Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ13
Σεπ
Πανσεληνος 14/9/2019
Από

Η Πανσέληνος της 14ης Σεπτεμβρίου στην 21η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αντίθεση με τον Άρη από την Παρθένο και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη μοιάζει να δημιουργεί μπέρδεμα και σύγχυση στη ζωή των μεταβλητών των αρχών του τρίτου δεκαημέρου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να χαθείς μέσα σε μία θάλασσα από προτάσεις και προοπτικές, να μπερδευτείς και να παλεύεις να αποσαφηνίσεις την αλήθεια από την ουτοπία. Είναι καιρός να πέσει άπλετο φως στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, να υπάρχει προσπάθεια ώστε να συνδεθεί η λογική με το συναίσθημα και να γίνει το παρακάτω βήμα. Αν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και σκιές, αν υπάρχουν αμφιβολίες, τότε μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να προκύψουν ειδήσεις που είναι σε θέση να ξυπνήσουν από το λήθαργο που βρίσκεσαι.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει να αποτελεί μία βόμβα σε μία περιοχή που παραμένει αδρανής και ανυποψίαστη εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Ίσως να λαμβάνουν χώρα γεγονότα που επηρεάζουν τις ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα, να υπάρχουν αψιμαχίες οι οποίες θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να διαμορφώσουν κάπως αλλιώς τις υπάρχουσες ισορροπίες. Ίσως πάλι να αντιληφθείς κάποιες κινήσεις που γίνονται από τρίτους και μπορεί να έχουν επίδραση στη δική σου ψυχολογία, μέσα σε ένα σύνολο που προφανώς βρίσκεται κάτω από αναδιάταξη. Φρόντισε να διαβάσεις καλά τα σημάδια, γιατί υπάρχουν καταστάσεις που θα μπορούσαν να σε φέρουν μπροστά σε αδιέξοδα τις επόμενες ημέρες. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει να σε ωθεί να εστιάσεις στον προσωπικό τομέα, είτε μέσω μίας γνωριμίας που έχει αρχίσει να εξελίσσεται, είτε μέσω του παρακάτω βήματος της υπάρχουσας σχέσης σου. Αυτό που έχει σημασία είναι να αισθάνεσαι πλήρης και να έχεις επαφή με το συναισθηματικό σου κόσμο, χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου ώστε να λειτουργήσει με έναν άγνωστο προς εσένα τρόπο. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως μπερδεύεσαι από κάποια σινιάλα που λαμβάνεις και δεν είναι ξεκάθαρα. Προσπάθησε να μην υπερεκτιμήσεις κάποιες κινήσεις, γιατί μπορεί να πέσεις στην παγίδα που δημιουργείς μόνος/η σου. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει με τη χρονική στιγμή που καλείσαι να κάνεις κάποια κίνηση που θα αναταράξει τα νερά στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Αν συνεχίζεις να αισθάνεσαι αποπροσανατολισμένος/η σχετικά με το ρόλο που θα διατηρήσεις στη νέα κατάσταση που έχεις μπροστά σου, τότε θα πρέπει να γίνει κάτι ώστε να καθαρίσει το τοπίο. Μπορεί αυτό να σημαίνει πως θα έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που είναι κοντά σου, αλλά είναι καιρός να μπουν κάποια όρια σε περιστάσεις που δεν μπορούν να παραμένουν χαοτικές. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η για την επόμενη κίνηση, τότε καλύτερα να πιάσεις στον ύπνο τους γύρω σου και να τρέξεις κάποιες καταστάσεις, πιο γρήγορα από όσο θα περίμεναν τρίτα άτομα.  

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον ειρμό της σκέψης σου και να εκτεθείς μπροστά σε πρόσωπα του συγγενικού κύκλου ή με επαγγελματικό ενδιαφέρον για τη ζωή σου. Προσπάθησε να ακούς καλά τα λεγόμενα των τρίτων και να επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου. Φρόντισε να φιλτράρεις τις σκέψεις σου και μετά να εκφράζεις τις απόψεις σου, αφού είναι πιθανό να πέσεις σε παγίδες που φτιάχνεις ο/η ίδιος/α. Τέλος, αν προκύπτει ένα ταξίδι, τότε φρόντισε να το απολαύσεις στο έπακρο, γνωρίζοντας όμως πως μπορεί να δημιουργείς εκκρεμότητες στον τομέα της καθημερινότητας.  

Λέων

Η έντονα ερωτική Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να σχεδιάσεις το μέλλον σου σε σχέση με το έτερο ήμισυ. Αν είναι καιρός να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον, τότε φρόντισε να χαράξεις προσεκτικά τα βήματα που θα κάνετε, αφού μπορεί να προκύπτουν ανάγκες για αγορές τις οποίες ίσως να μην έχεις στο μυαλό σου. Αν πάλι προκύπτει μία νέα γνωριμία, τότε προσπάθησε να μη συγκρίνεις το άτομο που έχεις απέναντι σου με το παρελθόν σου. Φρόντισε να δεις αυτή την προοπτική ως κάτι νέο, έχοντας την υποχρέωση να σβήσεις χνάρια μίας παλιάς ιστορίας που μπορεί να υπάρχει ακόμα στο μυαλό σου, για λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να αποκρυσταλλώσεις κατά πόσο μπορείς να ζήσεις σύμφωνα με την πραγματικότητα ή μήπως επιλέγεις να ζήσεις σε ένα παράλληλο δικό σου σύμπαν. Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή, αφού δεν μπορείς να ξεδιαλύνεις σε ποιον τομέα της ζωής σου είναι πιθανό να συμβαίνει το παραπάνω. Καλείσαι λοιπόν να αποσαφηνίσεις αν οι εξελίξεις αφορούν τον τομέα του σπιτιού σου ή μήπως αναφέρομαι στον επαγγελματικό τομέα και να φροντίσεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να εναρμονίσεις τις διαθέσεις σου με τις δυνατότητες που σου προσφέρει το περιβάλλον που κινείσαι.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει το καμπανάκι που σε ξυπνά και σου φωνάζει να κοιτάξεις πέρα από το οπτικό πεδίο που έχεις αποφασίσει να έχεις μπροστά σου. Μπορεί να αντιληφθείς πως υπάρχουν απρόσμενες ή ξαφνικές αλλαγές στο περιβάλλον που κινείσαι κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας σου, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι πως τα πράγματα δε βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο που είχες στο μυαλό σου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως η υγεία σου χρειάζεται παρακολούθηση, αφού έχεις αφεθεί και αυτό έχει ορατό αποτέλεσμα πάνω σου. Μπορεί πάλι να κοιτάξεις γύρω σου και να δεις ανθρώπους να εξελίσσουν τη ζωή σου, ενώ εσύ παραμένεις στάσιμος/η σε ένα έδαφος που αρχίζει να σε βουλιάζει, λόγω της επαναλαμβανόμενης ρουτίνας.  

Σκορπιός

Η ευνοϊκή για εσένα Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει να προσθέτει ερωτισμό στη ζωή σου, είτε μέσα από μία νέα γνωριμία που αποκτά καλύτερες προοπτικές, είτε μέσα από το επόμενο βήμα στην υπάρχουσα σχέση σου. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως κάποια πράγματα είναι μέσα στο μυαλό σου και μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, οπότε θα ήταν χρήσιμο να αναρωτηθείς αν αυτά που σου αναφέρω ισχύουν ή θα ήθελες να ισχύουν. Δεν είναι κακή ιδέα να προσπαθήσεις να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα ζητώντας αποδείξεις για όποιο ερέθισμα δέχεσαι ή θεωρείς πως δέχεσαι.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φαίνεται να σε κάνει να μην μπορείς να χωρέσεις σε ένα περιβάλλον που δεν είναι και τόσο σαφές. Αν η σχέση σου δεν έχει βάση, τότε είναι πολύ εύκολο να αισθανθείς πως χάνεσαι μέσα σε ένα σπίτι που δεν έχει σταθερές βάσεις, αλλά και μέσα σε συναισθήματα τα οποία όμως δεν μπορείς να αιτιολογήσεις και αξιολογήσεις ως πραγματικά. Αν πάλι υπάρχουν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, τότε προσπάθησε να διαχωρίσεις τη θέση σου από καταστάσεις στις οποίες μπορεί να έχεις χάσει τον έλεγχο και είναι πιθανό να μπλεχτείς χωρίς να υπάρχει ανάγκη. Προσπάθησε σε αυτή την Πανσέληνο να κάνεις ξεκάθαρη τη ζωή σου, γιατί μπορεί να μπερδευτείς εκεί που δεν υπάρχει λόγος.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες συζητήσεις που θα κληθείς να κάνεις με συγγενικά σου πρόσωπα με στόχο να επιλύσεις με τον πλέον ομαλό τρόπο τις διαφωνίες που μπορεί να έχουν προκύψει. Προσπάθησε να εξετάσεις την οπτική της άλλης πλευράς, να αποδράσεις από ένα στενό πλαίσιο προσωπικών σκέψεων και απόψεων και να ρίξεις γέφυρες συνεννόησης. Η φυγή αυτή τη χρονική περίοδο δε θα σε βοηθήσει, εκτός και αν αποφασίσεις να πάρεις μαζί σου το άτομο που θα μπορούσατε να λιώσετε τους πιθανούς πάγους που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στη σχέση σας.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ενδέχεται να προκαλέσει αναταράξεις στον οικονομικό τομέα, αφού είναι πιθανό να προκύψουν έξοδα που ίσως να μην είχες υπολογίσει. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από σκέψεις και σχέδια που κάνεις, να εκλογικεύσεις κάποιες κινήσεις που είναι πιθανό να έχεις αποφασίσει και μπορούν να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αν πάλι έχεις ανάγκη να αποδράσεις από μία καθημερινότητα που σε βαραίνει, τότε φρόντισε να περάσεις χρόνο με λίγα άτομα και όχι πολύ κόσμο, αφού μοιάζει να έχεις ανάγκη από απομόνωση και όχι πολύ θόρυβο γύρω σου.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να δημιουργεί αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού θα κληθείς να αντιμετωπίσεις το έτερο ήμισυ ή το αντίπαλο δέος. Το άτομο που έχεις απέναντι σου, είτε πρόκειται για οντότητα είτε για τον άλλο σου εαυτό, μπορεί να αποφασίσει να έρθει στην επιφάνεια και να αναμετρηθείτε. Μία τέτοια σύγκρουση δεν είναι απαραίτητο να έχει αρνητικό αντίκτυπο, αφού μπορεί να προκύψουν συγκλίσεις τις οποίες δεν είχες στο μυαλό σου. Ίσως λοιπόν να είναι η κατάλληλη ώρα ώστε να προχωρήσεις σε αυτή την πράξη που δε χρειάζεται να σε φοβίζει τόσο όσο θεωρείς πως θα έπρεπε. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων