίεση, να δημιουργούνται τάσεις απομόνωσης και φυγής, να συνειδητοποιείς πως ζορίζεσαι πνευματικά και σωματικά ώστε να ακολουθήσεις μία καθορισμένη πορεία καθημερινότητας. Φρόντισε τον εαυτό σου και όρισε διαφορετικά τις προτεραιότητες σου, για να μπορέσεις να φέρεις τα εμπόδια που βλέπεις μπροστά σου στη σωστή τους διάσταση.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να αναλάβεις ένα νέο ρόλο μέσα σε ένα σύνολο που κινείται προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ίσως να χρειαστεί να εστιάσεις στις λεπτομέρειες αυτής της προοπτικής, να εκπαιδευτείς ώστε να φέρεις εις πέρας τις νέες σου αρμοδιότητες, να φροντίσεις να ισορροπήσεις πάνω στα καινούργια δεδομένα που προκύπτουν. Είναι πιθανό να χτίσεις καινούργιες σχέσεις συνεργασίας και συνύπαρξης με πρόσωπα που μοιράζεστε έναν παρόμοιο τρόπο σκέψης, να αντιληφθείς πως θα μιλήσεις μία νέα γλώσσα. Ίσως πάλι απλά να ενεργοποιείς τις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, να έρχεσαι και πάλι κοντά με άτομα που έχετε χαθεί, να βελτιώνεις το κλίμα που είχε χαλάσει.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κομμάτια μίας επαγγελματικής πραγματικότητας τα οποία χρήζουν βελτίωσης και αλλαγής. Θα χρειαστεί να εστιάσεις σε μικρά θέματα που μπορεί να δηλητηριάζουν την καθημερινότητα σου, να προκαλέσεις μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές σε σχέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού τομέα. Ίσως πάλι να ξεκινά κάτι νέο στον εργασιακό τομέα, να βρίσκεσαι πλέον σε έναν καινούργιο χώρο και να χρειάζεται να συστηθείς, προσέχοντας μήπως επηρεάσεις τις ισορροπίες που ήδη υπάρχουν και είναι εύθραυστες. Να θυμάσαι όμως πως υπάρχει και ο τομέας της οικογένειας που έχει ανάγκη από την παρουσία σου, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες στον τομέα της διαχείρισης του χρόνου.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να πραγματοποιήσεις μία αλλαγή στον τομέα της καθημερινότητας που θα σου επιτρέψει να λειτουργήσεις μέσα σε ένα βελτιωμένο πλαίσιο. Μπορείς να πετάξεις από την ημέρα σου τις ασχολίες που σε βαραίνουν, να διώξεις από πάνω σου συνήθειες που αποτελούν ψυχαναγκαστικές επαναλαμβανόμενες πράξεις χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ίσως να είναι καιρός να πραγματοποιήσεις και ένα ταξίδι για ένα μέρος που θα μπορούσε να σε βοηθήσει ώστε να αδειάσει το μυαλό σου, που θα έρθεις σε επαφή με άτομα που είναι σε θέση να επικοινωνήσετε με έναν τρόπο που σου έχει λείψει.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να βάλεις σε σειρά θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία δε βολεύει να παραμένουν στον αέρα. Καλείσαι να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που μοιράζεστε την ίδια δουλειά ή υποχρεώσεις που αφορούν και τους δυο σας, ώστε να υπάρξει εναρμόνιση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και στις δύο πλευρές. Θα ήταν χρήσιμο να λειτουργήσεις περισσότερο εξορθολογιστικά και να αποφύγεις να συνεχίσεις να σχεδιάζεις πάνω σε μία βάση που μοιάζει ουτοπική. Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις το έτερο ήμισυ ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσα σας.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να συνάψεις μία καινούργια σχέση που είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή της ζωής σου. Αν είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία μπορεί να φέρει γρήγορες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, αφού μπορεί να έχεις βρει ένα πρόσωπο που συμπληρώνει τις δικές σου ατέλειες και τα κενά σου. Αν πάλι είσαι σε σχέση, τότε φρόντισε να λειτουργήσεις σαν ξυπνητήρι ή γέφυρα για τη σχέση σου, αναλόγως με την πρόθεση σου ως προς το μέλλον της. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να είσαι σαφής απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, αφού δεν μπορείς να δίνεις υποσχέσεις τις οποίες δεν έχεις κατανοήσει. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων