Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



27
Σεπ
Νεα Σεληνη 28/9/2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτεμβρίου στην 5η μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να κοιτάξεις κατάματα τις δυσλειτουργίες σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν αρχίσει να γίνονται τραυματικές πλέον εμπειρίες. Είναι πιθανό να αντιληφθείς πως ξοδεύεις περισσότερα από όσα εισπράττεις και αυτό δεν έχει εφαρμογή μόνο στον οικονομικό τομέα. Ίσως πάλι να έρθεις σε επαφή με κάτι που σε ενοχλεί και πληγώνει, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως είναι καιρός να αντιδράσεις, αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις να φθείρεις τον εαυτό σου παραμένοντας σε μία κατάσταση που σε υποβιβάζει.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα αποτελέσει μία ευκαιρία να επιλύσεις θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα χρειαστεί βέβαια να παραδεχτείς πως υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις, πως βρίσκεσαι μπροστά σε εμπόδια που μοιάζουν με αδιέξοδα. Μπορεί να αποφασίσεις να αυτομαστιγωθείς, να τα βάλεις με τον εαυτό σου και με τις αποφάσεις που δε λαμβάνεις, κάτι που είναι χρήσιμο αφού με αυτό τον τρόπο θα εξετάσεις κατά πόσο λειτουργείς με τρόπο που δε συμβαδίζει καθόλου με τις προσωπικές επιθυμίες ή κοιτάζεις και προς την αντίθετη κατεύθυνση. Καλείσαι να ακούσεις και να δεις την άλλη πλευρά, να τη βάλεις στο κάδρο της ζωής σου, αν δε θέλεις να συνεχίσεις να χτυπιέσαι χωρίς αυτή η πράξη να μοιάζει με αδιέξοδη επιλογή. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μοιάζει με τη στιγμή που θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με προβλήματα της καθημερινότητας σου, με θέματα που επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στον τομέα της εργασίας. Είναι καιρός να φέρεις στην επιφάνεια ένα θέμα με ένα/μία συνάδελφο, να εξηγήσεις κάποιες καταστάσεις που σε ενοχλούν και μπορεί να προκαλούν πληγές στη διάρκεια της ημέρας σου. Ίσως πάλι να ξεκινά κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που όμως χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσεις κάποιες περιστάσεις και προοπτικές και να επενδύσεις υπέρμετρα χωρίς να γνωρίζεις κατά πόσο μπορεί να ξοδευτείς χωρίς ουσιαστικό λόγο. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να επιλύσεις θέματα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή και καταφέρνουν να προκαλούν πληγές που θα ήθελες να κλείσεις. Μπορείς να εξηγήσεις τις απορίες και τις ενστάσεις σου, να αναφέρεις προβληματισμούς που είναι ικανοί να φέρουν πονοκέφαλο σε μία σχέση που δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο. Ίσως πάλι να είναι καιρός να απαλλαγείς οριστικά από μία σχέση που έκανε τον κύκλο της και απλά βρίσκεται στο οπτικό σου πεδίο από συνήθεια. Θέλεις κάτι νέο και υγιές στη ζωή σου και αυτό είναι πλέον αδιαπραγμάτευτο. 

Καρκίνος

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να είναι έντονα κουραστική για εσένα, να φέρνει στο προσκήνιο ισορροπίες τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς με έναν τρόπο που θα σε φέρει σε σύγκρουση με κοντινά σου πρόσωπα. Θα χρειαστεί να πιέσεις κάποιες καταστάσεις, έχοντας όμως κατά νου πως μπορεί να οδηγήσεις συγκεκριμένα πρόσωπα στα όρια τους. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να επισπεύσεις κάποιες διαδικασίες, με στόχο να προλάβεις προθεσμίες που δεν είναι απαραίτητο να είναι γνωστές στους πάντες. Αυτό που έχει σημασία είναι να καθαρίσεις το περιβάλλον σου από τοξικά απόβλητα που παραμένουν από συνήθεια.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο/η με συζητήσεις και συνδιαλλαγές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν διαφωνίες με άτομα της καθημερινότητας σου. Δε χρειάζεται βέβαια να φοβηθείς να αντιπαρατεθείς, να έρθεις σε σύγκρουση η οποία μπορεί να φέρει γόνιμα συμπεράσματα, αφού είναι καιρός να πάψεις να κρύβεις τις διαθέσεις και επιθυμίες σου. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα ώστε να αποδείξεις πως μπορείς να πάρεις κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου, σταματώντας απλά να μιλάς για εσένα και ξεκινώντας να προχωράς σε πράξεις που αποδεικνύουν τα λεγόμενα σου.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι σε θέση να φέρει νέα δεδομένα σε οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου ανάγκες σε σχέση με τη συμμετοχή σου σε μία σχέση ή συνεργασία. Έχοντας την υποχρέωση να κινηθείς με αυτόνομο τρόπο τον τελευταίο καιρό, είναι αρκετά πιθανό να έχεις αναλάβει κάποια έξοδα που δεν υπολόγιζες ή που δείχνουν πως υπάρχει ανισορροπία στον τομέα των υποχρεώσεων σε σχέση με την άλλη πλευρά. Αν πάλι θεωρείς πως ο κόπος σου δεν ανταμείβεται όσο θα έπρεπε, τότε είναι μάλλον καιρός να εκφραστείς ανοικτά και να πάψεις να κρύβεσαι. Ζητάς κάτι καλύτερο για εσένα και αυτό δεν είναι τόσο διαπραγματεύσιμο όσο θα ήθελε να είναι η άλλη πλευρά.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να θέσεις νέες βάσεις σε θέματα διαπροσωπικών σου σχέσεων. Θα κληθείς να αντιμετωπίζεις ένα ζήτημα που μπορεί να σου προκαλεί ενοχλήσεις ή ακόμα και πληγές, με στόχο να βρεθούν λύσεις. Ίσως να αναγνωρίζεις πως υπάρχει απόσταση στη σχέση σου και χρειάζεται να βρεις λύσεις, οι οποίες μπορεί να είναι σε θέση να οδηγήσουν σε δραστικές αποφάσεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η εμπιστοσύνη σου απέναντι σε πρόσωπα που έχεις απέναντι σου δεν είναι πλέον δεδομένη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ρίχνεις τη ματιά σου και στο παρασκήνιο των υποθέσεων. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μοιάζει με την ευκαιρία σου να δεις μέσα στο σκοτάδι. Αν προσέξεις καλά τις λεπτομέρειες, αν εστιάσεις σε θέματα που μπορούν να έχουν επίδραση στη ζωή σου χωρίς όμως να τα έχεις ακόμα αξιολογήσει, τότε θα καταλάβεις πως υπάρχουν ενδείξεις για δυσλειτουργίες που απαιτούν προσεκτική διαχείριση. Αν πάλι υπάρχουν θέματα που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη υγεία σου, τότε φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να αξιολογήσεις τις καταστάσεις έχοντας κατά νου πως αφήνοντας κάποια πράγματα στην τύχη τους, δεν καταφέρνεις να κάνεις κινήσεις που είναι επιβεβλημένες και απλά τις αναβάλεις για ένα χρονικό διάστημα που μπορεί τα πράγματα να είναι δυσκολότερα.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σου ζητά να κοιτάξεις τη σχέση σου και να αναγνωρίσεις δυσλειτουργίες τις οποίες δεν είναι καλό να διατηρείς και να επεκτείνεις σε βάθος χρόνου. Δώσε χρόνο στη σχέση σου, ασχολήσου με τα παιδιά σου, αποφάσισε να κοιτάξεις την προσωπική σου ζωή και προσπάθησε να σπάσεις ένα πλαίσιο επαγγελματικής ενασχόλησης που μοιάζει να καταναλώνει το μεγαλύτερο κομμάτι του προσωπικού σου χρόνου. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ρίσκα στον εργασιακό χώρο, τότε επένδυσε στις προσωπικές σου δυνάμεις και ικανότητες και φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τις διαθέσεις και ικανότητες σου.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να βρεις συνδέσεις και συμπλεύσεις με πρόσωπα που εμπλέκονται στη ζωή σου και μπορεί να σου δημιουργούν αντιφάσεις και αντιστάσεις. Θα κληθείς να αναλάβεις την πρωτοβουλία ώστε να κάνεις το πρώτο βήμα που θα λιώσει κάποιους πάγους, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σε κάνει να αγχώνεσαι, αφού θα μοιάζει να παραδέχεσαι τις δικές σου ατέλειες. Ίσως πάλι να χρειαστεί να βρεις νέες ισορροπίες στους τομείς καριέρα/οικογένεια, αφού είναι πιθανό να έχεις ρίξει το βάρος σου σε έναν από τους δύο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πληγές στον άλλο.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μοιάζει να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να ασχοληθείς με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου που έχουν ανάγκη την παρουσία σου, ώστε να συζητήσετε θέματα που γεννούν πληγές. Θα χρειαστεί να λειτουργήσεις θεραπευτικά, να μη φοβηθείς να ασχοληθείς με θέματα που μπορούν να φέρνουν στην επιφάνεια τραυματικές εμπειρίες που είναι καιρός να εξηγηθούν και επιλυθούν. Επίσης, μπορεί να ξεκινά μία περίοδος μετακινήσεων που θα σε απομακρύνουν από το οικείο περιβάλλον σου, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ουλές σε σχέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να βρεθούν λύσεις σε θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία όσο παραμένουν στο προσκήνιο, τόσο περισσότερο δημιουργούν τριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα χρειαστεί να συνεργαστείς με την άλλη πλευρά, ώστε να εξηγηθούν κάποια παράπονα που υπάρχουν ανάμεσα σας και να λυθούν προβλήματα που μπορεί να γεννούν σκιές στη σχέση σας. Ίσως πάλι να χρειαστεί προσπάθεια ώστε να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που μπορείτε να μοιραστείτε χρόνο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις γέφυρες στον ερωτικό τομέα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων