Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ12
Οκτ
Πανσεληνος 13/10/2019
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 13ης Οκτωβρίου στην 20η μοίρα του Κριού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μοιάζει να επηρεάζει καίρια τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από σημαντικές αποφάσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν την πορεία της ζωής τους.

Θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις απέναντι σε αιτιάσεις μεγάλου χρονικού διαστήματος, να αποδείξεις κατά πόσο είσαι σε θέση να συμβιβαστείς με καταστάσεις που σε βουλιάζουν στην ανυποληψία ή θα επαναστατήσεις και θα χαράξεις μία νέα πορεία. Η παραπάνω απόφαση δεν μπορεί να βασίζεται στο θυμό και την εσωτερική σου ένταση, αλλά θα πρέπει να έχει τις ρίζες της στην πεποίθηση σου πως θέλεις να ζήσεις περισσότερο και δεν παραδίνεις τα όπλα.

Αν έχεις πλάνο και σχέδιο, τότε βγες και εξέφρασε το. Αν έχεις την ικανότητα να ηγηθείς μίας πορείας, τότε φρόντισε να εμπνεύσεις και όχι να διατάξεις τους άλλους. Αν κουβαλάς τη φλόγα της εξέλιξης, τότε πάψε να μιλάς και ξεκίνα να το αποδεικνύεις με πράξεις. Είναι στο χέρι σου, αρκεί να το λέει η καρδιά σου.

 

Κριός

Η έντονη Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να λαμβάνει χώρα σε μία πολύ σημαντική χρονική στιγμή, αφού καλείσαι να δράσεις με γνώμονα το γεγονός πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από αυτή την πρωτοβουλία που αναλαμβάνεις. Αν η σύγκρουση αφορά τον επαγγελματικό τομέα, τότε είναι πιθανό να αποφασίζεις να κοντραριστείς με στόχο να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για εσένα, με γνώμονα το γεγονός πως θεωρείς πως είσαι πλέον έτοιμος/η και ώριμος/η για κάτι τέτοιο. Αν πάλι έχεις παράπονα σχετικά με τη σχέση σου, τότε φρόντισε να είσαι σαφής με τα λεγόμενα σου, γιατί μπορεί να συναντήσεις αντιστάσεις που απαιτούν γερά επιχειρήματα ώστε να καμφθούν. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να δηλώνει το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής, οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για αποχωρήσεις που μπορεί να πληγώνουν, αλλά παράλληλα δημιουργούν περισσότερο ελεύθερο χώρο στη ζωή σου. 

Ταύρος

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Κριό μοιάζει να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να καταλάβεις πως υπάρχουν γεγονότα τα οποία δεν μπορείς να ελέγχεις και καλείσαι απλά να αποδεχτείς. Κάποιες πρωτοβουλίες ανθρώπων που κινούνται στον περίγυρο σου μπορεί να έχουν αποτελέσματα που σε επηρεάζουν έμμεσα, και καλείσαι να μάθεις να ζεις με αυτές τις παραμέτρους. Ίσως πάλι να πέφτουν τίτλοι τέλους σε μία κατάσταση την οποία συνήθισες να αποτελεί κομμάτι της ζωής σου, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κλείσεις οριστικά το κεφάλαιο, μετρώντας και πιθανές απώλειες. Το θέμα όμως είναι πως μέσα από αυτή τη διαδικασία, ανοίγεται κάτι νέο μπροστά σου που δεν μπορείς να αγνοήσεις. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Κριό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σχετίζονται με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου. Πιθανότατα να χρειαστεί να οριοθετήσεις κάπως διαφορετικά το χρόνο σου ώστε να μοιραστεί με κατάλληλο τρόπο στις δραστηριότητες που αφορούν την κοινωνική σου δράση και αυτές που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Θα χρειαστεί να λειτουργήσεις περισσότερο λογικά και να εξετάσεις μήπως έχεις γείρει την πλάστιγγα προς τη μία κατεύθυνση, δημιουργώντας ανασφάλειες και απορίες στην άλλη πλευρά. Μπορείς να διορθώσεις αυτό το πρόβλημα, αρκεί να είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά και αποστασιοποιημένα.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Κριό μοιάζει να ενεργοποιεί θέματα επαγγελματικού ή οικογενειακού περιεχομένου, μέσα από απαραίτητες συγκρούσεις που χρειάζεται να λάβουν χώρα. Θα κληθείς να πάρεις αποστάσεις από περιβάλλοντα που θεωρείς πως δε σε αφορούν πλέον, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως κάποιοι άνθρωποι θα θεωρήσουν πως ακολουθείς μία προσωπική πορεία με στοιχεία εγωισμού. Ίσως να κριτικάρεις τη στάση τους απέναντι σε θέματα στα οποία εμπλέκεσαι, αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να κοιτάξεις προς τα φρέσκα μονοπάτια της ζωής σου. Κάτι αφήνεις πίσω σου και δε χρειάζεται να αισθάνεσαι τύψεις για αυτό, αρκεί βέβαια να είσαι σίγουρος/η σχετικά με αυτό που έχεις ως πραγματικό στόχο για το παρακάτω.  

Λέων

 Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να εστιάζει σε θέματα μετακινήσεων που θα μπορούσαν να σχετίζονται και με τα επαγγελματικά σου. Προσπαθείς να βρεις προσωπικό χρόνο, είτε επειδή θέλεις να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή, είτε επειδή χρειάζεται να ασχοληθείς με προσωπικές σου εκπαιδευτικές δράσεις, αλλά την ίδια στιγμή συναντάς μπροστά σου εμπόδια που έχουν να κάνουν με τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο παραπάνω στοιχεία, αρκεί να εξηγήσεις σε κοντινά σου πρόσωπα τις προτεραιότητες που θέτεις και τον τρόπο που θα εκτελέσεις αυτές. Προσπάθησε να μιλήσεις με γνώμονα τη λογική και θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν λύσεις. 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φέρνει αναταραχή σε θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού θα κληθείς να λειτουργήσεις προσεκτικά απέναντι σε αιτιάσεις κοντινών σου προσώπων που σε βάζουν σε διαδικασία εξόδων. Ίσως να νιώσεις πως χάνεις την ασφάλεια που αναζητάς αφού καλείσαι να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που μπορεί να μοιάζουν αρκετά ριψοκίνδυνες και παρορμητικές για τις διαθέσεις σου. Ίσως πάλι να υπάρχουν τριβές στην προσωπική σου ζωή, που έχουν να κάνουν με τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και το/η σύντροφο σου, σε μία κατάσταση που είναι αρκετά εύκολο να χάσει το βηματισμό της. Αν προκύπτει μία νέα γνωριμία, τότε η σεξουαλική έλξη είναι εξαιρετικά έντονη, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αγνοήσεις αυτή την παρουσία.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να επιλύσεις τα προβλήματα που έχουν προκύψει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα χρειαστεί να είσαι ειλικρινής και να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου στην προσωπική σου ζωή, ακόμα και αν θεωρείς πως ταρακουνάς ισορροπίες που μπορεί να δυσκολευτούν να βρουν εκ νέου την αρμονία τους. Ίσως να δεχτείς παράπονα από την άλλη πλευρά και να πρέπει να αντιδράσεις και όχι να παραμείνεις διαλλακτικός/η και άφθαρτος/η. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς πως σου ανήκουν και σου ταιριάζουν, αφού η εσωτερική σου πίεση και πικρία μεγαλώνουν και θα αρχίσουν να φέρνουν προβλήματα στον ίδιο σου τον εαυτό.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Κριό αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με την προσωπική σου υγεία. Καλείσαι να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να αποφασίσεις κατά πόσο θα παρατείνεις κάποιες συνήθειες που σε βλάπτουν, αντί να αποφασίζεις να αναλάβεις ουσιαστικές και δραστικές αποφάσεις αλλαγής. Φρόντισε τη διατροφή σου, άλλαξε το καθημερινό σου πρόγραμμα, συμβουλέψου πρόσωπα που έχουν καταφέρει να βρουν ισορροπίες στη ζωή τους και αποφάσισε πως η σωματική σου υγεία είναι πάνω από όλα. Τέλος, αποφάσισε να απελευθερωθείς από εμμονές και ενοχές που κουβαλάς και τις σέρνεις μαζί σου ως αλυσίδες μίας ζωής που δε σε βολεύει.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Κριό αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με θέματα προσωπικού περιεχομένου τα οποία δεν μπορείς να αποφεύγεις. Μπορεί να χρειαστεί να λάβεις ουσιαστικές και δραστικές αποφάσεις, να λειτουργήσεις με γνώμονα την ικανοποίηση του εαυτού σου και να αφήσεις στην άκρη κάποιους πιθανούς δισταγμούς, Είναι καιρός να βγεις από καβούκι σου και να μιλήσεις με ειλικρίνεια απέναντι σε προκλήσεις που σε αγχώνουν. Τέλος, αποφάσισε κατά πόσο μπορείς να συμβιβαστείς σε μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, τη στιγμή που έχεις μπροστά σου μία νέα προοπτική που δε σε αφήνει καθόλου αδιάφορο/η.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Κριό θα σε αναγκάσει να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα του οικογενειακού ή επαγγελματικού περιβάλλοντος, αφού θεωρείς πως κινούνται με τρόπο που σε θέτει στο περιθώριο ή σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις τις ικανότητες να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις. Η αδιαλλαξία σου απέναντι στη διαφορετικότητα τους μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να ξεσπάσουν εντάσεις και διαπληκτισμοί, που είναι όμως πιθανό να χρειάζεται να έρθουν στην επιφάνεια. Πιθανότατα να είναι η ώρα που ξεκαθαρίζεις τη θέση σου σε μία περίσταση που πλέον δε σε χωρά, οπότε φρόντισε να πετάξεις από τη ζωή σου ότι έχει παλιώσει. Διαφορετικά, θα συνεχίσεις να ζεις με μία ψευδαίσθηση που έχει τις ρίζες της σε μία εποχή που έχει πλέον περάσει.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Κριό αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να συμμετάσχεις σε μία συζήτηση που είναι καιρός να λάβει χώρα. Μπορεί να φέρεις στην επιφάνεια θέματα που παραμένουν στο σκοτάδι προσπαθώντας να λυτρωθείς για ενοχές που κουβαλάς και δεν είναι απόλυτα δικές σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις να ζεις μέσω μίας διαφορετικής καθημερινότητας, κάτι που σημαίνει πως θα κόψεις συνήθειες που μέχρι σήμερα ακολουθούσες αλλά αποτελούν πλέον βάρος για εσένα. Ίσως τέλος να έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι μακριά από την εργασιακή σου πραγματικότητα, με στόχο να πάρεις καθαρό αέρα και να λάβεις αποφάσεις που θα αποτελέσουν καίρια βήματα για τη μετέπειτα πορεία σου.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να ταρακουνά θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού καλείσαι να δώσεις τις απαντήσεις σου απέναντι σε αιτιάσεις προσώπων του φιλικού σου κύκλου που επιμένουν να θέλουν να σε εντάξουν σε δράσεις που δεν έχεις αποδεχτεί. Προσπάθησε να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά της απόφασης σου, να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να υποστηρίξεις τη σκέψη σου και μετά να δώσεις την απάντηση σου. Αν πάλι είναι απαραίτητο να γίνουν κάποιες αγορές, τότε προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες, ώστε να αποφύγεις να άρεις υποσχέσεις που θα δώσεις αυτή την εποχή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων